|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
13.3.2009 12:43:27   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Blacky, pošte tudi danes ni bilouser posted image . Sem poštarja vprašala in rekla, da bi moralo biti že v torek pa nič ni vedel, valjda, pa še en drug mlad in čisto zmeden je bil, mi je skor mojo priporočeno pošto odprl, namesto, da je tisti list, ki njim ostane dol daluser posted image .

Premišljujem, če bi šla kar tiste vprašat osebno, katerim nam zamenjujejo pošto, mogoče bi jim bilo kaj nerodno, če ugotovijo, da niso bile nalepke ravno za njih?user posted image Samo ne vem no, kakšen je ta folk, jaz vedno poštarju vrnem pošto, ki ni naša.

Pa to se mi prej na starem naslovu ni dogajalo, pa v istem kraju, samo pošta je pa druga.

Pa daj, saj ne morem verjet.user posted image user posted image Veš, kaj, saj veš, od kod ti ponavadi pošiljam, ne? Iz službe, torej, če greš do sosedov, jim lahko mirno rečeš, da si dobila pošto iz tiste in tiste fakultete in če so jo slučajno oni dobili. Ker na zunaj je uradno pismo iz fakultete, da so noter pike, bo vedel le tisti, ki jo bo odprl, to pa jim verjetno ni padlo na pamet, da bi bile tam pike not al? Tak da tako pomembno pošto bi se morali potrudit, da ti jo prinesejo do hiše, če bi bila narobe pri njih oddana. Nimam pojma.....sodelavka pa se zdaj ful sekira, ko je pošiljala, revica.user posted image  Upam, da so založli in da bodo nekje našli in ti dostavili še pravočasno.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
13.3.2009 12:51:53   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Nanka, meso v Leclercu je dobro? Poceni? Od koga pa ga imajo? Sem ravno prej razmišljala, da bi ga tam kupila enkrat za probo. Sicer perutnino posebej kupujem v Perutnini Ptuj, njihovi trgovini in se splača, medtem, ko ostalo kupim v mesnici, pa ni ravno najbolj poceni.

Ja Blacky tam kupujem meso, pregledam da je slovensko poreklo, najraje pa kupim mleto meso, ki ga sami zapakirajo, do sedaj se mi še ni usmradilo, drugo pa velikokrat samo da odprem in mi smrdi, sploh zapakirano od Kamnika, fuj. Pa ravno zdaj imajo tu v akciji piščančje fileje od Ave iz Murske sobote,sem kupila 6 filejev ( pakirani po 3), skupaj je prišlo okoli 2 kg, cena 21 Eur, na kartico sem dobila pa 8 eur, torej me je meso prišlo 13 eur. Sem že vse zapakirala in čaka v skrinji na kuho. Res sem zadovoljna z mesom, samo je pa res da je največ prometa tukaj ravno na mesu in ga morajo kar naprej filat, se pravi da je res sveže. Tako kot ribe, je vedno taka kolona, da je vse sveže, ker vse pokupijo, tako da jaz kupujem ribe in meso obvezno v Leclercu.Aja pa 2 kg in še malo mletega mesa je 9 eur, na kartico sem pa dobila 3,57 eur.
Mi pojemo v glavnem samo mleto meso in piščančji file ( musaka, lazanja, polpeti bolognese omaka)

< Sporočilo je popravil nanka -- 13.3.2009 13:04:57 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
13.3.2009 13:11:00   
moya
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hej, babe-zabe!

Sprehod prestavljen, ker je zakomirala v nulo & jo bom kar pustila, bo pa cez kaksno dobro uro soncek posijal na naju.

moya, cimra s porodnisnice, hello, hello! Ja, uboga tvoja malcica Tija - povej, pa so kaj ugotovili, zakaj naj bi imela krvave nitke v blatu? In zdaj, pravis, da jo dolocene vrste hrana zvija - si ze kaj opazila, katera? Je kaksen vzorec? Jaz srcno upam, da bo vse OK!!!

