Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 9:32:40
|
|
|
|
matejchi
|
veveričica pridi še ti na Zbilje...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 9:35:18
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Pa kaj starega kruha prinesite, če ga ravno imate, samo so itak tiste leteče kure tako nažrte, da pomoje samo že biftek jejo.. Krysia, buhtlčk in ostale a pridete na Zbilje??? Dans sva v centru Lj, spet . Sam je pa ideja ja, namest kakega šoping centra za drugič, so mi Zbilje všeč. Pa dobro sladoledno kupo z vročimi višnjami majo, mljask. Sam sonce zna bit tam pasje, ne pozabit na kremce
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 9:42:46
|
|
|
|
Ryssa
|
Mi smo še isti. Že zjutraj 39,4 vročine, sirup mu je zbil mogoče za pol stopinje, več ne. Sem mu zjutraj kar pol voltaren svečke dala in je zdej ok, je vsaj spal lahko. Zdaj že mene boli grlo in čist sem adijo, ponoči je kar naprej jokal, na kakih 10 minut. Mu bo pa menda začelo še iz noska tečt. Včeraj smo bili tudi pri P, ker mu cel dan vročina ni padla pa me je skrbelo, smo dali kri pa je pokazalo virozo, nič posebnega. P je rekla, da bo minilo Ja upam da čimprej. Sem pa samo molila včeraj pri P, da nam ne bi bilo treba v bolnico. Raje doma nič ne spim, kot pa tam. S komentarji se vam pridružim, ko bom lahko. Brez zamere.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 9:46:58
|
|
|
|
buhtlčk
|
Ryssa upam, da čim prej mine. Maja T. lepe slikice No naš pobček je zaspal mal, da se gre mami lah nafutrat. To res rada počnem v miru.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 9:48:00
|
|
|
|
anita goitan
|
če bi mela namen pospravljat bi bla zihr že budna
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 10:00:40
|
|
|
|
veveričica
|
oj punce.kdaj ste pa zmenjene .mogoče pa pridem.a sem že prepozna
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 10:10:10
|
|
|
|
tejkaz
|
Veveričica, okoli enajstih. Ti pošljem na ZS mojo cifro, pa pokliči.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 10:25:12
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Mene pa jajčnik boli . Sem celo noč imela termofor gor, sedaj pa tudi z zavezano majčko okoli riti skačem, samo tako je bolje Me je pa zjutraj tako bolelo, da mi je bilo kar . Mislim, če sem se prehladila o.k., če me pa M, tako zaj , ji napovedujem vojno IZVIRNO SPOROČILO: gajka Zoja Miša - izveš takoj, ko dobim info za tricikel. Bom malo poizvedla, v skrajnem primeru pa se ga da iz Anglije naročit. Že vnaprej hvala! In čeden Rok na travici, pa kuža je zakon! Neža, jupi za prvi zobek! Nell, uživajte! Anita, 3m bodo minili kot keks. Na Lošinju poznam že cel kamp, pa domačine...mislim verjetno bo bolj gužva kot doma ... Sicer pa kaj bi hribovki razlagala o radosti morja Žal...drugi plani, ni Zbilje. Uživajte na Zbiljah Tejkaz, Anita, Matejchi, Veveričica Sayuri, če boš v Lj. bi te tudi jaz rada videla Sam ker slabo berem (premalo časa) ne vem kdaj, za praznike se bomo bolj kot ne potepali. Maja T, Zara je taka lepotička Ryssa , da čim prej mine! Bambi, ti pa maš pestro...pozdravite se! U budnica, jaz se moram pa še uredit, greva potem še k v službo, pa morava biti obe lepi
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 10:26:23
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Erin, da ne pozabim Tilna pohvalit. Super slike!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 12:05:34
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
tejkaz mivka oz. pesek se dobi tudi v Pikapolonici po 15 kg, cena je 5,90 eura. Sirena...
