|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
16.3.2009 14:10:28   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Ne, občasno dobi par pikic okoli ust in sumim jabolka. Očitno je samo kontaktno,  ko mu pride v stik s kožo. 

Mu brišeš usta z vlažnimi robčki, ker včasih je tudi od tega?

Včasih mu ja, če sva kje zunaj ali če nimam vode pri roki. Bom nehala, pa bomo vidli.

Možno je vse. Saj ne veš kaj jim paše. Ene otroke dražijo robčki, druge pa navadna voda. Jaz jo običajno brišem med hranjenjem s plenico pol pa jo umijem z vodo in trdim otr. milom po rokah. Robčke uporabljam kar Sensitive. So pa robčki baje polni nekega sranja tako da se jim izogibam kolikor se da. Na embalaži preveri za končnice -paraben. Te so za otroke škodljive. Metil, etil,...paraben imajo končnice.
So pa eni otroci enostavno bolj občutljivi kot drugi. Ne moreš nič.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
16.3.2009 14:10:33   
nanka
Flower to je Natka imela na začetku uvajanja in najbrž tudi od jabolka, ker je nisem z ničemer brisala, je pa imela naprej od ust, tam kjer je hrana prišla v stik s kožo. Jaz sem ji nehala dajati jabolko za skoraj 2 meseca, jo umila in ji večkrat na dan namazala  z mlekom Sebamed ( baby center) in se ji je lepo pozdravilo, zdaj pa nima nobene reakcije več. Je imela pa več kot dva meseca te fleke.

Mojcek Natka poje eno majhno banano, pa ne čisto celo s piškotom in je dovolj. Vsaj za našo, če poje toliko kot Živa je to zame cel obrok in zdrži 3ure brez hrane.Drugače ji je pa samostojen obrok en mali frutek, pa še to ne čisto cel, ji pa noter vedno dodam piškotek, da bi kile kaj narasle, pa ne grejo nikamor, sita pa je.

< Sporočilo je popravil nanka -- 16.3.2009 14:11:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 3677
16.3.2009 14:26:36   
netki
joj naš pa ful velike porcije poje....naprimer: hruška, majhno jabolko, dva keksa in še dve žlički skute...namesto hruške dam včasih 3/4 banane

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 14:49:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
16.3.2009 14:53:23   
Majuska
Ekola,

midva sva s sončnega sprehoda, Aleksander spal kot angelček, ker je bilo luštno pohajati, sva skočila še do Kika in je mami malce zapravljala (dokler lahko!), zase eno majčko, za Aleksandra dvoje hlače in jopico, že v večjih številkah. Se kar splača, ker imajo precej stvari na znižanju.

Grem malega prečekirat, pol pa slikce iz šopinga napopam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Včeraj pa me je klicala Ilatic. S Tarikom sta v pediatrični, ker se mu je stanje ful poslabšalo in je priklopljen na kisik. Sem ji odnesla deko in povšter, ker so ji tam rekli, da ni v hotelu in da nimajo nič za pokrit. Mislim, halo????? No, skratka, so mi kar solze stopile, ko sem malega vidla celga v cevkah. Danes pa me je obvestila, da bosta po vsej verjetnosti še cel teden notr.

pa saj ne moreš verjet user posted image user posted image

za Ilatic in Tarika pa user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

majuska... hvala za zajtrk... zgleda je, da je Aleksander postal solidaren z nami... mi tudi zadnje čase vstajamo tako uro... čudno... samo midva ga kar pustiva še kake pol ure, ker itak poje, vriska in debatira... pa ga nočeva motit

samo meni taka solidarnost ni všeč user posted image   sem se navadila vstajat ob 8h in ne prej ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 15:03:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
16.3.2009 15:43:10   
sončika84
živjo čveke. Zopet se malo oglašam. Kako ste kaj? Mi smo v redu, razen jaz sem malo bolana. ne vem a sem se od matijeta nalezla,ko je  bil pred 14dnevi bolan al sm se kje drugje prehladila. pa ok,bomo preživeli. imam polno dela, gospodinjim itak, matija je kar naporen, pol pa še ti izpiti in seminarske. tko da se sploh nimama časa spočit. čas pa kar beži. matija ima že dobrih 8 mesecev. in se že veselo plazi naokoli, že en mesec, zdaj zadnej 14 dni pa se tudi dvigava na noge ob opori. ma tkao gre hitro, tko hitro se razvija, iz dneva v dan se vidi razliko. na začetku so mu nogice še klecale,ker niso bile zadosti močne,sedaj dva,tri dni pa so že kar močne in lepo stoji. imam občutek da bo kmalu shodil. pol bo šele veselo- že zdaj raziskuje po stanovanju in  je v minuti na drugem koncu,kaj bo šele pol. Ja no,veselo bo. Ima pa že tut dva zobka, drugi je bil pol kmalu za prvim,1 teden razmika.
kako pa vači otročki kaj napredujejo?
kako je kaj spanje? pri nas kot vedno,čez dan zelo zelo malo,ponoči pa spi.
kaj pa hrana? kaj jim daste za jest,pit? Matija je že praktično vse. izogibam se samo medu, beljaku,suhomesnatim izdelkom, pa valjda sladkarijam. drugače pa poje vse. in to zelo rad. pije pa čaj, včasih kak sokec. ma fruktalovih in podobnih ne mara,tako da je bolj na čaju. tudi kašic ne mara teh kupljenih.
no,en lep pozdrav in postojne.

