Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.3.2009 23:56:31
|
|
|
|
lili3
|
O, vidim da ni padla 200-tka. Jaz sem že cel dan sama s tamalim, moj je na pijači s kolegi. Mi je rekel pred 3 urami, da pride kmal domov, zdaj pa ne duha ne sluha o njem. No pa saj že dolgo ni kam šel, tak da naj si privošči, ker pol spet dolgo ne bo nikamor šel. Mi pa kr malo fali, da nisva že od ponedeljka z Aljažem nič bila zunaj, tak da jutri gremo malo ven, če bo v redu vreme. Men se zdi tud glupo, kak bojo zdaj naštimal vinjete. Halo, celoletna bo skor 1x dražja in zakaj? Pustil bi tak kot je, sam kakšno mesečno bi še mogli uvest, ne pa 7-dnevne. Moya, hvala za inforamcijo o Mustelinih kremah, verjetno bom kakšno kupila, pa da vidim če bo kaj bolje. Sedeži za kolo: zaenkrat nimam pojma še o tem. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.3.2009 23:58:12
|
|
|
|
lili3
|
Flower, kje sta pa kaj Rovarka in Levinja, se že dolgo nista nič javile tu gor?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.3.2009 23:58:13
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Pol pa pšššššt ... pa pridita . OK. Drgač imam pa ruvanje zoba v ponedeljek . Vprašanje kakšna bom do srede . ma v enem dnevu boš kot rožica. bomo mislile nate, da bo čimprej mimo
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 0:01:04
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška u u u ..mam eno vprašanje..moja je danes cel dan nei stresala z glavo sem in tja...prvo opoldan ko sva se peljali na obisk-v jajčki, potem ko sva se peljali od obiska k taščici - v jajčki, potem pri kosilu, je bila pri meni v naročju in stresala z glavo sem in tja...potem ko sva se od taščice peljali domov - v jajčki...kaj bi tole stresanje z glavo pomenilo?? mi ni bilo čist nič všeč in sem kr mal zaskrbljena Se opravičujem ker "smetim".. Naš je to začel delati 2 meseca nazaj in še vedno to dela...šla sva v Lj na Vrazov trg, so mu delal gastroskopijo in 24-urno Ph metrijo in ugotovili da je vse skupaj povezano z refluksom... ČE te kaj zanima, mi kar piši na ZS pa ti malo bolj podrobno opišem vse skupaj...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 0:13:53
|
|
|
|
lili3
|
Majuska, sva objavile post v razmaku 1 sekunde.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 0:15:38
|
|
|
|
Majuska
|
Naš fant je bil še ful živahen, čeprav je bil na poti v mižule ...
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2009 0:32:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 7:30:03
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dober dan.... Babji večer uspel. Kako je pasalo. IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, a mnjami, a? pol se mi zdi, da sem si prav zapomnila, da ti je noisette med boljšimi ? Jap, spomin ti dela. IZVIRNO SPOROČILO: tims Populis, tale bi pa res dobra, da bi bile najine cimre . Jaz sam upam, da bomo dobil pozitivno rešitev. Kar se pa pošte tiče...prideš do mene na kavo in spotoma še oddaš vlogo in tako prišparaš za poštnino . Ne boš verjela, toda tole sem ji že jaz predlagala. Se vidi, da sva isti letnik. No ja, malce starejša si,.... Tims: vem o katerem članku oz. prispevku govoriš, ena je enkrat objavila link. Žal ti ne morem pomagat. HD: pojma nimam, zakaj to dela. Blacky30: vidim, da si nazaj, imam več za prebrat. Full sem vesela. Drugače pa pojdi danes k zdravniku, če ne bo bolje z nogo. Populis: verjetno se ti je kaj kolcalo, ko sem mislila nate, kako obe čvekava....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 7:30:48
|
|
|
|
nanka
|
jutro čvekice, ste bile zvečer pridne otroci so pokonci, zdaj zaposlim najstarejšo za pol ure varstva, midva pa skočiva na kavico, da si malo živčke spočijeva.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 8:11:06
|
|
|
|
Tinky
|
Jutro, še malo pa bom pristala v norišnici. Moj dragi možek dela cele dneve, kar pomeni, da sem cel božji dan sama s Teotom, ki mi zadnje dneve pije kri. Noče in noče bit sam. Že isto sekundo, ko dvignem rit, da bom šla na wc, začne vriskat. Ko kuham, ga imam ob sebi v stolčku, ampak se more skozi nekaj dogajat. Igračke mu niso več zanimive, mora imet al cedilo al kuhalnico al kakšno plastično posodo, zato da se zamoti. Ko se naveliča, pa spet vrisk. Jaooo, bobnčke mi bo razneslo. Ko se igrava, bi gospod bil rad na nogicah in se non stop dviguje in pleza po pomeni, čeprav ne bi smel, vsaj tako pravi dr. v RA (sva bla v ponedeljek spet na kontroli). Če ni po njegovo, je spet na vrsti vriskanje. Ščupalo se mi bo. Zvečer hodim spat ob 20, ker nimam energije niti za gledat film. Danes je mož hvala bogu doma, tako da se lahko malo spočijem. Imet dva otroka? Aha, v sanjah Edina tolažba je ta, da ponoči spi in to 12 ur v kosu. Komaj čakam, da uredimo okolico, da bomo lahko zunaj Malo sem pojamrala
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2009 8:16:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 8:24:08
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Tinky tvoj post bi lahko tudi jaz napisala. Le da se Lan ponoči kr naprej zbuja. To se dogaja zadnjih 10 dni, od kar mož dela deljeno. Ne vem, al čuti, da tatija ni doma, al ne vem kaj. Danes si bom nabavila čepe za ušesa, ker tako naprej ne morem več. Ga bom pustila vriskat, ker ne morem cel dan se z njim igrat. Stanovanje imam tako razmetano, da še dobro, da ni nenapovedanih obiskov.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2009 8:30:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2009 8:32:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2009 8:53:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 9:17:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
