Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:51:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Ja ijh zelo rad in še mene včasih zraven spravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:51:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem dala samčka k samički, pa se bolj glasno "pogovarjata". Zaenkrat ni hujšega. Upam, da ga bo sprejela, ker drugače bo moral en od hiše. A je možek prišel malo otroke pogledat? Otroci so šli od doma, pa je mamica ostala malo sama. Zdaj pa sem ga dala k njej, če ga bo hotela nazaj. Drugače pa bom njo podarila, ker je on bolj krotek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:51:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Tudi,a veš, da je naš tudi bolj vitualni tip. Pa sedaj se je začel ukvarjati z žebljički,ki jih zapikaš v tablo To sem mu jaz hotela kupit, pa je rekel, da tega ne bo imel. Zdaj pa se mi zdi boljše, da nimamo še tega, ker bi jih Maja mimogrede pojedla. Ja to pa res.Jaz sem ves čas zraven,da ne bi Tilen kakšno dobil Je pa danes prvič prepisal svoje ime.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:53:01
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Ja ijh zelo rad in še mene včasih zraven spravi jaz jih pa ne grem več,ker nimam več prostora na stenah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:57:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Ja ijh zelo rad in še mene včasih zraven spravi Mene ni problem, ker jih rada sestavljam, ampak 10x (v eni rundi) se mi pa vseeno ne da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:57:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Ja ijh zelo rad in še mene včasih zraven spravi jaz jih pa ne grem več,ker nimam več prostora na stenah Jaz jih še nisem dala na steno. Jih pa še bom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 15:59:26
|
|
|
|
špelin@
|
Hvala za nasvete okrog kreme. Ognjičeva mi ni dovolj učinkovita IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Ja, obe punci sta nori na puzzle. Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:00:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem dala samčka k samički, pa se bolj glasno "pogovarjata". Zaenkrat ni hujšega. Upam, da ga bo sprejela, ker drugače bo moral en od hiše. A je možek prišel malo otroke pogledat? Otroci so šli od doma, pa je mamica ostala malo sama. Zdaj pa sem ga dala k njej, če ga bo hotela nazaj. Drugače pa bom njo podarila, ker je on bolj krotek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:01:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Tudi,a veš, da je naš tudi bolj vitualni tip. Pa sedaj se je začel ukvarjati z žebljički,ki jih zapikaš v tablo To sem mu jaz hotela kupit, pa je rekel, da tega ne bo imel. Zdaj pa se mi zdi boljše, da nimamo še tega, ker bi jih Maja mimogrede pojedla. Je pa danes prvič prepisal svoje ime.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:06:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Me je ravno mami klicala.je bil ati danes pri zdravniku.Po vsej verjetnosti bo pristal na inzulinu .Do sedaj je imel tablete,danes je pa zdravnica ugotovila,da ima sladkor ravno na meji.Mora še v laboratorij iti,potem bodo pa videli To pa ni fajn. čeprav danes imajo tiste naprave za pikanje, da baje ni več tako hudo. Pa toliko želodec ne trpi, kot pri tabletah. ja moja mama ima že kake dve leti insulinsko črpalko. sladkorno ima pa že od leta 99
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:16:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hvala za nasvete okrog kreme. Ognjičeva mi ni dovolj učinkovita IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Ja, obe punci sta nori na puzzle. Jaz tudi Ognjičevo imaš kot kremo ali pa kot "mast". Ta ta druga je bolj učinkovita. Ker je res mastna in bi skoraj mogla imet bombažne rokavice gor, da ne bi vsega popackala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:30:57
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz imam tudi full suho kožo na rokah. Jaz si zvečer kdaj namažem s kremico za ritko od bebivala, je malo neprijetno, pomaga pa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:32:58
|
|
|
|
hijenca
|
Pica se peče, ker ati bo vsakčas doma, ampak potem ga šiba moj avto šraufat. V mesto pa bom najverjetneje mogla it jutri dopoldan, edino če Videka dam malo k babici, jaz pa šcccc v trgovino. Bom vidla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:34:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem dala samčka k samički, pa se bolj glasno "pogovarjata". Zaenkrat ni hujšega. Upam, da ga bo sprejela, ker drugače bo moral en od hiše. A je možek prišel malo otroke pogledat? Otroci so šli od doma, pa je mamica ostala malo sama. Zdaj pa sem ga dala k njej, če ga bo hotela nazaj. Drugače pa bom njo podarila, ker je on bolj krotek. Ne boš imela več podmladka, če boš mamico vstran dala. Samo glej, da ne bosta že sedaj kaj ušpičla, ker si mami vzela mladičke, pa se lahko zopet začne gonit. ups. kako grdo govorim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:34:57
