Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:10:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan ! Mi smo spet spali super. Se mi zdi, da se Gal od 22.00 do 5.ure sploh ni zbudil V trebuhu me je tudi nehalo tiščati tako, da sem spet top fit. Sva bila z Galom že na kofetkanju, Gal sedaj panča, ati je še na treningu (zdaj verjetno že pijači), potem gremo pa ven na kosilo, ker sem rekla, da danes pa kuhinja ne bo moja Ti si pa začela fejst lutat. za kofetkanje in pa nekuhanje
< Sporočilo je popravil barbaw -- 22.2.2009 12:12:22 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:14:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally aja nam je pokukala vn še zgornja dvojkica tako, da imamo 6 zobkov vi pa greste hitro, pri nas že mesec pa pol ni več novega zobka.. za zobeka. Mi tudi od 3.1. še kar vztrajamo pri prvem zobku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:16:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan ! Mi smo spet spali super. Se mi zdi, da se Gal od 22.00 do 5.ure sploh ni zbudil V trebuhu me je tudi nehalo tiščati tako, da sem spet top fit. Sva bila z Galom že na kofetkanju, Gal sedaj panča, ati je še na treningu (zdaj verjetno že pijači), potem gremo pa ven na kosilo, ker sem rekla, da danes pa kuhinja ne bo moja Ti si pa začela fejst lutat. za kofetkanje in pa nekuhanje Se, se začela po atiju zgledovat, ki še bolj luta naokrog . Pa Galu se mi zdi, da tole potepanje kar paše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:17:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jutro danes je bila pa naša noč v pravem pomenu besede katastrofa. sem ji namazala dlesni, ni pomagalo, sem ji dala caplol, se je drla da je pomoje zbudila celo vas...sploh ni nehala. sej vem da prime po 1 uri, ma njej očitno sploh ni prijel al kaj jaz vem kaj. zaspala je enkrat priti jutru, pomoje od vsega hudega. je že meni živce načela.... Ojej . Jaz res upam, da se tole z zobki pri vas kmalu konča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:19:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo še mojega piščančka Joj kako lep piščanček . A si ta kostum sama naredila? Res je lep.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:19:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa daj , kak je cart! Simpatiko mali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:21:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw luštni ste, vsi skupaj in vsak posebej Iiiiiiiiiiiiii kaka luštkana familija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:21:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Tole je pa res čudno da sem prva..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:34:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ERAZEM VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV še od naju in od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:35:46
|
|
|
|
mafi
|
dan pri nas je bila noč malo bolja, blo je malo jamranja in stokanja tako da smo se sam ene 5-krat zbudil, ampak bolje kot včeraj. sumim da ga matra desni ušesek tako da mu grem malo ruknit calpola .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:36:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan ! Mi smo spet spali super. Se mi zdi, da se Gal od 22.00 do 5.ure sploh ni zbudil V trebuhu me je tudi nehalo tiščati tako, da sem spet top fit. Sva bila z Galom že na kofetkanju, Gal sedaj panča, ati je še na treningu (zdaj verjetno že pijači), potem gremo pa ven na kosilo, ker sem rekla, da danes pa kuhinja ne bo moja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:37:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo še mojega piščančka iiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:38:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jutro danes je bila pa naša noč v pravem pomenu besede katastrofa. sem ji namazala dlesni, ni pomagalo, sem ji dala caplol, se je drla da je pomoje zbudila celo vas...sploh ni nehala. sej vem da prime po 1 uri, ma njej očitno sploh ni prijel al kaj jaz vem kaj. zaspala je enkrat priti jutru, pomoje od vsega hudega. je že meni živce načela.... jana, kako lepo brat, da ste vredu spali. barbaw, medve se bove pa hajcale z zobki... še en čas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:39:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, za tvojo mami in zate. A to je ta sestra, ki je takrat v tvojem imenu na forum pisala? Koliko je pa stara, da ne more mami vsaj malo priskočiti na pomoč? ja to je ta koka in vedn bo, 19 Tvoja mami je lahko zelo vesela, ker ima tebe Tvoja sestra bo pa očitno morala dobiti takega tipčka, da