Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Blacky, pošte tudi danes ni bilo . Sem poštarja vprašala in rekla, da bi moralo biti že v torek pa nič ni vedel, valjda, pa še en drug mlad in čisto zmeden je bil, mi je skor mojo priporočeno pošto odprl, namesto, da je tisti list, ki njim ostane dol dal . Premišljujem, če bi šla kar tiste vprašat osebno, katerim nam zamenjujejo pošto, mogoče bi jim bilo kaj nerodno, če ugotovijo, da niso bile nalepke ravno za njih? Samo ne vem no, kakšen je ta folk, jaz vedno poštarju vrnem pošto, ki ni naša. Pa to se mi prej na starem naslovu ni dogajalo, pa v istem kraju, samo pošta je pa druga. Pa daj, saj ne morem verjet. Veš, kaj, saj veš, od kod ti ponavadi pošiljam, ne? Iz službe, torej, če greš do sosedov, jim lahko mirno rečeš, da si dobila pošto iz tiste in tiste fakultete in če so jo slučajno oni dobili. Ker na zunaj je uradno pismo iz fakultete, da so noter pike, bo vedel le tisti, ki jo bo odprl, to pa jim verjetno ni padlo na pamet, da bi bile tam pike not al? Tak da tako pomembno pošto bi se morali potrudit, da ti jo prinesejo do hiše, če bi bila narobe pri njih oddana. Nimam pojma.....sodelavka pa se zdaj ful sekira, ko je pošiljala, revica. Upam, da so založli in da bodo nekje našli in ti dostavili še pravočasno.
|