tims
|
Ojla, midve sva bili pa skoraj cel dan na sončku . Sva domov šli samo jest, pa potem spet ven. Je tok fino. Tamla ful uživa in ko jo dam v voziček se prav nastavlja na tisto stran, kjer je sonce. Baba, ni kej . Jutri imam pa G. Me je kar malo strah, kaj bo rekla. Sicer se počutim dobro in je vse ok, ampak se mi zdi, da teli dr. vedno kaj najdejo. Kapica - Nini jo po kopanju še vedno dam za kakšne pol ue gor, da se ji glavica ohladi. Meni se zdi vseeno prehladno, glede na to, da je skoraj plešasta, da ji ne bi nič gor dala. Hrana - naša ima zadnje čase kar konkretne obroke GH. Dopoldne poje skoraj cel velik frutek, za kosilo kar orng dozo zelenjave in za večerjo tudi velik frutek. Pa zdaj sva na 4-5 obrokih dojenja. Meni se zdi to čisto ok. Jo pa ne silim. Ko zapre usta, jo mogoče še malo prepričujem, pa če vidim da noče, jo pustim. Saj sama že verjetno ve, kdaj ima dosti. Tudi če ne poje vsak obrok tok, ji pa ponudim čez kakšne pol ure. Neboglasnica, ja pa si res bogica s tem prstom . Ksenci - v tej starosti mislim da bi mogl dobit mleka okoli 500-600ml na dan. Glugluglu - držim pesti, da se boste znebil nadloge. Mora bit pa grozno. Sončica, jaz bom z jagodami še počakala. Vsaj še ene dva meseca, se pravi nekako pri destih ji bom dala prvič. Prej pa ne, ker so baje ful alergene. Konec veselice . Nino grem kopat, me že kliče. Jo tale zrak malo zdeluje, tako da zdaj hodiva celo malo prej spat. Še to. Sem šla danes v lekarno in so imeli tam predstavitev mislim da Vitaskin krem. Pa mi je malo razlagala in sem jo vprašala, kakšno kremo mi priporoča, pa je rekla: "Glede na to, da nimate gubic...." . Sem vprašala, kaj pa je to, kar imam in je rekla, da so to mimične gubice in da te imamo vsi. Sem mislila, da jo bom kar naskočila , tok sem bla vesela. Zdej pa grem.
|