tims
|
Dobro jutro. Sem že pokonc, enkrat za spremembo. Grem pod tuš in k G. Mi je ful čudno, ker tok časa nisem bila, prej pa vsak dan tam visela na tistem CTG-ju . IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca Mal hecno sem napisala. Nič se ne igram s tem. Normalno ga mažem, saj mi ni fajn, da ma tako kožo, kar neka obloga se naredi gor. Hotela sem rečt da ni luštno da to sploh ima in da si tega ne želim še pri Timiju. Tims, povej mi, kok časa ste mazali? Ker pri Benjaminu se mal izboljša, pa nehamo, pa spet izbruhne in spet mažemo... ne morem pa rečt, da se mu je 100% nazaj popravilo... Sploh potem ko ga skopam, kar zacveti... Najbolj mi je nenavadno, da se mu je to pojavlo pri 22m, prej pa nikol nobene reakcije na hrano. Ste pri vas ugotovili vzrok? Sorry, Sončica, sej nisem tko mislila, da se ti pa igraš . Ampak na splošno, da se s tem ni za igrat. Skratka, Tima sem mazala še skoraj dva tedna po tistem, ko se je koža že čisto popravila in zacelila. Zakaj je do tega prišlo, niso ugotovili. Tim je imel to po prsih, hrbtu, rokah, nogah... Skratka po celem telesu. In najhuje je bilo, ko sem ponoči slišala, kako se je praskal. Zadnjič smo imeli pregled pri pulmologu in je tam vidla, da se mu je začelo spet pojavljat, pa je rekla, da ga mormo umivat strogo brez vsakega mila. Po umivanju pa uporabljat kakšno negovalno kremo, da mu vlaži kožo. Smo pa zmenjeni, da se gremo pokazat k dermatologu. Se mu pa pojavlja nekako ob prehodi - jesen, spomlad. Pa ne vedno in v istem obsegu, nekako od tretjega leta in pol naprej. Na hrano nima alergije, ima pa na pršice, trave in pelode. Ne vem pa, če je to kakorkoli povezano . Mirjam, mi imamo varovala na mizi v dnevni, s katerimi se naša Nina igra . Midva tud ne bi rada vrtala, ta ki sva jih pa kupila nič ne držijo, če jih samo zalepiš. Jih je Nina takoj spravla dol. Kar se pa prepovedi tiče. Moram rečt, da jih Nina že kar razume. Ji rečem ne (včasih tud 5x ), pa me pol mal čudno pogleda in gre kar stran. Če pa ne, ji pa še enkrat rečem ne in jo jaz umaknem od tiste stvari. Pri Timu tudi sva tudi tako delala, pa se je obneslo. Jah, nič, grem. Lepo se imejte.
|