|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
22.2.2009 9:02:19   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pa ne moreš verjet: danes se mi tako lušta čokolade, ampak ne najdem niti koščka user posted image  Pa po buči se tolčem, ker smo bili popoldne v Hoferju... Arghhhhh!!! Kar zgrizla bi se!

Grem raje pod tuš in spat user posted image

Mirno nočko vsem user posted image user posted image

Bogica. Če bi bila kje blizu bi ti jo prinesla. Meni jo je mami danes prinesla.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
22.2.2009 9:02:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer!

Evo pa sem se tudi jaz končno dokopala do računalnika.
No naj vam povem, da naša Manca še kar skoz kaka. Danes sem jo previla 9-10x v celem dnevu zaradi kakanja. user posted image user posted image user posted image
Smo popoldan prav zaradi tega morali v Kranj v Mullerja po plenice, ker je kupček kar kopnel in najbrž ne bi zneslo do ponedeljaka, če se bo še jutri tako nadaljevalo.
Se šla pa še v lekarno iskat bepanten plus, da bo še malo dezinfekcije zraven, da ji bom s tem mazala ritko, ker jo ima že čisto živo rdečo.
Drugače pa ful malo je, oziroma skoraj nič. Tudi čaja noče. V celem dnevu sej ji ga takorekoč uturila samo 250ml.

Sem jo dala spat ob 9ih, sedaj pa hodim gledat kdaj bo kaj "pridišlo2 izpod odeje, da jo previjem.
Me prav zanima kakšna noč nas čaka user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
22.2.2009 9:02:28   
barbaw
mafi: a tvoja mami ima tudi obrabo kolen? moja tudi. je bila 1mesec nazaj na operaciji, ampak jo še vedno ful boli. so ji rekli, da bolj ji ne morejo pomagati. sedaj ima obrabo 2-3 na lestvici od 4, ko bo pa prišla do tja, pa lahko dobi umetno koleno, dotedaj pa ne morej nič drugega več storiti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4103
22.2.2009 9:07:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Drugače si pa ti živ norc, imaš kondicije kot konj user posted image  (mišljeno kot kompliment, da ne boš napačno razumela, raje posebej poudarim, ker na forumu več ne vem, kaj sploh smem napisat, pa nima nobene zveze s tabo, tako je pač v preteklosti naneslo).

user posted image user posted image user posted image  za razlago user posted image

Ja, kli.nc, saj veš, da po tistem takrat več ne vem, kje slučajno "butnem" ven kakšno tako, da bi komu stopila na žulj user posted image

osel gre samo 1x na led, jaz sem šla 2x user posted image user posted image , zdaj pa ne grem več

sej pa vsaka od nas ki se poznamo osebno, ve do kam lahko gre in pri kom

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
22.2.2009 9:07:31   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tally

aja nam je pokukala vn še zgornja dvojkica tako, da imamo 6 zobkov user posted image

user posted image  vi pa greste hitro, pri nas že mesec pa pol ni več novega zobka..

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
22.2.2009 9:07:43   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz sploh nimam volje več ugotavljat kaj ji je. Deluje čist OK, ima pa vsake kvatre mal kot driskice, sicer glede na to, da pije samo AM, me konsistenca drekca ne preseneča. Mal pokašlja, drugače pa ima energije na pretekuser posted image

Današnjo noč ni več jamrala in je bilo vse OK.

Sicer imava v ponedeljek P, pa bomo videli kaj bo on rekel na to.

tud nima smila ugotavljat, jst lahk Nejca silim jest na 3 ure, pa ne bom nič dosegla, je ko je lačen, pa tud če je to na 5 ur...kaj naj?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
22.2.2009 9:07:56   
jana81

Jaz sploh nimam volje več ugotavljat kaj ji je. Deluje čist OK, ima pa vsake kvatre mal kot driskice, sicer glede na to, da pije samo AM, me konsistenca drekca ne preseneča. Mal pokašlja, drugače pa ima energije na pretekuser posted image

Današnjo noč ni več jamrala in je bilo vse OK.

