|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 17:57:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
16.3.2009 18:08:51   
sončika84
majuška, vidim da še zmer prakticirate kapico po kopanju.kako to? kaj pa kej ostale? mi smo to že zdavnaj opustili.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 18:12:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
16.3.2009 18:18:49   
dzanika
ojla

Prejšnji post sem po nesreči objavila. Najprej hvala vsem za čestitke za naših 8 mesecev. Čestitam pa tudi jaz vsem obmesečnikom. user posted image user posted image

Dones sem bla pridna. Sem kr dosti naredila zase. 3 ure vozičkala in precej hitro hojo. Ko pa sem prišla domov pa še za 20 minut na orbitrek. Se takoj bolje počutim. Zvečer še par trebušnjakov in bo to to. user posted image

fleki od hrane - splača se kupiti slinčke za enkratno uporabo. V dm-u jih imajo. Mi za doma sicer uporabljamo plastičnega in ga samo operem in je. Za kam it je pa super tisti za enkratno uporabo. Popackaš in vržeš v koš. user posted image   Zapacana imam samo kakšna dva bodija. Pa še ta dva je že prerastel. Sedaj ko pa uporabljamo plastični slinček pa se nič ne popaca. Drugače pa se da kupit v H&M-u slinček k ga kar oblečeš čez in se ne more popacati. Ga potem samo umiješ in je za naslednje hranjenje... Nam ga ni treba uporabljat ker ful lepo je in res redko kaj pade mimo ust user posted image ... Tkole pa zgleda ta slinček:

user posted image

Sicer me pa ne spominjajte preveč ker se mi je stroj pokvaril. Sem jezna ko user posted image . Še dobro da mi je tašča oprala dva stroja. Zadnič nisem morala prati ker smo preurejali kopalnico, sedaj pa še to. user posted image user posted image   Še dobro da je še v garanciji. Sem danes klicala in so rekli da pridejo v roku 5-ih delavnih dni. Pa sem rekla če se da čimprej da mam majhnega otroka doma pa sploh niso hotli nič slišat. Pa so bli ful taki nesramni za slišat po telefonu.

kile - sporočim jutri ker se sredi dneva rajše ne grem vagat, zjutraj sem pa pozabla. user posted image   sej vem, vsak izgovor prav pride. user posted image

ilatic s Tarikom vama pošiljam cel kup user posted image user posted image in upam da bo bošček čimprej bolje.  Če bo katera kaj na vezi z njo naj jo lepo pozdravi.

mojcek meni Jan poje za jutranji obrok eno hruško in pol banane. S tem da redkokdaj poje vse. Mislim da je čist dovolj pojedla za en obrok. In bravo Živa. user posted image user posted image

frutka jaz mu nisem nikoli pasirala hrane. Tut prej ko še ni imel zob. user posted image   Vedno samo pretlačim z vilico in lepo je. Kruhek pa tut že dobi za glodat ali kakšen piškot. Kaj pa zobki so jo kaj matrali ko so hodili na plano??

metuljcek za umivanje lask mi uporabljamo šampon... Mu pa umijem samo vsake tolko časa. Z vodo pa vsak drugi dan...

majuska super nakup. In predvsem poceni. user posted image   Kje si kupovala?

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ojla dzanika 

ma ja. Ušlo mi je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
16.3.2009 18:19:53   
dzanika
ti dve slikci sem pa še metuljčkovi dolžna:

user posted image

user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 18:26:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3706
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 18:32:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3707
16.3.2009 18:40:29   
dzanika
soncica mi smo tudi že jedli pico. Sem mu dala skorjico za glodat. Tisto kar si pa ti naštevala da mu boš dala pa mi že vse jemo. Gluten že jemo, jogurte tudi, skuto tudi, meso že zdavnaj...
Piškot mu dam vsake toliko časa in ga tudi grizlja ko tavelik. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3708
16.3.2009 18:43:10   
dzanika
soncica za jagode pa še ne vem al bi mu jih dala al ne. Sicer fruchtzwerge je že jedel jagodne pa ni blo nič narobe tko da bom še videla...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
16.3.2009 18:53:51   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

majuška, vidim da še zmer prakticirate kapico po kopanju.kako to? kaj pa kej ostale? mi smo to že zdavnaj opustili.

