|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
20.2.2009 16:57:54   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla punce!

Evo midve z Manco sva danes max. izkoristile sončka user posted image user posted image user posted image . Sva bile zunaj od pol 12ih naprej praktično skozi, samo dobre 3/4 ure sva skočili noter da sva kosilo pripravili in na hitro pojedli. Fulllll je pasal biti zunaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo bili pa sam tolk vzuni ko je šel do Puser posted image , no zato je imel pa Filip eno bejbo na obisku, ki je od njega starejša 4dniuser posted image

opa user posted image user posted image user posted image  a je blo kej love in the air user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
20.2.2009 16:58:05   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz se poslavljam, grem na svojo seanso. Lepo čvekajte še naprejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa da se pokaže kaki pozitivni rezultat

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
20.2.2009 16:58:51   
mafi

Ojla punce!

Evo midve z Manco sva danes max. izkoristile sončka user posted image user posted image user posted image . Sva bile zunaj od pol 12ih naprej praktično skozi, samo dobre 3/4 ure sva skočili noter da sva kosilo pripravili in na hitro pojedli. Fulllll je pasal biti zunaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo bili pa sam tolk vzuni ko je šel do Puser posted image , no zato je imel pa Filip eno bejbo na obisku, ki je od njega starejša 4dniuser posted image

opa user posted image user posted image user posted image  a je blo kej love in the air user posted image

mal pa, sam je imel starejši bratec vse pod kontrolouser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
20.2.2009 16:58:53   
Soncnica Sandra ***

evo zdej mam pa ene 10minut časa za rruser posted image

sem mela do sedaj obiske zdej bo pa druga runda obiskauser posted image , Filip ima pa tud zdej 2 rundo spanjauser posted image

no zdej pa le hitro kaj povej user posted image

naša tudi "žaga" svojo drugo rundo

Naša tudiuser posted image

zgleda da so se zmeniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sam upam, da so se zmenil, da bojo tud ponoč vsi trije spal user posted image

pššššššššššššštttttttttttttt da naša ne slišiuser posted image Vedno se trudi, da naredi kontrauser posted image

user posted image user posted image user posted image
naša tudi

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3629
20.2.2009 16:59:16   
Soncnica Sandra ***

Ojla punce!

mal pa, sam je imel starejši bratec vse pod kontrolouser posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
20.2.2009 16:59:30   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

mi imamo pa 7. zobekuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
20.2.2009 16:59:54   
mafi

evo zdej mam pa ene 10minut časa za rruser posted image

sem mela do sedaj obiske zdej bo pa druga runda obiskauser posted image , Filip ima pa tud zdej 2 rundo spanjauser posted image

no zdej pa le hitro kaj povej user posted image

naša tudi "žaga" svojo drugo rundo

Naša tudiuser posted image

zgleda da so se zmeniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sam upam, da so se zmenil, da bojo tud ponoč vsi trije spal user posted image

pššššššššššššštttttttttttttt da naša ne slišiuser posted image Vedno se trudi, da naredi kontrauser posted image

naša tudi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3632
20.2.2009 17:00:37   
tally
hello hello

evo nas, sva bili skoraj 2 uri odzuni in je Emilija vs čas spala v vozičku, zdej pa spet tepe freda in pojočo knjigico user posted image user posted image .

moj je na šihtu popoldan jaz pa čakam obiske pa bomo kavico pili user posted image .

ve ste pa čisto preveč naklofale da bi kaj komentirala user posted image , bom sam omal predbrala za komentiranje pa ne vem če bo čas ker mora Emilija it spat, pa ne zna brez mene user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 3633
20.2.2009 17:01:18   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

mi imamo pa 7. zobekuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek

Neposredna povezava do sporočila: 3634
20.2.2009 17:02:15   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

hello hello

evo nas, sva bili skoraj 2 uri odzuni in je Emilija vs čas spala v vozičku, zdej pa spet tepe freda in pojočo knjigico user posted image user posted image .

moj je na šihtu popoldan jaz pa čakam obiske pa bomo kavico pili user posted image .

ve ste pa čisto preveč naklofale da bi kaj komentirala user posted image , bom sam omal predbrala za komentiranje pa ne vem če bo čas ker mora Emilija it spat, pa ne zna brez mene user posted image

za 2urno vozičkanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
20.2.2009 17:02:30   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Kdaj boste dale otroku za piti alpsko mleko?

