Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.4.2009 7:04:12
|
|
|
|
Maja T.
|
Sayuri, da še ti tu čestitam za Lovrov prvi zobek . Zdaj pa res šibam
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.4.2009 7:13:18
|
|
|
|
anita goitan
|
jutro vsem lepe praznike več pa napišem v torek čaw
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.4.2009 19:42:23
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Ryssa držim pesti Barvo kuham za jajca, natur - pravi čaj. Bomo vidl kakšen zvarek bo ven prišel, pa če se bo na jajčkih kaj poznalo. Pa ja, pozna sem ja, vem Do jutri je še čas. To bodo vsi zadeti od tvojih jajc.. Mislim, da bi rdeča pesa tudi mogla dat barvo pa mogoče kava?? ne vem pejt se Baltazarja... So bli taki nedoločljivo rjavo sive barve No menda so bli ok, men so bli bljak, drugo leto kupim najbolj plastično barvo Glede efektov pa poročam, če bo kaj hahaha
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.4.2009 19:43:35
|
|
|
|
buhtlčk
|
oziroma drugo leto jih bom pri lani naročila
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.4.2009 22:10:34
|
|
|
|
suzana73
|
dober večer!!! Da se malo javimo!Smo skoz zuni še jemo skoraj zuni,zvečer pa kar pademo u postlo! Najprej hvala za čestitke,katere vračamo-tudi za nazaj,pa še za naprej bi jih malo potalali !!! Pa še VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE VSE SKUPI! Pa še vsem bolančkom da čimprej ozdravijo.Nič čudnega da otroci zbolijo v takem vremenu! Pri nas nič novega,razen tega,da čakamo tretji zobek(vsaj dozdeva se nam po pikici desno zgoraj dvojka). Komentarev ne bom pisala,ker vas tedi brala nisem redno-samo zadnje tri dni. Zdej pa šibam mal sedežno poravnat,pa se kmalu kej javmo!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.4.2009 23:01:45
|
|
|
|
Maja T.
|
WOW http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.4.2009 23:03:54
|
|
|
|
Maja T.
|
še enkrat upam, da tokrat bo, res se splača pogledat ... http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 10:47:15
|
|
|
|
betty
|
LEPE praznike!!! no, saj jih je ze skoraj konec :) uf ta potica, potem se pa samo redis :) LOVRO in sayuri - cestitke za prvi zobek!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 17:17:38
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Vidim, da nismo nič aktivne. Prav je tako. Smo se tudi mi dosti potepali . In mi2 bova to kar nadaljevali jutri in cel teden . Matejchi za seznamček 8m, 6630 g in 69 cm Vse ki ste že dala osebno delati, a moram kak rojstni list met s seboj? Verejtno že. Pa ziher ste o tem že pisale, pa spet površno berem . Jutri greva to zrihtat, upam, da bodo slike o.k., ker smo ih kar sami z rač. naredili Lep preostanek ''nedelje''
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 17:19:21
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Buhtlček bravo za jajca . Lahko pa se tolažiš, da so naravna . Jaz sem barvo v Mullerju kupila, pa so bila kar lepa. Lani seveda ni za konkurirati, ona je pravi umetnik
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 17:20:16
|
|
|
|
Zoja Miša
|
A še to, Ryssa, upam, da ste res bolje!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 20:47:11
|
|
|
|
Maja T.
|
Kje ste vse ? Ryssa ste že kaj boljše?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 20:49:03
|
|
|
|
matejchi
|
Hm zeleno ozadje, kot naš mali.. driska bruhanje...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 20:51:50
|
|
|
|
Maja T.
|
Lana za zelo lepa jajčka Zoja M. jaz nisem rabila roj. lista, ko sem šla Zari rihtat osebno. Dala sem samo svojo osebno, tako in tako imajo vse podatke v registru.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 20:56:39
|
|
|
|
Maja T.
