AAA
|
No, vidim, da sem sama. Mi smo danes spet bili na morju. Piha ko . Pa oblačno je bilo popoldne, tako da smo jo kar domov popihali. Moji končno spijo, vključno z . Vidim, da bo v prihodnje ful slabo vreme, čas za pospravljanje, pa bo tudi . Bomo že preživeli. Sicer pa bolj malo časa. Sem včeraj pol rož presadila, kdaj bom pa ostalo polovico pa ne vem. Ta smotan vreme. Srečanje - načeloma pridem, ne morem 100% potrdit, ker ima moj takrat rojstni dan. Pa to ni prvoaprilska šala. Populis, Majuška - hvala za slikice, prav luštne so. IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: AAA IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Se opravičujem, ker takole vdiram na temo... Sem nosečka, rodila naj bi predvidoma konec junija, začetek julija...zato se obračam na vas, saj veste, izkušnje s prve roke... Po porodu planirava iti tudi na morje, ne kam daleč - blizu Opatije, v hišo z osnovnim konfortom... Glede na to, da ste rodile v podobnem času kot bom najbrž jaz, kakšne so vaše izkušnje z letovajem? Kdaj - koliko star naj bo dojenček, na kaj je treba bit pozoren, kaj je treba imet preskrbljeno in pripravljeno, kako sploh to zgleda (to bo namreč moj 1. otrok in iskreno povedano si sploh ne zamišljam... drugače nisem komplikator, marsikaj improviziramo, sem pa po drugi strani zelo skrbna, odgovorna... ) Hvala za vaše odgovore .... mi smo šli 14 po porodu. Tak mali dojenček ne rabi dosti. Pa tudi kopa se še ne, tako da ne kompliciraj. Naš je najraje spal zunaj. Če je bilo pa prevroče smo pa sobo s klimo shladili in ga imeli čez dan notri, samo toliko glej da mu klima ne piha. uau AAA, ti pa si faca, jaz sem pa mislila, da sem jaz bila ko sem šla 14 dni po porodu na celodnevni piknik, Ja, smo bili kar hitri ampak je bilo isto kot doma. Smo prav uživali, no vsaj ta velik je bil na morju, sicer bi moral biti doma in bi bilo preveč dolgčas. Itak smo malo že zamujali, ker je Anej tudi cel teden zamujal. Če bi ti povedala kaj sem jaz tako po porodu počela, bi se kar zgrozila. Tretji dan (četrtek), dan ko sem prišla iz porodnišnice sem dobila takoj obiske, po tem je pa moj šel delat in sem imela zvečer oba otroka sama za uštimat in spat dat. V soboto sem bila že sama z obema celo dopoldne. V ponedelje sem ta velikega že morala peljati v vrtec itd... , tako to poteka. Od konca maja sploh nisem nič počivala in niti dneva nisem bila brez vsaj enega otroka. Največ en večer - 4 ure, ko sem šla na službeno novoletno večerjo. Tako, da ti povem, da mi taakkoooo mannnnjjjjka en dan počitka. Ampak itak vse mine, čez par let se itak ne bodo hotli več pri nas niti pocrkljati in bodo hoteli biti sami.
|