Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:22:48
|
|
|
|
mafi
|
čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:25:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally večer kako kaj, najprej čestitke današnjima slavljencema Nejčku in Nii pa slikice maškar so lepe (barbaw srčekgirl, špelin@) mi smo danes spet vozičkali in uživali na sončku 2 uri, kolk je bilo fajn. upam na še takih dni. Emilija pa ima nov hobi igranje z majhno žogico, vse lepo in prav dokler je žogica pri njej ali ko se je treba par cm premaknit, ko se pa žogica odkotali pa Emilija začne kričat in mora mamica v akcijo drugače bom gluha ratala. in tako celo popoldne. zdej je že prav tečna in komi čakam da gre spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:27:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr Kje pa imate atija?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:27:32
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, za pridno jedko Majo. tally, to z žogico je ful hecno Estrella*, samo čimmanj se sekirat. Vem, da včasih ne moreš drugače in te res zadane v živo, ko ga Alja takole lomi glede hrane. Se pa strinjam z barbaw, da ji ne pripravljaj cele vrste drugih jedi, če prve noče. sesil, vremensko postajo imamo po novem tudi pri nas doma Fino, da dobro deluje, mi jo moramo še preizkusiti. Drugače si pa ti živ norc, imaš kondicije kot konj (mišljeno kot kompliment, da ne boš napačno razumela, raje posebej poudarim, ker na forumu več ne vem, kaj sploh smem napisat, pa nima nobene zveze s tabo, tako je pač v preteklosti naneslo). ****, karkoli te že muči, s tabo smo
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.2.2009 20:29:08 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:28:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally večer kako kaj, najprej čestitke današnjima slavljencema Nejčku in Nii pa slikice maškar so lepe (barbaw srčekgirl, špelin@) mi smo danes spet vozičkali in uživali na sončku 2 uri, kolk je bilo fajn. upam na še takih dni. Emilija pa ima nov hobi igranje z majhno žogico, vse lepo in prav dokler je žogica pri njej ali ko se je treba par cm premaknit, ko se pa žogica odkotali pa Emilija začne kričat in mora mamica v akcijo drugače bom gluha ratala. in tako celo popoldne. zdej je že prav tečna in komi čakam da gre spat no ti veš kakšen pisk ona spusti , danes je pa to delala cel dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:28:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr Ja, kaj ga pa zdaj Filip biksa??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:28:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drugače si pa ti živ norc, imaš kondicije kot konj (mišljeno kot kompliment, da ne boš napačno razumela, raje posebej poudarim, ker na forumu več ne vem, kaj sploh smem napisat, pa nima nobene zveze s tabo, tako je pač v preteklosti naneslo). za razlago
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:29:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr kaj pa je Filipa matralo da ni mogel spat? mogoče bodo tudi pri vas zobki?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:31:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša spet ne je GH Men se res že počas meša od tega hranjenja. Mogoče tud zato komaj čakam vrtec, da ne vidim koliko poje oz. bolje rečeno ne poje. Nekaj časa se že zadržujem, pa mi vseeno slej kot prej poči film. 3 stavri za večerjo in vsako stvar samo prvo žličko in fertik. Prav nobene hrane ni več za katero bi lahko rekla, da jo rada je. No edino AM. na kolk časa ji pa ponujaš hrano????? jaz sedaj delam tako ko vidim da je res lačen mu ponudim in je- no zelenjava mu še zmeri ne gre v rit . sem pa to tud P omenila in je rekla da včasih pride tako obdobje da jim ne paše jest včasih bi se pa skoz basal- to se pravi tud oni dobr ne vejo. mislim pa če bi jo matralo grlo da ti potem ne bi pila tud AM ali pa bi težje požirala zate pa in te čist razumen v kakšni situaciji si.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:31:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drugače si pa ti živ norc, imaš kondicije kot konj (mišljeno kot kompliment, da ne boš napačno razumela, raje posebej poudarim, ker na forumu več ne vem, kaj sploh smem napisat, pa nima nobene zveze s tabo, tako je pač v preteklosti naneslo). za razlago Ja, kli.nc, saj veš, da po tistem takrat več ne vem, kje slučajno "butnem" ven kakšno tako, da bi komu stopila na žulj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:33:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr Kje pa imate atija? ati dela od 10 do 23, s tem da je včeraj še mal zažural do 2zjutri, ampak sem mu Filipa kar podturila ob7.30 in šla pit kofi, da sem prišla mal k sem, a ja pa še Mark je prilezel k nama ponoč , mislim žurke do daske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:34:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally večer kako kaj, najprej čestitke današnjima slavljencema Nejčku in Nii pa slikice maškar so lepe (barbaw srčekgirl, špelin@) mi smo danes spet vozičkali in uživali na sončku 2 uri, kolk je bilo fajn. upam na še takih dni. Emilija pa ima nov hobi igranje z majhno žogico, vse lepo in prav dokler je žogica pri njej ali ko se je treba par cm premaknit, ko se pa žogica odkotali pa Emilija začne kričat in mora mamica v akcijo drugače bom gluha ratala. in tako celo popoldne. zdej je že prav tečna in komi čakam da gre spat no ti veš kakšen pisk ona spusti , danes