|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
14.4.2009 8:07:33   
anita goitan
jutro
pester vikend..super blouser posted image
zdej šibave na pošto pogledat da vrteca ni dobila..potem pa na obisk v Podrečo

zoja miša Komna pride maja a ne

dns ma moj otrok 8muser posted image user posted image
pa Krysijin Rok tudi, pauser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 14.4.2009 8:08:33 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
14.4.2009 8:14:22   
Zoja Miša
Vse naj naj Zoja in Rok!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
14.4.2009 8:16:09   
sayuri
Jutro user posted image . Gremo vstat zaspanke user posted image . Ste se preveč šunke in jajčk najedle? user posted image user posted image user posted image  Joj, kako mam jaz rada, da prazniki minejo user posted image . Da je spet en red pri hiši user posted image .

ZojaMIša KajaLina je začela že korake delat? user posted image  Tvoji punci se pa zlo mudi v svet user posted image . DAj, da boš prve čeveljčke poslikala. user posted image  JAz se še ne ukvarjam z njimi, ker naša dva nimata interesa se postavljat na noge. user posted image  Sta pa tud naša dva zgodnja jutranja ptička. Se vedno ob 6h zbudita ali še prej. Meni je to všeč,user posted image ker sem tudi jutranji človek. PA še za nekaj je fajn jutranje vstajanje. Ko bomo šli v službo in v vrtec, nam otrok ne bo treba budit. Je tko hudo zbuditi lepo spečega otročka, ki potem komaj vstane.... Filipa sem morala samo 2x do sedaj zjutraj zbudit. Vedno sam vstane tam okrog 6h. user posted image

Erin user posted image  ma ne morem verjet, kaj se tole dogaja okrog krsta. user posted image  Kdo zdaj noče dat botrci potrdilo? Župnik iz njene župnije? MA čudno je tole, no user posted image  NIsem vedela, da znajo tako komplicirat. user posted image  DAtuma še nimamo, sem v petek šele napotnico poslala user posted image . Tako, da zdaj čakam, da mi jo z datumom nazaj pošljejo. PA ima Tilen še zdravila al ste že nehali z njimi? Zakaj misliš, da so se tiki zopet začeli kazat?

NAs čaka danes telovadba in potem kofetkanje. Upam, da bo sooooončekk  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4728
14.4.2009 8:19:31   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutro
pester vikend..super blouser posted image
zdej šibave na pošto pogledat da vrteca ni dobila..potem pa na obisk v Podrečo

zoja miša Komna pride maja a ne

dns ma moj otrok 8muser posted image user posted image
pa Krysijin Rok tudi, pauser posted image

Držim pesti za obratno.

PA vse najboljše Zoja in Rok.

BAmbi tudi praznuje? Vse najboljše, bambi user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4729
14.4.2009 8:43:50   
Erin
Jutrooooooouser posted image user posted image user posted image

Zoja Miša - hvala za besede...sej vem da ne more noben pomagat ampak paše če pojamram..nek moram mal ven dat...user posted image
Bravo za Kajo Lino..še malo pa jo boš lovilauser posted image Vidiš da boste navsezadnje še bolj napredni kot nekateri drugi avgustovčkiuser posted image user posted image user posted image
ČEveljce pa le pokaži katere si kupila..

Aja, ponoči sem se spomnila da sem včeraj narobe napisala... un studi je hypoxy al kaj in ne proksi user posted image           Sem hotela kar ob 4h ponoč popravt ta podatek pa se mi ni dal...no pa še tamal mi je prevale po posteljici delal..