Neposredna povezava do sporočila: 3682
16.3.2009 15:47:45   
metuljcek321
Heeeeeej!

Kaksen mega dan, ej. B E A U T I F U L! Z malo sva bili pri sosedi, ki sicer z mozem & dvema otrockoma zivi na Siciliji, zdaj je pa z malima dvema za en mesec prisla v domace kraje & sva se nacebljali za naprej in nazaj - je pasalo - zelouser posted image  Potem me je klicala ex-sosolka s srednje & smo se na hitrico zmenile z njo in se eno bivso sosolko, da jo ju3 mahnemo v Tivoli - hura! Ena ima junijsko puncko, druga septembrskega fantka - oboje l. 2008. To bo veselo! Again! Ce bo katera ju3 blizu Colnarne, se lahko kaj vidimo ...

Ilatic, o, ti uboscek Tarik! In da bosta cel teden notri - joj, ej. Se ze kaj ve, kaj je malcku? In tisto z deko je res grozljivo. Prav za na TV dat ... da niso hotel ... mislim ... halo?!!? Deka za pokrit je problem - nimam besed, res ne.

Tims, user posted image  za novi zobek!

nanka, user posted image  za dober delovni tempo - prides se kaj k nam?

3jemi, kaj se je to dogajalo z Malgajem? Pa ZOO? Je blo dosti folka? Je mali uzival? Ravno pred nekaj dnevi sem brala, da bojo naredili nova igrala, ki bojo zacela "delovat" konec marca - hura! In baje resno razmisljajo, da bi staro previjalno mizo iz obdobja, ko so se kure v luft scale (sori izrazu) zamenjali z novo, saj so dobili ulala pritozb starsev ... Upam, da se jih bo prijelo!

slincki & cunjice, umazani od hrane - ja, 3jemi, tocno tako sem zacela delat tudi sama ... tri sorte oblacilc & slinckov glede na stopnjo umazanije in namen uporabe ... takle mamo, aha. Thanks vsem za namige o praskih in ostalih iztrebljevalcih flekov!

populis, je kes nakazan? Aha, berem, da je, ampak, da je ze Lara kasirala ... ah, kar pusti tam - he, he. No, dobr uredi.

Blacky, ste kaj bolje?

ksenci, ju3 bomo mislile nate. A lot. Kako pa lex in njen zob?

mojcek, za zacetek je to dobro. Saj ves, otroci pojejo zelo razlicno - eni ful, drugi manj, nekateri imajo apetit non-stop, drugi pac ne, plus omajo se obdobja, ko jedo ful, potem pa kot bi odsekal nic. Le pridno naprej v tem tempu, ki sta ga imeli danesuser posted image  ... ce pa nisi ziher, ce je imela dovolj, ji ponudi po sadju se mleko - jaz nasi to naredim - pa je tako, da kdaj spije tud 170 ml, naslednji dan pa recimo prav nic ---- sploh ne morem predvidet, kako je s tem. OK, bom pac zlila kar nekaj mleka stran, a kaj cmo, tako je. Poje pa 1 banano & 1 hrusko, recimo (to je danes), cez pa potem 120 ml mleka - vcasih se mi zdi, da ima zelodec brez dna, res .... no, potem se pa pokaka do neba & mi je jasno, kam (tudi) gre - venuser posted image  user posted image  user posted image  Btw: tudi po zelenjavnem obroku Anja pije mleko takoj, ko neha z zelenjavo - nic ne cakam, ampak kar direktno flaso dobi & ji pase.
frutka, kaksen bad zacetek dneva, no. Naj bo preostanek boljsi - much better! In vau, user posted image  za nov zob. Maricka, eni tamaucki sibajo ze proti zobku nr. 10 (skoraj, no), mi smo pa se na stabilni nicliuser posted image  user posted image  Umpa, a mislis, da bo Luka dobil prej zobek ali Anja? We'll see ...

flower, a od kuhanega jabolka tudi dobi izpuscaje? Mogoce je le svez problem. Prevec kisline maybe?

user posted image  Zivi za uspesno podaljsevanje spanja! Go, baby, go!