|
Matejchi, kaj pa te . Za Žigca
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 21:14:23
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Vse ki ste že dala osebno delati, a moram kak rojstni list met s seboj? Verejtno že. Pa ziher ste o tem že pisale, pa spet površno berem . Jutri greva to zrihtat, upam, da bodo slike o.k., ker smo ih kar sami z rač. naredili Lep preostanek ''nedelje'' men so rekli, da bi jo rabla, ampak je seveda nisem imela in je blo tut ok. zna bit, da kje komplicirajo, zato raje mej s sabo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 22:00:51
|
|
|
|
gold fish
|
....minca_n....... sem te našla tu na rr čisto slučajno ..... sem malo gledala dvojčke 2008...pa vidim imeni Zoja in Nia, pa avgustovski datum.... mi je blo vse nekam znano ...pol sem pa šla še malo v album pošpegat , ...pa vidim, da si (ste) pravi........pa tvoji mali pikici .... sta že pravi babnici ..... nazadnje sem ju videla, ko sta bili še v inkubatorju... ....kdo sem?........ tista, ki je od srede pa do sobote s tabo v sobi ležala ..., če se še spomniš kako ste kaj drugače? ......sem videla, da ste tud že imeli krst ... Pozdravček.... p.s. tvoj nick ....pa mi je zdaj čisto jasen ...... najprej...pa niti v sanjah ne bi pomislila, kdo je tu zadaj
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 22:05:31
|
|
|
|
gold fish
|
....pa tud vsem ostalim avgustovkam in njihovim en lep pozdravček ... aja, pa da ne pozabim .... ...erin....jaz sem tisto stran....saj veš... 5.1 ...že nekam založla......ne bit huda ...... ...pa ni mi je treba iskat, ker itak jo bom spet.....namerno.... založla
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 22:25:42
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....pa tud vsem ostalim avgustovkam in njihovim en lep pozdravček ... aja, pa da ne pozabim .... ...erin....jaz sem tisto stran....saj veš... 5.1 ...že nekam založla......ne bit huda ...... ...pa ni mi je treba iskat, ker itak jo bom spet.....namerno.... založla gold fish, pozdravček tudi tebi In pozdravček vsem mojim avgustovkam... Jah...prazniki so minili....Jutri bo nov dan.... Naspite se, pa se jutri beremo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 23:00:52
|
|
|
|
Erin
|
Čeeeeeeer... Prvo... vsem bolančkom...pozdravite se... Ti ti gold fish ..a kar založila si jo...nooo..saj jaz tudi nisem več aktivna tam...čez kak mesec spet začnem...s 1.5...(uf, lih kontra datum 5.1.)...premišljujem da bi šla v un studio PROXY al kaj je že... sem enkrat bla na probi in se je takoj na koži poznalo...zej bi blo pa fajn poln dopust tam kupit Ste lepo praznovale? Nam je Tilen začel štrajkat s spanjem...zbuja se že ob 6h(preden se je ura premaknila ob 8.30), čez dan noče spat, skoz je slabe volje... mogoče ga je luna trkala, mogoče zobje..kaj veš... sayuri - ste že dobili datum za Lovrota v LJ? Jaz sem te dni spet malo slabše volje..Tilnu so se tiki vrnili, očtno je zdravilo delovalo le 3 tedne Botrci nočejo dat potrdila za botro, kljub temu da je katoliško poročena (prej je bila pravoslavka)... je probala vse in ne dajo ji ga... jutri kličem na škofijo, našega župnika in iz sosednjih župnij, če bojo kaj pamentega povedal oz kaj manj kompliciral .. v nasprotnem primeru ga ne dam sploh krstit... da bi bil kar en boter pa nočem...mater so smotani... Sem prav žalostna... GRem spat...jutri bo spet rana ura zlata ura Lepe sanje in prespano noč vam želim...
< Sporočilo je popravil Erin -- 13.4.2009 23:02:05 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 23:34:03
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Nimam moža v službi, zato gre zdaj šunka na jajca.... hahahaha , ej od kod jih pobiraš! čer! ste preživele lepe praznike, ste veliko jedle?'???? ja, sam o hrani razmišljam, toliko dobrot pa se poskušam vzdržat, mi je skoraj ratal, včeri sem mela sadni dan in sem zvečer pojedla en košček šunke , sem se ji cel dan upirala, na koncu pa je ona zmagala drugače pa smo bili cele dneve zunaj, je tako lepo, ko je vse zeleno okoli nas, še RR je zelen, si prav spočiješ oči
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.4.2009 23:39:25
|
|
|
|
kaja02
|
lahko noč ter lepe sanje!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 14.4.2009 7:47:17
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Iiiiiiiiiiiii pomlad tudi na RR . Čeprav bi res lahko uporabili malo lepšo zeleno . Erin, ne vem kaj ti naj rečem, bi te rada spravila v boljšo voljo, pa ne vem kako . Upam, da se vam vse porihta in da boste Tilna vseeno krstili in da boste uredili to s tiki - bošček da ga mora tako matrati . zate in za Tilna. Spiva pa tudi mi2 zadnje čase ne. Zaspi šele okoli 21h, se zbudi okoli 1h, za jest (poje večinoma okoli 70 ml), okoli 3h je kar nekaj, malo se pocrklja in zaspi v roku 5 minut, jaz pa itak rabim potem malo več, okoli 5.30h pa sva pokonci in noče več spati . Ne vem, ali ta otrok ne bo nič spal ali kako?! Potem je pa ob 8.30 že kar sitna, ker je zaspana, pa čaka da greva ven, tam pa zaspi kot velika, jaz pa šetam...spala bom ko bom stara, a ne Anita? Povej no, kako je bilo na Komni? Drugače pa mi bi bili skos na nogah . In sedaj ko jo držiš za roke (vstane se sama, parkrat ji je uspelo tudi že sami v poslici, brez da si ji dal roke, prijela se je za ograjo ali pa če sediva na tleh, se prime za mojo majico ) naredi že 2 ali 3 korake. Za enega sem prepričana da je bil čisto zaveden. In potem nasmeh na obraz, da je kaj. Kaja pridna si. Nič, dan bo zopet lep. Bova malo šetali, malo šli rihtati dokumente, popoldne pa skupaj z v Cicibana po prve čeveljčke Ja, hvala vsem za nasvet glede dokumentov!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 14.4.2009 7:47:46
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Da ne pozabim na
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 14.4.2009 8:06:01
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Bambi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?