|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
2.4.2009 15:44:57   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

tejkazkje  točno v medvodah pa  živiš.mogoče se pa res oglasim enkrat

Svetje

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
2.4.2009 15:48:53   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Zoja kaj pa če ni dovolj zaspana? Do kdaj ti spi popoldan? Naša je zadnjič do 18 vlekla.. nikoli več.user posted image Mogoče ni dovolj sita? Pol mi pa že zmanjka idej...

Mislim, da ni preveč spala, popoldne samo 45 min, dopoldne 1,5h. Sita, mislim da je, ker punca kar veliko je.user posted image
Sicer pa me preseneča, sedaj sem jo položila v posteljo (najino - delam kot Kaja, čez dan spi v najini, kao razlika dan-nočuser posted image ) in ji naštimala uspavanke, ji dala lupčeka in rekla, da sedaj pa naj počiva (res sem jo držala budno ob 12.15h) in punca spiuser posted image user posted image user posted image

Tejkaz, lepo darilo. Mi se pisank ne gremouser posted image , no nekaj malega vsak dobi, Kaja Lina pa bo seveda izjema, bo dobila sigurno od vseh nekajuser posted image .

Tamy, luštni ste!

Krysia, bravo za zobek! Ja, upam, da bomo mi tudi kmalu tam, če so to zobi, seveda.

Neža, jupi, pa bo le posijal sonček in kako bo toplouser posted image

Ryssa, upam, da ni z Lanom kaj hujšega in da je res le kakšna hrana. Kako pa boš ukrepala, pa si se že odločila, pa punce so že pomagale. Jaz bi verjetno P klicala.

Gajka, tudi jaz bom vzela manjšo, sem jo videla pri Tejkaz in je res kul! In bravo za Roka, sedaj pa hitro napreduje! Priden fant!user posted image

Veveričica, kot so ti punce rekle, smo odprtih rok in zelo lepo sprejmemo tudi kakšno novo, pa čeprav se me kao malo bolj poznamo. Nič hudega, ni lepo spoznavati nove ljudi. Mogoče pa s katero ohraniš stike tudi kasneje, to je pa super, ni?! In hvala za pohvaleuser posted image

Nell, uživaj! In ja dobro si to rekla! user posted image

Erin bravo! Sedaj pa Bled kliče, ne?user posted image  In hvala, res se moram malo skulirati, se čist preveč obremenjujemuser posted image

Grem jaz po kavico, spat ne bom šla, mi je to malo mim, še nisem tako utrujena.

Jutri greva pa v Zasavje, babico pogledat in gume na avtu menjatiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
2.4.2009 15:53:19   
Zoja Miša
A niso cute? Ciciban.
In še več http://www.ciciban.info/ContentList.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&uui=128831538492151250
OBUTEV
user posted image
SOFTY
Ročno šivana obutev za odlično prileganje otroškemu stopalu.
Čevlji iz linije Softy so izdelani iz najmehkejšega naravnega usnja in so ročno šivani. Gre za t.i. mokasin izdelavo čevljev, ki omogoča veliko prožnost in se odlično prilega otroškemu stopalu. Poudarek je na prožnosti obutve, kar nudi izredno gibljivost in mehkost pri hoji.
Predstavljen model:
  • Artikel: 192942
  • Barve: ****sija (na sliki), modra, bela, jeans
  • Številke: 18-26

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
2.4.2009 15:54:07   
Zoja Miša
user posted image
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
2.4.2009 15:57:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

A niso cute? Ciciban.
In še več http://www.ciciban.info/ContentList.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&uui=128831538492151250
OBUTEV
user posted image  

Zelo lepi, ŽIn model SOFTY j epo mojih izkušnjah najmehkejši Cicibanov model. Ja, kmalu bo treba tud na ta prave čeveljčke mislit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4155
2.4.2009 15:59:24   
čipka
Živjo punce.
Najprej hvala, ker ste me včeraj potolažile. HB , ko se je po 10 min. zbudila, je bilo vse kot prej. Vmes, ko je pa spala, sem šla dobesedno na kolena in začela molit. Če bi blo bog ne daj karkoli narobe, bi se dobesedno ustrelila v glavo, ampak res. Nisem vedela kaj naj naredim. Je pa to res dobra šola za naprej. NIKOLI več je ne puščam same!!! Ponoči sem šla preverit tam pa tam, če je vse uredu, zjutraj sem komaj čakala, da se zbudi. In HB vse je ok. Vseeno pa bom malo pozorna še naprej zdele par dni, če se bo začela kakorkoli drugače obnašat.
Še enkrat hvala punce, zlate ste.user posted image user posted image

