Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:02:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa ne moreš verjet: danes se mi tako lušta čokolade, ampak ne najdem niti koščka Pa po buči se tolčem, ker smo bili popoldne v Hoferju... Arghhhhh!!! Kar zgrizla bi se! Grem raje pod tuš in spat Mirno nočko vsem Bogica. Če bi bila kje blizu bi ti jo prinesla. Meni jo je mami danes prinesla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:02:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! Evo pa sem se tudi jaz končno dokopala do računalnika. No naj vam povem, da naša Manca še kar skoz kaka. Danes sem jo previla 9-10x v celem dnevu zaradi kakanja. Smo popoldan prav zaradi tega morali v Kranj v Mullerja po plenice, ker je kupček kar kopnel in najbrž ne bi zneslo do ponedeljaka, če se bo še jutri tako nadaljevalo. Se šla pa še v lekarno iskat bepanten plus, da bo še malo dezinfekcije zraven, da ji bom s tem mazala ritko, ker jo ima že čisto živo rdečo. Drugače pa ful malo je, oziroma skoraj nič. Tudi čaja noče. V celem dnevu sej ji ga takorekoč uturila samo 250ml. Sem jo dala spat ob 9ih, sedaj pa hodim gledat kdaj bo kaj "pridišlo2 izpod odeje, da jo previjem. Me prav zanima kakšna noč nas čaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:02:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mafi: a tvoja mami ima tudi obrabo kolen? moja tudi. je bila 1mesec nazaj na operaciji, ampak jo še vedno ful boli. so ji rekli, da bolj ji ne morejo pomagati. sedaj ima obrabo 2-3 na lestvici od 4, ko bo pa prišla do tja, pa lahko dobi umetno koleno, dotedaj pa ne morej nič drugega več storiti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:07:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drugače si pa ti živ norc, imaš kondicije kot konj (mišljeno kot kompliment, da ne boš napačno razumela, raje posebej poudarim, ker na forumu več ne vem, kaj sploh smem napisat, pa nima nobene zveze s tabo, tako je pač v preteklosti naneslo). za razlago Ja, kli.nc, saj veš, da po tistem takrat več ne vem, kje slučajno "butnem" ven kakšno tako, da bi komu stopila na žulj osel gre samo 1x na led, jaz sem šla 2x , zdaj pa ne grem več sej pa vsaka od nas ki se poznamo osebno, ve do kam lahko gre in pri kom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:07:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja nam je pokukala vn še zgornja dvojkica tako, da imamo 6 zobkov vi pa greste hitro, pri nas že mesec pa pol ni več novega zobka..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:07:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sploh nimam volje več ugotavljat kaj ji je. Deluje čist OK, ima pa vsake kvatre mal kot driskice, sicer glede na to, da pije samo AM, me konsistenca drekca ne preseneča. Mal pokašlja, drugače pa ima energije na pretek Današnjo noč ni več jamrala in je bilo vse OK. Sicer imava v ponedeljek P, pa bomo videli kaj bo on rekel na to. tud nima smila ugotavljat, jst lahk Nejca silim jest na 3 ure, pa ne bom nič dosegla, je ko je lačen, pa tud če je to na 5 ur...kaj naj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:07:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sploh nimam volje več ugotavljat kaj ji je. Deluje čist OK, ima pa vsake kvatre mal kot driskice, sicer glede na to, da pije samo AM, me konsistenca drekca ne preseneča. Mal pokašlja, drugače pa ima energije na pretek Današnjo noč ni več jamrala in je bilo vse OK. Sicer imava v ponedeljek P, pa bomo videli kaj bo on rekel na to. Saj ugotavljanje kaj ji je ne pripelje nikamor, ker ne boš nič pogruntala. Važno, da nekaj je in ti vsaj AM pije, da veš, da dobi dovolj energije za razvoj. Ker ti lepo spi pa tudi raste. Če je prej lepo jedla GH, jo bo en dan spet začela normalno jest. Te pa čisto razumem, da se sekiraš, čeprav sem se jaz nehala že dolgo časa nazaj. Me ne gane več. Če noče jest pospravim in gremo naprej. jst tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:08:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! Evo pa sem se tudi jaz končno dokopala do računalnika. No naj vam povem, da naša Manca še kar skoz kaka. Danes sem jo previla 9-10x v celem dnevu zaradi kakanja. tud mi smo se previjali po 6x ko so bili zobki na pohodu Smo popoldan prav zaradi tega morali v Kranj v Mullerja po plenice, ker je kupček kar kopnel in najbrž ne bi zneslo do ponedeljaka, če se bo še jutri tako nadaljevalo. Se šla pa še v lekarno iskat bepanten plus, da bo še malo dezinfekcije zraven, da ji bom s tem mazala ritko, ker jo ima že čisto živo rdečo. Drugače pa ful malo je, oziroma skoraj nič. Tudi čaja noče. V celem dnevu sej ji ga takorekoč uturila samo 250ml. no naš je HB spil liter čaja na dan. Sem jo dala spat ob 9ih, sedaj pa hodim gledat kdaj bo kaj "pridišlo2 izpod odeje, da jo previjem. Me prav zanima kakšna noč nas čaka upam da boste spali mirno brez kakanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:08:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jutro!!! PRI NAS SNEŽIIIII ja kričim, to bo Hijenca . Sicer res komaj čakam, da ne bo vetra in bomo lahko več zunaj, ampak tale snegec me ne moti. Ga je že napadlo 2-3 cm. Je že vse prekrilo. pri nas je nekaj naletaval, ampak nehal in tudi nič se ne pozna,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:08:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 v glavnem naša nočka je bila sijajna..spali od 20-8h, ob 23h samo flaška mlekeca. obisk super uspel, nasmejali smo se do solz.. Je pa moja prijateljica zraven prinesla štraube in se nisem mogla upret.. Prej smo mi spali celo noč pa sem brala