ROK in ZOJA - čestitke!!!

bambi - vse najboooooooooooooooooooooooljšeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4730
14.4.2009 8:44:42   
buhtlčk
Jutro

Erin user posted image ... držim pesti, da bo minilo samo od sebe, s časom. Itak niso nič takega odkrili, kar ne bi minilo. Glede krsta pa - poišči nekoga, ki ne bo kompliciral, jih je sigurno nekaj. Boste šli pa na izlet po Sloveniji user posted image
Za 1.5. pa ne vem, če ne bom na seznamu tudi jaz user posted image

Zoja Miša sta naša dva menjala spanje? Tud ona bo, tole je malo vmes, po moje tolk komaj čaka na morje user posted image Pa že kar vstane pa koraka, ta bo res kmal tekala naokoli user posted image

Bambi vse najboljše!!

Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

čestitke za 8ko!

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 14.4.2009 8:45:45 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
14.4.2009 8:51:06   
buhtlčk
Aja naš je včeraj pridelal prvo buško. Tako malo, vijolično. Mimo puzel čelno v parket. Kmal bomo najbrž nehal štet, ampak prva je pa le prva user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
14.4.2009 8:51:37   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Erin user posted image  ma ne morem verjet, kaj se tole dogaja okrog krsta. user posted image  Kdo zdaj noče dat botrci potrdilo? Župnik iz njene župnije? MA čudno je tole, no user posted image  NIsem vedela, da znajo tako komplicirat. user posted image  DAtuma še nimamo, sem v petek šele napotnico poslala user posted image . Tako, da zdaj čakam, da mi jo z datumom nazaj pošljejo. PA ima Tilen še zdravila al ste že nehali z njimi? Zakaj misliš, da so se tiki zopet začeli kazat?

NAs čaka danes telovadba in potem kofetkanje. Upam, da bo sooooončekk  user posted image

JA, njen župnik noče dat potrdila čeprav je moj pa rekel da ne sme bit problemov in da je lahko botra...vsak drugače reče..ne vem...user posted image
A šele v petek si poslala..ej ej..bosta še čakala...al pa boš imela srečo in boš dobila lep datum... ampak me prav zanima kaj bodo delal, kaj preverjal, kaj bo dobil??user posted image
Tilen ima spet tike ja...mogoče zato ker je zmanjkalo zdravila ...2 tedna nazaj sem mu zadnjo brizgo dala in do tega vikenda je bilo vse ok... mogoče je pa tudi določena vrsta hrane kriva??? Ne vem..Jutri gremo tako ali tako k zdravniku ker je D3 kapljic zmanjkalo pa da dobimo novo napotnico za pregled začetek maja in da naredijo še neke teste za jetra ker kao niso bili dobri, pa menda da ščintica malo bolj dela..mah vse... sem že tolk znervirana glede vsega da me bo samo "razgonil"...user posted image user posted image user posted image

Uživajte na telovadbi!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
14.4.2009 8:55:35   
Erin
košuta  - TEODOR, MATEJKA_  - PIA - čestitke tudi vama za 8 muser posted image user posted image user posted image

buhtlčk - hvala tudi tebi...user posted image in očitno bomo res morali narediti en road trip in poiskati nekoga ki bo brez kompliciranja namočil našega v vodouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
14.4.2009 9:13:21   
Krysia
Pozdravljene!

Sem še tuki, sam ... tko kot večina, smo med prazniki užival družinsko življenje in se potepal ... računalnik sem glih ene 2x prižgala, zato imam zdej en kup čestitk za napisat user posted image

Danes: bambi14, vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image Velik lepih trenutkov, sreče in smeha. Pa eno dobro user posted image

TEODOR (košuta), ZOJA (anita goitan) in PIA (MATEJKA_), čestitke za 8ko! Pa Rok se zahvaljuje za vse čestitke ...

No, pol sem pa dolžna čestitke še za nazaj (od sobote): ZARA & LOVRO (Sayuri), NEŽA (neža7) - čestitke za 9ko, KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11), OTMAR (PABLO), MALU (iskanje) in TAI (ANA_P), čestitke za 8ko!

No, upam, da nisem koga pozabila ...