jo bo stregel spred in zad... al pa takega, ki ji bo pokazal kje je " njeno mesto"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:40:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan pri nas je bila noč malo bolja, blo je malo jamranja in stokanja tako da smo se sam ene 5-krat zbudil, ampak bolje kot včeraj. Lepo, da je bilo bolje sumim da ga matra desni ušesek tako da mu grem malo ruknit calpola . a se ne bosta šla pokazat k P, če sumiš na ušesek? Upam, da bo kmalu bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:42:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, za tvojo mami in zate. A to je ta sestra, ki je takrat v tvojem imenu na forum pisala? Koliko je pa stara, da ne more mami vsaj malo priskočiti na pomoč? ja to je ta koka in vedn bo, 19 Tvoja mami je lahko zelo vesela, ker ima tebe Tvoja sestra bo pa očitno morala dobiti takega tipčka, da jo bo stregel spred in zad... al pa takega, ki ji bo pokazal kje je " njeno mesto" Ohjej, tole tvojo sestro bi bilo pa treba malce čez koleno in po nagi riti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:43:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan pri nas je bila noč malo bolja, blo je malo jamranja in stokanja tako da smo se sam ene 5-krat zbudil, ampak bolje kot včeraj. Lepo, da je bilo bolje sumim da ga matra desni ušesek tako da mu grem malo ruknit calpola . a se ne bosta šla pokazat k P, če sumiš na ušesek? Upam, da bo kmalu bolje. zaenkrat še ne, ker sem šla že parkrat pa je rekla da se skor nič ne vidi, sam je pa zgleda tolk občutlji da če ga že mal buba je sitn k driska . ga bol čiveč šopala z fiziološko in upala da bo bolje, seveda če bo huj da se pa prec narišem pri P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:44:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, za tvojo mami in zate. A to je ta sestra, ki je takrat v tvojem imenu na forum pisala? Koliko je pa stara, da ne more mami vsaj malo priskočiti na pomoč? ja to je ta koka in vedn bo, 19 Tvoja mami je lahko zelo vesela, ker ima tebe Tvoja sestra bo pa očitno morala dobiti takega tipčka, da jo bo stregel spred in zad... al pa takega, ki ji bo pokazal kje je " njeno mesto" Ohjej, tole tvojo sestro bi bilo pa treba malce čez koleno in po nagi riti. verjam da tud to nebi zaleglo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:56:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan pri nas je bila noč malo bolja, blo je malo jamranja in stokanja tako da smo se sam ene 5-krat zbudil, ampak bolje kot včeraj. Lepo, da je bilo bolje sumim da ga matra desni ušesek tako da mu grem malo ruknit calpola . a se ne bosta šla pokazat k P, če sumiš na ušesek? Upam, da bo kmalu bolje. zaenkrat še ne, ker sem šla že parkrat pa je rekla da se skor nič ne vidi, sam je pa zgleda tolk občutlji da če ga že mal buba je sitn k driska . ga bol čiveč šopala z fiziološko in upala da bo bolje, seveda če bo huj da se pa prec narišem pri P Upam, da bo res kmalu bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:58:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Ohjej, tole tvojo sestro bi bilo pa treba malce čez koleno in po nagi riti. verjam da tud to nebi zaleglo A misliš, da ne bi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 13:06:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Ohjej, tole tvojo sestro bi bilo pa treba malce čez koleno in po nagi riti. verjam da tud to nebi zaleglo A misliš, da ne bi? vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 13:08:36
|
|
|
|
mafi
|
SS: za tvojo mami , kolk časa pa je čakala na operacijo??? ne vem še ker je slikala v petek koleno more pa še do ortopeda da vidjo kaj bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 13:16:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Ohjej, tole tvojo sestro bi bilo pa treba malce čez koleno in po nagi riti. verjam da tud to nebi zaleglo A misliš, da ne bi? vem Pokaži ji tole
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 15:02:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan pri nas je bila noč malo bolja, blo je malo jamranja in stokanja tako da smo se sam ene 5-krat zbudil, ampak bolje kot včeraj. Lepo, da je bilo bolje sumim da ga matra desni ušesek tako da mu grem malo ruknit calpola . a se ne bosta šla pokazat k P, če sumiš na ušesek? Upam, da bo kmalu bolje. zaenkrat še ne, ker sem šla že parkrat pa je rekla da se skor nič ne vidi, sam je pa zgleda tolk občutlji da če ga že mal buba je sitn k driska . ga bol čiveč šopala z fiziološko in upala da bo bolje, seveda če bo huj da se pa prec narišem pri P
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.