Jaz ga ji za piti še nisem dala, druagče pa je doma kuham puding na alpskem mleku, čokolino,.....

Sem pa sedaj v Mullerju kupila AM Junior, ki je po dopolnjenem 1.letu

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
20.2.2009 17:03:26   
tally

Jaz se poslavljam, grem na svojo seanso. Lepo čvekajte še naprejuser posted image

fajn migaj user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
20.2.2009 17:03:31   
Soncnica Sandra ***

hello hello

ooooo vi ste tudi uživali odzunaj user posted image user posted image user posted image

pa upam, da Fred ostane živ user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
20.2.2009 17:04:00   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Špelin@: dobi slovenske obiske naše majčiceuser posted image Jaz imam svojga in sposojenga, samo je tisti sposojen tako razmajen, da ga bom vrnila. Drugače bi ji dala svojega.

In kje sem jaz to spregledala??? user posted image  Katera pa gre v Egipt? user posted image

Someščanka mafiuser posted image

kaj je zmano nič ne štekamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3639
20.2.2009 17:04:32   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jutro!

Saj ne vem kaj naj napišem. Sem še vedno user posted image . Bom po kaki kavi bolj zgovorna. user posted image  Danes pride cenilec od zavarovalnice in upam, da nam bodo dali kaj denarja za popravilo odtoka v kopalnici.
Sem videla, da ste bile zvečer bolj zgovorne kot ponavadi. Bom potem prebrala, kaj ste napisale. Upam, da mi rata.

Barbaw: kaj pa se je zgodilo v vaši kopalnici???

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3640
20.2.2009 17:04:38   
tally

jaz ji tudi nisem še dajala navadnega mleka, ji tudi linote delam z AM in ji ga ne bom še dajalado 1 leta

Neposredna povezava do sporočila: 3641
20.2.2009 17:05:59   
špelin@

jaz ji tudi nisem še dajala navadnega mleka, ji tudi linote delam z AM in ji ga ne bom še dajalado 1 leta

Če bo šla v vrtec pred enim letom, ga bo tam dobila user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
20.2.2009 17:06:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Aja pa še 2 stvari sem vam pozabila povedat:

1. Manca je včeraj dobila svoj 3. zobek, danes pa četrtega user posted image user posted image user posted image . SEdaj čakamo še 2 da pokukata ven, ker sta tik pod površjem user posted image user posted image user posted image

2. mojega očeta so včeraj klicali, da ima naslednji teden operacijo. Joj ravno se je mami malo k sebi spravila, gre pa oče v bolnico user posted image . Se mi zdi da že eno leto samo še po bolnicah hodimo.

NČ, zdej grem pa mal za nazaj komentirat

Kako je hudo, če moraš po bolnici hodit. Upam, da bo oče čimprej doma in da bo vse vredu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo tudi mami zdrava.

Se pridružujem hijenci: zate in za tvoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
20.2.2009 17:06:44   
špelin@

hello hello

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
20.2.2009 17:06:57   
Soncnica Sandra ***
Nč, zdej vas pa mal zapuščam, moj dragi in Mančita ševedno spita, jaz grem pa mal cunje likat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3645
20.2.2009 17:11:49   
mafi
zdej pa mal odmaglim ker obisk že gre se tipkamo zvečeruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3646
20.2.2009 17:17:44   
Naty*
Pozdravček po dolgem času!

