Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:45:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še 2 stvari sem vam pozabila povedat: 1. Manca je včeraj dobila svoj 3. zobek, danes pa četrtega . SEdaj čakamo še 2 da pokukata ven, ker sta tik pod površjem 2. mojega očeta so včeraj klicali, da ima naslednji teden operacijo. Joj ravno se je mami malo k sebi spravila, gre pa oče v bolnico . Se mi zdi da že eno leto samo še po bolnicah hodimo. NČ, zdej grem pa mal za nazaj komentirat Kako je hudo, če moraš po bolnici hodit. Upam, da bo oče čimprej doma in da bo vse vredu. da bo tudi mami zdrava.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:45:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pica se peče, ker ati bo vsakčas doma, ampak potem ga šiba moj avto šraufat. V mesto pa bom najverjetneje mogla it jutri dopoldan, edino če Videka dam malo k babici, jaz pa šcccc v trgovino. Bom vidla. mmmmmmmmmmmm je že sem do mene pridišalo jaz sem tudi mela navado, da sem ob petkih pekla pico, danes sem pa naredila sladko zelje in šnite, tako da je tudi Manca danes za kosilo jedla samo sladko zelje in ga je papala kot velika Naš ima tudi rad sladko zelje, samo jaz ne. Ga zato je pri babici, ker jaz ga niti pripravit ne znam. Se pa učim to je pa simpl ko pasulj za skuhat skuhaš zelje (prej ga narežeš), posebej skuhaš krompir in ga zmiksaš kot za pire, ampak jaz ga kar skupaj z vodo, nato dš vse skupaj in še zabeliš pa je
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:47:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še 2 stvari sem vam pozabila povedat: 1. Manca je včeraj dobila svoj 3. zobek, danes pa četrtega . SEdaj čakamo še 2 da pokukata ven, ker sta tik pod površjem 2. mojega očeta so včeraj klicali, da ima naslednji teden operacijo. Joj ravno se je mami malo k sebi spravila, gre pa oče v bolnico . Se mi zdi da že eno leto samo še po bolnicah hodimo. NČ, zdej grem pa mal za nazaj komentirat Kako je hudo, če moraš po bolnici hodit. Upam, da bo oče čimprej doma in da bo vse vredu. da bo tudi mami zdrava. hvala .
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:48:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera spomni do katerega meseca je davčna lani vračala preveč plačano dohodnino? na žalost ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:49:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos OJLA čvekice sem vas prišla samo malo na brzino pozdravit , zadnje dni sem bizy na fuul, tako da ni bilo časa za RR . Evo danes je AT že od zjutraj pri babi jaz pa delam generalko po stanovanju , katastrofa kako hitro razmečemo teh 60 kvadratov , še dobro da nimamo bajte . Še to naj vam povem, klicali so me iz službe, naj pridem v torek (24.2.) na razgovor , držite pesti, da bo vse OK . Toliko za enkrat od mene, bodite pridne in pridno čvekajte za babi pa za razgovor v službi!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:50:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana super da je ritka boljša, Hb da je pasta pomagala , onih pet kil pa lahko daš kar meni evo bom poslala s hitro pošto Ti kar, boma obe zadovoljni ti še jaz pošljem ene 10kg Oh ne ne, pol bom pa buhtljček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:50:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw oz, katera pač ve, kako dolgo se morajo kuhat slivovi cmoki??? 15 min oz. da priplavajo na površje Hvala ti lepa. Jaz jih še nisem kuhala, ker jih sama namreč ne jem, bom jih pa Vidku danes nardila. jih delaš s krompirjem al s skuto? men so obojni fuuul dobri! se mi že cedijo sline! jaz jih delam s skuto in z zdrobom. Pa manca jih tudi ful rada je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:51:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw oz, katera pač ve, kako dolgo se morajo kuhat slivovi cmoki??? a veš kaj bi rekla moja mami: tolk da so kuhani sedaj pa resno, mislim da 12-15minut, oziroma toliko da priplavajo na površje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:51:19
|
|
|
|
mafi
|
evo zdej mam pa ene 10minut časa za rr sem mela do sedaj obiske zdej bo pa druga runda obiska , Filip ima pa tud zdej 2 rundo spanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:51:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Me je ravno mami klicala.je bil ati danes pri zdravniku.Po vsej verjetnosti bo pristal na inzulinu .Do sedaj je imel tablete,danes je pa zdravnica ugotovila,da ima sladkor ravno na meji.Mora še v laboratorij iti,potem bodo pa videli za tvojega očeta in držimo pesti, da inzulin ne bo potreben!