|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
11.3.2009 9:05:53   
neboglasnica
Oj, celo dopoldne visim na telfonu, mi bo uho odpadlo. Še dobro, da sin spi spanje pravičnega.

Me je ravnateljica zabila po telefonu, da ne morem izredno napredovati, ker me lani ni bilo pol leta in PIKA. Naj si ne domišljam preveč. Mašina, bi jo...

Da ne bom preveč smetila, lep dan se obeta, hajd na potep!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
11.3.2009 9:12:17   
rovar_ka
spalna vreča - mo ji imamo, ker se mala čisto razbrca drugače. In sploh je ne moti, tak da jaz sem ful zadovoljna z njo nouser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
11.3.2009 9:15:09   
rovar_ka
[
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Ja, seveda. Dobro jutro!!

Sem se kr podala na odgovore, namesto, da pozdravim. Sem pa olikana, a ne.

Hvala vsem za odgovore o kozmetiki. Koliko sem videla nobena ne uporablja kaj od Art Deco.... Zanimivo.

jaz uporabljam puder od artdeco, je edini, ki sem ga našla, da ustreza moji kožiuser posted image pa senčila so mi tud superuser posted image lipglosov, šmink in raznih piz**** pa ne uporabljam, ker me moti, če mam kaj na ustnicah namazanouser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3078
11.3.2009 9:15:44   
metuljcek321
spalna vreca - bom cekirala, hvala za stevilne predloge - you're the best. Ma, ne vem, a jo v bistvu sploh rabi ali ne - ponoci imamo ene 19 stopinj, se pa zdaj kar odkrije - delno ali popolnoma ... saj se mi ne bo malcica spremenila v pingvina? Ali pac? Hm ... In se nekateri otrocki je ne marajo, ker jih utesnjuje ... bogsigavedi, kaj naj zdaj ... bom razmisnla ...

Joj, ilatic, si padla na stara pota kajenja ... ma, shit, no. Ko se ponovno opogumis, da prenegas s tem user posted image , bomo navijale se bolj kot smo zdaj, a prav? Pa ima, da rata!

Res sem se imela vceraj prima - vkljucno s tamaucico - so tudi vase zelje, naj dobro izkoristim dan, ful pomagale. THANKS!

spanje otrocka - thank God, da je nasa ze od dneva st. 1 take sorte, da jo polozis v posteljico & je koma. Res sem hvalezna za to, a sem ze povedala? Bom se enkrat: hvalezna sem FUUUUUL! Ej, mojcek, tocno to: ni receno, da bo drugi enak kot prvi - se vec, dostikrat je baje cist kontra ... se pravi, da bo naslednjic "veselo.

populis - kaj, a tud o vecplodnih nosecnostih so dokumentarci? Ma ze o eni mora bit zanimivo za dol past, kaj sele, ce opazujes vec otrockov/plodov ... ja, kam pa dajo kamero, btw? In joj, si me nasmejala z jozkomuser posted image  user posted image  user posted image  Je bil kaksen Jozko pri vas?user posted image  user posted image  Al je mami josko ponudila?user posted image  Povej, je bila danasnja noc kaj bolj mirna? I certainly hope so!

populis, a mi lohk fotkice na mejl posljes, please?

lidija - roza in svetlo, svetlo, svetlo zelena sta bliznji sosedi na tisti paleti barv & meni se je ze nekajkrat zgodilo, da sem namesto rozike usekala zeleno. Popravim, ce le vidim, ker tista se res slabo vidi.

Nice pics - all of them.

Joj, inigo, si me glih spomnila, k si omenila DD: par dni nazaj nekaj stimava TV in zalaufava auto scan za programe & nama najde TV3! Mislim, halo, od kdaj pa to? Superca, zdaj mamo pa tud mi to & bom lahko gledala DD & kaksne fajn filmeuser posted image  user posted image  user posted image  Sicer pa: odlicen nocni ritual imate - daddy is the boss.

tims, vidim, da se s tabo ni za hecat navsezgodaj zjutraj. So dostavljalci pohistva obdrzali lu(l)cke?user posted image  user posted image

Blacky, ja, tole brez enega stumfka je pa klasika. Je tko kjut - otrocek nekje, stumfek pa popolnoma drugje, ves spestan in zguzvan, k da mu je ful dogajalo ponoci --- no, saj v bistvu mu jeuser posted image

Umpa - In The Womb - V maternici - sounds OK. Aha, in se prava je ... ze downloadam. Merci beaucoup!

celjske cveke - enjoy!

flower, user posted image

ksenci, regrad - mnajm. Jaz sem pa vceraj pripravila ultra skledo motovilca & sva jo zradirala dok si reko keks.

glugluglu, joj, enega otrocka, ki je imel tike, sem ucila - revcek mali. Jaz srcno upam, da mine oz. izgine samo od sebe!

rebeca, ja, super je bilo vceraj, ampak imas pa prav - pihalo je tko, da mi je ene parkrat skor skalp odneslo ... upam, da bo danes boljse & da mi ne bo unicilo frizure - al bom pa un Drei Wetter Taft gor vrgla, pa da vidmo, ce dela cudezeuser posted image  user posted image  user posted image

neboglasnica, pocak na naslednje obdobje za narocanje & si se drugo privosci - zivi se samo enkrat & treba se je mal pocrkljat! Aha, gnojnica deluje uspavalno ... dober vedet, ce bo treba kdaj koga uspavat - you never know, kdaj pride prav ta poadtek. Tko al tko se celo zivljenje ucimo.

nanka, si se dobro naplavala? Vidla Petra Mankoca mogoce? Vidim, da ti je dalo razgibavanje polno energije, saj si danes ze navsezgodaj pridna pupa. Bravo!

user posted image  Nina, za kenslanje dojenja & nadomescanje le-tega z GH. Punca lepo odrasca - le tako naprej!

licila - Max Factor maskara in puder (ki ga uporabljam zelo redko), glos tisti, k mi je vsec barva (cist nezahtevna "kupkauser posted image "), sencke za veke & barvice/crtala pa tud od kogarkoli - tudi Essence ali S-he - bolj cheap roba, a lepe barve. Ponavadi si namazem samo oci, smink & pudrov NE maram. Sploh. Glos every now and then. Nisem glih neka blazna potrosnica kozmetike, priznamuser posted image  Imam pa rada namazane obrvi - so potem takooooooo dolge & lepe, da je joj & moj kar okoli padeuser posted image

mojcek, ja, nasa si je tudi blazno vsec v ogledalu - se gleda, smeji, grize, lize & se nasploh ne more upreti svoji megasticni podobiuser posted image  Jo je uzitek opazovat, k ma te privatne seanse obcudovanja samopodobe. Hi, hi, mogoce bo pa enkrat misica.

