tims
|
Ojla, popoldne se mi je pa strgal . Sem vse pokomentirala, pa me je ven zabrisal . Sem sam ugasnila računalik, če ne bi ga ven zabrisala. Metuljček, tole z vinjetam pa tud mene zanima kako se bo isteklo. Za vse itak nikol ne bo ok. Če bi bla midva še vedno na Vrhniki, bi nama bilo fajn, tako pa... Almera, zgleda da je vse za tabo prišlo . Čajčki, Lekadol, počivanje, pa boš kot nova. Majuska, jaz se bom vzdržala komentarja glede srečanja. Tok vedno otresam, da midve špa prideva, pa je vedno kaj narobe . Zdej bom pa tiho . 3jeMi - ful lepo, da tako spravljaš stvari . Jaz sem jih zelo dolgo časa. Se spomnim, da sem 10 let šparala flaško od prvega parfuma, ki sem ga dobila od moja dragega, pa karto od kina, pa storže iz avtokampa, kjer sva prvič kampirala.... pa še tisoč drugih stvari. Potem pa, ko sva se selila v najin mali domek, sem se pa mogla od teh stvari ločit, ker enostavno nisem imela kam dat vse te stvari. Če imaš 30kvadratov, ugotoviš, da se moraš odločit, al boš dal nogavice v predal, al pa vse te spominke in potem sem se odločila da se bom ločila od vseh teh stvari. Ni pa bilo lahko . Šparam pa take malenkosti od Tima. Neboglasnica, Ne se hecat s kosilom . Je bil pa regrat. Sem čakala na komentar, pa ga HB ni bilo. Ker drugače pa res ne bi več kuhala. Drugače pa midve danes nisva šle na sprehod. Mi je bilo prav grozno, ko sem gledala čez okno. Ful oblačno, pihal je... .Smo šli pol popoldne samo na obisk k prijatlom. Igranje - naša se včasih igra eno uro sama, včasih pol, včasih pa tud minute ne. Čist odvisno od dneva. Populis, tale bi pa res dobra, da bi bile najine cimre . Jaz sam upam, da bomo dobil pozitivno rešitev. Kar se pa pošte tiče...prideš do mene na kavo in spotoma še oddaš vlogo in tako prišparaš za poštnino . Todi, HB da je vse ok z Loti Glugluglu, verjetno je res to glede staranja. Pa tud otročki so že veliko bolj ustaljeni in ni več toliko "povpraševanja" po določenih stvareh Lsica, Mislim, da ni nobene ovire, da ne bi šli, če je s tabo in z vse ok. Naša je bila stara 6 t, šli smo pa takoj po prvi posvetovalnici. Mi smo šli v Pulo, pazila sem, da ji ni bilo prevroče, da ni bila na soncu... uam, da boste užival z malim na morju. Še prej ti pa želim hitr in lahek porod . Zdej pa me Nina kliče.
|