Zdej pa samo še nekaj. Tia mi zdele že 5. dan noče pit mleka-prej ga je vedno spila najprej okol 8 zj. celo flašo, nato okli 12 zelenjavo, pop. spet melko in zvečer gres ali kej mlečnega. Zdaj pa sploh noče mleka zjutraj, pa ji vsako uro držim ccucelj v ustih in noče. Bi pa seveda vse drugo razen mleka. In v teh 5 dneh je zgubila več kot pol kilograma. Pri 7. m. je imela tam cca 8,6 kg, danes sem jo vagala pa ima 7,900 kg.user posted image Tko, da sem se nekako sprijaznila, da bo moglo biti namesto mleka kaj druzga. Recimo kakšno sadje in kupila ji bom babypiškote, da dobi spet nekaj kil gor.
In Erin za seznamček, včeraj zjutraj je sedela samo malo več kot minuto-tako da za seznamček sedenje: 01.04.

Na srečanje bi pa mi2 tudi prišle. Kdaj pa je? Oz. kje?

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
2.4.2009 16:04:05   
tejkaz
Zoja Miša, a zdaj ko pa stojite, pa že za čeveljci gledaš? user posted image

A je še katera cele dneve brez user posted image ? Moj hodi zadnje čase samo še spat domov.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4157
2.4.2009 16:10:18   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

A je še katera cele dneve brez user posted image ? Moj hodi zadnje čase samo še spat domov.

user posted image user posted image user posted image  padli so mi v oči. Mah, jaz bi bila vesela, če bi se plazila in želela kaj časa tudi na trebuščku preživet. Pa ja, eni tako drugi drugače.

Moj hodi okoli 17-18h domov, ampak jah, saj to je cel dan, ni?!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
2.4.2009 16:14:50   
tejkaz
Ja je skoraj cel dan. Če imam srečo hodi takšen čas domov da mi ju pomaga skopat. Pa vsak dan  obljublja da pride prej  domov. Mah, ne bom jamrala, k sreči sta oba zelo pridna. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4159
2.4.2009 16:20:03   
gajka

Moj hodi okoli 17-18h domov, ampak jah, saj to je cel dan, ni?!user posted image

Moj tudi pride okoli 17-18h domov.

Neposredna povezava do sporočila: 4160
2.4.2009 16:24:23   
matejchi
Zoja Miša a si ti dala pri prvem modelu***? user posted image
Pomoje je pa to napaka, da čez dan spi v vajini postelji.. no ne vem, jaz dam Marušo zmeraj v njeno...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
2.4.2009 16:52:14   
tinka14
nejc se plazi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj ga je tako zanimalo, da se je prvič splazil??? seveda MOBITEL. najljubša igrača user posted image user posted image user posted image

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
2.4.2009 17:12:41   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

nejc se plazi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
2.4.2009 17:42:09   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Govorjenje - naš še nič ne govori, nobenih zlogov od nikoder...nobene ma-ma, ta-ta, ba-ba,..le za menoj je že nekajkrat ponovil BRAVO ko sem ga pohvalilauser posted image user posted image user posted image Še Zoja Miša je slišalauser posted image Ja mi smo osnove kar preskočili..sedaj se učiva otorinolaringologuser posted image

In danes sva se šla s Tilnom vpisat v vrtec ter pogledat moje bivše sodelavke..ampak bolj pomembno je to da sem se PRVIKRAT peljala sama s Tilnomuser posted image user posted image user posted image BRAVO jazuser posted image user posted image user posted image

Fajn za govorjenje - mi se pa učimo rečt TRIGONOMETRIJA - poklicna deformacija pač user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se, mi kr dost zlogov govorimo - mi je že buhtlčk rekla, da ga morm enkrat posnet, ko tkole čeblja ...

