Krysia
|
Pozdravljene! Sem še tuki, sam ... tko kot večina, smo med prazniki užival družinsko življenje in se potepal ... računalnik sem glih ene 2x prižgala, zato imam zdej en kup čestitk za napisat Danes: bambi14, vse najboljše za rojstni dan Velik lepih trenutkov, sreče in smeha. Pa eno dobro TEODOR (košuta), ZOJA (anita goitan) in PIA (MATEJKA_), čestitke za 8ko! Pa Rok se zahvaljuje za vse čestitke ... No, pol sem pa dolžna čestitke še za nazaj (od sobote): ZARA & LOVRO (Sayuri), NEŽA (neža7) - čestitke za 9ko, KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11), OTMAR (PABLO), MALU (iskanje) in TAI (ANA_P), čestitke za 8ko! No, upam, da nisem koga pozabila ... Erin, kaj je zdej s temi tiki? Upam, da minejo čimprej in da nikol več ne pridejo nazaj ... pa tole s krstom je tud kr neki ... sam če župnik botrci ne bo dal potrdila, ne vem, če bo lahko botrca ... mah, kr neki - eni duhovniki pa res znajo komplicirat tm, ko ni treba ... Skratka, želim ti, da vse fajn zrihtate. Zoja Miša, rabiš EMŠO od obeh (tvoj in od otroka), zato je najboljš, da maš rojstni list s sabo ... osebna pa pride v 2 dneh, vsaj pri nas je blo tko Matejchi, kaj pa Žigca matra? Eh, nas so pa zobki matral te dni - ni še nobenga novga, ampak se skoz slini in vse tlači v usta pa siten je tud bolj kot ponavadi ... ampak ni hudo, sam mal bolj sitka, se pa še vseen velik smeje ... Drugač smo bli pa v nedeljo v Zagrebu pri sorodnikih in je blo fajn, včeraj smo bli pa v živalskem vrtu (kot polovica slovenije ...) - take gužve še nism vidla tm ... bi vam še kaj napisala, ampak očitno mi Rok ne pusti ... greva v trgovino pa na sprehod, preden bo prevroče ... se tipkamo
|