No, glugluglu, pa si dobila posto - si vprasala, ce je slo preko Nove Zelandije?user posted image  user posted image  Btw: kako Almera & family? 3jemi, odbite sanje si imela ... ful ...

Ej, frutka, imas 7007 objav - kolk dobra cifra! Zdaj pa le pridno do 8008. Btw: na katerem forumu si moderatorka?

Soncika, WB po kar nekaj casa. Lepo je brati, kako napreduje Matija & kaksne vragolije ze pocne. Ti se pa le hitro pozdravi, prav?

Question: a za umivanje lask otrok uporabljate sampon ali ste se kar na trdem milu & vodi, tko kot mi?

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 16.3.2009 15:49:43 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
16.3.2009 15:51:16   
sončika84
metuljček hvala ja,upam da bo hitro mimo. 

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
16.3.2009 16:09:12   
lidija***
metuljček- zaradi temenc uporabljam Mustelo- šampon v peni. Ji gre kar fajn dol, jih ima še čisto malo.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
16.3.2009 16:17:04   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi smo pa danes zelo happy family... vsiiii...

moja sestrica je opravila zagovor magisterske naloge... čista 10... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

... tolk sem vesela, da mi gre kar na jok... res je faca... velika žaba moja... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
16.3.2009 16:22:48   
neboglasnica
Samo, da se skašljam....

Prvo: en malo daljši sprehod, boleč prst. Še drugi sprehod - posledica: krvavi in boli!!!!!!!!! Jokam od bolečin, drugače imam pa zelo visok prag bolečine.

Drugo: za naš vrtec je 189 vlog za jasli, prostora pa za 120. Poleg tega sem izvedela od Anine vzgojiteljice, da bodo prizidavali in bodo sprejemali od 01.01. WTF?? Kličem podžupana LJ (kolega) in ga vprašam, kaj je na stvari in je imel ravno načelnico tam. Odgovor: od sedaj dalje ne bo več jasličnih skupin poleg cest in ta vrtec bo zaprl tri skupine zaradi gradnje. Posledica: vsakega otroka bom morala voziti na svoj konec LJ. Še dobro, da bom delala popoldne, ker bom itak celo dopoldne razvažala. Jokam od bolečin in od besa...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
16.3.2009 16:23:03   
3jeMi
metuljcek... malgaj... mi je smrklja (žal ji je ime Nataša) s svojo aroganco dvignila pritisk... malo je manjkalo pa bi šli vsi 3 tja... poslala mi je račun za nadomestni avto (zame, pa kar še za enega strica), ki ga mora plačat zavarovalnica... in mi reče naj se jaz zmenim z zavarovalnico in naj jim jaz pošljem račun... user posted image ... ma je že pozabljeno...

ZOO... ja, so že nova igrala, lesena, takoj pod kletkami opic... luškano zgleda... za previjalno pa ne vem... sva pa kar kupila letne karte - 30 €... več kot 5x bomo pa zagotovo šli... gužva.. ma je, samo se kar nekako razgubi vse...

pranje glave... kar z nivejinim šampončkom enkrat na teden opereva...

... joj, vpitjeeeee.... papa

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
16.3.2009 16:41:38   
Majuska
Evo,

tole smo nabavili danes ... zapravila pa sem 14 €
user posted image

glede hrane - naš poje celo jabolko (seveda bolj majhno) ali hruško ... banana mu ne diši, tako da jo samo včasih en malo dodam ... na obrok poje cca 150-160 g zmiksanega sadja.

3jeMi - čestitke za sestro! user posted image

vsem bolančkom in za vse bolečine user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
16.3.2009 17:05:10   
Netta

Question: a za umivanje lask otrok uporabljate sampon ali ste se kar na trdem milu & vodi, tko kot mi?

