|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
24.2.2009 19:12:03   
ksenci
danes smo se sladkali z navadnimi krofi, čokoladnimi in skutnimi miškami

user posted image

user posted image
naš medo
user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
24.2.2009 19:13:12   
ksenci
zdaj pa hitro še k babici da se pokažemouser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 19:38:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 19:39:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
24.2.2009 19:48:43   
netki
bom še jst mal pofehtala user posted image user posted image

a se kateri še kje v denarnici skrivajo mercatorjeve nalepke? Rabim jih še 5. sej vem da sem tečna, pač vprašamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1355
24.2.2009 19:52:13   
netki
lex......ste se namočili?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 19:55:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
24.2.2009 20:30:53   
nosečka maja
Netki- jaz  ti lahko pošljem  4  merkatorjeve nalepke. Pošlji mi naslov na zs.

Neposredna povezava do sporočila: 1358
24.2.2009 20:38:53   
neboglasnica
ALMERA: SREČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO POT TJA IN NAZAJ!

Pogrešale te bomo in modrookega lepotca (sina, ne moža, da ne bo pomote) seveda tudi!!

Nočka,

user posted image

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
24.2.2009 20:56:44   
lidija***
ALMERA- LEPO SE IMEJ!!!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
24.2.2009 21:03:18   
sasi13
sej vem da me boste kregala amapak jz vas full na hitro preberem in zdej nevem kam grem almera user posted image a mi lahko prosim ena napiše.

netki nič se ne sekiraj sej naša dva tudi samo sedita in še to ne čisto o čem drugem ni pa duha ne sluha - veš kok pravjo vse ob svojem času

in da se pohvalim da grem na jana plestenjaka user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
24.2.2009 21:05:52   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

čedalje bolj sovražim kopanje Kali..mala je tolk aktivna , miga, nori, se dviguje gor, plazi ven, jaz jo pa z eno roko lovim po bani, medtem ko jo z drugo roko umivam..da ne rečem kak misija jo je ven uzet, zavit v brisaco in vstat z njo vred...neki morem naumit, da si olajsam tole kopanje....aja imava pa še vedno uno otročko banjico, ker imamo tuš...

jaz bi jo dala v fliperja pa stuširala. Mi smo ravno danes začeli razbijati kopalnico ker jo bomo prenavlali. Pa sva zdej mela tako mini banjo, zdej bova mela pa tuš in ga bom lepo tuširala...

Saj res,  almera že odpotuje. user posted image user posted image   SREČNO!!!  user posted image user posted image

neboglasnica kaj pa če ima Staš res 6. bolezen?  No karkoli že je upam da se čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1362
24.2.2009 21:06:39   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

in da se pohvalim da grem na jana plestenjaka user posted image

jaz tudi. Imam že karto doma. user posted image user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
24.2.2009 21:11:56   
tims
Ojla. midve sva se pa pa ob osmih zbudile. Ko so obiski šli  (še enkrat hvala Populis, Neboglasnici in Almeri na obisku user posted image ), sem dala tamalo spat. Presenetljivo je spala samo pol ure, pa se je že zbudila. Potem pa sva skuhali kosilo. Z nami je dons jedla bučke in pire krompir in moram jo pohvalt, da je kar veliko pojedla. In potem sva šli okoli petih skupaj v pojstlo. In sva spali takooo dolgo. Zbudili sva se ful spočiti, zdaj pa se mi nekaj mota pod nogamiuser posted image . Me zanima, kdaj bo zdaj zaspala.

Neboglsnica - HB da je vse ok z ledvicamiuser posted image user posted image user posted image

Netki - ti se kar spihaj. Jaz sem se z mojim tud zadnjič usekala, pa mi je reku, da sem zadnje čase tečna zato, ker sem že predolgo domauser posted image  (razlog prepira pa je bil, ker sem mu rekla, da mi nič ne pomaga)

Ksenci - pridnauser posted image . Jaz v življenju še nisem delala krofov. Se jih ne upam. Vse kar je iz vshajanega testa se kar izogibam.

Mirjam - uboga prijateljicauser posted image user posted image user posted image . Kako grozno, da se to zgodi, pa v bistvu že tako pozno, ko bi mislil, da zdaj pa ni mogoče, da bi šlo kaj narobe. 

Populis - Lara je pa res faca. Sploh nisem dojela, ko sem mogla na hitrco pospravljat z mize stvari, ker se je tako hitro pognala na nogeuser posted image . Je ona tud ena raketka. Pa smešen mi je, ker je res en drobižek, pa tako laufa okoluser posted image . Upam, da je potem dolgo spala.

Metuljček - user posted image user posted image user posted image  tisti sredinček je pa zakon user posted image user posted image . Bravo punca, ne se pustit.

Almera - še enkrat: Srečno pot in uživajte, uživajte in še enkrat uživajteuser posted image

HD - midva sva Tima kar v tuš kabini kopala. Saj verjetno imaš toliko visoko, da lahko natočiš vodo notr? Al pa kar banjico postavi v tuš. Pri nas se je obneslo. Nino pa zaenkrat še v tamali banci kopam, pa mislim, da bo treba ukint, ker so same poplave.

Sasi - greš NA Janauser posted image ?

Joj, zdele pa grem počas tamalo rihtat. Pišem tole že več k pol ure. Kar nekaj bluzimuser posted image .