Pa bravo za samostojno vožnjo s Tilnom user posted image user posted image user posted image user posted image

veveričica, nič se nas bat - verjetno je vsakmu mal neprijetn, ko gre med neznane ljudi, ampak ... res nobena ne grize. men je blo prvič mal čudno, zdej pa že komaj čakam, da se spet vidmo. Edin enkrat moram še do Celja svojo rit spravit, da še Štajerke spoznam ... in tko kot je matejchi rekla, zadnjič je tud suzana73 prišla na srečanje, pa ni prej nobene poznala.

A je še katera cele dneve brez ? Moj hodi zadnje čase samo še spat domov.

Se pridružujem klubu brez user posted image . prej je prišel domov (ob 17h), zdej je pa že pri bratu na bajti ... Rok pa siten 100 na uro user posted image .. grem se mal po tleh valjat user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
2.4.2009 17:43:39   
Krysia
tinka14, bravo za novega "plazilca" - pa ne mislim grdo, ampak ljubkovalno ... pri nas so tud mobiteli pa daljinci zanimivi, ampak plazimo se pa še ne zarad tega ... pa tud to še pride ...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
2.4.2009 18:01:46   
Erin
Zoja Mišauser posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče so pa res zobki napoti, kaj veš... Upam da se vam noči umirijo, svetovati ti pa ne znam...žal...user posted image
NAaš je tudi danes tako zoprn da je joj...mislim da zaradi zobka...noče in noče zaspat pa kar skače z rito ko ga položim v posteljo pa solze...ga hormoni dajejo ob prvem zobu?user posted image user posted image

Mogoče sta se pa oba nalezla slabe volje od kogauser posted image ..samo od mene ne, pa ti Zoja Miša si tudi dobrovoljček... zihr je veter prinesel to...user posted image

Vic je super, smao moj pravi da je narobe napisan... da je pri nama ravno obratno? Čeprav njega slišat kako meni komandira pri kuhanju še nisem (razen tega da se izmišljuje kaj bo jedel), saj sam ne zna spečt niti jajca..aja sej ga ne marauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4166
2.4.2009 18:12:22   
Erin

LEJA (kaj02), LEON (daja28) in ŽIGA (july1 )   user posted image

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
2.4.2009 18:32:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Lanu danes grozno urin smrdi, že zjutraj sem zavohala, smrdi mu prav tako kot kakšnemu odraslemu, recimo na javnih wcjih je tak vonj user posted image
Kaj naj, bi mogla poklicat P? Dajem mu velik za piti, še kaj? Koprivin čaj mu najbrž ne smem dat?

Našemu je tako smrdel dva meseca nazaj pa je dal vodo in je bla uredu..pa je isto veliko pil... Kaj pa je jedel, mogoče je pa od hrane možno?

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
2.4.2009 18:47:26   
Erin

Erin bravo! Sedaj pa Bled kliče, ne?user posted image  In hvala, res se moram malo skulirati, se čist preveč obremenjujemuser posted image

Hvala...ja drug teden se bom poskusila zapeljat do tja pa en krog okol jezera naredit...mala malca... če normalno hodiš je samo 1ura 15 min za okol... Pa še lepo vreme napovedujejo, wiiiiiiiiiii...

Aja..a gre kera z manoooooooooo??user posted image user posted image Kofe v termovsko, kašice v žep in na jurišuser posted image user posted image user posted image user posted image Ane Zoja Miša...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4169
2.4.2009 18:55:39   
Vilika
Ojla!

še živim.. brala vas nisem že kakšen teden...

zmanjkuje mi časa, ker je tamalček nekaj buban (prehlad + kašelj) in posledično bolj sitkan user posted image , povrhu tega je še tašča v toplicah (kar je super user posted image ) in mi še kukanje kosila vzame nekaj časa, pa hranjenje hišnih ljubljenčkov... user posted image user posted image .. in, ker smo sami.... je tudi zvečer (ko ugasnejo luči) bolj pestro.. user posted image user posted image user posted image

Za nazaj se moram zahvalit vsem, ki ste pohvalile slikica našega fantka  - HVALA user posted image

Pa še pohvalit se moram user posted image - naš fant že stoji ob opori. Že od nedelje nakazuje na to, danes pa sem se 100% prepričala, ko se je v stajici dvignil s pomočjo mreže in stal več kot 2 minuti in se smejal... jaz pa vzhičena - pozabila, da obstaja fotoaparat user posted image user posted image user posted image ...

