m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a IZVIRNO SPOROČILO: Bethany ... pa še Elina je neki tečkala, glih ko sma šle skoz mesto in park, pa se ni blo varno ustavljati, hehe, je kr protestirala, no, pol se je pa vdala in zaspala do doma. Mal je zoprno, ko je mrzlo, se nimaš kje ustaviti, da bi lahko recimo previla ali podojila tamalo, če bi blo treba. tak pa si potem omejen s časom, da si pravčas doma za previt in najest. Pomlad in poletje, kjeee staaa?? Hej sej ni panike, mal heca more bit, ko bota pa mele kaj več časa pa res pokličta kaj. Drgač pa če morš tamalo previt pa nadojit lahk greš v vilo malino mal naperej od foto taborja, tam zram cerkve Vila Malina?? A veš, da sma včeraj šle mimo in še komentirale, kak luštna trgovina. A to pol ni trgovina, al kako? Lahko greš noter pa imajo prostor za previjat in dojit? Ful fajn! Ko sma glih včeraj tud s Katjo razpravljale, kako v samem mestu ni nobenega takega prostorčka, kot recimo v trgovskih centrih, sam tja mi pa ni hodit na sprehode. Hec, da sem gledala reklamo za to vilo na posvetovalnici, pa mi ni potegnal, da je to eno in isto, hehe. No, super, vem nekaj več. To pol pomeni, da ne boma tak na čas vezane, če že prijadrama tako daleč. V bistvu to je trgovina, majo ful lušne stvari iz Nemčije kao naravno narejene in temu primerna je tudi cena! Majo pa tud poseben mali prostor s previjalno desko in straniščem pa en stol za dojenje je zram in vse je tak lušno okrašeno. Naša biba skos tiste metuljčke in ptičke gleda, me mika da bi jih nabavla tak lepo plešejo nad povijalno.... Pa še en prostor majo, kjer prirejajo rojstnodnevne zabave za otroke starejše od štirih let z animacijo..... Tak da je to kr ena ornk trgovinca ja!
|