Majuska, sem definitivno za miting - prima ideja. Count us in!

neboglasnica, kako buca? Any better? Kaj, ravnateljica ti je rekla, da si ne domisljaj prevec? A prav s temi besedami? Joj, ej! Ne zveni OK, not at all.

rebeca, skoda, da je slo za napacne vrste jutranji vziguser posted image  Bo pa popoldne bolje! A vi ste tud zvecer pekli kruh? Mi tud!

rovarka, odlicno razgibavanje s tvojim sta imela - jaz bi tuuuud!

AAA, kdaj ze sibate v Catez?

seks - ja, endorfini so tudi hormoni srece - k si potem cist blazen in se ti smehlja k pr norcih ... to je to. Aha, neboglasnica, kaj pa, ce bi tvojega presenetila v sluzbi in skupaj prepodita glavobol?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
11.3.2009 9:19:43   
metuljcek321
Se en pozdrav od nasega malega polza slinarja, ki mu slina kar kaplja z bradiceuser posted image
user posted image

Aja, pa moz ima danes RD. Zazelel si je delavske rokavice - pravi, da ne rabi cist nic drugega ... hm ... eni so pa res skromni & upostevajo recesijo.

Mejte se

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3080
11.3.2009 9:30:55   
Blacky30
Evo, sem se naspala. Samo Teja ni hotla spat. Se je igrala poleg mene in me tolkla z igračkami po obrazu.user posted image  No, pa nekaj sem not spravla. Zdaj pa sem jo previla in je šla ona spat, v trenutku jo je zmanjkalo, ker je bila 2 uri pokonci zdaj po flaški.user posted image  Jaz pa si grem zdaj kavico naredit.

Neposredna povezava do sporočila: 3081
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 9:31:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3082
11.3.2009 9:31:55   
Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Rebeca, najlepša hvala za koledarček, končno sem spet stara Blacky, imam vse pritikline.user posted image user posted image Super je, ful mi je všeč in jutri začnem s pisanjem nanj.user posted image

Samo, da si ga dobila. Sem že mislila, da ne bo prispel. Sem ti pa napisala en listek za zraven in je ostal na moji mizi. Pozabla sem ga zraven dat user posted image  Sorry. Na njem pa piše, da uživaj ob pisanju, da naj nikar ne bo prepoln, ker potem to pomeni, da imaš preveč obveznosti in, da upam, da od zdaj naprej ne boš kaj pomembnega pozabila ter da naj ti služi. user posted image

Iiiiiiiii, lepo, zlata si.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3083
11.3.2009 9:38:08   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

blacky to, da greznice po njivah kmeti praznijo je kaznivo. Ti moraš prav poklicat Snago, da ti jo pride spraznit. Sicer pri nas tudi to počnejo, pa se ne pritožujem, ker ko imamo mi polno, nam pa tudi ni treba koga klicat in veliko plačevat. user posted image

Priznam, tudi pri nas tako praznijo. user posted image  Ko smo prvo leto hoteli bit zgledni krajani (edini na vasiuser posted image ), pa smo poklicali Snago, da bi prišli, so bili oni celo malo presenečeni nad klicem in so nas opozorili, če vemo, kolk to stane. Mi smo bili prej doma na Teznem, v okolici MB in nam je vedno Snaga praznila, zato niti pomislili nismo, da bo tukaj kaj dražje. Cena je bila astronomska, še danes se je spomnim, 70.000 SIT + prevozni stroški, da pridejo do sem.user posted image user posted image  Na rit nas je zabrisalo. In so na nam sami namignili, da to delajo vaški kmetje. Ker mi "mestjanari" o tem nismo imeli pojma.user posted image user posted image  No, kmet je pa kasiral nekje 5000 SIT. Velika razlika, ne? S tem, da nam je še jamo posebej skopal za odtok vode itd., kar bi pri Snagi lahko samo sanjali. Pa kasneje nam je uredil še nov pokrov za greznico, skratka, pravi frajerji so, vse zrihtajo. Samo, ko pa smrdi, te pa preklinjam in šizim tu po bajti, da je joj.user posted image
No, nova soseda pa se je ful bunla in hodla k županu (je tak hudič od babeuser posted image ), ko pa je ni bilo doma, pa je mož skrivaj poklical kmeta, da je prišel spraznit.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3084
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 10:06:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
11.3.2009 10:21:10   
Blacky30
Veste, kaj sem malo prej dobila od poštarja? Odločbo o znižanem plačilu vrtca. Odgovor na vlogo, ki sem jo dala lani novembra.user posted image user posted image  Pa tile res niso normalni. No, zaradi Teje smo padli en razred nižje, v 5. in plačujemo od 1.1. dalje 50% cene vrtca. Kaj pa to pomeni zdaj? Da mi bodo šele zdaj za nazaj znižali plačilo, ker vidim, da je zdaj odločbo dobil tudi vrtec?

Neposredna povezava do sporočila: 3086
11.3.2009 10:24:45   
Blacky30

blacky a ti lahko spiš, če imaš Tejo poleg? Mene pa Lan za lase vlači, zato, da bi ležal buden poleg mene ne gre.
Sem se nasmejala tvojim sosedom. user posted image

Ja, dremam poleg nje, pa vsake tolko odprem oči, ko zacvili al pa se na mene vrže. Na lase se še ni spomnila, sem pa imela še čop od jutra, ko sem za rihtanje Nejca vstala, tak da ji lasje niso tak v oči padli.user posted image  Pa nisem se rabla bat za njo, da bi kam padla, ker sva bili na sedežni in sem jaz na zunanji strani ležala, ona pa je imela notri svoj kotiček, pa barikade (vzglavnike) na vsaki strani.user posted image  Pretežno se je pogovarjala s pametnim kužkom in jedla ropotuljico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3087
11.3.2009 10:32:03   
nanka

nanka tudi jaz hodim plavat in tudi ne maram sušenja las, zato sem si kupila plavalno kapo. user posted image Jaz grem pa jutri. Zdaj sem kar malo opustila ta hobi, ko sem imela toliko dela z diplomo.