Sicer imava v ponedeljek P, pa bomo videli kaj bo on rekel na to.

Saj ugotavljanje kaj ji je ne pripelje nikamor, ker ne boš nič pogruntala. Važno, da nekaj je in ti vsaj AM pije, da veš, da dobi dovolj energije za razvoj. Ker ti lepo spi pa tudi raste. Če je prej lepo jedla GH, jo bo en dan spet začela normalno jest. Te pa čisto razumem, da se sekiraš, čeprav sem se jaz nehala že dolgo časa nazaj. Me ne gane več. Če noče jest pospravim in gremo naprej.

jst tudiuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
22.2.2009 9:08:06   
jana81

Dober večer!

Evo pa sem se tudi jaz končno dokopala do računalnika.
No naj vam povem, da naša Manca še kar skoz kaka. Danes sem jo previla 9-10x v celem dnevu zaradi kakanja. user posted image user posted image user posted image

tud mi smo se previjali po 6x ko so bili zobki na pohodu

Smo popoldan prav zaradi tega morali v Kranj v Mullerja po plenice, ker je kupček kar kopnel in najbrž ne bi zneslo do ponedeljaka, če se bo še jutri tako nadaljevalo.
user posted image
Se šla pa še v lekarno iskat bepanten plus, da bo še malo dezinfekcije zraven, da ji bom s tem mazala ritko, ker jo ima že čisto živo rdečo.
Drugače pa ful malo je, oziroma skoraj nič. Tudi čaja noče. V celem dnevu sej ji ga takorekoč uturila samo 250ml.

no naš je HB spil liter čaja na dan.

Sem jo dala spat ob 9ih, sedaj pa hodim gledat kdaj bo kaj "pridišlo2 izpod odeje, da jo previjem.
Me prav zanima kakšna noč nas čaka user posted image

upam da boste spali mirno brez kakanja

Neposredna povezava do sporočila: 4108
22.2.2009 9:08:17   
jana81

jutro!!!

PRI NAS SNEŽIIIII ja kričim, to bo Hijenca user posted image user posted image . Sicer res komaj čakam, da ne bo vetra in bomo lahko več zunaj, ampak tale snegec me ne moti. Ga je že napadlo 2-3 cm. Je že vse prekrilo.

pri nas je nekaj naletaval, ampak nehal in tudi nič se ne pozna,

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
22.2.2009 9:08:39   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

v glavnem naša nočka je bila sijajna..spali od 20-8h, ob 23h samo flaška mlekeca.

obisk super uspel, nasmejali smo se do solz..
Je pa moja prijateljica zraven prinesla štraube in se nisem mogla upret..user posted image

Prej smo mi spali celo noč pa sem brala kako ne spite, zdaj pa vi spite mi pa ne. user posted image  Upam, da bo Maja kmalu na Nejcovem ritmu. Ob 23 sem jaz še pokonci ponavadi in me to sploh ne bi motilo.

tudi mene ne matra, ker grem spat ob 00 ali 1h...ampak je zanimivo ker je ob 20h, pa potem ob 23, pol pa do 8h nič. 

Ja upam da Maja začne Nejca oponašatuser posted image , tudi pri zobkih, Nejc ni bil ne siten, ne jokav.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
22.2.2009 9:47:36   
Srčekgirll
Jutro vsem skupaj!
user posted image user posted image

Spanje user posted image user posted image user posted image user posted image
ERAZEM
VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEVuser posted image user posted image
user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiii

tally - user posted image user posted image user posted image za zobke
****- lepo to, da si se spet javila, miss youuser posted image
              Kartice še vedno nism dobilauser posted image

Tko, zdej grem pa zrihtat stvari k gremo pol na karneval v Cerknicouser posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
22.2.2009 9:52:33   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

ERAZEM
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
22.2.2009 10:06:33   
Čmrlika
hoj, da vam pozdravim po nekaj neaktivni h dneh...user posted image
Upam, da ste vsi bolj ali manj zdrai, da ste lepo pustovali in da še boste v torek.