je pa to delala cel dan vato v ušesa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:35:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr Kje pa imate atija? ati dela od 10 do 23, s tem da je včeraj še mal zažural do 2zjutri, ampak sem mu Filipa kar podturila ob7.30 in šla pit kofi, da sem prišla mal k sem, a ja pa še Mark je prilezel k nama ponoč , mislim žurke do daske Ajej! Kaj pa, če bi se vlegla zraven Marka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:35:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drugače si pa ti živ norc, imaš kondicije kot konj (mišljeno kot kompliment, da ne boš napačno razumela, raje posebej poudarim, ker na forumu več ne vem, kaj sploh smem napisat, pa nima nobene zveze s tabo, tako je pač v preteklosti naneslo). za razlago Ja, kli.nc, saj veš, da po tistem takrat več ne vem, kje slučajno "butnem" ven kakšno tako, da bi komu stopila na žulj osel gre samo 1x na led, jaz sem šla 2x , zdaj pa ne grem več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:35:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr kaj pa je Filipa matralo da ni mogel spat? mogoče bodo tudi pri vas zobki? ne veramem ker je še P v petek pogledala pa pravi da jih ni na vidiku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:36:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr kaj pa je Filipa matralo da ni mogel spat? mogoče bodo tudi pri vas zobki? ne veramem ker je še P v petek pogledala pa pravi da jih ni na vidiku mogoče pa prebijajo kake globje plasti Ma sej pri teh otrocih sploh ne veš kaj jih muči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:37:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr Kje pa imate atija? ati dela od 10 do 23, s tem da je včeraj še mal zažural do 2zjutri, ampak sem mu Filipa kar podturila ob7.30 in šla pit kofi, da sem prišla mal k sem, a ja pa še Mark je prilezel k nama ponoč , mislim žurke do daske Ajej! Kaj pa, če bi se vlegla zraven Marka? to bi bila varianta sam kaj ko se je na vsake kvatro v spalnici zbujal Filip , tako sam imela zraven Marka v Posteljci pa Filipa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:38:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr kaj pa je Filipa matralo da ni mogel spat? mogoče bodo tudi pri vas zobki? ne veramem ker je še P v petek pogledala pa pravi da jih ni na vidiku mogoče pa prebijajo kake globje plasti Ma sej pri teh otrocih sploh ne veš kaj jih muči. s tem sa pa čist strinjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:38:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr Kje pa imate atija? ati dela od 10 do 23, s tem da je včeraj še mal zažural do 2zjutri, ampak sem mu Filipa kar podturila ob7.30 in šla pit kofi, da sem prišla mal k sem, a ja pa še Mark je prilezel k nama ponoč , mislim žurke do daske Ajej! Kaj pa, če bi se vlegla zraven Marka? to bi bila varianta sam kaj ko se je na vsake kvatro v spalnici zbujal Filip , tako sam imela zraven Marka v Posteljci pa Filipa. zdaj sem pa res brez idej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:39:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drugače si pa ti živ norc, imaš kondicije kot konj (mišljeno kot kompliment, da ne boš napačno razumela, raje posebej poudarim, ker na forumu več ne vem, kaj sploh smem napisat, pa nima nobene zveze s tabo, tako je pač v preteklosti naneslo). za razlago Ja, kli.nc, saj veš, da po tistem takrat več ne vem, kje slučajno "butnem" ven kakšno tako, da bi komu stopila na žulj osel gre samo 1x na led, jaz sem šla 2x , zdaj pa ne grem več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:39:38
|
|
|
|
tally
|
aja nam je pokukala vn še zgornja dvojkica tako, da imamo 6 zobkov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:40:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja nam je pokukala vn še zgornja dvojkica tako, da imamo 6 zobkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:40:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja nam je pokukala vn še zgornja dvojkica tako, da imamo 6 zobkov Pri nas gre zzzzeeeeeelllllllloooooooooooo pppppppooooooočččččaaaaaaaassssssssssssiiiiiiiiiiii.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:40:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr kaj pa je Filipa matralo da ni mogel spat? mogoče bodo tudi pri vas zobki? ne veramem ker je še P v petek pogledala pa pravi da jih ni na vidiku mogoče pa prebijajo kake globje plasti Ma sej pri teh otrocih sploh ne veš kaj jih muči. s tem sa pa čist strinjam kdo bi vedel kaj se plete po teh majhnih bučah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:41:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer sem sam na hiter pogledala slikce (barbaw, špelin@, srčekgirll) a so loštne. no pri nas je bila noč katastrofa , čez dan pa tud nič bolje Filip spal 2rundi po 20minut sedaj je pa v horizontali. na kratko povedano sem zmatrana do amena . bi šla že najraje v posteljo sam Mark je komi čaku filem na kanalu A, jaz pa takoj na rr Kje pa imate atija? ati dela od 10 do 23, s tem da je včeraj še mal zažural do 2zjutri, ampak sem mu Filipa kar podturila ob7.30 in šla pit kofi, da sem prišla mal k sem, a ja pa še Mark je prilezel k nama ponoč , mislim žurke do daske Ajej! Kaj pa, če bi se vlegla zraven Marka? to bi bila varianta sam kaj ko se je na vsake kvatro v spalnici zbujal Filip , tako sam imela zraven Marka v Posteljci pa Filipa. o ti bogica
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.