Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 12:15:45
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci neboglasnica- po moje se ti je zato zagnojilo, kr antibiotična mrežica vleče vn gnoj jz sm pa zarad antibiotikov dobla rahlo vaginalno vnetje. je rekla dr. da bi naj sam izginal in da naj pojem velik jogurta. bom jutr vidla, kako je na stvari ko mam pregled. me je skor pobral, ko sm zvedla! Drugače pa proti vnetju pomaga, če si kar vložek namažeš z jogurtom ali pa tampon pomočiš v jogurt in ga pač uporabiš. Hitreje deluje, kot če ješ jogurt. Men se je zdelo to ogabno, ampak pomaga. Jaz sem uporabljala tako namazan uložek v nosečnosti, ko sem imela vnetja. Mi je pa G. predlagala.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 12:16:57
|
|
|
|
nanka
|
U Tims, naša ful joka če se namažem in naparfumam ( če grem sama se moram kar hitro odstarnit), pa se ne namažem skoraj nič, amapk ji nekako ne potegne
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 12:18:42
|
|
|
|
nanka
|
Ksenci ubogaj Tims, preverjeno pomaga, sicer je čuden občutek, pomaga pa, pa jaz uporabim tampon + vložek
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2009 12:20:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2009 12:40:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 12:59:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci neboglasnica- po moje se ti je zato zagnojilo, kr antibiotična mrežica vleče vn gnoj jz sm pa zarad antibiotikov dobla rahlo vaginalno vnetje. je rekla dr. da bi naj sam izginal in da naj pojem velik jogurta. bom jutr vidla, kako je na stvari ko mam pregled. me je skor pobral, ko sm zvedla! Sem vprašala za tole mrežico, pa je čisto navadna mrežica. In še štos, ves čas se mi je zdelo, da so mi nekaj nohta pustili, pa sta sestra in zdravnica trdili, da ne. Seveda mi niso odstranili cel noht, samo delček. Ti pa le napadi jogurt!! Almera: potem pa naj dragi vzame en dan prosto (saj je bil ves čas doma, ), pa se spočij. Saj bi ti jaz Bora počuvala, samo kaj ko svojega komaj.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 13:24:14
|
|
|
|
tims
|
Men je pa tako zdele moj dvignu pritisk, da bi mu najraj kakšen taler zabrisala v glavo. . Me pokliče in vpraša kaj bo za kosilo. Mu povem da špinača, pa me vpraša, zakaj ne regrat . Ko ga pa vprašam, kaj naj skuham, je pa večno isti odgovor: "Ej, men je vseen, ti kar nared neki". Grrrrrrrrrr.....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 13:29:14
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Men je pa tako zdele moj dvignu pritisk, da bi mu najraj kakšen taler zabrisala v glavo. . Me pokliče in vpraša kaj bo za kosilo. Mu povem da špinača, pa me vpraša, zakaj ne regrat . Ko ga pa vprašam, kaj naj skuham, je pa večno isti odgovor: "Ej, men je vseen, ti kar nared neki". Grrrrrrrrrr..... ... pa kje sem jaz tole že slišala... ... že nisem več zihr, a mi ta stavek vsak dan samo odmeva v ušesih, al' pa mi ga en karnaprej ponavlja... ... res ne vem več, al' se men' meša, al' se je pa nekdo pokvaril... tims...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 14:15:33
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Dzanika, čestitke za službo . Evo, pa se je že začelo. Odhajanje v službe Jan bo pa verjetno bolje prenesel kot ti to tut jaz mislim ja. Sicer pa hvala vsem za čestitke! Grem pa delat na sodišče kot sodni zapisnikar. Metuljcek žal te moram razočarati ker me 4.4 ne bo. Gremo v soboto za en teden na oddih do sorodnikov za en teden. Bomo še izkoristili predno pričnem z delom. Boste pa z netki še kakšnega na moj račun spili!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 14:34:01
|
|
|
|
3jeMi
|
