Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:07:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: dobi slovenske obiske naše majčice Jaz imam svojga in sposojenga, samo je tisti sposojen tako razmajen, da ga bom vrnila. Drugače bi ji dala svojega. In kje sem jaz to spregledala??? Katera pa gre v Egipt?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:13:30
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem našla med oglasi enega podarim v Lj. A bo katera tako dobra, da bi kontaktirala in šla iskat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:13:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera spomni do katerega meseca je davčna lani vračala preveč plačano dohodnino? Joj, nimam pojma. September. Vsaj moj je dobil takrat Upam, da bo prej. September je pa res daleč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:13:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Rita sanirana, kosilo za nami oz. Videk sporoča, da raje je suh kruh kot pa slivove cmoke. Pojedo pol cmoka, od tega je polovica na tleh. Sedaj gloda suhi kruh, cmok noče niti pogledat.... Mislim, da ima to po meni. Zdaj saj veš, da ne je in mu ne skuhaš do prihodnjič. Kdaj pa kdaj pa le probaj, če si premisli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:13:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Petja pa je ponoči spet zakuhala in spet so se pojavili izpuščaji, tako da sumim, da je od vročine...samo čudno, še nikoli se niso zaradi tega Otroci so odšli v varstvo, jaz pa moram hitro kaj narest . Ojej, za Petjo. Mami, kakšno minutko počitka si pa le privošči. trenutno počivam za RR jem Pravilno . Jaz sem pa imela prej malce varuške na kupu in sem izkoristila priliko in posesala po sobah, prah obrisala in kopalnico počistila. Zdaj Gal panča, potem lahko greva pa spet na potep Ti si se pa začela po nini7 zgledovat. Čas hitro mine, pa Gal je na obiskih zelo priden, mami pa si malo spočije. Prav je tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:15:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Rita sanirana, kosilo za nami oz. Videk sporoča, da raje je suh kruh kot pa slivove cmoke. Pojedo pol cmoka, od tega je polovica na tleh. Sedaj gloda suhi kruh, cmok noče niti pogledat.... Mislim, da ima to po meni. Zdaj saj veš, da ne je in mu ne skuhaš do prihodnjič. Kdaj pa kdaj pa le probaj, če si premisli. Ponucali jih bomo, bo dobil kdaj za malico . Drugače so okusni, sladki,... samo jaz to tudi nimam rada.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:16:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: dobi slovenske obiske naše majčice Jaz imam svojga in sposojenga, samo je tisti sposojen tako razmajen, da ga bom vrnila. Drugače bi ji dala svojega. In kje sem jaz to spregledala??? Katera pa gre v Egipt? Someščanka mafi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:18:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem našla med oglasi enega podarim v Lj. A bo katera tako dobra, da bi kontaktirala in šla iskat? Daj meni kontakt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:20:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: dobi slovenske obiske naše majčice Jaz imam svojga in sposojenga, samo je tisti sposojen tako razmajen, da ga bom vrnila. Drugače bi ji dala svojega. In kje sem jaz to spregledala??? Katera pa gre v Egipt? Someščanka mafi Zakoooooonnnnnnnnnn, ej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:22:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: dobi slovenske obiske naše majčice Jaz imam svojga in sposojenga, samo je tisti sposojen tako razmajen, da ga bom vrnila. Drugače bi ji dala svojega. In kje sem jaz to spregledala??? Katera pa gre v Egipt? Someščanka mafi Zakoooooonnnnnnnnnn, ej Joj, kako sem glupo napisala someščanka od mafi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:24:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: dobi slovenske obiske naše majčice Jaz imam svojga in sposojenga, samo je tisti sposojen tako razmajen, da ga bom vrnila. Drugače bi ji dala svojega. In kje sem jaz to spregledala??? Katera pa gre v Egipt? Someščanka mafi Zakoooooonnnnnnnnnn, ej Joj, kako sem glupo napisala someščanka od mafi A pejt se solit Si me na suho ... Oooo, super, da gredo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:25:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: