Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:42:10
|
|
|
|
tally
|
Emilja j ezaspala jaz pa skočim hitro pod tuš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:42:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sploh nimam volje več ugotavljat kaj ji je. Deluje čist OK, ima pa vsake kvatre mal kot driskice, sicer glede na to, da pije samo AM, me konsistenca drekca ne preseneča. Mal pokašlja, drugače pa ima energije na pretek Današnjo noč ni več jamrala in je bilo vse OK. Sicer imava v ponedeljek P, pa bomo videli kaj bo on rekel na to.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:43:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja nam je pokukala vn še zgornja dvojkica tako, da imamo 6 zobkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:45:51
|
|
|
|
mafi
|
Tally: danes sem pa furala avto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:47:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally aja nam je pokukala vn še zgornja dvojkica tako, da imamo 6 zobkov Pri nas gre zzzzeeeeeelllllllloooooooooooo pppppppooooooočččččaaaaaaaassssssssssssiiiiiiiiiiii. mene je kar groza ko pomislim kako bo ko začnejo rinit ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:47:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: danes sem pa furala avto čestitam, lahko bi se do naju zafurala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:48:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sploh nimam volje več ugotavljat kaj ji je. Deluje čist OK, ima pa vsake kvatre mal kot driskice, sicer glede na to, da pije samo AM, me konsistenca drekca ne preseneča. Mal pokašlja, drugače pa ima energije na pretek Današnjo noč ni več jamrala in je bilo vse OK. Sicer imava v ponedeljek P, pa bomo videli kaj bo on rekel na to. Saj ugotavljanje kaj ji je ne pripelje nikamor, ker ne boš nič pogruntala. Važno, da nekaj je in ti vsaj AM pije, da veš, da dobi dovolj energije za razvoj. Ker ti lepo spi pa tudi raste. Če je prej lepo jedla GH, jo bo en dan spet začela normalno jest. Te pa čisto razumem, da se sekiraš, čeprav sem se jaz nehala že dolgo časa nazaj. Me ne gane več. Če noče jest pospravim in gremo naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:48:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally aja nam je pokukala vn še zgornja dvojkica tako, da imamo 6 zobkov Pri nas gre zzzzeeeeeelllllllloooooooooooo pppppppooooooočččččaaaaaaaassssssssssssiiiiiiiiiiii. mene je kar groza ko pomislim kako bo ko začnejo rinit ven mogoče pa sploh ne boš vedla tako kot mi , Majo pa ful matrajo zobki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:49:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sploh nimam volje več ugotavljat kaj ji je. Deluje čist OK, ima pa vsake kvatre mal kot driskice, sicer glede na to, da pije samo AM, me konsistenca drekca ne preseneča. Mal pokašlja, drugače pa ima energije na pretek Današnjo noč ni več jamrala in je bilo vse OK. Sicer imava v ponedeljek P, pa bomo videli kaj bo on rekel na to. Saj ugotavljanje kaj ji je ne pripelje nikamor, ker ne boš nič pogruntala. Važno, da nekaj je in ti vsaj AM pije, da veš, da dobi dovolj energije za razvoj. Ker ti lepo spi pa tudi raste. Če je prej lepo jedla GH, jo bo en dan spet začela normalno jest. Te pa čisto razumem, da se sekiraš, čeprav sem se jaz nehala že dolgo časa nazaj. Me ne gane več. Če noče jest pospravim in gremo naprej. podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:49:34
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem prišla do 137 strani... Špelin, vremenska postaja je super, vreme štima v nulo . hvala vsem za čestitke aneji za 9 mesecev. kasso, a je gašper kaj jokal pri zobarju glede na to da je vrtala? a veste kaj delata naša dva? jaz sem se samo smejala, ko sem jih videla. tatko prvi, aneja pa za njim - oba po vseh štirih. prej je jokala, kot bi jo s kože dajala, pol pa je dobila calpol. sedaj je stara nasmejana aneja. Kaj pa revico muči? verjetno zobi sem vidla tudi tvoje slikce, ste dobre maškare.