V glavnem, vas bom probala malo preleteti ko bo kakšna luknja s časom...

Pozdravček!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
2.4.2009 18:59:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

kaj ga je tako zanimalo, da se je prvič splazil??? seveda MOBITEL. najljubša igrača user posted image user posted image user posted image

Bravooooooouser posted image

Naš tudi obožuje mobitel..mi ga sploh ne vrne ko mu ga dam - melodije posluša kot uročen..bodoči glasbenik??user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
2.4.2009 20:09:04   
Ryssa
Nismo šli danes, celo popoldne ni spal in itak je zaspal ravno takrat ko ne bi bilo treba, budila ga pa tudi nisem. Prej mu ni več smrdelo, pol naslednjič se mi zdi da mu je spet user posted image eh, sej že sploh ne vem več kaj voham, ne vem al smrdi al ne user posted image cel dan že voham plenice.

Sva se odločila, da zjutraj če bo spet plenica tak smrdela kot danes, da ga peljeva, pa bo pač treba riskirat tiste bolezni v čakalnici user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
2.4.2009 20:20:47   
nell

Jutri greva pa v Zasavje, babico pogledat in gume na avtu menjatiuser posted image

Pol se pa se na kavi pri meni oglasi.

Aha naša ograja stoji in je kljub vsemu krasna - zdej mi je všeč, prej si sploh nisem predstavljala, če bo to sploh vredu. Bom pripopala slikico, ampak jutriuser posted image

Pedikura - krasota - mi je zlooo fajn noge zmasirala - navdušena, ampak hkrati mal razočarana, ker mi podplate pa ipak še moj boljše zmasira, sem mal več pričakovala - če ne druga, sem mela eno urco in pol samo zase in za razvajanje in jaaaaaaaaaaaa paše.
Moja dva sta preživela, mal je sitko, ker ni mogu spat, ker je majster ropotal k je ograjo rihtu - no pol mu je pa za 15 minut zaspal in ko pridem js domov, se ravno zbudi - me je bil tolk vesel, da se me ene pol ure sploh ni spustuuser posted image user posted image user posted image user posted image - moj pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

o.k. danes očitno še kr neki sračkamo s tem spanjem - bi se že mogli spravit, pa se mi ne da - moj za računalnikom, js za računalnikom - Tibor pa med igračami - in novica, po novem pokaže kje je lučka. In pol hec, mu rečem zjutraj dej mi lupčka in  mali tolk cart pokaže na lučuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem tamalega spravit v mižule, drgač bo čist razštelan

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 4173
2.4.2009 20:38:57   
Ninaaa
Čipka, midve imava pa enak problem, moja Špela se je tudi dva tedna nazaj odločila, da ne mara več flaše. Ponavadi je zvečer dobila kašico, polokrog 22h pa še eno flašo mleka,  zdaj pa se zvečer lepo naje čokolina ali gresa in tista flaša ji nikakor ne diši. Jaz je nič ne tehtam, se mi zdi dečva čist v redu in zdrava, pa ne zgleda mi prikrajšana zaradi mleka. Kao bi naj otroci do 1 leta še vedno dobivali mleko, pa kaj naj nardim če ga naša noče?!

Nič, smo pa zdaj samo še na žlici, pije mi itak iz lončka, tko da sem lepo flaše sterilizirala in pospravila za naslednjega člana. Sej še vedno dobi 2 mlečna obroka na dan, drugače pa papca vse tisto kar midva. Nehala sem se sekirati. Je pa malo čudno, da je tvoja zgubila težo, mogoče je vseeno za vprašat kaj nardiš v tem primeru.

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
2.4.2009 20:55:29   
kaja02
PABLO- user posted image  ZATE IN ERAZMA, upam, da se kmalu pozdravi,
na kavo pa se jaz prijavljam,če lahko

maja t.- user posted image  za prespane noči in uspešen nakup, jaz raje ne grem v trgovino, ker mi nič ni prav, al pa vse tako čudno na meni stojiuser posted image
lepe slikceuser posted image

sayuri- lepe slikceuser posted image

bella- user posted image  za izpit

V LEJINEM IN MOJEM  IMENU HVALA ZA ČESTITKE

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?