dobi slovenske obiske naše majčice Jaz imam svojga in sposojenga, samo je tisti sposojen tako razmajen, da ga bom vrnila. Drugače bi ji dala svojega. In kje sem jaz to spregledala??? Katera pa gre v Egipt? Someščanka mafi Zakoooooonnnnnnnnnn, ej Joj, kako sem glupo napisala someščanka od mafi jaz sem imela 2 na sumu, samo ena bi sigurno povedala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:25:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem našla med oglasi enega podarim v Lj. A bo katera tako dobra, da bi kontaktirala in šla iskat? Daj meni kontakt Že. Hvala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:26:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: dobi slovenske obiske naše majčice Jaz imam svojga in sposojenga, samo je tisti sposojen tako razmajen, da ga bom vrnila. Drugače bi ji dala svojega. In kje sem jaz to spregledala??? Katera pa gre v Egipt? Someščanka mafi Zakoooooonnnnnnnnnn, ej Joj, kako sem glupo napisala someščanka od mafi jaz sem imela 2 na sumu, samo ena bi sigurno povedala Jaz sem sumila Anitko, samo se mi zdi, da bi ona kasneje šla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:27:27
|
|
|
|
barbaw
|
estrella imam še enega iz Kr, če tale nima več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:29:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: dobi slovenske obiske naše majčice Jaz imam svojga in sposojenga, samo je tisti sposojen tako razmajen, da ga bom vrnila. Drugače bi ji dala svojega. In kje sem jaz to spregledala??? Katera pa gre v Egipt? Someščanka mafi Zakoooooonnnnnnnnnn, ej Joj, kako sem glupo napisala someščanka od mafi jaz sem imela 2 na sumu, samo ena bi sigurno povedala Jaz sem sumila Anitko, samo se mi zdi, da bi ona kasneje šla... Ona je bila pri meni 2. kandidatka, ker bi nam povedala. Tista ta 1. kandidatka pa je prava.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:33:00
|
|
|
|
špelin@
|
A mi lahko katera svetuje res učinkovito kremo za roke, ker imam od mraza grozno suho kožo na rokah in vso razjedeno
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 20.2.2009 15:34:18 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:39:48
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mi lahko katera svetuje res učinkovito kremo za roke, ker imam od mraza grozno suho kožo na rokah in vso razjedeno neutrogena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:40:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mi lahko katera svetuje res učinkovito kremo za roke, ker imam od mraza grozno suho kožo na rokah in vso razjedeno Ognjičeva krema bi bila najboljša za to. Jaz imam drugače od avona pa mi je dovolj, ker nimam tako poškodovane kože.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:40:51
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mi lahko katera svetuje res učinkovito kremo za roke, ker imam od mraza grozno suho kožo na rokah in vso razjedeno Meni je v takem primeru najbolj pomagala lekarniška krema za roke in mi je super, roke so hitro postale spet gladke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:43:36
|
|
|
|
barbaw
|
Danes sem dala samčka k samički, pa se bolj glasno "pogovarjata". Zaenkrat ni hujšega. Upam, da ga bo sprejela, ker drugače bo moral en od hiše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:46:14
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:48:22
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Tudi,a veš, da je naš tudi bolj vitualni tip. Pa sedaj se je začel ukvarjati z žebljički,ki jih zapikaš v tablo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:50:13
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem dala samčka k samički, pa se bolj glasno "pogovarjata". Zaenkrat ni hujšega. Upam, da ga bo sprejela, ker drugače bo moral en od hiše. A je možek prišel malo otroke pogledat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:50:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Tudi,a veš, da je naš tudi bolj vitualni tip. Pa sedaj se je začel ukvarjati z žebljički,ki jih zapikaš v tablo To sem mu jaz hotela kupit, pa je rekel, da tega ne bo imel. Zdaj pa se mi zdi boljše, da nimamo še tega, ker bi jih Maja mimogrede pojedla. Je pa danes prvič prepisal svoje ime.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.