kako ne spite, zdaj pa vi spite mi pa ne. Upam, da bo Maja kmalu na Nejcovem ritmu. Ob 23 sem jaz še pokonci ponavadi in me to sploh ne bi motilo. tudi mene ne matra, ker grem spat ob 00 ali 1h...ampak je zanimivo ker je ob 20h, pa potem ob 23, pol pa do 8h nič. Ja upam da Maja začne Nejca oponašat , tudi pri zobkih, Nejc ni bil ne siten, ne jokav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:47:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro vsem skupaj! Spanje ERAZEM VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ iiiiiiiiiiii tally - za zobke ****- lepo to, da si se spet javila, miss you Kartice še vedno nism dobila Tko, zdej grem pa zrihtat stvari k gremo pol na karneval v Cerknico Lepo se mejte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 9:52:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ERAZEM VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 10:06:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
hoj, da vam pozdravim po nekaj neaktivni h dneh... Upam, da ste vsi bolj ali manj zdrai, da ste lepo pustovali in da še boste v torek. Mi smo se tudi včeraj malo potepali z malim piščančkom , zvečer pa smo se se prenažrli krofov moje zlate mami! Evo, muca moja zdaj aja, ati se naganja po pohorskih strminah, jaz pa malo da dodam kak post. Gremo k babici na koslilo popoldne pa na poročni sejem Lepo bodite, mogoče uspem kaj pokomentirat...frčafela že nekja preveč miga v postlici
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 10:11:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa daj , kak je cart!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 10:11:55
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo vam mojga gepardka ( kostum sešila moja sestrca) bravo za sestro Luškan gepardk, samo, da ne bo danes imel nočni lov za geparda in tvojo sestro! Iiiiiiiiiii, krasno....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 10:12:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
aha, najprej me zanima Jana, kako je Nejčekova ritka? Sta bla pri P? Erazem...dobrodošel med desetmesečniki In seveda vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 10:16:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha, najprej me zanima Jana, kako je Nejčekova ritka? Sta bla pri P? ne nisva bila, sem zvečer namazala s praško pasto in je bilo zjutraj manj redeče, danes je že skoraj vredu. Erazem...dobrodošel med desetmesečniki In seveda vse najboljše!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 10:24:24
|
|
|
|
Čmrlika
|
Evo še mojega piščančka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 10:30:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ERAZEM VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV še od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 10:32:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
Emilija je donila že 6 zobek! Aha, od včeraj še mama dolg...Nejc vse najboljše, sem se spomnila na vaju včeraj, Evo malo z zamudo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 10:35:05
|
|
|
|
sesil
|
jutro danes je bila pa naša noč v pravem pomenu besede katastrofa. sem ji namazala dlesni, ni pomagalo, sem ji dala caplol, se je drla da je pomoje zbudila celo vas...sploh ni nehala. sej vem da prime po 1 uri, ma njej očitno sploh ni prijel al kaj jaz vem kaj. zaspala je enkrat priti jutru, pomoje od vsega hudega. je že meni živce načela.... jana, kako lepo brat, da ste vredu spali. barbaw, medve se bove pa hajcale z zobki... še en čas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 10:47:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha, najprej me zanima Jana, kako je Nejčekova ritka? Sta bla pri P? ne nisva bila, sem zvečer namazala s praško pasto in je bilo zjutraj manj redeče, danes je že skoraj vredu. Erazem...dobrodošel med desetmesečniki In seveda vse najboljše! Super, samo da bo, pa da ni tak hudo ko je blo pri nas...kr naenkrat je šlo na bolje, pol spet ne...joj in pol ni nič več pomagalo. Super!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 11:08:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jutro danes je bila pa naša noč v pravem pomenu besede katastrofa. sem ji namazala dlesni, ni pomagalo, sem ji dala caplol, se je drla da je pomoje zbudila celo vas...sploh ni nehala. sej vem da prime po 1 uri, ma njej očitno sploh ni prijel al kaj jaz vem kaj. zaspala je enkrat priti jutru, pomoje od vsega hudega. je že meni živce načela.... jana, kako lepo brat, da ste vredu spali. barbaw, medve se bove pa hajcale z zobki... še en čas. naj bodo vse naslednje noči boljše!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:08:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jutro danes je bila pa naša noč v pravem pomenu besede katastrofa. sem ji namazala dlesni, ni pomagalo, sem ji dala caplol, se je drla da je pomoje zbudila celo vas...sploh ni nehala. sej vem da prime po 1 uri, ma njej očitno sploh ni prijel al kaj jaz vem kaj. zaspala je enkrat priti jutru, pomoje od vsega hudega. je že meni živce načela.... jana, kako lepo brat, da ste vredu spali. barbaw, medve se bove pa hajcale z zobki... še en čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 12:09:34
|
|
|
|
Anitka
|
Dan ! Mi smo spet spali super. Se mi zdi, da se Gal od 22.00 do 5.ure sploh ni zbudil V trebuhu me je tudi nehalo tiščati tako, da sem spet top fit. Sva bila z Galom že na kofetkanju, Gal sedaj panča, ati je še na treningu (zdaj verjetno že pijači), potem gremo pa ven na kosilo, ker sem rekla, da danes pa kuhinja ne bo moja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.