Flower saj jaz imam tudi kapo, mi je moj kupil silikonsko, pa imam lase vseeno mokre, nimam pojma zakaj, pa jo imam čisto ob glavi. Najbrž imam čudno glavouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3088
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 10:46:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
11.3.2009 10:48:58   
tims
Dobro jutro.

Midve sva spali do pol šestih, sem jo nahranla, pa potem še do pol devetih, zdaj je pa počas zrela za v pojstlouser posted image .

Populis, meni se je to ves čas dogajalo (ko se je Nina ful zbujala ponoč), da nikoli nisem vedla, kokrat sem jo prstavla oz. če sem jo sploh. Za 2x sem si še zapomnila, pol pa nič več. Sem se samo še dvigovala in hop na joškuser posted image

Metuljček, ja lesninarji imajo še luleke. Nej bojo srečni. To me pa res iz tira vrže, da me nekdo zjutraj zbudiuser posted image user posted image user posted image . Sem potem cel dan slabe volje. Vse najboljše tvojemu dragemu za roj. danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Veste, kaj sem malo prej dobila od poštarja? Odločbo o znižanem plačilu vrtca. Odgovor na vlogo, ki sem jo dala lani novembra.user posted image user posted image  Pa tile res niso normalni. No, zaradi Teje smo padli en razred nižje, v 5. in plačujemo od 1.1. dalje 50% cene vrtca. Kaj pa to pomeni zdaj? Da mi bodo šele zdaj za nazaj znižali plačilo, ker vidim, da je zdaj odločbo dobil tudi vrtec?

No, to pa tud mene zanima. Jaz sem dobila takrat, ko smo bili v KG domov obvestilo, da vloga ni popolna in sem jim še tisto poslala. To je zdaj že več kot en mesec od tega in odločbe še vedno nikjer user posted image Sam jaz se jim ne bom kar tako pustila. Naj mi pa od zdaj naprej poračunajo še za mesece nazaj.

Men je pa moj včeraj povedu, da mu je tamala zandnjič, ko sta spala skupaj, padla s postle. Sem mislila da se mi bo kar strgal. In on se potem še smejiuser posted image . Nič mi ni blo jasno. Midva s Timom sva se igrala v dnevni, vsa vrata so bila zaprta in nisem slišala, da je Nina jokala. Moj je na pojstli zaspal, Nina pa ne. Sicer je reku, da se je takoj začela smejat in da ni mogl bit hudo, sam se mi še dons kar megli pred očmi, ko se spomnim. Mater, še tist enkrat, ko jo gre uspavat, pa je on ta, ki zaspi, ne pa tamala.user posted image user posted image user posted image  Uf, dons sem pa kar nekaj slabe volje, ap ne vem zakajuser posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
11.3.2009 10:49:41   
Blacky30
Naš Nejc pa spet kašlja, malo je prehlajen in ko se uleže, začne ful kašljat. Mi je ponoči spet vso večerjo zbruhal, revček. Ampak on ne sme zamudit danes vrtca, ker gredo z busom v knjižnico.user posted image user posted image  Pa v petek gredo z busom v MB na lutkovno predstavo. Komaj čaka! In pravi, da zdaj ne bo doma ostal. Srčno upam, da se mu ne poslabša do petka. Je pa normalne volje, živahen, na pogled mu nič ne manjka, vsake tolko malo zakašlja, ko pa leži, pa ga sluz začne dražit, ko mu teče iz nosa v grlo. Ah, saj bo.....

Včeraj na roditeljskem je bilo prav fajn, smo se zaklepetali. Zdaj nam bodo začeli širit vrtec, imeli bodo svojo telovadnico, tak da se več ne bodo rabli z busom vozit na telovadbo. Bodo pa celo poletje v osnovni šoli imeli postojanko, ker bo vrtec zaprt zaradi gradnje. Gledali smo tud slikice od njihovih dogajanj, ful lepo.user posted image

Malo me skrbi za Tejo, kak bo to uvajanje potekalo poleti. Po eni strani mogoče fajn, ker ne bo gužve in se bo ji lahko vzg. posvetila, po drugi strani pa bodo vse starostne skupine združene, hmmm..... Kaj naj naredim?

Pa še nekaj me ful skrbi. Teja bo stara 11,5m, ko bo šla prvič v vrtec. In bo padla v režim spanja po kosilu. Vstajala pa bo ob 6h.user posted image  Ona zdaj gre spat na 2-3 ure, kaj bo pa tam? Taka koma bo, da mi bo cele popoldneve prespala. Kaj bova potem še sploh imeli ena od druge? Pri nas namreč ni čiste jaslične skupine, so samo kombinirane, tak da so pleničarji in veliki do 3 let zraven. In seveda ne morejo spat vmes. A ne bo to mučenje za njo al pretiravam?user posted image user posted image user posted image

Rovarka, verjetno spomladanska utrujenost.user posted image

Populis, ne delaj se norca. user posted image  Saj sem res samo z eno očko gledala, samo sem se spomnila, da je HD zdaj že dobila pošto in noro gledala v kuverto, jaz pa ji še nisem na zs napisala, kaj ji bom poslala. In je bila nuja.user posted image  Aja, pa še hud firbec me je matral, kolk je mož dobil plače in sem morala še to prečekirat.user posted image

Rebeca, nekoč, v srednješolskih časih sem si jaz tud nakupila nekaj ArtDecojevih izdelkov in sem bila zadovoljna. Potem pa je v moje življenje prišel Oriflame......user posted image user posted image user posted image

Nanka, ker je čas, da obnoviš svojo kozmetiko, sem ti že prej dala link, da si lahko ogledaš nov katalog.user posted image

Metuljcek, jaz se ti bom počasi začela klanjat. Marička, kak ti to zmoreš vse skup? Tak divja, energična, pa navsezgodaj že za sabo čistilno akcijo. Najbolj pa me čudi to, da si takšna, pa sploh kave ne piješ. Kaj te drži pokonci!??!!? Jaz sem kot cota, dokler kave ne ruknem. Včeraj sem jo pila ob 20.30, ker mi je popoldanska ušla zaradi roditeljskega. In sem jo pač spila zvečer, ko sem domov prišla.user posted image  Vseeno sem ob pol enih takoj zaspala, to je moj čas za spanje.user posted image  Res kapo dol! Pa lahko prideš še k meni malo spucat, prosim lepo, ko boš v pogonu.user posted image user posted image