Erin, kaj je zdej s temi tiki? Upam, da minejo čimprej in da nikol več ne pridejo nazaj ... pa tole s krstom je tud kr neki ... sam če župnik botrci ne bo dal potrdila, ne vem, če bo lahko botrca ... mah, kr neki - eni duhovniki pa res znajo komplicirat tm, ko ni treba ... Skratka, želim ti, da vse fajn zrihtate. user posted image

Zoja Miša, rabiš EMŠO od obeh (tvoj in od otroka), zato je najboljš, da maš rojstni list s sabo ... osebna pa pride v 2 dneh, vsaj pri nas je blo tko

Matejchi, kaj pa Žigca matra? user posted image

Eh, nas so pa zobki matral te dni - ni še nobenga novga, ampak se skoz slini in vse tlači v usta pa siten je tud bolj kot ponavadi ... ampak ni hudo, sam mal bolj sitka, se pa še vseen velik smeje ... Drugač smo bli pa v nedeljo v Zagrebu pri sorodnikih in je blo fajn, včeraj smo bli pa v živalskem vrtu (kot polovica slovenije ...) - take gužve še nism vidla tm ...

bi vam še kaj napisala, ampak očitno mi Rok ne pusti ... greva v trgovino pa na sprehod, preden bo prevroče ...

se tipkamo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
14.4.2009 9:45:34   
_sanja_*
Punce...

Ryssa in njen sonček sta morala v bolnico.
Lan ima bronhitis.user posted image

Držimo pesti, da čimprej prideta domov!user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
14.4.2009 9:50:26   
anita goitan
je na čakalni listi na 72mestu otrok rojenih l.2008user posted image
grem vprašat kdaj lahko vrtec pričakujemo, čez 2letiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
14.4.2009 10:03:58   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Punce...

Ryssa in njen sonček sta morala v bolnico.
Lan ima bronhitis.user posted image

Držimo pesti, da čimprej prideta domov!user posted image user posted image

Ajejuser posted image user posted image user posted image user posted image Upam da se kmalu vrneta domov...

Pošiljam angelčka naj vaju čuva..

user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
14.4.2009 10:08:25   
Zoja Miša
Prvo rundo sva odšprancirali. Je fino zunaj!

Sayuri, na tole pa sploh nisem pomislila, da je fino zaradi vrtca. Sicer sem pa jaz tudi jutranji človek, tako da mi to ni tako hudo. Ni ga lepšega, kot jutro, ko se svet počasi prebuja! Le ponoči bi mi pasala kakšna ura večuser posted image .

Erin, Hypoxi imaš nasproti mojega bloka, tako da te lahko vpišem, če želišuser posted image . Je pa menda kar drago, ampak kolikor sem slišala res da odlične rezultate!

Anita, ja hudo! Sedaj sem še tisto malo upanja zgubilauser posted image

Buhtlček, iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

Pia  in Teodor, tudi vama vse naj, naj...

Ryssa, držim pesti, da bo čim prej za vama! Sanja, prenesi ji pozdrave in hvala, ker nas obveščaš.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
14.4.2009 10:12:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Erin, Hypoxi imaš nasproti mojega bloka, tako da te lahko vpišem, če želišuser posted image . Je pa menda kar drago, ampak kolikor sem slišala res da odlične rezultate!

Uuuuuuuuu je pa po novem v Rd tutuser posted image user posted image user posted image user posted image Je kar drago ja ampak delujeuser posted image

Če vas bo  preveč brez vrtca in jaz jeseni ne dobim šihta jih bom pa jaz merkala, veljauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4740
14.4.2009 10:30:03   
anita goitan
erin a boš potujoča varuškauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
14.4.2009 10:36:11   
buhtlčk
Ryssa in Lan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejchi Žiga že ok?

anita grem v nabiralnik pogledat, če je kaj...pri nas bo treba itak še na komisijo čakat, pol pa k Jankotu na vrata, če ne bo šlo drugač

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
14.4.2009 10:37:45   
anita goitan
BUHTLČK sej ma veliko pisarno naj kar čuvauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
14.4.2009 10:40:52   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

erin a boš potujoča varuškauser posted image

ne ne..boste vi k men hodil :)))