ej, babe, kwa prawte na tole napoved... ta prve tri dni spuste... upam, da ni prvoaprilska šala... http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osrednja-slovenija/ljubljana/ drugače pa... naša žaba je dopoldan malo zakuhala - 38°C in zdaj spi že dve uri... span'c je bolš' k' žganc... kosilce pa je že pripravljeno, imam že žličko v roki... upam, da bo lakota...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 14:36:31
|
|
|
|
tims
|
Nina se je zgleda včeraj najedla še za danes . Je pojedla komaj nekaj žličk, pa sem jo potem podojila in zdaj spet spi. Sem mislila, da nama bo že prej uspelo it ven, pa bova zgleda šle šele popoldne. Upam, da se ne bo sonček skril . Almera za Bora. Da se bo le pozdravil. Ti pa si le vzemi čas tudi zase. A pa zdrži brez dojenja čez dan? Jaz se kar ne upam Nine pustit same, ker prejšnjič ko sem šla ven, ni pri mojmu hotla nič jest. Pa zdaj ne vem, če ni to zato, ker je bilo zvečer . Moram enkrat probat čez dan kam it, pa naj bosta sama doma. 3jeMi - a ni grozn, no ? Ampak vedno isto. Ko pokvarjene plošče. Da bi pa vsaj enkrat dal predlog, neeee, to pa ni šans.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 14:39:22
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ej, babe, kwa prawte na tole napoved... ta prve tri dni spuste... upam, da ni prvoaprilska šala... http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osrednja-slovenija/ljubljana/ Hmmmm ... po moje bo pa držal. Pa sej je že april, je čas da se lepo segreje in da bomo samo še v kakšne jopčke napravlal, ne pa kot ene medote
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 15:22:01
|
|
|
|
Blacky30
|
Metuljcek, boš počasi odprla 10. del? Da imam čas v miru uredit sezname, da ne bom slučajno spet kaj zašuštrala in me bodo čveke prehitele. Prosim. Pa ne pozabi v naslovu napisat, da smo 2008.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 15:36:11
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: ksenci neboglasnica- po moje se ti je zato zagnojilo, kr antibiotična mrežica vleče vn gnoj jz sm pa zarad antibiotikov dobla rahlo vaginalno vnetje. je rekla dr. da bi naj sam izginal in da naj pojem velik jogurta. bom jutr vidla, kako je na stvari ko mam pregled. me je skor pobral, ko sm zvedla! Drugače pa proti vnetju pomaga, če si kar vložek namažeš z jogurtom ali pa tampon pomočiš v jogurt in ga pač uporabiš. Hitreje deluje, kot če ješ jogurt. Men se je zdelo to ogabno, ampak pomaga. Jaz sem uporabljala tako namazan uložek v nosečnosti, ko sem imela vnetja. Mi je pa G. predlagala. Se strinjam s tims. Tampon namočen v navaden LCA jogurt ful pomaga. Preverjeno! Med nosečnostjo sem tudi jaz po predlogu G to poskusila in deluje. Hvala, bom poskusla. kako dolgo pa pustim a večkrat na dan to nardim
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 15:44:16
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Sem vprašala za tole mrežico, pa je čisto navadna mrežica. In še štos, ves čas se mi je zdelo, da so mi nekaj nohta pustili, pa sta sestra in zdravnica trdili, da ne. Seveda mi niso odstranili cel noht, samo delček. Ti pa le napadi jogurt!! hm meni je ta mrežica super. sm si ravnokar previla in prsta super celita. se vidi razlika, ko imam to mrežico gor. jz imam mrežico, Fucidin prepojena tkanina- kupiš jo lahko samo če ti zdravnik napiše bel recept. 1 prepojena tkanina pa vsebuje 30g natrijevega fusidata. pomožne snov cetilalkohol, lanolin, tekoči parafin in beli vazelin.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2009 16:57:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 16:58:48
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Naslednji del, 11. del, bi pa jaz odprla, se že zdaj javljam in rezerviram. Razen, če me ni že katera prehitela. to sem se že jaz javila