ja še kar kapico prakticiramo ... Aleksander ima precej las in ko ga odnesem iz kopalnice, mu je najbrž kar hladno, ker notri lepo zahajcamo. Tako da mu zbrišem laske z brisačo, kapico ima gor za kake pol urice, tolk da ni panike. Moč navade ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3710
16.3.2009 19:26:41   
glugluglu
frutka, ja posteljnino in vse kar sta imela oblečeno in na glavi ter tudi pliškote, ki sta jih imela v postelji zraven sebe, ma vse živo, perem že 3 dni, tako, da mislim, da smo zadevo uspešno zatrli. Se mi zdi, da sem tudi to nadlogo zelo hitro ugotovila, ker je Mark imel 2 uški in nekaj gnid, Nina pa 1 uško in nekaj gnid, tako, da mi še glavniček za uši ni nič pomagal, ker ni bilo toliko. No držim pesti, da bo vse ok.

Soncica, mi smo že uvedli gluten po 6 mesecu, skuto in jogurte po 7,5 mesecu, ampak od zelenjave pa nisem še paradižnika, paprike, še kaj bi se našlo, meso in rumenjak že, glede tašče sem pa itak imela podobno izkušnjo, sem čisto znorela in NE ne pretiravaš ti, ampak vsi ostali, ki kar nekaj hočejo dojenčkom poturiti za jesti.

sončika, mi tudi nimamo kapice po kopanju že par mesecev

jagode: še nismo poskusili, tudi jagodnega fruhtzwerga ne, jagodnega pojesta Mark in Nina, Tian pa ostaleuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
16.3.2009 19:35:59   
netki
soncica......nisi čudna, itak samo ti veš kaj je dobro za otroka in tud men gre na živce če mi kdo neki pridiga kaj bi otrok mogu že jest...sej ni treba omenjat kdo, seveda da tašča, mi je včeraj rekla zakaj ne dam tilnu domače klobase user posted image češ da se tko oblizuje ko so drugi jedli in da je bogi revež k jih gleda user posted image user posted image za znort

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
16.3.2009 19:39:31   
ksenci
pa sej ni res! komaj vas preberem, komentirat nimam časa, kr je Aljaž tečko, atija pa še ni doma.
mi uporabljamo Jonson baby šampon že od 1meseca dalje- no saj vidite, koliko lasov imauser posted image
GH- probam ne komplicirat in če se le da skuham kosilo za vse, za Aljaža pa prej vzamem iz lonca ko dokončam, če je kaj takega

ga grem spravt spat, pa če mi dons rata se še čujemo, drgač pa jutr če preživim v bolnciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3713
16.3.2009 19:44:20   
ksenci
še to moram napisat- res je različno kolk pojejo. aljaž zmaže zjutraj mlečne kašice po žlici najmajn 250, kosilo čist odvisno včasih polno skodelico včasih sam par žličk. sadje po 1 banano ali eno jabolko, skutice pa mi je dans pojedu 2 po 125g, pa je še kr odpiru ustauser posted image včasih ne je 4 ure, včasih pa še 2 uri ne zdrži brez hrane. se mi zdi da je čist odvisno kok so lačni. je pa res da spije dnevno še samo eno flašo mleka in 1x ali 2x mlečno kašico. ne vem koliko mleka pa bi naj še dobili toliko stari otrociuser posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 16.3.2009 19:45:14 >

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
16.3.2009 19:53:06   
ksenci
iiiii, jz mam pa 4*user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 20:00:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3716
16.3.2009 20:03:57   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

Nobeden od mojih otrok nikoli ni imel kapice po kopanju ( niti novorojenček), pa je bil Matic celo zimski, pei Tjaši pa ni bilo centralne. Zakaj je nisem dajala ne vem, ampak pri nobenemu je nisem uporabljala, ker imamo v stanovanju 22 stopinj.