A ti to govoriš o namazanih obrvih!?!? Al si verjetno mislila trepalnice? Ker obrvi dolge in lepe?? Hmmmm....user posted image user posted image user posted image

Pa lepa fotka, se mi zdi, da je cel ati, ne?user posted image

Zdaj sem se spomnila, da se še vedno nisem lotila svoje naloge, urejanje dokumentacije. Le kaj čakam!??!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3091
11.3.2009 11:07:26   
Blacky30
user posted image

user posted image  

PRIČETEK DIETE - 5.1.2009  (nick - vrsta diete)

flower - ločevalna dieta
začetna teža: 62,7 kg
izgubiti želi:  8 kg

12.1.2009 - 61,5 kg 
user posted image
26.1.2009 - 61,4 kg user posted image
2.2.2009 - 59,2 kg   user posted image
9.2.2009 - 58,4 kg   user posted image
16.2.2009 - 59,1 kg     user posted image
23.2.2009 - 58,1 kg user posted image
2.3.2009 - 58 kg       user posted image
9.3.2009 - 57,8 kg       user posted image

24julij - ločevalna dieta
začetna teža: ???
izgubiti želi: 10 kg

16.2.2009 - ?????      user posted image
9.3.2009 - ?????        user posted image

dzanika - dieta "manj žri"
začetna teža: 71,5 kg
izgubiti želi:  10 kg

12.1.2009 - 70,5 kg  user posted image    

26.1.2009 -69,5 kg 
user posted image
2.2.2009 - 70 kg           user posted image

9.2.2009 - 69,8 kg   user posted image
16.2.2009 - 70 kg        user posted image

23.2.2009 - 69,6 kg user posted image
2.3.2009 - 70,3 kg       user posted image       

9.3.2009 - ????             user posted image

rebeca - dieta "manj žri"
začetna teža: 65 kg
izgubiti želi:  7 kg

12.1.2009 - 65 kg    user posted image  
19.1.2009 - 63,1 kguser posted image
26.1.2009 - 62,5 kg
user posted image
9.2.2009 - 62,5 kg   user posted image
16.2.2009 - 62,7 kg    user posted image
23.2.2009 - 62,7 kg user posted image
2.3.2009 - 61,7 kg  user posted image
9.3.2009 - 62 kg          user posted image

hruška debeluška - dieta "manj žri"
začetna teža: 65 kg
izgubiti želi:  7 kg
12.1.2009 - 62,5 kg  user posted image
19.1.2009 - 62,5 kg  user posted image

26.1.2009 - 62,3 kg user posted image
2.2.2009 - 62,3 kg    user posted image
9.2.2009 - 62,2 kg   user posted image
16.2.2009 - 61,2 kg user posted image

23.2.2009 - 61,9 kg     user posted image
2.3.2009 - 61,7 kg   user posted image
9.3.2009 - ????             user posted image

netki - dieta "manj žri"
začetna teža: 84,2 kg
izgubiti želi:  15 kg
12.1.2009 - 83,4 kg user posted image
19.1.2009 - 82,6 kg user posted image
26.1.2009 - 83,4 kg    
user posted image
16.2.2009 - 85,4 kg     user posted image
23.2.2009 - 84 kg     user posted image
2.3.2009 - 83,9 kg    user posted image
9.3.2009 - ?????           user posted image

papir - dieta "manj žri"

začetna teža: 58 kg
izgubiti želi: 5 kg
9.2.2009 - 61,5 kg   user posted image
16.2.2009 - 60,5 kg user posted image

2.3.2009 - ???????       user posted image

9.3.2009 - ?????           user posted image

ksenci - dieta z zeljno juho
začetna teža: 85 kg
izgubiti želi: 7 kg

16.2.2009 - 85,2 kg     user posted image  
23.2.2009 - 84,4 kg user posted image
2.3.2009 - 84 kg       user posted image   
9.3.2009 - 83,7 kg    user posted image

nanka
- dieta brez OH
začetna teža: 74 kg
izgubiti želi:  10 kg
12.1.2009 - 72,5 kg user posted image   
19.1.2009 - 72,3 kg user posted image
26.1.2009 - 72,9 kg     user posted image
2.2.2009 - 72,9 kg   user posted image
9.2.2009 - 72,8 kg   user posted image

23.2.2009 - 73,4 kg     user posted image
2.3.2009 - ???????        user posted image
9.3.2009 - ???????        user posted image

inigo - telovadba
začetna teža: ???
izgubiti želi: ???

12.1.2009 - +1 kg      user posted image
2.3.2009 - + 1 kg       user posted image  

maya80 -
začetna teža: 91,3 kg
izgubiti želi:  20 kg

26.1.2009 - 89 kg user posted image
2.3.2009 - ??????      user posted image

Naslednje tehtanje 16.3.2009!!!! user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
11.3.2009 11:08:25   
Blacky30
user posted image

user posted image user posted image   
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
metuljcek321: 3.1.1977
NyahRR: 6.1.1978
mihaela1: 10.1.1974
ina82: 24.1.1982
Mojcej: 26.1.1979
ilatic 31.1.1975
user posted image
jocika: 2.2.1981
SOncIca: 8.2.1976
lex: 11.2.1980
bastian111: 20.02.1981
Gilo: 24.02.1976
user posted image
dzanika: 1.3.1986
populis: 12.3.1976
Juno: 13.3.1978
Nasara 88: 19.3.1977

user posted image
rovar_ka: 5.4.1985 
petra: 13.4.1984
BiDa: 15.4.1982
Rahelca: 16.4.1969
_rebeca_: 18.4.1979
Sanca1: 29.4.1982

