sayuri
|
Bili na telovadbi, bili na kafetu, pogrešali Viliko in Vida. Drugače je bilo fajn. Še po Filipa sem šla v vrtec spotoma.... Zdajle sem skuhala polento, L&Z sta čist ponorela za tem kužom Ferdijem al kaj je že . ZojaMiša jaz naredim kus kus tko, kot recimo rižoto. Na maslu prepražim malce čebulce, narežem bučke, cvetačo, korenček...ali katero drugo zelenjavo, pražim pražim pražim na malem ognju, dodam kuskus, zalijem z vodo, pokrijem s pokrovko in pustim še kakih 5 minut na ognju. To je to. Enostavno in hitro. sandra mi je kar dih zastal. Ja, v sekundi se lahko zgodi nesreča. Pol si pa takole očitamo. Samo, da ji ni padel na glavo. Bogica mala Krysia jst sm tud prebrala, da ste bili v živalskem vrtu v Zagrebu . Sicer pa pravijo, da je tam res lepo Je že bila katera? Ryssa ojej, pa je vseeno bronhitis . Zgleda, da virusni., če je še vročina. Čimprej pridita domov zdrava. matejchi bravo za vrtec anita goitan na 72 mestu? Kaj zdaj to pomeni? Toliko otrok je preveč? Ojej. Kaj boš pa sedaj? Pri nas bojo odločbe tudi bajke šele junija . Saj je bil vpis komajda zdajle Jaz sem čist v precepu glede vrtca, res. Erin, ti boš vedela- dam lahko L&Z v vrtec s 1.9., čeprav bom na porodniški do 6.10? Me srce boli po eni strani, po drugi strani bi ju pa res lahko poačsi počasi uvajala. Do približno 20.9. ne bom vedela ali mi bojo porodniško še kaj podaljšali ali ne. Če mi jo bojo podaljšali, moram otroka izpisat iz vrtca, a ne? In potem ostanem brez mesta Mah...sploh ne vem, kaj naj? ALi naj dam prošnjo za podaljšanje in reskiram, pa mogoče tudi januarja dobim vrtec (kar je pri nas skoraj nemogoče) ALi naj ne dam prošnje in gresta otroka normalno s 1.9. v vrtec (ali 1.10). Moram se še odločit sama pri sebi Erin ajej, dolgo se čaka na datum pri endo...? Kdaj imate vi? bella držim pesti za jutrišnji izpit. Ma ti boš to z levo roko tejkaz ojej, Eva je pa orng usekala z glavo ob beton Uf...tele buškice. buhtlčk, čestitke za prvo buško Jah..vse je enkrat prvič Tamy našemu kožica ne gre cela dol. Imajo čas tja do nekje 2-3 let. Potem so mojmu starejšemu na polikliniki dol potegnili , kolikor je manjkalo. Je bilo zoprno-kakšne 14 dni je bil kar bogi. Ampak je minilo . Ovsene kosmiče daj namočit v vodo vsaj kake 2 urce pred pripravo obroka. JAz jih potem zmešam s sadjem (banano, hruško, jabolko, suhe marelic, slive...karkoli. Jih pa nič ne miksam (kosmiče mislim) Vsi bolančkani...čimprej se pozdravite
|