Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kakšno poškodbo si imela glede kolena, če mi nočeš odgovort me daj kar na ignor Ortoped je rekel, da ni nič narobe, me pa vezi bolijo, če predolgo hodim ali če uporabljam ene in iste gibe. Dolgotrajno stanje na mestu tudi odpade. Sem pa bila na pripravah za državno prvenstvo in sem šla v hotelu po stopnicah, ker je peš prej do 2. nadstropja kot z dvigalom, in mi je na stopnicah pogačica skočila iz skledčke in mi poškodovala vezi. Kolena nisem mogla ne pokčit in ne stegnih. Sem trenirala kolikor sem lahko s poškodovanim kolenom, trener me je malo grdo gledal, a ni nič rekel, zdaj pa mam . Smo pa bili v Rovinju, pa bila sem stara cca 11 let in nisem šla k zdravniku. Kasneje pa sem šla ampak ni bilo nič. Sem pa hodila en čas na elektroterapije, pa so mi ful pomagale. hvala na odgovoru ker to te sicer malo sparšujem zase, trenutno pa me bolj zanimal zaradi mame ki je včeraj pristala zaradi bolečin na urgenci Kaj je nerodno stopila ali jo je začelo kar bolet? pomoje da je oboje po malem,ker je včeraj slikala in so ji rekel da ma po vsej verjetnosti obrabljeno..., mirovanje počivanje,... tako da zdej k men sploh ne more ker ma te k.u.če.ve stopnica, in sem pol dons še ke letela delat kosilo in še njo rihtat zraven tamalih dveh , a sestra je pa tolk lepa da tud mal ni mogla mami pomagat al pa ko bi saj mal porajtala Filipa, klinc pa taka sestra barbaw: ojej tebi se pa tole vleče takorekoč že iz otroštva mafi: a tvoja mami ima tudi obrabo kolen? moja tudi. je bila 1mesec nazaj na operaciji, ampak jo še vedno ful boli. so ji rekli, da bolj ji ne morejo pomagati. sedaj ima obrabo 2-3 na lestvici od 4, ko bo pa prišla do tja, pa lahko dobi umetno koleno, dotedaj pa ne morej nič drugega več storiti
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|