Metuljčica user posted image  .
Ja tamalo zvija na kar nekaj stvari, tako da sva kar omejene glede hrane. Opazla sem npr na jabolko, cvetačo, piščanca, teletino, enkrat sem ji dala pripravljeno kašico z mlado zelenjavo pa sem šele potem prebrala da je notri 10 % čebule, in je bla spet katastrofa. Mah problem vseh teh preiskav je ker pri tko mejhnih nič kaj dosti ne ugotovijo.. Upam na najboljše :)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 13:15:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
13.3.2009 13:17:23   
moya
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: moya

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

moya- midva z aljažem sva bila na gastro- UZ trebuha in testiranje alergije. nič posebnega, ko sva opravla sva lahko šla domov. prišla pa sva spet čez en teden, ko so bli izvidi. imel pa je tud alernovo. sm mu jo prvič sladkala, da jo je spil, potem pa se je počasi privadil. imaš pa še aptamil ADC, podobno kot alernova.

ksenci - cukerček user posted image , dobra ideja, na to pa nisem pomislila. a izvidi so kaj pokazali?

A mogoče katera ve kako je s podaljšanjem P za alergike?

podaljšajo ti, če ima alergijo na tri osnovna živila ali alergijo na eno osnovno živilo in atopični dermatritis. Take primere poznam. Da bi ti pa samo zaradi alergije na eno stvar, pa še nisem slišala.

JAz bom poslala, če bodo testi na alergijo pozitivni. Pol je alergija in refluks. Če bom do takrat sploh dobila izvide iz bolnice. user posted image

Ni mi jasn kaj počnejo s temi izvidi user posted image , mi smo jih čakal več kot 2 meseca !! Potem sem pa klicala in me dohtrca napoti na tajnico, ta pa sitna k user posted image  , kot da to ni njeno delo, pa čist zmedena in po pol ure najinega pogovora ugotovi da so še pri zdravnici,... skratka user posted image user posted image .
Izvidi so sicer negativni na mleko, jajca, pšenico, vendar so skupni ful visoki. Pa navodila naprej še vedno dieata, pa alernova, pa novi pregledi, pa gastro.. ker pravijo, da so pri tako mejhnih lahko lažno negativni.. Tako, da res ne vem, kaj naj . Jst bom vseen dala vlogo. Bom vidla kaj bo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
13.3.2009 13:18:26   
moya
Blacky - sem se poboljšala a ne user posted image . A še vedno zbiraš mercator nalepke?

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 13:35:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
13.3.2009 13:38:05   
Tinky
Evo nas. Teo je pojedel kosilo, zdej se pa crklja pri noni.
Bli smo malo okoli, nabavila sem gugalnico, nona je pa kupila kolo, ki je v akciji v Pikapolonici. Je bil pa tako priden, kot že dolgo ne. user posted image user posted image
Zdej pa gremo malo počivat user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
13.3.2009 13:45:40   
ilatic
Evo me od zdravnika. Matr ste naklofale!
Skratka Tarik je bogec res, dobil je sirup ventolin, če katera ne ve je to za bronhije. Piska in ima malo zožene. Matr sm dobra mama. Prov ponosna sem nase, da vem kdaj je treba k zdravniku! Se mi je sdel njegov kašelj sumljiv, seveda imam izkušnje že z Lariso ker smo to imel do njenega leta 3.leta(je ena vrste astme, ko iz prehlada gre na bronhije, najhujši čas je spomladi in jeseni), skoz te probleme z bronhiji! Tko da sem čist podrta ko vidim da je pri mojemu boščku isto!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
13.3.2009 14:16:16   
neboglasnica
Juhuhu, midva sva nazaj in vidim, da vam res odgovarja, da me ni, ker ste napisale kar štiri strani. Ampak midva se ne dava odgnati!!! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

Blacky, morda bo pa v vrtcu vec toliko starih otrok kot Teja & bodo uvedli se kaksen extra termin za spanje, ker zdrzat toliko ur pokonci za tako malo zabico je mission impossible.

Ne bodo, žal. Pri nas imajo 2 kombinirana oddelka in enega heterogenega za starejše tik pred šolo in tega baje ne bodo spreminjali. Danes sem govorila z vzgojiteljico in bo spala enako kot ostali, torej po kosilu uro in pol nekje. Od 6h do 13h pa nič. Je rekla, da so lani dobile enga enoletnika in ga je kar matralo. Pa se je čez čas navadil, da ni več spal dopoldan. Mene je to prava groza. Ostale se tega ne bojite, katerih malčki gredo v vrtec pri enem letu?

