Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Zoja kaj pa če ni dovolj zaspana? Do kdaj ti spi popoldan? Naša je zadnjič do 18 vlekla.. nikoli več. Mogoče ni dovolj sita? Pol mi pa že zmanjka idej... Mislim, da ni preveč spala, popoldne samo 45 min, dopoldne 1,5h. Sita, mislim da je, ker punca kar veliko je. Sicer pa me preseneča, sedaj sem jo položila v posteljo (najino - delam kot Kaja, čez dan spi v najini, kao razlika dan-noč ) in ji naštimala uspavanke, ji dala lupčeka in rekla, da sedaj pa naj počiva (res sem jo držala budno ob 12.15h) in punca spi Tejkaz, lepo darilo. Mi se pisank ne gremo , no nekaj malega vsak dobi, Kaja Lina pa bo seveda izjema, bo dobila sigurno od vseh nekaj . Tamy, luštni ste! Krysia, bravo za zobek! Ja, upam, da bomo mi tudi kmalu tam, če so to zobi, seveda. Neža, jupi, pa bo le posijal sonček in kako bo toplo Ryssa, upam, da ni z Lanom kaj hujšega in da je res le kakšna hrana. Kako pa boš ukrepala, pa si se že odločila, pa punce so že pomagale. Jaz bi verjetno P klicala. Gajka, tudi jaz bom vzela manjšo, sem jo videla pri Tejkaz in je res kul! In bravo za Roka, sedaj pa hitro napreduje! Priden fant! Veveričica, kot so ti punce rekle, smo odprtih rok in zelo lepo sprejmemo tudi kakšno novo, pa čeprav se me kao malo bolj poznamo. Nič hudega, ni lepo spoznavati nove ljudi. Mogoče pa s katero ohraniš stike tudi kasneje, to je pa super, ni?! In hvala za pohvale Nell, uživaj! In ja dobro si to rekla! Erin bravo! Sedaj pa Bled kliče, ne? In hvala, res se moram malo skulirati, se čist preveč obremenjujem Grem jaz po kavico, spat ne bom šla, mi je to malo mim, še nisem tako utrujena. Jutri greva pa v Zasavje, babico pogledat in gume na avtu menjati