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:49:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally aja nam je pokukala vn še zgornja dvojkica tako, da imamo 6 zobkov Pri nas gre zzzzeeeeeelllllllloooooooooooo pppppppooooooočččččaaaaaaaassssssssssssiiiiiiiiiiii. mene je kar groza ko pomislim kako bo ko začnejo rinit ven mogoče pa sploh ne boš vedla tako kot mi , Majo pa ful matrajo zobki Ful me jezi, ker pri Jaku sploh nisem vedela kdaj so mu pririnili na plan, pri Maji pa se skoraj zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:49:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: danes sem pa furala avto A so mogli spraznit cesto? Malo te hecam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:52:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša samo kriči, če ji kaj vzameš, ker je gospodična užaljena. jaaaa to pa sploh, ko ji kaj vzamemo iz rok ali ko sedi v stolčku in nekaj vrže na tka, če takoj ne poberemo in ji damo nazaj v roke je hudooooooooooooo Pri nas je najbolj hudo, če jo damo na rit. pri nas pa tuli na hrbtu, tako da je previjanje skoraj nemogoče, še posebej če je posrana.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:52:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: danes sem pa furala avto A so mogli spraznit cesto? Malo te hecam. ti si kar dej duška
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:53:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally aja nam je pokukala vn še zgornja dvojkica tako, da imamo 6 zobkov Pri nas gre zzzzeeeeeelllllllloooooooooooo pppppppooooooočččččaaaaaaaassssssssssssiiiiiiiiiiii. mene je kar groza ko pomislim kako bo ko začnejo rinit ven mogoče pa sploh ne boš vedla tako kot mi , Majo pa ful matrajo zobki Ful me jezi, ker pri Jaku sploh nisem vedela kdaj so mu pririnili na plan, pri Maji pa se skoraj zraven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:54:15
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, za pridno jedko Majo. tally, to z žogico je ful hecno Estrella*, samo čimmanj se sekirat. Vem, da včasih ne moreš drugače in te res zadane v živo, ko ga Alja takole lomi glede hrane. Se pa strinjam z barbaw, da ji ne pripravljaj cele vrste drugih jedi, če prve noče. sesil, vremensko postajo imamo po novem tudi pri nas doma Fino, da dobro deluje, mi jo moramo še preizkusiti. Drugače si pa ti živ norc, imaš kondicije kot konj (mišljeno kot kompliment, da ne boš napačno razumela, raje posebej poudarim, ker na forumu več ne vem, kaj sploh smem napisat, pa nima nobene zveze s tabo, tako je pač v preteklosti naneslo). ****, karkoli te že muči, s tabo smo špelin , razumem foro, don t worry.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:55:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: danes sem pa furala avto čestitam, lahko bi se do naju zafurala ja če bi bila z svojim avtom bi sigurno vletela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:58:39
|
|
|
|
sesil
|
špelin, gregec je tud lepa maškara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 21:08:53
|
|
|
|
mafi
|
u je kar gneča kle , jaz sem spravila še Marka v horizontalo, ker mi je skor sede zaspal pred tv-jom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 21:10:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: danes sem pa furala avto čestitam, lahko bi se do naju zafurala ja če bi bila z svojim avtom bi sigurno vletela te držim za besedo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 21:10:46
|
|
|
|
mafi
|
barbaw: kakšno poškodbo si imela glede kolena, če mi nočeš odgovort me daj kar na ignor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 21:11:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi u je kar gneča kle , jaz sem spravila še Marka v horizontalo, ker mi je skor sede zaspal pred tv-jom bogiiiii, kaj pa Filip dela, a že spi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 21:11:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: danes sem pa furala avto čestitam, lahko bi se do naju zafurala ja če bi bila z svojim avtom bi sigurno vletela te držim za besedo sam se morm prej prilastit avto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 21:12:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi u je kar gneča kle , jaz sem spravila še Marka v horizontalo, ker mi je skor sede zaspal pred tv-jom bogiiiii, kaj pa Filip dela, a že spi? ja že dobro uro spi, HB
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 21:16:02
|
|
|
|
nia5
|
Čer, jaz pa sem bila prvič na pivu danes zvečer zunaj (odkar se je Nia rodila) . Mamo neki koncert in ima gostinstvo prek in sem rekla da grem na eno pijačko (pa še stari frendi kelnarijo). Sicer sem bila le eno urco, ampak je tako pasalo malo poklepetat in v miru pivce spit. Nia je že v horizontali, sicer se je že enkrat zbudila, ampak upam da bo zdaj spala, saj mi rada nagaja ko sma same.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.