user posted image
Inigo: 2.5.1986
najsi: 7.5.1979
nika9: 9.5.1979
Mirjam80: 10.5.1980
Majuska: 11.5.1973
klarazan: 17.5.1980
tims: 24.5.1974
mis: 25.5. 1979
almera: 27.5.1977
user posted image
Yasminka: 8.6.1977
lindy: 10.6.1982
TODI: 10.6.1976
karamela6: 12.6.1982
silmarillion: 15.6.1985
auroraa: 30.6.1977
user posted image  
MišaPK: 7.7.1980
UmpaLumpa: 11.7.1983
 Blacky 30: 15.7.1975
Katy\o/: 17.7.1982
hruška debeluška: 20.7.1983
Maya80: 20.7.1980
24julij: 21.7.1981
SONČIKA84: 23.7.1984
user posted image
tincy82: 5.8.1982
maja24: 15.8.1983
neboglasnica: 15.8.1974
user posted image
Tinky: 1.9.1977
CAC: 7.9.1974
papir: 9.9.1982
sasi13: 13.9.1986
lidija***: 15.9.1977
masaja: 15.9.1979
netki: 15.9.1980
mojcek1: 28.9.1978

user posted image
sandrine: 2.10.1984
lili3: 16.10.1979

user posted image  
flower: 11.11.1983
ksenci: 29.11.1985
user posted image
lejla969: 9.12.1969
liju: 18.12.1981
pety78: 21.12.1978
Motoristka: 27.12.1981
Zimska: 29.12.1977 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
11.3.2009 11:23:08   
Blacky30
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

_rebeca_ - Iraya & Tariq (16.5.2008) (korig. 2 meseca manj)
user posted image  TARIQ pri 6m (6)
user posted image  TARIQ pri 7m 

user posted image    TARIQ pri 9m

user posted image   TARIQ pri 9m

user posted image   IRAYA pri 7m

user posted image   IRAYA pri 7m

Rojstvo: Iraya - 1510g, 40,5 cm
Rojstvo: Tariq - 1570g, 40,5 cm

5. mesec: Iraya - 7250g, 65 cm
5.mesec: Tariq - 8260g, 66 cm

6,5 meseca: Iraya - 7730g, 68 cm
6,5 meseca: Tariq - 8970g, 70 cm

8.mesec: Iraya - 8200g, 70,5 cm
8.mesec: Tariq - 9820g, 74 cm

9.mesec: Iraya - 9000g, 74 cm
9.mesec: Tariq - 10430g, 76 cm

24julij - Lara (7.6.2008)  

user posted image   pri 8m

Rojstvo: 2730 g, 49 cm
1. mesec: 3720g, 54 cm
3.mesec: 5760g, 61 cm
4.mesec: 6730g, 63 cm
6,5 meseca: 7900g, 69 cm

sasi13 - Jan & Anžej (12.6.2008)
user posted image   JAN pri 5,5m (3)
user posted image   JAN pri 6m
user posted image    ANŽEJ pri 6m (2)

Rojstvo: Jan - 2120g, 44 cm
Rojstvo: Anžej - 1990g, 43 cm

1. mesec: Jan – 2830g, 47 cm
1.mesec: Anžej – 2740g, 46,5 cm

2.mesec: Jan  - 4440g
2.mesec: Anžej  - 4280g

3.mesec: Jan -  5280g, 57,5 cm
3.mesec: Anžej – 4930g, 57 cm

5.mesec: Jan -
5.mesec: Anžej - 6500g, 61 cm

6.mesec: Jan - 7330g, 66 cm
6.mesec: Anžej - 7100g, 65 cm

zabica26 - Žiga Jan (14.6.2008)
user posted image   pri 6,5m
Rojstvo: ???

auroraa - Matic  (22.6.2008)

user posted image  pri 6,5m
user posted image    pri 7m (2)

user posted image   pri 7m

Rojstvo: 2620g, 49 cm
1. mesec : 3490g; 52 cm
2.mesec: 4500g, 55 cm
3.mesec: 5040g, 58 cm
3.mesec in 3 tedne: 5400g, 59 cm
4.mesec in 2 tedna: 5650g, 62 cm
5,5 meseca: 6050g
6.mesec: 6360g, 66 cm
7.mesec: 6980g, 67cm
8.mesec: 7200g

*Angelina* - Aiken (29.6.2008)
Rojstvo: 2725g, 50 cm

bastian111 - Gal  (1.7.2008)

user posted image   pri 2m (8)
Rojstvo: 4280, 54 cm
1.mesec:
4.mesec: 7890g, 73 cm
5.mesec: 8930g, 77 cm

glugluglu - Tian  (2.7.2008)
user posted image   pri 5,5m
user posted image    pri 6m,1t (4)

Rojstvo: 3900g, 54 cm
1.mesec : 5056g, 56 cm
2.mesec: 6170g, 58,5 cm
3.mesec: 7080g, 61,7 cm
4,5 meseca: 8250g, 67,4 cm
6.mesec: 8950g, 69 cm

lejla969 - Miran (2.7.2008)
user posted image   pri 5m
Rojstvo: 4000g, 54 cm
15 dni: 4080g, 55,5 cm
2.mesec: 5300g, 59 cm
3.mesec: 6250g, 62,5 cm
4,5 meseca: 7230g, 66 cm
6.mesec: 7870g, 69,5 cm

sončika84 - Matija  (3.7.2008)

Rojstvo: 2350g, 49 cm
1.mesec: 3445g, 54 cm
2.mesec: 4200g, 58 cm
3.mesec: 4900g, 64 cm
4.mesec: 5650g, 63,5 cm
4,5 meseca: 5925g, 62 cm
6.mesec: 7090g, 67,5 cm

neboglasnica - Staš  (4.7.2008)
user posted image   pri 6m 

user posted image   pri 7m, 1t

Rojstvo: 4400g, 57 cm
1.mesec: 5960g, 59 cm
2.mesec: 8000g, 64 cm
3.mesec: 9290g, 68 cm
4.mesec: 9950g, 68 cm
5,5 meseca: 10500g, 71 cm
6m,3t: 10980g, 74 cm

TODI - Svit  (4.7.2008)
user posted image   pri 5,5m (5)

user posted image    pri 8m

Rojstvo: 3850g, 54 cm
2.mesec: 6450g, 62,5 cm
3.mesec: 6820g, 65 cm
4,5 meseca: 7930g, 69 cm
6.mesec: 8810g, 72,5 cm

Gilo - Kiara (4.7.2008)
Rojstvo: 3220g, 51 cm)
1.mesec: 4200g, 54,5 cm
2.mesec: 5170g, 56,5 cm
3.mesec: 6100g, 60,5 cm
5.mesec: 7000g, 67 cm