|
|
|
|
suzy85
|
jana kak velik je paket? samo cd je noter? je navadna kuverta al z mehurčki? nisem dobla na dom nič, pa gremo zdle na pošto in bom vprašala!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 20.2.2009 16:35:34 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:36:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: dobi slovenske obiske naše majčice Jaz imam svojga in sposojenga, samo je tisti sposojen tako razmajen, da ga bom vrnila. Drugače bi ji dala svojega. In kje sem jaz to spregledala??? Katera pa gre v Egipt? In katera gre sedaj??? Jaz tudi ne vem, katera je someščanka od mafi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:37:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla punce! Evo midve z Manco sva danes max. izkoristile sončka . Sva bile zunaj od pol 12ih naprej praktično skozi, samo dobre 3/4 ure sva skočili noter da sva kosilo pripravili in na hitro pojedli. Fulllll je pasal biti zunaj.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:39:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Aja pa še 2 stvari sem vam pozabila povedat: 1. Manca je včeraj dobila svoj 3. zobek, danes pa četrtega . SEdaj čakamo še 2 da pokukata ven, ker sta tik pod površjem 2. mojega očeta so včeraj klicali, da ima naslednji teden operacijo. Joj ravno se je mami malo k sebi spravila, gre pa oče v bolnico . Se mi zdi da že eno leto samo še po bolnicah hodimo. NČ, zdej grem pa mal za nazaj komentirat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:41:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pica se peče, ker ati bo vsakčas doma, ampak potem ga šiba moj avto šraufat. V mesto pa bom najverjetneje mogla it jutri dopoldan, edino če Videka dam malo k babici, jaz pa šcccc v trgovino. Bom vidla. mmmmmmmmmmmm je že sem do mene pridišalo jaz sem tudi mela navado, da sem ob petkih pekla pico, danes sem pa naredila sladko zelje in šnite, tako da je tudi Manca danes za kosilo jedla samo sladko zelje in ga je papala kot velika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:42:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@, Tilči in Estrella a vaši tudi radi sestavljajo puzzle? Jaka jih ful rad sestavlja. Mogoče ima to po meni. Pa vidim, da je bolj vizualni tip tako kot jaz. Tudi,a veš, da je naš tudi bolj vitualni tip. Pa sedaj se je začel ukvarjati z žebljički,ki jih zapikaš v tablo To sem mu jaz hotela kupit, pa je rekel, da tega ne bo imel. Zdaj pa se mi zdi boljše, da nimamo še tega, ker bi jih Maja mimogrede pojedla. Je pa danes prvič prepisal svoje ime. Zato ima naš fant kratko ime, da ga bo hitro znal napisat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:43:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mi lahko katera svetuje res učinkovito kremo za roke, ker imam od mraza grozno suho kožo na rokah in vso razjedeno Jaz jo imam za vsakodnevno uporabo od Oriflame in mi je super, drugače pa mi pri razporani koži najbolj pomaga una ta delavska, mislim, da se je včasih imenovala 48, sedaj pa se imenuje Pulitol al nekaj takega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:44:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pica se peče, ker ati bo vsakčas doma, ampak potem ga šiba moj avto šraufat. V mesto pa bom najverjetneje mogla it jutri dopoldan, edino če Videka dam malo k babici, jaz pa šcccc v trgovino. Bom vidla. mmmmmmmmmmmm je že sem do mene pridišalo jaz sem tudi mela navado, da sem ob petkih pekla pico, danes sem pa naredila sladko zelje in šnite, tako da je tudi Manca danes za kosilo jedla samo sladko zelje in ga je papala kot velika Naš ima tudi rad sladko zelje, samo jaz ne. Ga zato je pri babici, ker jaz ga niti pripravit ne znam. Se pa učim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:44:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Rita sanirana, kosilo za nami oz. Videk sporoča, da raje je suh kruh kot pa slivove cmoke. Pojedo pol cmoka, od tega je polovica na tleh. Sedaj gloda suhi kruh, cmok noče niti pogledat.... Mislim, da ima to po meni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ga imam, ampak ga še potrebujem A dobiš kakšne slovenske obiske?? Firbec, vem Nic hudga ce si firbec... ena majcica pride...pravzaprav ena iz nase zasedbe iz Mantove..sedaj pa ze itak ves cakam pa se Estrello ja in Anitka, samo ona pride samo na morje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 16:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla punce, Imam eno vprasanje. A ima katera za podariti ali pa vsaj po ugodni ceni za prodat najbolj navaden vozicek " marelo" rabim res samo takega, da se otrok pelje in sedi ter se da privezat in pa da ko se zlozi ne vzame vec placa kot mal debelejsi deznik... Lahko je star ko zemlja, sam da je izpraven in uporaben. Aja pa do 27. februarja bi ga rabila, ker takrat dobim obiske Ga imam, ampak ga še potrebujem A dobiš kakšne slovenske obiske?? Firbec, vem Bom jaz malo pogledala med podarim oglase. thanks
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.