sandra123
|
Dan ... Praznike smo ok preživeli, spimo še vedno ne , danes grem iskat prijavnico za vpis v vrtec - od 14.4.-30.4. imajo vpis..... In ker nesreče pri naših sončkih ne počivajo, se je tudi meni danes pripetila nezgoda pri Teji....samo do wc-ja sem skočila, pa je mala likalnik spulila z likalne deske , HB, ga ni kasirala na glavo, ampak ji je malo po rokici padel....ima eno ranico na rokici, sicer kri ni skoraj nič tekla, rokica je normalno gibljiva, otekline skoraj ni....ampak jaz sem še vedno v šoku...... ....zdaj se počutim grozno, ker ga nisem utegnila pospraviti ....kot, da niso dovolj že tiste buške, ki jih dobivata T&T, ko mi predale odpirata ... Taja ima še vedno brezzobi nasmešek, obe spodnji 1-kici že vidni čez dlesni, ampak ven pa nočejta prikukati , posledično pa sitna, jokava, jezava, se slini 100/uro, ima ponoči žurko, ma ni da ni... No, v petek je Teja uspela ugotoviti, kako se pleza naprej, pa šiba sem in tja, vsepovsod jo je polno , Taja pa tudi že poskuša, ji že uspeva malo naprej prilesti, ampak jo Teja krepko prekaša ....