Sm misla že zjutri kej napisat, ko sva se odpravljala v bolnico pa mi je še zmer net nagajal. U glavnem js sm dons preklela celo to slovensko zdravstvo in poleg tega še vse, kar mi je pršlo na pot, tolk sm jezna, da bi kr koga razbila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

U glavnem, kot sta že kasso in estrella poročale, je Žan dobro prenesel prve dni uvajanja Aptamila, ampak včeri je mel trikrat drisko. Glede na to, da nam (še vedno) rine ven ena enkica je možno, da od tega. Danes sva bla ponovno naročena v bolnici za uvajanje piščanca in ko sm povedala, da je mel drisko, je hotla zdravnica na vsak način pred uvajanjem videt kakec in Žan seveda do enih popoldne še ni kakaluser posted image . In potem reče, da očitno ne bo nič in da naj greva domov pa prideva v ponedeljek zjutri ponovno tja, da saj mam čas, ker sem na porodniški!!!!user posted image user posted image
Ampak s tem situacija še ni najslabša, kokr je lahko. Ko sva prišla, so naju namreč dal v sobo s punčko, ki je kašljala, mela vročino, smrkala in vse po spisku. Ker je mela pa tud izpuščaje, so jo dali na alergološkega. Po odvzemu krvi in urina, so pa prileteli v sobo, jo na hitro spravili ven in mamici rekli, da naj ne govori ničesar. Zdravnica mi potem pove, da ma punčka respiratorni virus in so jo pomotoma dali na alergološkega in da naj bom pozorna, če bo Žan mel vročino, kašljal ali težko dihal in naj pediatrinja pokliče njih, ker bojo povedal, kak virus je to. A lahk to verjamete???? K... gleda celo slovensko zdravstvo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Sam po virus sva šla dons tja!!!!!!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3647
20.2.2009 17:26:29   
špelin@
Draga Naty*, sploh nimam besed user posted image user posted image user posted image  Pa veš, da zelo redko ostanem brez besed user posted image  Samo fajn močno stiskam pestke, da Žanko ni pokasiral tega user posted image  virusa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
20.2.2009 17:31:05   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Če bo šla v vrtec pred enim letom, ga bo tam dobila user posted image

user posted image user posted image ne bo šla

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
20.2.2009 17:35:59   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Pozdravček po dolgem času!

Sm misla že zjutri kej napisat, ko sva se odpravljala v bolnico pa mi je še zmer net nagajal. U glavnem js sm dons preklela celo to slovensko zdravstvo in poleg tega še vse, kar mi je pršlo na pot, tolk sm jezna, da bi kr koga razbila .

U glavnem, kot sta že kasso in estrella poročale, je Žan dobro prenesel prve dni uvajanja Aptamila, ampak včeri je mel trikrat drisko. Glede na to, da nam (še vedno) rine ven ena enkica je možno, da od tega. Danes sva bla ponovno naročena v bolnici za uvajanje piščanca in ko sm povedala, da je mel drisko, je hotla zdravnica na vsak način pred uvajanjem videt kakec in Žan seveda do enih popoldne še ni kakal . In potem reče, da očitno ne bo nič in da naj greva domov pa prideva v ponedeljek zjutri ponovno tja, da saj mam čas, ker sem na porodniški!!!!
Ampak s tem situacija še ni najslabša, kokr je lahko. Ko sva prišla, so naju namreč dal v sobo s punčko, ki je kašljala, mela vročino, smrkala in vse po spisku. Ker je mela pa tud izpuščaje, so jo dali na alergološkega. Po odvzemu krvi in urina, so pa prileteli v sobo, jo na hitro spravili ven in mamici rekli, da naj ne govori ničesar. Zdravnica mi potem pove, da ma punčka respiratorni virus in so jo pomotoma dali na alergološkega in da naj bom pozorna, če bo Žan mel vročino, kašljal ali težko dihal in naj pediatrinja pokliče njih, ker bojo povedal, kak virus je to. A lahk to verjamete???? K... gleda celo slovensko zdravstvo!!!! Sam po virus sva šla dons tja!!!!!!!!!

ojojo močno upam da Žan ne bo pokasiral virusa, za zdravnico pa .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.