metuljcek321
|
Ha, zdaj je pa ratalo ... ampak tisti del, k razglagam, kaj je blo narobe, je sel pa v franze. Naj zeloooooo skrajsam: vsa ponosna in srecna sem odnesla doktorat, pa me klice tipcek ene pol ure kasneje, da moj naslov ni enak tistemu na prijavnici doktorata. Kaj, kako? Haloooo?!?!?!?!?!?!?! Cist me je vrglo. Kako je to mogoce? Anyway, gre za malenkost: namesto besede "knjizevni" je uporabljena beseda "literarni" - isto sranje, drugo pakovanje - pa sori izrazu, punce! Ej, kar pomodrela sem - pa kako je to mogoce? A bo treba se 1 x dat vezat vseh 11 kopij (9 jih rabijo oni, 2 sem dala zase)?! Ne, no, pa tko natancna sem & picajzlasta, potem pa ze na prvi strani nekaj pomuckano. Ni, da bi govoril .... Opciji sta 2: 1. cez se da nalepka in se pac prelepi prava beseda cez napacno (k sreci je enako st. crk - ouje, vsaj to!), seveda v isti barvi kot je dr. in tiste crke _ to bi mi naredil mr., ki je vse tako lepo zvezal, da je res veselje pogledat! 2. da se prosnja za spremembo naslova ... sam bokvej, kolk casa to traja Sem ze mentorju mejlala, kaj naj naredim ... tolk da v pon. ukrepam. Mislim, svasta, no, kva vse se cloveku zgodi. Cist sem bla sloabe volje in tecna, kar solze so mi tekle - kako se je to lahko zgodilo? Sem se potem spomnila, da je enkrat mentor nekaj govoril, da bi raje uporabila izraz "literarni" kot "knjizevni" - se slisi bolj fensi smensi ... in sem ocitno res to naredila somewhere along the way .... Ah, bygones .... bom ze nekak ustimala, saj tega itak potem nihce ne bere, ampak se nabira prah ... boli pa se vedno, k sem se tko trudila in toliko casa posvetila temu ... ma, pol pa tkole, no .... tu mac ...