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:52:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla punce, Imam eno vprasanje. A ima katera za podariti ali pa vsaj po ugodni ceni za prodat najbolj navaden vozicek " marelo" rabim res samo takega, da se otrok pelje in sedi ter se da privezat in pa da ko se zlozi ne vzame vec placa kot mal debelejsi deznik... Lahko je star ko zemlja, sam da je izpraven in uporaben. Aja pa do 27. februarja bi ga rabila, ker takrat dobim obiske ne, na žalost nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:53:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo zdej mam pa ene 10minut časa za rr sem mela do sedaj obiske zdej bo pa druga runda obiska , Filip ima pa tud zdej 2 rundo spanja no zdej pa le hitro kaj povej naša tudi "žaga" svojo drugo rundo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:53:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, poslavljam se pri lepi številki postov Včasih je bilo tako v moji redovalnici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:53:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pica se peče, ker ati bo vsakčas doma, ampak potem ga šiba moj avto šraufat. V mesto pa bom najverjetneje mogla it jutri dopoldan, edino če Videka dam malo k babici, jaz pa šcccc v trgovino. Bom vidla. mmmmmmmmmmmm je že sem do mene pridišalo jaz sem tudi mela navado, da sem ob petkih pekla pico, danes sem pa naredila sladko zelje in šnite, tako da je tudi Manca danes za kosilo jedla samo sladko zelje in ga je papala kot velika Naš ima tudi rad sladko zelje, samo jaz ne. Ga zato je pri babici, ker jaz ga niti pripravit ne znam. Se pa učim to je pa simpl ko pasulj za skuhat skuhaš zelje (prej ga narežeš), posebej skuhaš krompir in ga zmiksaš kot za pire, ampak jaz ga kar skupaj z vodo, nato dš vse skupaj in še zabeliš pa je S čim pa zabeliš, a z ocvirki???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:54:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo zdej mam pa ene 10minut časa za rr sem mela do sedaj obiske zdej bo pa druga runda obiska , Filip ima pa tud zdej 2 rundo spanja no zdej pa le hitro kaj povej naša tudi "žaga" svojo drugo rundo Naša tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:54:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo že s sončka,sva šla s Tilnom po Nejca. Po novem pa še Nejcu iz nosa teče Tilen se je danes že 3x konkretno ukakal.Sem mu ukinila čokolino z jedilnika,pa da vidimo. Sedaj je pa Nejc na vrsti,da gre spat,za njim pa še Tilen.Če bo sreča,pa še mami Pri nas je bilo tudi danes že 3x polnjenje plenice, amapk mislim da so zobki krivi. Kaj a čokolino jih tudi prežene ali kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:54:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Ja ijh zelo rad in še mene včasih zraven spravi Mene ni problem, ker jih rada sestavljam, ampak 10x (v eni rundi) se mi pa vseeno ne da. kaj češ če je Jaka čist zagnan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:55:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo zdej mam pa ene 10minut časa za rr sem mela do sedaj obiske zdej bo pa druga runda obiska , Filip ima pa tud zdej 2 rundo spanja no zdej pa le hitro kaj povej naša tudi "žaga" svojo drugo rundo Naša tudi zgleda da so se zmenil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:55:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pica se peče, ker ati bo vsakčas doma, ampak potem ga šiba moj avto šraufat. V mesto pa bom najverjetneje mogla it jutri dopoldan, edino če Videka dam malo k babici, jaz pa šcccc v trgovino. Bom vidla. mmmmmmmmmmmm je že sem do mene pridišalo jaz sem tudi mela navado, da sem ob petkih pekla pico, danes sem pa naredila sladko zelje in šnite, tako da je tudi Manca danes za kosilo jedla samo sladko zelje in ga je papala kot velika Naš ima tudi rad sladko zelje, samo jaz ne. Ga zato je pri babici, ker jaz ga niti pripravit ne znam. Se pa učim to je pa simpl ko pasulj za skuhat skuhaš zelje (prej ga narežeš), posebej skuhaš krompir in ga zmiksaš kot za pire, ampak jaz ga kar skupaj z vodo, nato dš vse skupaj in še zabeliš pa je S čim pa zabeliš, a z ocvirki??? ne, to dela moja mami , jaz zabelim samo z margarinco, ali pa margarinco in moko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:56:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo zdej mam pa ene 10minut časa za rr sem mela do sedaj obiske zdej bo pa druga runda obiska , Filip ima pa tud zdej 2 rundo spanja no zdej pa le hitro kaj povej naša tudi "žaga" svojo drugo rundo Naša tudi zgleda da so se zmenil jaz sam upam, da so se zmenil, da bojo tud ponoč vsi trije spal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:56:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz se poslavljam, grem na svojo seanso. Lepo čvekajte še naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:56:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sweet o hrčkova familija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:57:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla punce! Evo midve z Manco sva danes max. izkoristile sončka . Sva bile zunaj od pol 12ih naprej praktično skozi, samo dobre 3/4 ure sva skočili noter da sva kosilo pripravili in na hitro pojedli. Fulllll je pasal biti zunaj. mi smo bili pa sam tolk vzuni ko je šel do P , no zato je imel pa Filip eno bejbo na obisku, ki je od njega starejša 4dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:57:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz se poslavljam, grem na svojo seanso. Lepo čvekajte še naprej Uživaj!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:57:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo zdej mam pa ene 10minut časa za rr sem mela do sedaj obiske zdej bo pa druga runda obiska , Filip ima pa tud zdej 2 rundo spanja no zdej pa le hitro kaj povej naša tudi "žaga" svojo drugo rundo Naša tudi zgleda da so se zmenil jaz sam upam, da so se zmenil, da bojo tud ponoč vsi trije spal pššššššššššššštttttttttttttt da naša ne sliši Vedno se trudi, da naredi kontra
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.