UmpaLumpa - Luka  (5.7.2008)

user posted image    pri 5,5m

user posted image  pri 6,5m

user posted image     pri 7,5m

Rojstvo: 3580g, 53 cm
1.mesec: 4600g; 57 cm
2.mesec: 6210g, 60 cm
3.mesec: 7150g, 65 cm
4.mesec: 8300g, 68 cm
5,5 meseca: 9300g, 72 cm
7. mesec: 9900g, 74 cm
8.mesec: 10500g, 78 cm

nanka - Natka  (5.7.2008)

user posted image    pri 8m

Rojstvo: 2500g, 47 cm
1.mesec: 3280g, 49,5 cm
2.mesec: 3880g, 54 cm
3.mesec: 4220g, 56 cm
4.mesec: 4910g, 59,5
5,5 meseca: 5390g, 63 cm
7,5 meseca: 6040g

Juno - Črt (5.7.2008)
Rojstvo: 3160g, 50 cm
17 dni: 3780g, 57 cm
2.mesec: 5780g, 60 cm
3.mesec: 6500g, 64 cm
4,5 meseca: 7410g, 67 cm
6.mesec: 8080g, 70 cm

Inigo - Brin  (6.7.2008)
user posted image   pri 5m (4)
Rojstvo: 3410g, 50 cm
1.mesec: 4940g, 55 cm
2.mesec: 5920g, 59,5 cm
3.mesec: 6800g, 63 cm
6.mesec: 9015g, 71 cm

Zimska - Lan (6.7.2008)

user posted image   pri 7m (2)

Rojstvo: 3930g, 54 cm
3 tedne: 5000g, 58,5 cm
7 tednov: 7000g, 64 cm
3.mesec: 9050g, 67,5 cm
4.mesec: 10100g, 71 cm
5.mesec: 11200g, 72 cm
6.mesec: 12100g, 74 cm

Ilatic - Tarik (8.7.2008)
user posted image   pri 7m, 4d (2)

Rojstvo: 3600g, 53 cm
1.mesec: 5150g, 56,5 cm
2.mesec: 7150g, 63 cm
3.mesec: 7650g, 65,5 cm
4,5 meseca: 8900g, 66,5 cm
6.mesec: 9550g, 72,5 cm

lex - Vita  (9.7.2008)
user posted image    pri 5m

user posted image    pri 7m, 1t

user posted image    pri 7m, 3t

Rojstvo: 3780g, 52 cm
1.mesec: 4500g, 56 cm
6 tednov: 5100g, 59 cm
2.mesec: 5300g, 60,5 cm
3.mesec: 6100g, 63,5 cm
4,5 meseca: 6730g, 66 cm
6.mesec: 7500g, 67 cm

netki - Tilen  (9.7.2008)
user posted image   pri 6m, 3t, 5d (2)

Rojstvo: 3050g, 50 cm
3 tedni: 3870g, 52,5 cm
6 tednov: 4550g, 55 cm
10 tednov: 5230g, 59 cm
3.mesec: 5660g, 59 cm
4.mesec: 6140g, 61 cm
5.mesec: 6570g, 64 cm
6.mesec: 7130g, 66 cm

Levinja t. - Teja (9.7.2008)
user posted image   pri 5,5m (2)
Rojstvo: 3230g, 47 cm
1.mesec: 4205g, 54 cm
2.mesec: 4340g, 56,5 cm
3.mesec: 5330g, 59 cm
4,5 meseca: 6410g, 62 cm
6.mesec: 7330g, 64 cm

Mojcej - Nika  (10.7.2008)

Rojstvo: 3960g, 56 cm
1.mesec: 4800g, 58 cm
3.mesec: 5890g, 64,5 cm
4.mesec: 6395g, 64,5 cm
5.mesec: 6890cm, 68,5 cm
6.mesec: 7490g, 72 cm

tinky - Teo  (10.7.2008)
user posted image   pri 6m, 5d

Rojstvo: 2890g, 51 cm
20 dni: 3530g, 51,5 cm
2.mesec: 5020g, 57,5 cm
3.mesec: 6280g, 61 cm
4,5 meseca: 7170g, 65 cm
6.mesec: 7920g, 69 cm

petra1984 - Jan  (10.7.2008)
Rojstvo: 3360g, 50 cm
1.mesec: 4920g, 56 cm
2.mesec: 5720g, 59 cm
3.mesec: 6520g, 61 cm
4.mesec: 6960g, 65,5 cm
5.mesec: 7520g, 67 cm
6.mesec: 7900g, 69 cm

frutka - Lili  (11.7.2008)

Rojstvo: 3400g, 53 cm
1.mesec: 4600g, 57,5 cm
2.mesec: 5550g, 62 cm
3,5 meseca: 6100g, 63 cm
5.mesec: 6470g, 66 cm
6.mesec: 7200g, 68 cm

AAA - Anej  (14.7.2008) 
user posted image   pri 3,5 m (3)

Rojstvo: 4020g, 54 cm
1.mesec: 5050g, 57,5 cm
2.mesec: 5650g, 62 cm
3.mesec: 6320g, 64 cm
4.mesec: 7130g, 68 cm
6.mesec: 7990g, 71 cm

lidija*** - Mojca  (14.7.2008)

user posted image  pri 5,5m

user posted image    pri 7m

Rojstvo: 2730g, 46 cm
1.mesec: 4200g, 53 cm
2.mesec: 4660g, 54 cm
3.mesec: 5370g, 57 cm
4.mesec: 5800g, 59 cm
5.mesec: 6250g, 63 cm
6,5 meseca: 6900g, 65 cm

nosečka maja - Lara (14.7.2008)
user posted image    pri 5,5m

Rojstvo: 2910g, 50 cm
2.mesec: 4280g, 54 cm
3.mesec: 5430g, 58,5 cm
5.mesec: 6265g, 63 cm
7.mesec: 7500g, 64,5 cm

jocika - Patricija (14.7.2008)
user posted image    pri 7m, 2t

Rojstvo: 3500g, 51 cm
4.mesec: 7000g, 63 cm
5.mesec: 7700g, 65 cm
6.mesec: 8170g, 66,5 cm
7.mesec: 8300g, 67,5 cm

maja24 - Ela  (15.7.2008)   
user posted image
pri 6m, 10d (2)

user posted image    pri 7,5m

Rojstvo: 2800g, 52 cm
1.mesec: 3650g, 54 cm
2.mesec: 4900g, 57 cm
3.mesec: 6300g, 63 cm
4.mesec: 7400g, 65 cm
5.mesec: 7800g, 67 cm

dzanika - Jan  (15.7.2008)   
    user posted image   pri 4m, 3t (2) 

user posted image    pri 6m, 2t

Rojstvo: 3760g, 54 cm
6 tednov: 5550g, 58 cm
3.mesec: 6840g, 64 cm
4,5 meseca: 7610g, 65,5 cm
6.mesec: 8200g, 67 cm
7.mesec: 8820g