Neposredna povezava do sporočila: 3717
16.3.2009 20:14:38   
neboglasnica
Ksenci: jutri pri kirurgo dobro poslušaj, sprašuj, naj ti dajo navodila kako ravnati po operaciji: ali močiti s fiziološko ves čas ali ne... Meni so rekli da ne, moja osebna zdravnica da ja. No jaz nisem, ker sem si mislila, da kirurgi pa že vedo in da čez mokre zložence prej pridejo bakterije do rane. Rana se mi ni zacelila kar mesec in pol, da o nadaljnih težavah sploh ne govorim. Držim pesti, da bo pri tebi mnogo, mnogo bolje!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
16.3.2009 20:16:40   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

jagode: še nismo poskusili, tudi jagodnega fruhtzwerga ne, jagodnega pojesta Mark in Nina, Tian pa ostale

Tudi pri nas je tako, jagod pravzaprav nisem dala do 2 leta, ker se reakcija na njih pokaže po določenem času in ker sem jaz alergik nočem reskirat. Tako da jaz jih ne bom dala nič prej kot srugo leto.

Kar se pa ostale hrane tiče pa je že vse, vključno z mesom, pire ji pripravljam z maslom in domačim kravjim mlekom, skuhala sem ji že bolognes omakico z puranjim mesom, gluten tudi že, beljak pa še ne .

< Sporočilo je popravil nanka -- 16.3.2009 20:20:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 3719
16.3.2009 20:25:48   
dzanika
kapica po kopanju - mi je tut nikoli nismo prakticirali...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
16.3.2009 20:39:52   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Ne, občasno dobi par pikic okoli ust in sumim jabolka. Očitno je samo kontaktno,  ko mu pride v stik s kožo. 

Mu brišeš usta z vlažnimi robčki, ker včasih je tudi od tega?

Včasih mu ja, če sva kje zunaj ali če nimam vode pri roki. Bom nehala, pa bomo vidli.

Poznam to. Pri Nejcu smo to imeli. Kmalu po uporabi robčka se je pojavilo. Sem nehala uporabljat in je izginilo. user posted image

K,Č,WQ<2A8h 5rh4eeedr 

pozdrav od Tejeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3721
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 20:42:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 20:43:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3723
16.3.2009 20:43:57   
tims
Ojla,

midve sva bili pa skoraj cel dan na sončkuuser posted image . Sva domov šli samo jest, pa potem spet ven. Je tok fino. Tamla ful uživa in ko jo dam v voziček se prav nastavlja na tisto stran, kjer je sonce. Baba, ni kejuser posted image .

Jutri imam pa G. Me je kar malo strah, kaj bo rekla. Sicer se počutim dobro in je vse ok, ampak se mi zdi, da teli dr. vedno kaj najdejo.

Kapica - Nini jo po kopanju še vedno dam za kakšne pol ue gor, da se ji glavica ohladi. Meni se zdi vseeno prehladno, glede na to, da je skoraj plešasta, da ji ne bi nič gor dala.

Hrana - naša ima zadnje čase kar konkretne obroke GH. Dopoldne poje skoraj cel velik frutek, za kosilo kar orng dozo zelenjave in za večerjo tudi velik frutek. Pa zdaj sva na 4-5 obrokih dojenja. Meni se zdi to čisto ok. Jo pa ne silim. Ko zapre usta, jo mogoče še malo prepričujem, pa če vidim da noče, jo pustim. Saj sama že verjetno ve, kdaj ima dosti. Tudi če ne poje vsak obrok tok, ji pa ponudim čez kakšne pol ure.

Neboglasnica, ja pa si res bogica s tem prstomuser posted image .

Ksenci - v tej starosti mislim da bi mogl dobit mleka okoli 500-600ml na dan.

Glugluglu - držim pesti, da se boste znebil nadloge. Mora bit pa grozno.

Sončica, jaz bom z jagodami še počakala. Vsaj še ene dva meseca, se pravi nekako pri destih ji bom dala prvič. Prej pa ne, ker so baje ful alergene.

Konec veseliceuser posted image . Nino grem kopat, me že kliče. Jo tale zrak malo zdeluje, tako da zdaj hodiva celo malo prej spat. Še to. Sem šla danes v lekarno in so imeli tam predstavitev mislim da Vitaskin krem. Pa mi je malo razlagala in sem jo vprašala, kakšno kremo mi priporoča, pa je rekla: "Glede na to, da nimate gubic...." user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vprašala, kaj pa je to, kar imam in je rekla, da so to mimične gubice in da te imamo vsi. Sem mislila, da jo bom kar naskočilauser posted image user posted image user posted image , tok sem bla vesela. Zdej pa grem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 20:44:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?