|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
27.2.2009 13:06:24   
neboglasnica
_rebeca_: super, da si dočakala svojega tigrčka... Mogoče ga pa Almera najde na NZ?? 

Glugluglu: globoko vdihni, izdihni, poči po tašči, če ne neha. mašina, pri tretjem bi pa lahko počasi že doumela.

Tims: vmesni prigrizki?? Jap, to je moja največja napaka, ki bo očitno tudi pri otrocih. Že punci Stašu v usta tlačita piškot, če je siten.

Vmesni prigrizki: to je moja nočna mora, saj imam ves čas polna usta. Vem, da ne smem, ampak ne gre. Edino, ko sem bila na ločevalni, mi je uspevalo.

Moji dve punci moram pa danes pohvaliti! Sem jima zjutraj po končanem filmu Barbie dala cel kup zadolžitev in že cel dan brišeta prah, pomivata kopalnico, po tleh... Evo, otroke moraš zaposliti, pa imaš mir. Vmes smo jedli piščančjo obaro, Staš tako kot mi, samo mi smo si dosolili in dala sem mu palačinko. Je bila sicer mastna obara, ampak upam, da ne bo kaj hujšega . Sva dopoldne prvič poskusila rižolino z vodo - bljak, z mlekom je boljši... Popoldne dobi pa še skuto, če bo želel. Ponoči je bil pokakan, zdaj pa spet do hrbta gor.

Metuljčica321:
snemaš??

Ok, mami gre križ raztegnit in rumeni tisk prebrat!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
27.2.2009 13:07:02   
neboglasnica
We are sorry ... user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
27.2.2009 13:50:59   
Blacky30
Dan! 

Noč, katastrofa. Zaspala sem ob 3h, ob pol sedmih pa auf in potem dremanje do 9h. user posted image  Sem čist adijo.user posted image Otroka pa sta mirno spala od 20.30 do 7h.

Ilatic, welcome back!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem te pogrešala.user posted image  Pa da se čimprej pozdravite.user posted image

Me veseli, da je Almera z družino srečno prestala pot, naj jih sreča še dalje spremlja.user posted image user posted image user posted image

Dzanika, aja, samo tehtanje ste imeli. Dodam težo na seznam al boš počakala do redne P?

Mirjam, ok, kosilo za Ano je že mimouser posted image , pa vseeno, rumenjaka daš v velikosti malega nohta in postopoma povečuješ do polovice rumenjaka, kar ostane do enega leta. Daješ pa ga od 7m naprej enkrat tedensko. Tak je pisalo v navodilih od populis.user posted image   No, evo,nanka tud obvlada.user posted image

Lost - prve dele sem začela gledat, ko so jih prvič na popu vrteli, potem pa mi nekak ni bilo več zanimivo, so začeli bluzit nekaj in jih ne gledam. Pa tud noben igralec me ne premami, da bi zaradi njega vsaj gledala.user posted image  Sawyer ni moj tip, spljoh.user posted image

Glu3, ojej, to pa je sranje ja. Jaz tud ne bi imela zaupanja v njo, da bi ji Tiana pustila v varstvu. Povej ji to. Poleg tega, če se je to že enkrat zgodilo, kak ni nje nič izučilo? Al niti ne ve, da je ona kriva, da je Nina pristala v P? Kaj pa se je zgodilo?
Rebeca, bravo za tigerčka!!!! Končno!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za mercator nalepkice, sem zelo hvaležna in vesela, da ste bile tako prijazne in jih žrtvovale zame. Zdaj bom pa nehala gnjavit s tem, obljubim. Vsaj do naslednje akcije.user posted image user posted image user posted image

user posted image

Grem paprikaš dokončat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1678
27.2.2009 13:51:45   
Blacky30
Vse najboljše današnjim slavljenčkom!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 13:58:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
27.2.2009 13:58:56   
Blacky30
Kje pa se je karamela6 izgubila???user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
27.2.2009 14:04:33   
nanka
Zimska nič posebnega nisi zamudila, Almera je srečno prispela, Živa od Mojcek je dobila zobek, pa malo imamo bolančkov, ( Staš, Majuška)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
27.2.2009 14:05:14   
nanka
Natka se je najedla, zdaj pa greva počasi spet malo na sonček.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
27.2.2009 14:07:22   
tims
Ojla Zimskauser posted image .