Morning, morning everyone! Danes sem en malcek potrta, ker odpade napovedano srecanje z mojimi prijateljicami ... ah, ja, pa kdaj drugic ... ampak sem se res tko zlo veselila ... Almera: velike rozine, jajcna krema & psenicni zdrob. Posiljam in za vse, ki imajo kakrsnekoli tezave, pa za vse nove zobke, vragolije & podvige nasih julijckov & WB povratnikom, pa za prelepe slikice. Anja vam zelim en prekrasen vikend:
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 9:19:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
Before: After :
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 9:51:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
Halo, halo.... Kje so obljubljene slike Almera? Daj no, d azaključimo tale deveti del, je že dolgočasen :). Kje so tisti časi, ko smo v pičlih treh tednih napolnile en del?? Ilatic, kako Tarik?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 9:54:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
Pigama in Maja:
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 10:15:59
|
|
|
|
Majuska
|
'morning ladies, kako ste, ste se kaj naspale? Mene sta fanta pustila spat celih 7 ur v kosu ... potlej je mali jamral v spanju in sem raje kar vstala. Zdaj mi pa po glavi piska možev službeni telefon, madona, a ga morajo res še v soboto dopoldne morit???? Evo zajtrk za vse nas Metuljček zate da ne boš slabe volje ... saj se boste ponovno zmenile. neboglasnica, kako je s tvojo nogo? Ilatic, kako je pri vas? Levinja, krasna slikca!
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 11:01:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska neboglasnica, kako je s tvojo nogo? Jo ignoriram, ker me boli. Danes gremo na kosilo, ker je imela sestra RD dva dni nazaj in bom v japonkah, tam si bom pa nogavico čez potegnila. Sem si rezervirala sedež v kotu, da bom skrita pred vsemi. Še dobro, da smo sami domači. Ja, če bo v ponedeljek še gnojno, grem še enkrat pod nož. 321: si še žalostna? Pojdi v ZOO, kjer imajo dan odprtja novih igral, baje bo torta velikanka... Glugluglu: malčki palčki, vse ok? Nanka: je pasala kavica v dvoje? Rebeca: uživajta v razvajanju in za babi servis. Kosila mi ni treba kuhati, polikala še kar mi je ostalo od včeraj (pa sem dve uri likala), pecivo se hladi, piškoti v želodčku, perilo se pere, punci se igrata, mali se valja z očijem, zunaj pa divja orkan. Groza!! Prijeten vikend vam vsem!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 11:01:43
|
|
|
|
glugluglu
|
dobro jutro oz. dober dan AAA, si bila pa res takoj po porodu zaposlena, ma meni je bilo pa kasneje kar malo žal, da sem prve obiske sprejela že tretji dan po prihodu domov, pa še kaj mi je žal, res pa je, da tako zaposlena kot ti pa nisem bila HD, mogoče je samo pogruntala miganje z glavo sem in tja in se ji to zdi fino, to je druga zadeva kot nekontrolirano trzanje ali tiki, naš Tian se pa dostikrat strese kar tako Tinky, z dvema je lažje, se zamotita vsaj malo, verjemi , (ampak govorim seveda, če je kakšno leto, dve, tri razlike) metuiljcek, levinja, luštne punce!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 11:09:10
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, ja Nina je danes brez vročine, Tianu se je odprlo in mokro kašlja, tako, da je bolje, ampak sem jezna na mami, ker me je že prejšnji teden spraševala, če gremo danes v ZOO oz. jih je hotela ona peljati (samo mi moramo priti še do Lj.), ker vse organizira NLB Vita in sem ji takrat rekla, da bomo videli še kaj bo. Potem pa med tednom kliče in se je Mark oglasil in je Marka vpšrašala, če pridemo, jaz jima nisem valjda še nič povedala, potem se je Mark takoj zagrel in hoče iti, Nina je pa še včeraj zvečer imela vročino in sedaj joka, da bi ona tudi šla in da Mark ne more iti sam,.... No, če mami ne bi Marku povedala, jaz tudi ne bi omenjala in bi lepo bili doma. Kaj naj pa zdaj? Nine se ne upam še ven peljat, Mark bi lahko šel, pa bo Nina vsa užaljena, sem jima rekla, da bomo naslednji vikend vsi skupaj šli, pa valjda ni isto, ma celo sranje,.....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 11:11:27
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, držim pesti, da ti ne bo treba še enkrat pod nož
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 11:13:48
|
|
|
|
moya
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Jah nč, tud jest grem počas v pojstlo. Sem pa zdele iskala po Youtubu oddajo od Oprah o joku dojenčkov, kaj kakšen jok pomeni, ampak se nikakor ne morem spomnit naslova. A katera ve, o čem sploh govorim ? Hvala. TIMS - ta video so iz YOUTOUB-a odstranil. Kokr razumem - avtorske pravice
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ko otrok rišem_mKo moj otrok riše, jaz največkrat:vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (
29%)
okaram, česa ni lepo narisal (
2%)
svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (
2%)
narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (
3%)
pohvalim, da se je zelo potrudil (
64%)
ga spodbujam za drugačne dejavnosti (
1%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!