še  vedno z milom in vodo, saj smo skoraj plešastiuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
16.3.2009 17:05:17   
nanka
Neboglasnica pa ti drek no, za boleč prst user posted image user posted image user posted image user posted image , za vtrec pa ... saj ni kaj za dodat, itak je vsepovsod eno veliko sran... z varstvom, hvala bogu za taščico

Ilatic sporoča, da ima Tarik začetek pljučnice in bo dobil antibiotik, ima pa potrjen tudi virus, ki povzroča bronhiolitis. Ima pa tudi vročino 38,1, tako da bosta najbrž kar nekaj časa tam.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
16.3.2009 17:06:38   
nanka
Glavo ji umivam s šamponom Penaten, ima pa bolj malo las. Umivam ji samo občasno z vodo pa vsak dan. Trdega mila nisem nikoli uporabljala, vedno tekočega, kar v banjico.

Majuska
dober nakup, predvsem pa super poceni.

< Sporočilo je popravil nanka -- 16.3.2009 17:07:08 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
16.3.2009 17:06:43   
Netta
obiski šli, najedli, načvekali in nahodili smo se za cel teden naprej in nazaj...user posted image

vprašanje: iz katerega sadja lahko vse naredim kompot??

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
16.3.2009 17:08:13   
nanka
Mirjam jaz ga kuham iz jabolk, hrušk, suhih sliv, marelic, breskev.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
16.3.2009 17:13:12   
neboglasnica
Evo, živci so zmagali - spet se bašem s piškoti + jasno, toplim mlekom.

Majuska: kje pa si nakupovala takole poceni in lepo??

3JeMi: user posted image user posted image sestrici!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
16.3.2009 17:15:57   
Blacky30
Oj!

Da se še jaz malo javim.user posted image  Sem že ok (trkam!), Teja pa še kar driska, drugač pa se fajn počuti. Poskušam ji silit piti, pa nekak ni interesa, apetit pa ima normalen. Danes ji je pa še začelo iz noska tečt oz. kiha kar naprej in potem se kar vlije ven. Se mi zdi, da gre zg. enka ven, mogoče je to od tega. Bomo videli!

Rovarka, Soncica, nanka, krasne fotke, oba sta taka lepotca. Tia je cuker za pojest, res je tebi podobna, Rovarka. To bo lepotica po mami.user posted image

Vsem slavljenčkom za cel vikend nazaj in za danes želim vse najlepše, naj uživajo svoje otroštvo v objemu mamic in očkov.user posted image user posted image user posted image

Flower, jaz nameravam Nejca dat cepit proti klopnemu. Dobro, da si me spomnila, moram preverit, kdaj je pravi čas. Upam, da nisem že kaj zamudila. Lani smo imeli tolk klopov, da jih je vsak večer prinesel na stopalih po 10 noter, takih mladičkov, ki so se komaj držali kože. Brrrr......user posted image user posted image user posted image  Teja je bila stara 14 dni, ko je dobila prvega, a ful majhnega, ki se je tud komaj držal. Cepljenje pa menda ni priporočljivo oz. sploh ne cepijo pred letom in pol menda. Cepivo vsebuje nekaj v zvezi z jajci in zato ne smejo tudi kasneje cepit otrok z alergijo na jajca. S Tejo bom še malo počakala.

Flour - ko si zadnjič spraševala. Meni je zdaj sestra pri P povedala, da več ne predpisujejo tablet (zadnje ugotovitve), ker škodijo. Tak da Teja jih ni dobila, Nejc pa jih je dobil, pa mu nisem nobene dala. Zaenkrat ima zobke 1A. Zato se malo bojim floura, če pridejo celo do takih ugotovitev, potem to ni kar tak.
Populis, vauuuu, lepa darila. Light Blue je tud moj trenutni parfum in mi je zelo všeč.user posted image user posted image user posted image

Glu3, uške stran, šccccccccccccccccccc......mi jih tudi imamo spet v vrtcu. Upam, da bodo ostale tam.user posted image

Metuljcek, pop tv mi dela normalno.user posted image

Nič, moram it, se vrnem še kaj kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 3696
16.3.2009 17:16:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Evo, živci so zmagali - spet se bašem s piškoti + jasno, toplim mlekom.

Majuska: kje pa si nakupovala takole poceni in lepo??

3JeMi: user posted image user posted image sestrici!!!

V Kiku ... a nisem že napisala?  user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
16.3.2009 17:21:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Mirjam jaz ga kuham iz jabolk, hrušk, suhih sliv, marelic, breskev.

pri nas tudi tko user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
16.3.2009 17:36:14   
Majuska

tkole smo bili včeraj po kopanju  dobre volje ...
user posted image

... pa mal kričimo ...
user posted image

... in mal spuščamo mehurčke ;)
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
16.3.2009 17:38:23   
dzanika
ojla

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?