Neposredna povezava do sporočila: 4744
14.4.2009 10:41:58   
Zoja Miša
Sayuri, ko boš imela čas mi prosim napiši kako kus-kus skuhaš. Po navodilih na škatli moraš dati kar veliko olja in potem še maslouser posted image  Sanja se mi ne, če je to o.k.user posted image  Hvalauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
14.4.2009 10:42:09   
Erin
Mi tud še čakamo na komisijo glede vrtca..je letos prvikrat..ampak so rekli da bomo obveščeni šele junija...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
14.4.2009 10:44:56   
Erin
zoja M. - na "mojem" kuskusu piše da se kuha 5 minut..daš ga v vrelo, malce slano vodo in čist mal oljčka.. 5  min kuhe, 5 minut da se še "odpočije"user posted image in to je to...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
14.4.2009 10:46:49   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

zoja M. - na "mojem" kuskusu piše da se kuha 5 minut..daš ga v vrelo, malce slano vodo in čist mal oljčka.. 5  min kuhe, 5 minut da se še "odpočije"user posted image in to je to...

Bom poskusila tako, hvala.
Junija, ja ta je pa dobrauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
14.4.2009 10:50:57   
tejkaz
Dan

Preživeli smo pestre, lepe, zanimive, kratke, .... praznike. Veliko zunaj. Preživeli eno nesrečo, ki se je HB iztekla dobro.

Zdaj pa spet vse po reglcih. Eva v vrtcu, G v službi, Jaša se trudi zaspat.

V soboto smo se potepali kar po Medvodah. V nedeljo smo popoldan preživeli v Tivuliju na igrišču. Za Evo res noro popoldne. Kako ta otrok uživa na igriščih in koliko energije ima za vso to letanje naokoli in skakanje in norenje. Včeraj pa smo šli k našim po pisanko. Igrat smo se šli na igrišče, malo brcat žogo, lovit,... Še zdaj me zmrazi, ko se spomnim kako si je Eva skoraj bučko razbila. Je tekla čez igrišče, se spotaknila in z glavo priletela v betonirano ograjo. Jok, hitro domov namazat z margarino da ne oteče. Celo čelo ima razbito. Ampak k sreči ni bilo nič hujšega. Čez pol ure je spet norela.

Danes sva z Jašem imela fizioterapijo. Je rekla, da je dobro napredoval, da je samo še malo asimetričen, ampak da ni hudega. Naslednja kontrola 12.5.

Anita, škoda za vrtec. Kaj bosta pa zdaj? Privat?

Ryssa, user posted image user posted image mi je hudo za vaju. Preživela sta grozne praznike. Upam da bo kmalu bolje. user posted image

Krysia, mi smo pa v nedeljo najprej nameravali v Živalski vrt, ampak smo se Hb premislili. Bomo pa šli v bližnji prihodnosti. Eva obožuje živali.

Erin, ja groza no, tole z botrom. Eni pa res komplicirajo. Upam da ti uspe najti kakšnega župnika ali da se ta premisli. In user posted image user posted image za Tilna.

Buhtlčk, a se za prve buške tudi čestita? user posted image

Bambi vse najboljše!!

Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

Čestitke za osmico.

Zoja Miša, bravo za stanje in korakce.

Matejchi, a ste rota virus staknili. Sranje. Dobesedno, ne? user posted image user posted image za Žiga. Pa saj veš, da mora čimveč pit, ne? Vi si pa fino roke umivajte, čeprav po izkušnjah, to čisto nič ne pomaga.

Lana
, lepe jajčke. Je vročina že minila?

Zdaj pa zares - pride jutri katera v Medvode?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4749
14.4.2009 10:51:06   
kaja02
Bambi vse najboljše!!

Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

čestitke za 8ko!

vsem bolančkom en VELIK OBJEM!!!!

grem, se beremo zvečer!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!