metuljcek321
|
Heeeeeej! Kaksen mega dan, ej. B E A U T I F U L! Z malo sva bili pri sosedi, ki sicer z mozem & dvema otrockoma zivi na Siciliji, zdaj je pa z malima dvema za en mesec prisla v domace kraje & sva se nacebljali za naprej in nazaj - je pasalo - zelo Potem me je klicala ex-sosolka s srednje & smo se na hitrico zmenile z njo in se eno bivso sosolko, da jo ju3 mahnemo v Tivoli - hura! Ena ima junijsko puncko, druga septembrskega fantka - oboje l. 2008. To bo veselo! Again! Ce bo katera ju3 blizu Colnarne, se lahko kaj vidimo ... Ilatic, o, ti uboscek Tarik! In da bosta cel teden notri - joj, ej. Se ze kaj ve, kaj je malcku? In tisto z deko je res grozljivo. Prav za na TV dat ... da niso hotel ... mislim ... halo?!!? Deka za pokrit je problem - nimam besed, res ne. Tims, za novi zobek! nanka, za dober delovni tempo - prides se kaj k nam? 3jemi, kaj se je to dogajalo z Malgajem? Pa ZOO? Je blo dosti folka? Je mali uzival? Ravno pred nekaj dnevi sem brala, da bojo naredili nova igrala, ki bojo zacela "delovat" konec marca - hura! In baje resno razmisljajo, da bi staro previjalno mizo iz obdobja, ko so se kure v luft scale (sori izrazu) zamenjali z novo, saj so dobili ulala pritozb starsev ... Upam, da se jih bo prijelo! slincki & cunjice, umazani od hrane - ja, 3jemi, tocno tako sem zacela delat tudi sama ... tri sorte oblacilc & slinckov glede na stopnjo umazanije in namen uporabe ... takle mamo, aha. Thanks vsem za namige o praskih in ostalih iztrebljevalcih flekov! populis, je kes nakazan? Aha, berem, da je, ampak, da je ze Lara kasirala ... ah, kar pusti tam - he, he. No, dobr uredi. Blacky, ste kaj bolje? ksenci, ju3 bomo mislile nate. A lot. Kako pa lex in njen zob? mojcek, za zacetek je to dobro. Saj ves, otroci pojejo zelo razlicno - eni ful, drugi manj, nekateri imajo apetit non-stop, drugi pac ne, plus omajo se obdobja, ko jedo ful, potem pa kot bi odsekal nic. Le pridno naprej v tem tempu, ki sta ga imeli danes ... ce pa nisi ziher, ce je imela dovolj, ji ponudi po sadju se mleko - jaz nasi to naredim - pa je tako, da kdaj spije tud 170 ml, naslednji dan pa recimo prav nic ---- sploh ne morem predvidet, kako je s tem. OK, bom pac zlila kar nekaj mleka stran, a kaj cmo, tako je. Poje pa 1 banano & 1 hrusko, recimo (to je danes), cez pa potem 120 ml mleka - vcasih se mi zdi, da ima zelodec brez dna, res .... no, potem se pa pokaka do neba & mi je jasno, kam (tudi) gre - ven Btw: tudi po zelenjavnem obroku Anja pije mleko takoj, ko neha z zelenjavo - nic ne cakam, ampak kar direktno flaso dobi & ji pase. frutka, kaksen bad zacetek dneva, no. Naj bo preostanek boljsi - much better! In vau, za nov zob. Maricka, eni tamaucki sibajo ze proti zobku nr. 10 (skoraj, no), mi smo pa se na stabilni nicli Umpa, a mislis, da bo Luka dobil prej zobek ali Anja? We'll see ... flower, a od kuhanega jabolka tudi dobi izpuscaje? Mogoce je le svez problem. Prevec kisline maybe? Zivi za uspesno podaljsevanje spanja! Go, baby, go! No, glugluglu, pa si dobila posto - si vprasala, ce je slo preko Nove Zelandije? Btw: kako Almera & family? 3jemi, odbite sanje si imela ... ful ... Ej, frutka, imas 7007 objav - kolk dobra cifra! Zdaj pa le pridno do 8008. Btw: na katerem forumu si moderatorka? Soncika, WB po kar nekaj casa. Lepo je brati, kako napreduje Matija & kaksne vragolije ze pocne. Ti se pa le hitro pozdravi, prav? Question: a za umivanje lask otrok uporabljate sampon ali ste se kar na trdem milu & vodi, tko kot mi?
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 16.3.2009 15:49:43 >