blacky - sama sem delala v jaslih z enoletnimi otroki in je bilo tako: načeloma naj bi bilo kosilo zanje ob 11.30, ampak ker so nam nekateri revčki že ob 10h okrog letel zaradi utrujenosti, smo kosilo prestavili na 11h in jih nekako poskušali še držati eno uro pokonci. je bilo pa kakšen mesec res hudo in so mnogi ostali brez kosila, ampak so se sčasoma vsi navadili in ni bilo več problema. predlagam vsem, ki boste dale male v vrtec, da se že prej pozanimate kdaj so predvidoma kakšni obroki in poskušate otroka že doma malo navajat na nov ritem...bo precej lažje zanj kot tudi za vzgojiteljiceuser posted image
aja spali pa so potem večinoma od 1,5 ure do 3 ur!user posted image

Tole sem jaz zadnjič pisala. Namreč to sem preizkusila na svojih dveh in je uvajanje lažje. Tako sem tudi svetovala vsem staršem, ko sem še delala v vrtcu in verjemite, obneslo se je. In doma imamo kosilo še vedno okoli 12 ure. Mož se je najtežje navadil, otrokom je pa mnogo, mnogo lažje.

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Aha Neboglasnica, potem je Ana eno leto starejša od Zoje.

Pozabila sem napisati, da je P gledala tabele za starost 4,5 let.

Aja, user posted image user posted image za fotke in user posted image za Tarika.

Pogrešane:
očitno me ne berete pozorno??? Za Netki že tretjič sprašujem, kam je ušla.

skupna odeja: midva sva jo imela, pa se nama ni obneslo. Na sredini luft, midva pa vsak na svojem koncu s koščkom odeje v roki.

Madonca, prebrala vse, komentirati pa nimam več časa, saj šibam po Ančko in Saro, ki se vrača!!!user posted image user posted image

Uživajte še malo v sončku...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
13.3.2009 14:24:21   
nanka
Neboglasnica tudi mi imamo vedno kosilo ob 12, če smo vsi doma, pa moji otroci niso hodili v jasli, meni pa paše tako zgodaj, ker hitro pospravim in imam prosto popoldne. Večerjo si pripravlja pri nas vsak sam, postrežbe so deležni predšolski otroci.

Ilatic saj bo, Natka je že dvakrat inhalirala ventolin kapljice, ker razširi bronhije, ga vedno dobim, ko ima bronhitis, ne skiraj seuser posted image

< Sporočilo je popravil nanka -- 13.3.2009 14:25:33 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 14:30:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
13.3.2009 14:52:30   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Majuska, ej, takle zajtrk bi pa bil nekaj. Jaz mam pa zjutraj bolj en tak pticji (beri: nikakav) apetit. Ma, sem se sla glih prej zvagat ... in kaj ugotovim? Da sem shujsala 2 kili - kar tako, za by the way ... maricka, tolk mal nisem imela ze od srednje sole & to ni glih dobr, se nekaj dni nazaj se mi je zdelo, kva sem v formi in oh in sploh ... zdaj mi je pa vse dol padlo. Vceraj na sprehodu sem ugotovila, da moje oprijete kavbojke nekam strlijo od stegen, pa mi je blo sumljivo. Evo, z veseljem vzamem ti 2 kili nazaj - mi jih da kaksna? Vzamem for free!

z veseljem ti dam še kaj več!! user posted image user posted image

Moram osebno k tebi, da to urediva?user posted image  user posted image

Btw: caj sem si ze naredila - po navodilih - res ni visek dobrega okusa, ampak: "Hej, ce pomaga, NI nic tezko." Bom porocala o rezultatih. Thanks again!

no, upam da bodo dobri rezultati ... le poročaj! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
13.3.2009 15:57:30   
Blacky30
Mene pa je prej zmanjkalo na sedežni. Sem spala kot top. Ko me je mož vmes klical, sem bila tak zmedena, da nisem vedela, če je jutro al večer al kaj je in ali smo se zaspali, pa kje je Nejc, mislim.... Sem v tisti zmedenosti možu v paniki rekla: Zakaj jaz spim? Se je tak režal, da mi še bolj ni blo nič jasno, kaj mu je, ker se sploh nisem slišala, da sem ga to vprašala.user posted image  No, potem je rekel, da me bo kasneje poklical, ker je videl, da se sploh ne more menit z mano. Potem pa se je tak Teja zbudila, tak da sem se spravila pokonci. Kakšen dan, jaooo...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3464
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 16:50:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3465
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 17:40:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3466
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 17:49:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3467
13.3.2009 17:51:02   
ilatic
Jaz sem pa čisto pozabila povedat za seznam da Tarik sedi. Blacky prosim! Tarik sedi že od 06.03 tako da mu manjkata dva dni do 8. mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 3468
13.3.2009 17:51:31   
neboglasnica
oj, oj Sončica, smo te že pogrešale... WB!! Lepe fotke.

