|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
14.4.2009 10:51:22   
anita goitan
zoja miša v petek sva mi2 v Domžalah, mal pr Veitu mal grem do frizerke,..bi kofetkalauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
14.4.2009 10:52:02   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

zoja M. - na "mojem" kuskusu piše da se kuha 5 minut..daš ga v vrelo, malce slano vodo in čist mal oljčka.. 5  min kuhe, 5 minut da se še "odpočije"user posted image in to je to...

isto piše na mojem kus kusu.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
14.4.2009 10:53:47   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Nimam moža v službi, zato gre zdaj šunka na jajca.... hahahaha

user posted image , ej od kod jih pobiraš! user posted image user posted image user posted image

čer!

Včeraj sem gledala, ko so imeli blagoslov motorjev v Mirni peči pa je ena prijavla.. meni paše od zadaj... smo se vsi smejali, ko pečeni.. pol pa prav tast, ki je bil tam, da je imel kolega tut svojo zraven.. sem rekla, a pol je dal šunko na jajca pa prav tašča, ne je imel šunko za jajci...user posted image
Karmar a sta šla na blagoslov?

Naš Žiga je danes boljši, samo jest mu pa ne paše.. malo pije... ne vemuser posted image
Še dobro, da sem imela mamo na obisku včeraj, sem vsaj lahko vse sfolgala... oba v plenicah.. noro.

Mi smo pa vrtec dobili, Erin zdaj mi pa povej, kako poteka s takimi črvi hranjenje in te fore.. si ne predstavljam, ker je bil Žiga star 2,5 leti, ko je šel prvič v vrtec user posted image

A Pavleta si že klicala?

Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mesecev Zoja in Rok in Teodor in Pia!!

bambi
http://www.youtube.com/watch?v=SiICITvwaow&feature=PlayList&p=301F4ECB7D2F2D4A&playnext=1&playnext_from=PL&index=5

Za vse ki rade kampirate... oz. za vaše "avgustovčke"
http://www.littlelife.co.uk/gfx/travel_cots/arc-3-travel-cot-LARGE.jpg
Zoja Miša nimam pojma, kje to prodajajo..user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 14.4.2009 11:04:21 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
14.4.2009 10:54:41   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša v petek sva mi2 v Domžalah, mal pr Veitu mal grem do frizerke,..bi kofetkalauser posted image

kar v frizerskem salonu, medtem, ko boš pod "haubo" user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
14.4.2009 10:56:45   
matejchi
Krysia zakaj pa niste šli v Zagrebu raje v ZOO?

Drugač smo bli pa v nedeljo v Zagrebu pri sorodnikih in je blo fajn, včeraj smo bli pa v živalskem vrtu (kot polovica slovenije ...) - take gužve še nism vidla tm - tko zgleda če prehitro bereš....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 14.4.2009 11:02:58 >

RD RR

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
14.4.2009 10:58:12   
sandra123
Danuser posted image ...
Praznike smo ok preživeli, spimo še vedno neuser posted image , danes grem iskat prijavnico za vpis v vrtec - od 14.4.-30.4. imajo vpis.....

In ker nesreče pri naših sončkih ne počivajo, se je tudi meni danes pripetila nezgoda pri Teji....samo do wc-ja sem skočila, pa je mala likalnik spulila z likalne deskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , HB, ga ni kasirala na glavo, ampak ji je malo po rokici padel....ima eno ranico na rokici, sicer kri ni skoraj nič tekla, rokica je normalno gibljiva, otekline skoraj ni....ampak jaz sem še vedno v šoku......user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdaj se počutim grozno, ker ga nisem utegnila pospravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....kot, da niso dovolj že tiste buške, ki jih dobivata T&T, ko mi predale odpiratauser posted image ...
Taja ima še vedno brezzobi nasmešek, obe spodnji 1-kici že vidni čez dlesni, ampak ven pa nočejta prikukatiuser posted image , posledično pa sitna, jokava, jezava, se slini 100/uro, ima ponoči žurko, ma ni da ni...user posted image
No, v petek je Teja uspela ugotoviti, kako se pleza naprej, pa šiba sem in tja, vsepovsod jo je polnouser posted image , Taja pa tudi že poskuša, ji že uspeva malo naprej prilesti, ampak jo Teja krepko prekašauser posted image ....

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4756
14.4.2009 11:01:54   
sandra123

Bambi vse najboljše!!
Čestitke za osmico.user posted image user posted image user posted image
Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.4.2009 11:03:21 >

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
14.4.2009 11:05:51   
buhtlčk
Nič pošte...Razpis je itak do 15. odprt.

Neposredna povezava do sporočila: 4758
14.4.2009 11:07:10   
Tamy30
heja,
upam da ste uzivale prvo veliko noc s svojimi malcki:)

danes grem se pokazat oz. Martina pokazat zdravnici, ker sva z dragim nasla eno bulico nad trebusckom. Se mi zdi da je to kila, hm, bomo videli   kaj bo rekla zdravnica. Upam da bo vse OK.