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
24.2.2009 21:22:45   
frutka_
Netki ne skrbi zaradi motorike. Niso vsi otroci enaki! Še najbolj hudo je to, ko imaš otroke že doma in jih nehote primerjaš. To se dogaja tudi meni pa vem, da ni prav, ker s tem mlajšemu krivico delaš. Vsak otrok gre svojo pot. Če ti je kaj v tolažbo, od prijateljice mali se je menda pri 10-ih mesecih prvič obrnil! Pa je zdaj ravno tak korenjak kot vsi ostali. Ni mu bilo treba in se ni obračal! Verjamem, da delaš vse prav. Kar pogumno naprej! user posted image
HD. Ja kaj je zdaj s tabo hujšarca. Ti bi se rada shujšala do amena ali kaj?! A poznaš tisti vic, da je ena punca v MB bila tako suha, da so labodi na Lentu za njo kruh metali...user posted image Ne sekiraj se no! Telo se po porodu spremeni in potrebuje nekaj časa, da se spravi nazaj v stari "shape". Pri meni se je to zgodilo 1leto po porodu. Takrat ko sem šla delat sem zgubila še zadnje maščobe.
Rovarka nič ni bilo danes. Pa drugič! Mogoče v petek?
Blacky pridna si s seznamčki! Nejc je bolje?!
Lex uživajte!
Auroraa moje sožalje. Vem kako boli. Mene tolaži misel, da so umrli rešeni vsega hudega kar se jim je dogajalo tukaj in so na lepšem...
Almera, Lili je boljše! Danes je celi dan pridno jedla. Jaz pa imam spet mleka za izvoz zaradi pretkelih dni, ko je visela na meni.user posted image

Joj, vi odpotujete! U Ž I V J T E !

Populis tvoja mala in moja sta si očitno podobni. Naša mala  tudi ustaja ob vsem kar ji daje oporo. Tudi spusti se že nazaj dol v sedeč položaj! To sva ravno danes opazovala. Ob kavču ustane, gleda okoli (očitno je zanimivo opazovati svet iz druge perspektive) nato pa se spusti nazaj dol na rit. No, če jo poskušam voditi za rokice pa ne prestopa ampak hopsa. Ne zna še korakat.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 21:22:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 21:23:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1367
24.2.2009 21:28:39   
frutka_
Mirjam to je res grozno. Jaz sme se tega najbolj bala v nosečnosti. Da bi izgubila otroka... Upam, da ima prijateljic akoga, d ajo carta in objema.
Flower uživajte jutri!
HD glede banjice. Jaz sem malega kopala v njej do 3.leta. Ko je prerasel baby banjo je dobil največjo kar sem jih našla in sem ga kopala v njej. Ne vem kako veliko kopalnico imaš ampak mi smo imeli takrat majhno in sem po tleh brisače položila, da je sproti pivnalo polito. Enkrat je voda pri vratih ven pritekla tako je delal mali. user posted image Tvoj je ne kopa?! Pri nas to običajno ati počne.

Neposredna povezava do sporočila: 1368
24.2.2009 21:29:08   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz imam avto, če se dobite v petek, pridem tudi jaz! 

OK, sva že dve+dve bebici!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
24.2.2009 21:45:49   
Blacky30
Sem mela celo popoldne maškare na obisku, smo se imeli prav fajn. Bom pokazala slikice, ko jih snamem dol.

Populis, vauuuu, Lara že stoji?!?!?! Pa kaj se češ sekirat, da otrok ne spi, glavno, da stoji, še malo, pa bo shodila!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirjam, ojej za prijateljico, da se ji je pripetila takšna tragedija in to že drugič. Se sprašujem, če se to sploh da preživet. Najhuje pa mi je res to, da morajo uboge mamice pri polovici nosečnosti rodit in ne prespat vse skupaj, grozno, res.user posted image user posted image

Metuljcek, upam, da ti ni pretežko o tem govorit, se mi zdi, da si kar ok, kar se tega tiče (hb), bi mi ti povedala, si ti tud mogla rodit?user posted image

Majuska, pira.....nikol še nisem uporabila, niti ne poznam.user posted image

Ksenci, hami jamiiiiiiii.......user posted image user posted image

HD, kupi fliper, reši vse težave s kopanjem. Glede spanja - bodi srečna, naj traja. Naša tud veliko spi, čeprav malo manj kot prej, ampak še vedno veliko.

Almera, srečno pot in poskušaj se javit kaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1370
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 21:45:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
24.2.2009 21:47:45   
netki
najprej hvala vsem za napisano glede razvoja.....ja ta primerjava je res zgrešena, sej vem....tko k sem se sekirala in mislila da žiga nikol ne bo brez plenic in so mi drugi govorili da naj vse odmislim in da bo otrok sam dal plenico stran ko se mami ne bo sekirala.....in prav so imeli!!!!!!

dzanika......tuš boste imeli, joj kaj bi jaz dala za banjo!!! tilna imam v fliperju v tušu in tolk šprica da je poplava po celi kopalnici...sej ga zaprem not, sam vseen ga morem splaknit....tko da sva oba mokra

almera......srečno pot!!!!

tilen mi je prej vse zbruhal, po moje se mu je smrkelj zataknil v grlu user posted image , pol spil flašo in zdej spi. sem mu pa kr z pumpico iz ust posesala

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 21:51:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
24.2.2009 21:53:19   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

Netki- jaz  ti lahko pošljem  4  merkatorjeve nalepke. Pošlji mi naslov na zs.

uf, hvala...poslala zs

zdej pa še ena.....če ne bom pa kr sama zapravila (btw...a jih še talajo?)

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
24.2.2009 21:54:02   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

A zdaj pa vse Housa gledate? Saj že veste kaj bo

jst gledam policijsko akademijo....že stotič user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?