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2009 17:11:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2009 17:24:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 18:13:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Metuljcek, boš počasi odprla 10. del? Da imam čas v miru uredit sezname, da ne bom slučajno spet kaj zašuštrala in me bodo čveke prehitele. Prosim. Pa ne pozabi v naslovu napisat, da smo 2008. Kaj pa je zdaj to Blacky? Takole kratek post??? Kje pa so dooooolgiii posti?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 18:17:04
|
|
|
|
Majuska
|
Pa res Blacky, kaj je zdaj to? Jaz imam prav slabo vest, da danes z Aleksandrom nisva bila na sončku. Očka nama je voziček odpeljal, midva pa sva tudi precej spala doma, no ... pa vseeno.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 18:19:21
|
|
|
|
netki
|
oj punce tole vam morem povedat....nas je vrglo s tira prodala sva avto......in zdej nama kupec dela težave, pravi da ni ene cifre šasije, da ena je ampak bi mogla bit še druga....in pol naju je obtožil da sva avto ukradla in podkupovala ljudi da sva opravila tehnični pregled......in to 6 let....ne morem verjet.....jokala sem danes, oba sva na robu z živci, kako se je spravu na naju po telefonu.....2x me je skenslu, pol sem pa z njegovim sinom govorila al z zetom, sej ne vem, one je bil malo bolj človeški in me je vsaj poslušal, ampak ga je tastar od uzad šuhtal rekla sem mu da v znak poštenja in pravice vzamemo avto nazaj in vrnemo denar, pa je reku da nas bo prijavu, da goljufamo državo....sploh ne vem če ma on 100 pik u glav.....NORC no pol je pa moj mal okol poklicu, na servis, mehanika, policaja.....in vsi so rekli naj se ne sekiramo, ker nam ne more nč.....pogodbo je podpisu in tam piše videno-kupljeno in na to ni pritožbe...tko da zdej je reku da bo poklicu kaj se bojo odločil, ker je stari zahtevu naj pridemo sami po avto, al pa naj krijemo vse stroške ki jih bo mel z ne vem čim že...... pa še ni klicu, po moje ga bo tamlad kr registriru....stari je neki hotu bit pameten, pa mu ni ratal, ker zdej tud mi2 ne bova popustila in ne bova vrnila denarja mater sem jezna in živčna in.....ah brezveze sam še to..... pa je šlo iz mene
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 18:31:56
|
|
|
|
glugluglu
|
majuska, jaz sem imela pa obraten problem, tako lepo vreme pa nisem vedela , ali bi šla ven s Tianom, ker je ratal prehlajen, ali ne. Prvo rundo sva potem šla samo malo ven, toliko, da je zaspal, drugo rundo sem pa raje jaz z njim zadremala na postelji, ker sem bila čista koma. netki, ma ne moreš verjet, temu tipu se je mal utrgal , povejta mu, da sta govorila s policaji, bo dal mir
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 19:10:28
|
|
|
|
tims
|
Netki, ma ne moreš verjet, no . Adijo pamet. Če so vama vsi tako svetovali in povedali, da vam nič ne morejo, se ne sekiraj. Ti pa verjamem, da si čisto preč. Mi pa smo bili eno uro in pol zunaj. Je ful pasal. Nina je seveda spala, Tim se je pa podil s kolesom okol . Ja, pa še to. Zadnjič sem rekla, da Nina pa špinače ne je. No, vzamem nazaj. Glede na to, da svojga kosila ni hotla jest, sem ji dala probat špinačo, ki sem jo naredila za nas (z mlekom) in je zmalcala celo sklečko. Še dobro, da ni bilo slano . Almera, potem pa sploh ni ovir, da si ne bi vzela enega dneva zase
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 19:36:39
|
|
|
|
Inigo
|
helow čvekice! sem ravno prišla domov. home sweet home! res res... kak paše! sploh ker sem malega takooooooooooooo pogrešala! noro! na Podim-u (mednarodna konferenca o podjetništvu in inoviranju maribor) je bilo enkratno, veliko sem se naučila, seznanila z novostmi, srečala ogromno ljudi, malo networkinga, malo hrane, malo pijače... super super super! zdaj pa sem tako utrujena, da... pojem tale mesni burek in grem ajatutaja k mojemu malčku. se slišimo v prihodnjih dneh!
|
|
|
KrčiSianaIma vaš dojenček krčeDa (
32%)
Ne (
68%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!