Maja T.
|
HI! Erin jaz še vse miksam in to skupaj, da je ena kašica. Če vsako posebej je premalo količine, da bi mi vredu zmiksalo, ker Zara je samo gladko, drugače se davi. Izjema je žemlja in ribe, to dvoje lepo melje. Sem pa vprašala P, kako je zdaj to z miksano hrano, pa je rekla, da je odvisno od posameznega , kako hitro se mu požiralni refleks izoblikuje. Ona ima dva sinova. Prvemu je lahko že pri 4 m. z vilčko vse pretlačila, drugemu pa je miksala do 15 m. Nič ni narobe, enkrat bodo tako in tako začeli jesti. Zara že je jogurte tiste, ki mi jih je Tejkaz predlagala, Bauer-sadni in so ji zelo dobri, se kar trese zraven . Prvo smo ime malo težav, je pojedla par žličk, zdaj pa poje celega 125 ml. Ryssa , da se čim prej pozdravite Neža za prvi zobek Sayuri vidim, da si praktično vse naredila za vneto ritko, probaj jo imeti res čim več na zraku in Bepanthen in se bo porihtalo, . Jaz jem vse, tudi kikiriki, jagode, med, svinjino, fižol, grah... Bambi, sem že tiralico hotela za tabo poslat , sem te mislila klicat, samo je potem Zara nekaj hotela in sem potem pozabila klicat . za ploščice in pozdravite se O, naša mačka se je zbudila, šibam . Danes bova spet cel dan zunaj, edino prideva noter jest, tako da bo RR spet malo zanemarjen Žal nisem uspela do konca pokomentirat, ne me ,