Blacky30
|
Men tud noče objavit postov, jih imam že kar 3 odprte in čakam, kdaj bo šlo. Bom jih zdaj poskusila sem skopirat. Pa ne napiše We're sorry, pač pa neko drugo čudo, kot včasih pri ZS-jih. IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 nanizanke - ja, Lost si posnamem na DVD in potem gledava, k mava cajt. V pon. ni casa - gledam Gospodinje, v torek House-a, sreda torej Lost, cetr. Trenja, ce je kaksna dobra tema (& Slak ne prevec nevroticno obsesiven ), pet., sob. kaksen film, ned. preklapljanje med Slo1 in POP TV ... itd. itn. over and over again ... Ej, kaj bo pa zdaj namesto Gregoryja? Aha, saj se je meni zdelo, da tu nekaj ne bo štimalo, ko si rekla, da gledaš Lost na popu. Če pa zate vem, da hodiš s kurami spat. Zdaj pa vidim, da si si sama prestavila serijo na tebi sprejemljivo uro. Samo dobra si, da lahko vzdržiš en teden do naslednjega dela serije. Jaz že ne, jaz moram mojo pogledat vsak večer in to zdaj že 2 dela, drugač ne zaspim. Metuljcek, ta tvoja štorija z naslovom DD pa mi je zelo znana. Se velikokrat zgodi tudi pri nas. Kaj nisi dobila v vsem tem času, odkar si dala vlogo, domov nobenega sklepa o potrditvi teme, sklep o imenovanju te in te komisije, vse te sklepe, ki bi jih naj tudi vezala v DD? Naslov, ki je napisan v tistem sklepu, je namreč fiksen in ga podpiše tudi dekan, vpiše se v knjigo tem na univerzi in se ne sme spreminjat. Potrdi ga namreč Senat Univerze v LJ in senat fakultete. No, neke rešitve so ti našli, vsaj to. Upam, da bo vredu zgledalo. Pa vso srečo pri T2. Ne bom nič rekla, ker nimam izkušenj sama, so pa družinski prijatelji skoraj znorli zraven in potem končno menjali in šli nazaj na siol.
|