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 10.4.2009 12:06:36 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 12:30:08
|
|
|
|
bella02
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Pa kaj starega kruha prinesite, če ga ravno imate, samo so itak tiste leteče kure tako nažrte, da pomoje samo že biftek jejo.. Bi, z veseljem, sam še nimam formule . Morda si je v službi premislil in ga greva iskat, če ga seveda niso dopoldne prodali . Mi je res všeč in upam, da bo kaj iz tega Upam, da se imate lepo! Zojko Mišek, morda pa res teta iz Krvavca prihaja Ryssa, pozdravite se
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 12:30:26
|
|
|
|
sayuri
|
Joj, je vroče zunaj . V kratki majici in tankih poletnih hlačah, pa sem skor dušo spustila. A je katera že dala proseno kašo? Jaz jo zdajle kuham. Bomo videli, kakšen bo odziv Aj, večina vas zdaj itak kofetjera v Zbiljah. Važičke Kdaj boste jajca barvale? Kdaj boste potico pekle? Tole vse skupaj ne vodi nikamor...sam po kafetih bi hodile
< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.4.2009 12:31:14 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 14:52:41
|
|
|
|
Erin
|
ryssa - pozdravite se Naj viroza hitro mine da začneta mirno uživat v tem prelepem sončku in praznikih Zoja Miša - hvala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 14:55:19
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri A je katera že dala proseno kašo? Jaz jo zdajle kuham. Bomo videli, kakšen bo odziv Kdaj boste jajca barvale? Kdaj boste potico pekle? Prosena kaša - že delala.ponavadi pred tem jabučka skuham in jo potem kar v isti vodi naredim..jo ma kar rad tamal.. jajca-jutri jih bom pri babici barvala za obe potica - jo bo pa babica naredila za obe Šunka...bo mami naredila?? Upam...še vsako leto jo naredi in mi potem en pajs da
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 15:09:29
|
|
|
|
buhtlčk
|
Jajčka bomo barval jutri - najbrž. Potico bo pa pekel eno rundo dons eno jutri. Prosene kaše še nisva. Men so najbolj ''ajnfoh'' tele ala Lino kašice .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 15:31:46
|
|
|
|
anita goitan
|
na Zbiljah blo luštn, sam je pa vroče zdej mi pico pripeljejo, skuhala sm pa zelen,juho in palačinke ob 17ih bazen
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 15:32:42
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri A je katera že dala proseno kašo? Jaz jo zdajle kuham. Bomo videli, kakšen bo odziv proseno kašo in namočene slive, oboje iz prejšnjega dne sem ji dala pol zmiksala in navrh še drobtince na maslu.... Tole vse skupaj ne vodi nikamor...sam po kafetih bi hodile uuu je pasalo.. naj se javi tista, ki je šla pešnajst krat mimo in se ni upala oglasit, če je slučajno avgustovka... sayuri tuki si jih postrezi... drugače so pa fini ajdovi rezanci (kuhajo se 5 minut) s sirovo omako (na mleku razpustiš trikotnik sir in malo soliš)... ja zaj**** recept..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 15:33:38
|
|
|
|
Krysia
|
Mi smo se navozičkal, zdej pa spimo Pa kaj je s temi temperaturami - Rok je bil v bodiju pa tankih hlačah, pa je čist prešvican ... no, sem ga uspela preoblečt pa nafutrat preden je zaspal ... ga je sprehod čist zmatral ... Sayuri, kdaj boš v LJ? Pa kje? Mogoče bi z Rokom prišla mal čvekat ... Potice ne bomo pekli, jajc ne bomo barvali, ker jih pol noben ne je, šunko bo pa možek popoldan speku prosene kaše še nismo probal, jo pa bomo enkrat v bližnji prihodnosti. Rok očitno nima težav z glutenom pa z mlečnimi izdelki tud ne - jogurt sem mogla pa včeri skrit, ker bi ga on pojedu do konca Posledic ni nobenih, tko da naslednjič dobi mal več ... ampak mu še vseen ne upam kar celega dat ... počasi se daleč pride, a ne ... Zbilje - kako je blo? Upam, da ste uživale ... tud do tja boiva enkrat prišla, nič bat ... Slikce so pa vse ful lepe .... pa gajka, jst moram tud dekco za ven kupit .... in lepo, da imate tko potrpežljivga psa ... ne vem, če bi naš to prenesel ... No, očitno je konec spanja ... se tipkamo ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 15:34:03
|
|
|
|
matejchi
|
anita pomoje bi mogle pirčka pit... bi blo manj vroče, drugič gremo veslat
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 15:47:48
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi drugače so pa fini ajdovi rezanci (kuhajo se 5 minut) s sirovo omako (na mleku razpustiš trikotnik sir in malo soliš)... ja zaj**** recept.. Tole bo za uporabit. Matejchi, no si verjetno pol zgledala tko, kot jaz, ko sem prvič slišala za bakugane . Si sploh nism znala predstavljat...al je to akka igra al kakšni avtomobili al sestavljanke al kaj. No, sam jaz sem se prej pozanimala, kako izgledajo, da nisem v trgovini izpadla kot mama, ki ni na tekočem . SO pa razprodani, ja. BAje po 20. aprilu pridejo v trgovine. Sem in tja se jih še da dobit. So pa pri 5-7 letnikih zdaj čist In, in kdor jih ima je največji frajer. To je tko, kot takrat, ko sem bla jaz v 4. r in so 3 punce imele Barbike , ker je fotr v Nemčiji delal. VAljda so bile te tri sošolke največje važičke, frajerke . Je pa ena kugla 7€, da se boš pripravila...ko boš kupovala Tkole zgledajo Proseno kašo pojedla z 80% užitkom Krisya nč še ne vem, kdaj bom drug teden v LJ. ZAgotovo ne v petek . Saj se itak tipkamo-sigurno pa dopoldne...mogoče sreda...odvisno tud od vremena. Bom sporočila
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 15:52:15
|
|
|
|
sayuri
|
Aja, najpomembnejše pa pozabim Lovro je danes dobil svoj prvi zobek.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 16:19:55
|
|
|
|
matejchi
|
no en bakuganski pozdrav, pridem vč kasno...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 18:41:09
|
|
|
|
anita goitan
|
sva šle same na bazen, moj dela in se je en fantek pokakal so plavale čudne stvari notr zdej sm pa doma in Zoja vriska, nobenih znakov utrujenosti..jaz sem pa smotana
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 18:42:55
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aja, najpomembnejše pa pozabim Lovro je danes dobil svoj prvi zobek.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 10.4.2009 19:12:59
|
|
|
|
minca_n
|
sayuri slikic še vedno ni :( ja se zloži kot marela, naročila sem jo preko neta in jo dobila v enem tednu.
20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?