Metuljcek321 - Anja  (15.7.2008)

Rojstvo: 3190g, 50 cm
1.mesec: 3870g, 53 cm
2.mesec: 5100g, 58 cm
3.mesec: 6190g, 62,5 cm
4.mesec: 7020g, 64 cm
6.mesec: 8400g, 68 cm

SOncIca - Timotej (16.7.2008)

Rojstvo: 3650g, 53 cm
6 tednov: 5810g, 58 cm
3.mesec: 7500g, 65 cm
4.mesec: 8280g, 67,5 cm
5.mesec: 8560g, 68,5 cm
6,5 meseca: 9240g, 72 cm

Almera - Bor  (16.7.2008)

user posted image   pri 6,5m (2)

user posted image  pri 6m, 3t

Rojstvo: 2720g, 48 cm
1.mesec: 3570g, 53 cm
2.mesec: 4800g, 57 cm
3.mesec: 5620g, 59,5 cm
4 mesece in 10 dni: 6300g, 63 cm
6.mesec: 6650g, 65 cm

hruška debeluška - Kali (16.7.2008)
user posted image   pri 4m in 6d (7)

user posted image     pri 7,5m

Rojstvo: 3770g, 53 cm
1.mesec: 4950g, 63 cm
2.mesec: 6000g, 68 cm
3.mesec: 6800g, 72 cm
4,5 meseca: 7300g, 75 cm
6.mesec: 8000g, 70 cm

Blacky30 - Teja (17.7.2008)
user posted image   pri 6m (2)

Rojstvo: 4050g, 53 cm
1.mesec: 4990g, 57 cm
2.mesec: 5800g, 60 cm
3.mesec: 6550g, 63 cm
4.mesec: 7210g, 64,7 cm
6.mesec: 8020g, 67 cm

Lavita* - user posted image  (18.7.2008)
user posted image   pri 6,5m (2)
user posted image    pri 6,5m

Rojstvo: 3580g, 52 cm
1.mesec: 5090g, 56 cm
2.mesec: 5500g, 59 cm
3.mesec: 6250g, 62 cm
4,5 meseca: 6990g, 66 cm
6.mesec: 7890g, 70 cm

Maya80 - Sven (18.7.2008)
user posted image  pri 4m (6)

Rojstvo: 3600g, 50 cm
3.mesec: 6500g, 63 cm
4,5 meseca: 7420g, 67 cm
6.mesecev: 8000g, 70cm

sasula - Anelie (21.7.2008)
Rojstvo: 3030g, 51 cm
4.mesec: 6700g, 66 cm
6.mesec: 7440g, 69 cm

karamela6 - Nina  (22.7.2008)

Rojstvo: 3750g, 54 cm
1.mesec: 4560g, 56 cm
3.mesec: 6210g, 61,5 cm
6.mesec: 7690g, 67cm

3jeMi - Lovro  (22.7.2008)
user posted image   pri 3,5 m (5)

user posted image    pri 6m

Rojstvo: 3620g, 55 cm
1.mesec: 4770g, 59,5 cm
2.mesec: 5660g, 62,5 cm
3,5 meseca: 6850g, 67 cm
5.mesec: 7600g, 69 cm
6.mesec: 7820g, 72cm

Liju - Žan  (22.7.2008)
Rojstvo: 3240g, 49 cm
1.mesec: 4535g, 56 cm
2.mesec: 5695g, 60 cm
3.mesec: 6730g, 63,5 cm
4,5 meseca: 7230g, 65 cm
6.mesecev: 7860g, 70.5cm

Ksenci - Aljaž  (22.7.2008)
user posted image   pri 3,5 m (3)

user posted image pri 6m

user posted image    pri 6m

Rojstvo: 3650g, 51 cm
1.mesec: 5040g, 54,5 cm
2.mesec: 6100g, 57 cm
3.mesec: 6850g, 61 cm
4,5 meseca: 7470g, 65 cm
5,5 meseca: 7800g, 68 cm
6,5 meseca: 7900g, 70 cm

sandrine - Tjan (24.7.2008)
1.mesec in 11 dni: 5540g, 59 cm
2.mesec in 7 dni: 6450g, 62 cm
4.mesec: 7700g, 67,5 cm
5.mesec: 8350g, 68,5 cm
6,5 meseca: 9100g, 72,5 cm

lili3 - Aljaž (24.7.2008)

user posted image    pri 7m, 10d

Rojstvo: 3460g, 52 cm
1,5 meseca: 4760g, 57 cm
2,5 meseca: 5310g, 61,5 cm
3,5 meseca: 6100g, 63,5 cm
4.mesec: 6400g, 64 cm
5.mesec: 6760g, 67,5 cm
6,5 meseca: 7280g, 69,5 cm

kavarna07 - Filip (24.7.2008)
Rojstvo: 3350g, 49 cm
1.mesec: 3650g, 53 cm
2.mesec: 4645g, 57 cm
3.mesec: 5555g, 61 cm
4.mesec: 6190g, 63 cm
6.mesec: 7410g, 68 cm

Populis - Lara (25.7.2008)

user posted image  pri 5m
user posted image   
pri  6m

user posted image    pri 7m, 5d

user posted image   ?????