Mi smo se tudi včeraj malo potepali z malim piščančkom user posted image user posted image , zvečer pa smo se se prenažrli  krofov moje zlate mami! user posted image user posted image user posted image

Evo, muca moja zdaj aja, ati se naganja po pohorskih strminah, jaz pa malo da dodam kak post. user posted image  

Gremo k babici na koslilo popoldne pa na poročni sejem user posted image
Lepo bodite, mogoče uspem kaj pokomentirat...frčafela že nekja preveč miga v postlici user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
22.2.2009 10:11:53   
Čmrlika

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa daj , kak je cart! user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 4114
22.2.2009 10:11:55   
Čmrlika

Evo vam mojga gepardka ( kostum sešila moja sestrca)

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo za sestrouser posted image user posted image Luškan gepardk, samo, da ne bo danes imel nočni lovuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za geparda in tvojo sestro!

Iiiiiiiiiii, krasno....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4115
22.2.2009 10:12:05   
Čmrlika
aha, najprej me zanima Jana, kako je Nejčekova ritka? Sta bla pri P?

Erazem...dobrodošel  med desetmesečniki user posted image user posted image user posted image
In seveda vse najboljše!

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
22.2.2009 10:16:13   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

ne nisva bila, sem zvečer namazala s praško pasto in je bilo zjutraj manj redeče, danes je že skoraj vredu.
Erazem...dobrodošel  med desetmesečniki user posted image user posted image user posted image
In seveda vse najboljše!

user posted image  

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
22.2.2009 10:24:24   
Čmrlika
Evo še mojega piščančka

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
22.2.2009 10:30:31   
jana81

ERAZEM
user posted image

še od naju

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
22.2.2009 10:32:27   
Čmrlika
Emilija je donila že 6 zobek! user posted image  user posted image  user posted image

Aha, od včeraj še mama dolg...Nejc vse najboljše, sem se spomnila na vaju včeraj, user posted image Evo malo z zamudo.

user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
22.2.2009 10:35:05   
sesil
jutro

danes je bila pa naša noč v pravem pomenu besede katastrofa. sem ji namazala dlesni, ni pomagalo, sem ji dala caplol, se je drla da je pomoje zbudila celo vas...sploh ni nehala. sej vem da prime po 1 uri, ma njej očitno sploh ni prijel al kaj jaz vem kaj. zaspala je enkrat priti jutru, pomoje od vsega hudega. je že meni živce načela....

jana, kako lepo brat, da ste vredu spali.
barbaw, medve se bove pa hajcale z zobki...user posted image še en čas.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
22.2.2009 10:47:13   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

ne nisva bila, sem zvečer namazala s praško pasto in je bilo zjutraj manj redeče, danes je že skoraj vredu.
In seveda vse najboljše!

user posted image  

Super, samo da bo, pa da ni tak hudo ko je blo pri nas...kr naenkrat je šlo na bolje, pol spet ne...joj in pol ni nič več pomagalo. Super! user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
22.2.2009 11:08:04   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jutro

danes je bila pa naša noč v pravem pomenu besede katastrofa. sem ji namazala dlesni, ni pomagalo, sem ji dala caplol, se je drla da je pomoje zbudila celo vas...sploh ni nehala. sej vem da prime po 1 uri, ma njej očitno sploh ni prijel al kaj jaz vem kaj. zaspala je enkrat priti jutru, pomoje od vsega hudega. je že meni živce načela....

naj bodo vse naslednje noči boljše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
22.2.2009 12:08:37   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
22.2.2009 12:09:34   
Anitka
Danuser posted image user posted image !

Mi smo spet spali super. Se mi zdi, da se Gal od 22.00 do 5.ure sploh ni zbudiluser posted image user posted image

V trebuhu me je tudi nehalo tiščati tako, da sem spet top fit. Sva bila z Galom že na kofetkanju, Gal sedaj panča, ati je še na treningu (zdaj verjetno že pijači), potem gremo pa ven na kosilo, ker sem rekla, da danes pa kuhinja ne bo  mojauser posted image user posted image

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.