Mamice s fantki je ze vasim sinekom kozica pri lulckih sla preko glavice. Mojemu se zdaj ne gre cela.

Mam eno vprasanje.

V Sparu sem kupila ovsene kosmice. Hm, nekje sem prebrala da se dajo otrokom, samo ne vem kako se pripravijo.
Mi lahko katera pove, ce se morajo prej namociti ali kako???

Bambi14, vse naj naj ob tvojem rojstnem dnevu, se posebej pa veliko srece, zdravja in ljubezni.user posted image

V soboto sem nesla jajcka zegnjat. Najprej sem sla sama v Rusko cerkev, nato pa sem se napotila se k moji mami v Mb z Martinom, kjer smo sli se z Martinom v cerkev. Bil je zelo priden. Cel cas opazoval v vozicku lucke, nato pa me presenetil, ko smo na koncu peli pesem, je zacel nabirat solzike v ockah. Sem ga k sebi vzela, pa ga pocartala. Hm mogoce se je ustrasil ko je vse odmevalo...Ali pa bo custven kot jaz ko se zjokam ze ppri zalostni pesmi ali risankiuser posted image

Ah ti prazniki, vedno se dobro jeuser posted image

Lep dan 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
14.4.2009 11:08:54   
buhtlčk
tejkaz za buške se seveda tudi čestita user posted image . Eva pa vidim, da tudi že zna te stvari user posted image (joj, samo da je vse ok)

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 14.4.2009 11:17:18 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
14.4.2009 11:10:38   
buhtlčk
aja - jutri ne morem v Medvode, moram še 1x na davčno user posted image , pa mam varstvo zmenjen...razen če ne bom dobila ene pošte nazaj, grrr

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
14.4.2009 11:15:49   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Še zdaj me zmrazi, ko se spomnim kako si je Eva skoraj bučko razbila. Je tekla čez igrišče, se spotaknila in z glavo priletela v betonirano ograjo. Jok, hitro domov namazat z margarino da ne oteče. Celo čelo ima razbito. Ampak k sreči ni bilo nič hujšega. Čez pol ure je spet norela.

user posted image user posted image user posted image Uf...samo da je vse uredu...user posted image da bo čimmanj bušk...

matejchi kaj točnega bi pa rada vedela..določene stvari so od vrtca so vrtca različne, ti lahko povem tisto s čimer imam sama izkušnje...user posted image

Nisem Pavleta še klicala... KAko je Žigc? In bravo za vrtec!user posted image

Zej je škofija najprej navrst....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sandra...o moj bog..samo da ni nanjo padel.... previdne bomo morale biti..vedno bolj...user posted image še za vas...

Tamy - dobro opraviteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
14.4.2009 11:20:45   
buhtlčk
erin za hypoxi ne moreš biti na ločevalni če hočeš, da deluje. Zdej se je treba pa odločit. Sem si pa ob začetku nosečnosti rekla, da si bom eno ornk limfno drenažo pol častila, tole je pa kombinacija, pa razmišljam zdej.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
14.4.2009 11:21:49   
buhtlčk
ojoj sandra user posted image Sreča v nesreči. Mah pazit bomo morale, nonstop.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
14.4.2009 11:22:02   
matejchi
Tamy jaz ovsene zvečer prelijem z vročo vodo in jih zjutraj pripravim - zmiksam s sadjem.. 

erin mislila sem na hranjenje in previjanje.. verjetno skoz samo previjajo, glede na to da je 14 posrancev...

tejka mislim, da ni rota, je pa bruhal tudi 10 dni nazaj.. danes "ne dela" nič več, samo bogi je.. pa nič mu ne paše jest.

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
14.4.2009 11:25:31   
Krysia
Ryssa in Lan user posted image user posted image user posted image čimprej pridta domov. user posted image

Sandra123, še dobro, da Teja res ni dobila likalnika na glavo ... mah, take stvari se tko hitr zgodijo. Upam, da bo z rokico vse ok in da ni blo prehudo. Pa čist verjamem, da si v šoku ...

Tejkaz, tale vaša prigoda se je tud na srečo dobro končala ...

Buhtlčk, čestitke za Gašperjevo prvo buško user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Krysia zakaj pa niste šli v Zagrebu raje v ZOO?

Drugač smo bli pa v nedeljo v Zagrebu pri sorodnikih in je blo fajn, včeraj smo bli pa v živalskem vrtu (kot polovica slovenije ...) - take gužve še nism vidla tm - tko zgleda če prehitro bereš....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, tko je to, če prehitr bereš, ja. Jst bi pa tud lahko mal drugač to napisala ...

