gajka
|
za vse bolne malčke! bambi14 - vse najboljše! Erin - zakaj bi sploh botrca potrebovala potrdilo od domačega župnika, če tistega, ki bo obred izvajal, nič ne moti? Pri nas boter ni potreboval nič, še na sestanek z župnikom mu ni bilo treba, sta se prvič srečala šele na krstu. Vrtec - pri nas je tudi šele ta mesec vpis in pojma nimam, a vseeno dat vlogo ali ne. Itak imamo namen Roka eno leto še imeti v domačem varstvu. Pol bi vsaj drugo leto imeli mičkeno prednost, če bi nas letos zavrnili... Sem gledala pa cene za vrtec in me je skoraj fršlok! Pa saj so nori! A tiste, ki boste imele vaše malčke še eno leto v domačem varstvu, a boste vseeno dale (oz. ste dale) že letos vlogo? Mi smo imeli danes pediatra. Pa smo uspeli prebiti mejo 10 kg, Rok je navagal celih 15 g več! Pa dolg je tudi kot hudo leto, meri celih 77,5 cm! Pa slame v glavi ima že tudi za 47 cm obsega. (matejchi, za seznam pri 9m, 10015g, 77,5 cm) Pol pa res ni čudno, da je vse cunje št. 74 prerastel. Mah, ko sem že ravno o cunjah... Je mogla Roku babica za pisanko nabavit en kup ful dragih cunj, pa bolj ko jaz pravim, da nosi št. 80, bolj jo trgovke nategujejo, da imajo pa oni večje številke in je itak popolnoma vse cunje (hlače, majico, jopico, štunfe, kapico) lahko lepo nesla nazaj menjat. Jao, jaz ne razumem, a se trgovke res delajo tako pametne, ali en folk res vsaki kurji pameti nasede. So ji za 9m starega otroka, za katerega velja, da je nadpovprečno velik, prodale celo jopico št. 68, češ, da je ful velika! O cenah teh cunj pa raje ne bi. En folk je očitno prav rojen za to, da vedno ene ultra drage štrcune stakne! Danes sva z mojim mahnila v Domžale eno leto in pol staro Corollo Verso gledat in se nekako kar nagibava k temu, da jo nabavima. Ampak meni ni najbolj jasno, kako bom jaz motovilila s takim avtom po parkingu, glede na to, da se zdaj z mojim tajni majni Yarisom okrog fijakam. Nič, grem še malo pred TV in potem v mižave. Moj je že na pol poti tja, ima raje družbo aspirinov...
< Sporočilo je popravil gajka -- 14.4.2009 21:37:58 >
|