Zimska: ni panike, bova že nadoknadili. user posted image Pa čestitam za dopust, meni ga naša ravnateljica ne da. Bomo že.

Saro imamo doma, so prišli prej kot so rekli, tako da nas je že čakala. Smo šli na pico, jo vedno tam jemo in je ok, danes je pa kar 4 članom naše familije od 5, ki smo jo jedli, zelo slabo. Staš je malce pobruhal, zdaj pa veselo poje v posteljici.

dopust: odločili smo se, da ne gremo v Turčijo, ampak 30.05. v Nerezine za en teden in med počitnicami še za kak teden. Ja, ja, saj vem, da sem rekla, da ne bom kuhala, ampak tisto je too much drago. Bomo šli drugo leto.

Po mojem celodnevnem potepanju imam krvavo poplavo v čevljih oz. nogavici. Prst je čisto krvav, boleč... Najraje bi šla rezat, pa sem prevzela vodenje dveh tečajev in bom sedaj dva meseca odsotna torke in četrtke, tako da žal odpade. Pred dopustom pa vsekakor tole moram urediti.

grem sina prepričat, da je utrujen. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3469
13.3.2009 17:52:13   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Blacky, sem prav posikala seznamček, da malo pofirbcam, pa vidim, da imaten novo slikco user posted image
user posted image         - premikam se, vendar ne po vseh štirih naprej

lahko pri timoteju dodaš še tole pri 5,5m, pred novim letom se je začel plazit po trebuščku in sicer nazajuser posted image .

Kaj si, posikala? Misliš - poškilila?

Neposredna povezava do sporočila: 3470
13.3.2009 17:53:12   
neboglasnica
* image
neboglasnica ob 17:52
v temi RE: Julijske čvjeke :-) 9. del

iz foruma Dojenček - Starši čvekamo
* image
JanJan ob 17:51
v temi RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe

iz foruma Otrok - Čvekamo o naših otrocih
* image
Nončika ob 17:51
v temi RE: II pričakujemo marca 2009

iz foruma Zanositev - Upamo skupaj
* image
Vilika ob 17:51
v temi RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***

* image
neboglasnica ob 17:51
v temi RE: Julijske čvjeke :-) 9. del

* Zadnjih 50 debat
* Zadnjih 50 sporočil
* Vsi

Kje so tisti časi, ko smo bile samo julijke tu gor????user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
13.3.2009 17:59:09   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Mene pa je prej zmanjkalo na sedežni. Sem spala kot top. Ko me je mož vmes klical, sem bila tak zmedena, da nisem vedela, če je jutro al večer al kaj je in ali smo se zaspali, pa kje je Nejc, mislim.... Sem v tisti zmedenosti možu v paniki rekla: Zakaj jaz spim? Se je tak režal, da mi še bolj ni blo nič jasno, kaj mu je, ker se sploh nisem slišala, da sem ga to vprašala.user posted image  No, potem je rekel, da me bo kasneje poklical, ker je videl, da se sploh ne more menit z mano. Potem pa se je tak Teja zbudila, tak da sem se spravila pokonci. Kakšen dan, jaooo...user posted image user posted image

Pa kaj se sekiraš, včasih si tut ti lahko privoščiš mal počitka ... ne moreš biti stalno v polnem pogonu user posted image

Sončica, lepo da si se oglasila. Fotke so čudovite!

Zimska, super da si zrihtala dopust user posted image

midva z Aleksandrom sva imela danes lušten sprehod, zaspal je pa tudi takoj, ko sva prišla na najino potko - ponavadi še kaj čeblja, danes ga je pa kar zmanjkalo. Potlej pa domov igrat, pa pojest, jaz sem kosila pripravila in zdaj pijem zasluženo popoldansko kavico ... sem bila pridna user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 18:46:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 19:06:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3474
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 19:11:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?