V zagrebški ZOO bomo tud šli, sam ... zdej sm mogla pelat Roka sorodnikom pokazat, pol smo pa jedl pa jedl pa ... a sem že omenla, da smo jedl ... user posted image na konc smo mi 3 kr pobegnil na en sprehod, drugač bi verjetn mogl še mal jest ... ZOO bo pa počakal, verjetn je bla tud tam gužva čez praznike. Tja se splača it 2. maja (če ni glih čez vikend), ker imajo oni navaden delovni dan. No, sam pol maš poln živalski vrt Slovencev ... pa ne v kletkah, da se razumemo ... user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
14.4.2009 11:33:00   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

zoja M. - na "mojem" kuskusu piše da se kuha 5 minut..daš ga v vrelo, malce slano vodo in čist mal oljčka.. 5  min kuhe, 5 minut da se še "odpočije"user posted image in to je to...

isto piše na mojem kus kusu.

Na mojem ne piše takouser posted image  No, bom poskusila in vidim.

Tejkaz, HB se je vse izteklo o.k. In jutri imam že obisk napovedan, pa drugič, z veseljem.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Če ne bom šla k mami v zdravilišče Zreče in še vreme je bolj tako takouser posted image  Sam ni mi jasno kdaj bi sedaj kofetkala?user posted image user posted image user posted image

Matejchi, dobra fora za čez dan, ampak kje pa prodajajouser posted image  Pa hitro se pozdravite, to pa res ni fajn!

Sandrauser posted image , samo da je o.k.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
14.4.2009 11:50:38   
buhtlčk
berem tale hypoxi.....bom šla rajš kar samo na limfno drenažo h kozmetičarki...pa trebušnjake pa laufat, pa mogoče na ločevalno, če bom imela voljo

Neposredna povezava do sporočila: 4768
14.4.2009 12:16:14   
čipka
Erin-ZS

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
14.4.2009 12:41:43   
bella02

Bambi, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !!
Čestitke za osmico.user posted image user posted image user posted image
Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

Sandra, HB, samo da je glava cela. To z šibanjem je pa tud pri nas noro. Je ugotovila, da sveta ni konec pri vratih v dnevni in zdaj rabi cca 2 sek in je že na hodnikuuser posted image . Pa kadar grem na wc, jo dam v stajico, drugače raje ne grem. Pa čeprav se potem malo dereuser posted image

matejchi, včeraj je bil tud brat z družino v živalskem vrtu. Mi bomo šli kak malo oblačen dan, da se ne prekuhamo. Pa pozdravte se!

Ryssa, žal so se ti strahovi uresničili. Upam, da bo Lan kmalu domauser posted image user posted image user posted image

Erin, pa kaj je zdaj to? A bo moral ta zdravila še kar jemat? Sem tudi mislila, da bo potem uredu. Poljubček od T&T za Tilna (sem ti že rekla, da je velika verjetnost, da bo našemu fantku - če ga bomo sploh kdaj imeli - tudi tako ime?user posted image ). Aja, pa malo predaleč si za varstvo.

Za vrtec mi še ne vemo, še nismo prejeli odločb.

Teja je prehlajena, ji kar fajn teče iz noska. Zdaj je že take barve kot RR-jina podlagauser posted image . Ponoči je težko dihala in sem ji dala fiziološko in je potem spala do jutra. Sam kakšne borbe so to, ne moreš verjet. Upam, da ne bo hujšega, imam konec tedna zabavo za rojstni dan, pa moram še kaj pripravit.

Tejka, jutri imam izpit, tako da ... drugič

Moram nekej naredit. Se oglasim več kasno (bi rekla anitauser posted image )

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
14.4.2009 13:12:50   
Erin
http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/odpoklic-dveh-igrac-infantino.html?Itemid=399

Če ima katera to igračo....

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
14.4.2009 13:43:33   
matejchi

ŠE EN ODPOKLIC

menda so predvsem blondinke kupovale, ker so mislile, da je pištola za otroke...user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
14.4.2009 14:00:29   
lana777
Kukuc,

čestitke vsem praznoalčkomuser posted image

Mi pa še kr z vročinouser posted image
Dejte mi povedat, je to normalno -
začelo se je v petek zvečer (k sva risala na jajčkauser posted image ),
v soboto je bil šr kr, na VN smo z 40,3 svetl pr dežurnem,
včeri mu je padla na 38,
dans pa spetuser posted image  Pa zakuha najbolj ponoči,
kar mi ni čist normaln, kaj naj ne bi vročina
padla, k počiva?
Drgač mu nič ni - podnevi celo divja,
tk da razen visoke vročine, ga (upam) nič ne boli ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
14.4.2009 14:01:45   
matejchi
lana vročina ponavadi naraste zvečer.. a si mu dala kakšno svečko? Ali so ti dali kaj drugega?A ste bili cepljeni, da bi bila reakcija ali je virus?

< Sporočilo je popravil matejchi -- 14.4.2009 14:02:18 >

RD RR

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
14.4.2009 14:05:21   
lana777
matejchi - mnda virus, tista zadeva z visoko vročino.
Mneda pa naj bi minila po 3 dneh.
Skoz mu dajem svečke, na 6 ur, no, včeri smo misnal,
da je že dobr, pa nismo dal ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?