Midve bova šle tud pol pop. na sprehod. Moram zdele kuhatuser posted image . Mater raj pospravljam trikrat na dan, kokr pa kuham.

Neboglasnica, sej jaz nimam nič proti vmesnim prigrizkom, ampak ti prigrizki so lahko tud kakšen krhl sadja. Jaz sem ful zaj****** kar se tega tiče, to tud moj ves čas govoriuser posted image  

< Sporočilo je popravil tims -- 27.2.2009 14:10:12 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
27.2.2009 14:35:50   
neboglasnica
user posted image user posted image sdfhwflhsdvjlasfhguser posted image user posted image , sta punci zunaj. Pa sedaj pogledam in obe v majčkah, brez jopic in bund. Matr, kok sem vpila na balkonu, po mojem so me slišali vsi sosedje. Pa dobr no, kje imajo ti otroci pamet????

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
27.2.2009 14:37:03   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Neboglasnica, sej jaz nimam nič proti vmesnim prigrizkom, ampak ti prigrizki so lahko tud kakšen krhl sadja. Jaz sem ful zaj****** kar se tega tiče, to tud moj ves čas govoriuser posted image  

Saj ni čudno, da se moram prej najaviti, da imaš kak cukr doma. Pri nas imamo to v omarici za prvo pomoč. Prej najdem cukr kakor pa obliže. user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
27.2.2009 14:42:16   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Saj ni čudno, da se moram prej najaviti, da imaš kak cukr doma. Pri nas imamo to v omarici za prvo pomoč. Prej najdem cukr kakor pa obliže. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Zdej sem se pa narežala. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1687
27.2.2009 15:04:32   
metuljcek321
Hej, babe-zabe!

Kolk sem pa jaz danes razpistoljena, ej! Tu mac!!!!user posted image user posted image user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
27.2.2009 15:22:18   
nanka
Metuljček, kaj je pa tebe razkurilo, je moralo biti pa fino hudo, ko si zmeraj dobre volje

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
27.2.2009 15:55:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hej, babe-zabe!

Kolk sem pa jaz danes razpistoljena, ej! Tu mac!!!!

Upam, da ne to, da sem tvojo tel. št. posredovala naprej . Če je tako, OPROSTI, OPROSTI, ne bom veeeeč!!!!!!

Nanka: sem prebrala vse kar si rekla (v Mami) in seveda predihala celotno revijo. Berem Dnevnik strašno noseče mame in gledam fotko in glej jo no, moja sošolka iz srednje šole bo tretjič mama. Ima že dva fantka, sedaj pa je zanosila in pod srčkom nosi kar dva!!!

Staš je po konkretni obari spal dve uri! Yes, to mi delaj, moj kmečki fant! Kake kašice, ornk kosilo, pa bo.

Spet we are sorry... WTF???

Neposredna povezava do sporočila: 1690
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 15:55:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1691
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 16:00:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
27.2.2009 16:08:31   
metuljcek321
Neki zeza tale RR ... A tole bo slo skozi? Testing, testing.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1693
27.2.2009 16:08:58   
glugluglu
oj, samo na hitrco, ker moram naprej letet:
od danes so v Baby centru avtosedeži Maxi cosi - tobi znižani za 70 EUR, če katero še zanima, najbrž ne bojo dolgo, na Rudniku v Lj. je bil en rdeč in en zelen.

Neposredna povezava do sporočila: 1694
27.2.2009 16:10:04   
metuljcek321
Hm, je ocitno nekaj zabasano ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1695
27.2.2009 16:11:51   
metuljcek321
Jest mam pa 2 posta za vas, pa ju ne dobim skozi ... later, I guess.

neboglasnica, nc bat glede tel - ni blema! Ne, to ni to!
rebeca, ne, tudi jaz se kdaj razpistolim & sem slabe volje. Takrat stran od mene!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1696
27.2.2009 16:14:11   
metuljcek321
Bom pol prilepila, zdaj se mi ne da vec probavat. Pa, pa

PS: Je pa ze boljs. Ko zdaj pomislim, sploh ni vec tko zlo hudouser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1697
27.2.2009 16:14:31   
metuljcek321
user posted image  Janu za dobre mere! Vau, tatuji so pa vse sorte na tej spletni strani ... ej, mogoce pa takrat, k pridem k zobarju v Trbovlje, sibnem se k temu stricu in si dam naredit en tatu, k je to cist blizu vas, kaj pravis?user posted image

rovarka - sneg?! Ti to resno? Ste se potem dobile? Tale februar vam ni naklonjen, ej. Marca bo vse drgac!