Rojstvo: 3365g, 52 cm
1.mesec: 4200g, 53 cm
2.mesec: 5030g, 58 cm
3.mesec in 10 dni: 5705g, 62 cm
4.mesec: 6020g, 64 cm
4 mesece, 3 tedne: 6390g, 65 cm
6.mesec: 6960g, 67 cm, (o glave 42cm)

Tims - Nina  (25.7.2008)

user posted image  pri 5,5m

Rojstvo: 4149g, 57 cm
1.mesec: 5380g, 58 cm
2.mesec: 6180g, 63,5 cm
3 m in 11 dni: 6820g, 64,5 cm
5.mesec: 7350g, 66,5 cm
6 mesecev, 11 dni: 7620g, 69 cm

pigama - Maja (28.7.2008)

Rojstvo: 4185g, 56 cm
6 tednov: 5300g, 59 cm
3.mesec: 6300g, 63 cm
4,5 meseca: 6980g, 68 cm
5,5 meseca: 7600g, 69 cm

flower - Lan  (29.7.2008)
user posted image   pri 5m (3)

1.mesec: 4500g, 56 cm
2.mesec: 5400g, 59 cm
10 tednov: 5700g, 59 cm
3.mesec: 6430g, 64 cm
4.mesec: 7000g, 65 cm
4,5 meseca: 7250g, 67 cm
6.mesec: 8450g, 70 cm
7.mesec: 8900g, 73 cm

rovar_ka - Tia  (29.7.2008)
user posted image   pri 4m (2)

user posted image     pri 7m

Rojstvo: 3500g, 48 cm
1.mesec: 4265g, 53,5 cm
2.mesec: 5175g, 55,5 cm
3.mesec: 5915g, 58,5 cm
4.mesec: 6480g, 63,5 cm
6.mesec: 7400g, 64 cm

Mojcek1 - Živa  (31.7.2008) 

user posted image   pri 6,5m 

Rojstvo: 3070g, 51 cm
20 dni: 3829g, 52 cm
2.mesec: 5020g, 58 cm
3.mesec: 6050g, 62 cm
4.mesec: 6450g, 64 cm
5.mesec: 6900g, 64 cm
6.mesec: 7350g, 65,5 cm
7.mesec: 7720g, 68 cm

anikabd - Filip  (1.8.2008)
Rojstvo: 4070g, 54 cm
6 tednov: 5490g, 59 cm
2.mesec: 6310g, 62 cm
3.mesec: 7240g, 64 cm
4.mesec: 7840g, 69 cm
6,5 meseca: 8820g, 73 cm

Mirjam80 - Ana (1.8.2008)
user posted image    pri 6,5m (2)

Rojstvo: 3320g, 51 cm
1.mesec: 4045g, 56 cm
2.mesec: 5100g, 59 cm
3.mesec: 5755g, 61 cm
4,5 meseca: 6500g, 64 cm
5,5 meseca: 7000g, 67 cm
6.mesec: 7300g, 68 cm
7.mesec: 7455g, 68 cm

Majuska - Aleksander (8.8.2008)
user posted image   pri 3,5m (2)

Rojstvo: 3940g, 54 cm
1.mesec: 4915g, 56,5 cm
10 tednov: 5900g, 62 cm
3.mesec: 6310g, 65 cm
4,5 meseca: 6800g, 68 cm
5.mesec: 7020g, 67 cm
6.mesec: 7420g, 69 cm

Legenda:

user posted image             - prvi zobek

user posted image           - plazim se

user posted image         - premikam se, vendar ne po vseh štirih naprej

user posted image      - sedim

user posted image          - postavljam se na nogice

user posted image          - hodim

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
11.3.2009 11:52:40   
Majuska
'jutro punce,

no saj pravzaprav je že onrk dober dan, ampak danes imamo mi čisto zbrkljan ritem ... najprej mal podkrepitve za nas
user posted image

Aleksander naju je vrgel pokonci ob 6:15 ... očka niti alarma ni rabil ... smrdel je za tri, se je ful pokakal. No, po menjavi plenice in flaški je na srečo naspal nazaj, sva kar skupaj spala in smo jasno vstali kasneje kot običajno, jedel je namreč oob 9.45. Zdajle je tudi v komi, ga slišim, kako med igranjem piska. Po naslednjem obroku šibneva malo ven, da izkoristiva dan, preden se vreme poslabša. Takle mamo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
11.3.2009 11:53:36   
Majuska

Ja, seveda. Dobro jutro!!

Sem se kr podala na odgovore, namesto, da pozdravim. Sem pa olikana, a ne.

Hvala vsem za odgovore o kozmetiki. Koliko sem videla nobena ne uporablja kaj od Art Deco.... Zanimivo.

včasih sem uporabljala en dober spraj za osvežitev, ful ga je bilo težko za dobit. Zato sem potlej opustila tole ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3096
11.3.2009 11:56:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Se en pozdrav od nasega malega polza slinarja, ki mu slina kar kaplja z bradiceuser posted image
user posted image

Aja, pa moz ima danes RD. Zazelel si je delavske rokavice - pravi, da ne rabi cist nic drugega ... hm ... eni so pa res skromni & upostevajo recesijo.

Mejte se

A vi imate tudi polžka slinarja? user posted image Učke ima pa vaša Anja prav neverjetne ...

Čestitke možu za RD ... a ni fajn, da so takole skromni? Ja saj bo tudi pri nas recesija naredila svoje, moj ima namreč RD točno čez en teden in gruntam, da bo dobil eno orhidejco, nor je namreč nanje. Čokolade žal ne sme, tako da si moram še nekaj zmislit, kaj bi zraven. Prav zanimivo metuljčica, midve sva zemeljski znak, najina partnerja pa ribi ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3097
11.3.2009 12:29:28   
ilatic
midve sva že pokonci pd 6,30, pa sva pospravili dva sušilca perila, en stroj perem, še posesam pa sem pospravila za danes. Ko pridejo vsi domov bo itak bomba, naša Zoja je umetnik razmetavanja, ji uspe v 10 minutah hišo obrnitna glavo.

Se podpišem pod to. Tko mi gre že to na živce. Vsak dan drgnem zvečer je pa isto sranje! Komaj čakam da grem delat, ker se mi zdi da takrat nimam časa bit tko pedantna kot zdaj. Vse mi gre na živce od praha do okn. Vso umazanijo vidim časa pa nikakršnega da spucam!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 12:36:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
11.3.2009 12:37:28   
ilatic
Metuljček vse najboljše za tvojega dragega. Ha ha danes bosta pa jagode obirala a?

Jutri pa vidim praznuje naša draga populis! Upam, da ne pozabim!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?