tims
|
Ne morem verjet . Eno uro pišem, vse lepo odgovorim in potem me zabriše ven . Adijo pamet. Aja, dobro jutro. Na kratko. Včeraj sva z Nino ponovile vajo z odvajanjem od joška in se je obneslo. Sva spet pop. obrok dojenja spustile. Počas nama bo pa le ratal. Oooo, kok sem še vedno besna. Populis, vse najboljše za tvoj..... kater že , .... aja 23.roj dan Neboglasnica, dobro opravita z Ano na pregledu in ne pozabit poročat . Glu, super pesmice . Sem se pa res narežala. Spanje v vrtcu - naš Tim še vedno potrebuje spanec. Ne sicer vedno, ampak ko grejo v vrtcu spat, je on prvi, ki zaspi in zadnji, ki se zbudi. Ne vem kako bo, ko bo šel spet. v šolo, ampak to se bom pol obremenjevala. Da pa še jasličnim ne pustijo oz. ne omogočijo spanja, se mi zdi pa kriminal. Pa sej ga potrebujejo. Ne moreš ga na silo držat pokonc. Mojcek - koliko otrok potrebuje spanca, je itak odvisno od posameznika. Mislim pa, da pri enem letu okoli 12 ur. Flower, če boš delala tako, kot misliš da je zate in za otroka ok, potem ne bo tak. Tako kot pravi Glu: držat se moraš svojih mej. Če boš popuščala in cincala, bo otrok to kmalu začutil in bo začel izkoriščat. Jaz našo tudi ne pustim da se mi ful razjoče, ampak vedno jo že nekako zamotim. Ko se igra sama, jo pustim, če pa me hoče, pa jo nekako poskušam vklopit v delo, ki ga delam in je ful vesela. Če pa ne gre in npr. ravno kuham, ji pa pojem, se spakujem, plešem... In pač ful hitim . In ko končam, se ji posvetim. Sej tako bo tudi v vrtcu. Ne bo mogel biti na prvem mestu, ampak Bbo moral včasih tudi malo počakati. Jah, ful je lahko pametovat . Včasih pa ne vem, kaj bi: kuhala, tamalo mela, pospravljala, likala in se mi zdi, da je cela bajta okol obrnjena . Džanika, ne vem kje je moj pobral tisto oddajo. Link, ki ga je poslala Umpa, je samo en delček z Youtube-a. Sem bila pa ful žalostna. Je brez podnapisov. Sicer neki že zastopim angleščino, samo medicinski izrazi mi pa res ne ležijo, no . Pol mi pa moj pravi:" Sej gledaš filmček, boš že zastopla. " Ja, itak, da ga gledaš, ampak tam razlagajo kaj se dogaja. Mah, sej je vseeno. Sej verjetno bo še kdaj, pa bom gledala. Nanka, Flower, a mi lahko prosim povesta, kaj so to murke? Že zadnjič sem sam čukast gledala, kakšne murke Ilatic - škoda za DD. Kaj pa če bi se res tako prijavile, kot je ena predlagala (katera že? ), dve "stari" in dve novi? Mislim, da sem kar večino na novo napisala . Zdej pa moja mami prihaja na obisk , pa ko se Nina zbudi, gremo malo ven, pa kosilo, pa spet ven,.... Je cel dan splaniran
|