flower, kje pa bosta imela tatu?

mirjam, je bila prijateljica vesela oblekic? Bo tudi puncko imela?

nanizanke - ja, Lost si posnamem na DVD in potem gledava, k mava cajt. V pon. ni casa - gledam Gospodinje, v torek House-a, sreda torej Lost, cetr. Trenja, ce je kaksna dobra tema (& Slak ne prevec nevroticno obsesivenuser posted image  user posted image ), pet., sob. kaksen film, ned. preklapljanje med Slo1 in POP TV ... itd. itn. over and over again ... Ej, kaj bo pa zdaj namesto Gregoryja?

rumenjak startam next week. nanka,
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Jaz imam takšna navodila : rumenjak 1x tedensko, na začetku za pol koruznega zrna, pri polovici rumenjaka se ustavimo in dajemo pol rumenjaka do 1. leta. To navodilo sem dobila pri pediatrinji.

Jaz ji ga dajem zelo malo, zmešam ga s pire krompirjem in zalijem z zelenjavno omakico.

Je to misljeno se vedno 1 x tedensko?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1698
27.2.2009 16:22:57   
metuljcek321
Ha, zdaj je pa ratalo ... ampak tisti del, k razglagam, kaj je blo narobe, je sel pa v franze.

Naj zeloooooo skrajsam: vsa ponosna in srecna sem odnesla doktorat, pa me klice tipcek ene pol ure kasneje, da moj naslov ni enak tistemu na prijavnici doktorata. Kaj, kako? Haloooo?!?!?!?!?!?!?! Cist me je vrglo. Kako je to mogoce? Anyway, gre za malenkost: namesto besede "knjizevni" je uporabljena beseda "literarni" - isto sranje, drugo pakovanje - pa sori izrazu, punce!

Ej, kar pomodrela sem - pa kako je to mogoce? A bo treba se 1 x dat vezat vseh 11 kopij (9 jih rabijo oni, 2 sem dala zase)?! Ne, no, pa tko natancna sem & picajzlasta, potem pa ze na prvi strani nekaj pomuckano. Ni, da bi govoril ....

Opciji sta 2:
1. cez se da nalepka in se pac prelepi prava beseda cez napacno (k sreci je enako st. crk - ouje, vsaj to!), seveda v isti barvi kot je dr. in tiste crke _ to bi mi naredil mr., ki je vse tako lepo zvezal, da je res veselje pogledat!
2. da se prosnja za spremembo naslova ... sam bokvej, kolk casa to traja

Sem ze mentorju mejlala, kaj naj naredim ... tolk da v pon. ukrepam. Mislim, svasta, no, kva vse se cloveku zgodi. Cist sem bla sloabe volje in tecna, kar solze so mi tekle - kako se je to lahko zgodilo? Sem se potem spomnila, da je enkrat mentor nekaj govoril, da bi raje uporabila izraz "literarni" kot "knjizevni" - se slisi bolj fensi smensi ... in sem ocitno res to naredila somewhere along the way ....

Ah, bygones .... bom ze nekak ustimala, saj tega itak potem nihce ne bere, ampak se nabira prah ... boli pa se vedno, k sem se tko trudila in toliko casa posvetila temu ... ma, pol pa tkole, no .... tu mac ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1699
27.2.2009 16:24:52   
ilatic
Hojla!

Hvala za dobrodošlicouser posted image
Danes pospravljam k nora. Kok sta moje dve nemarne. Neboglasnica če bi moje zunaj nage skakale bi bla bolj vesela k pa danes ko sm se njihovo sobo spravla pospravlat. OBUP!!! Umazane štufi v predalu kjer so čisti, pižama z umazanimi gatami v omari skrite!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fuj in fej. Tako kazn bodo fasale da je kr noro. Vsak dan zvečer bom pregledala omare in dokler se ne navadita na čistočo jih ne spustim iz oči!!!

joj kok je težko te smrkle vzgajat! Sem premehka in jaz bi mogla imet sam enga otroka in ne tri. Škoda k ne morem bit bolj stroga!

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?