|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
2.4.2009 11:37:08   
Zoja Miša
Hvala vsem (Naty, Tejkaz, Krysia, Gajka, Neža, Buhtlček (kok si lepo napisalauser posted image )) za nasvete, bom vse poskusila. Čeprav vroče nimamo, ponoči centralana ne laufa. Tema je tudi, nič luči ne prižigamo. Pa z Gengigelom mažem...ja mogoče je to potem pomagalo, je bolje spala. Pa bom mojo majico zraven dala...ah, nekako bo že. Saj ni tako grozno, sedaj se bolj počutim po vaših nasvetihuser posted image

Matejka, lonček presenečenja je kul igrača, naša rada ven pobira like in jih meče naokoli. Kasnjeje jih bo verjetno tudi zlagala v odprtinice.

Češnjica, kje se pa skrivaš?!

Čipka, upam, da je vse o.k. user posted image

Tamy, vidim, da ni samo pri nas tako, pa se nismo seliliuser posted image . Očitno je to neko trapasto obdobje.
Bella, jeeee, barvoooooooooooo!user posted image user posted image user posted image

Pablo, jaz se ti z veseljem pridružim! Lepo te je zopet slišati. Pa pozdravite se!user posted image

Maja T lepe slikice, glede dojenja, pa je, saj je bilo dolgo. Enkrat je pač treba zaključit.

Sayuri, ko ti bo ratalo, prosim, verjamem, pa da ko si sama je to prava loterija, Zara je že hitra in ti uideuser posted image  Kako smo čedni na slikicah!user posted image

Tejkaz, verjetno res, samo poglej to sliko in nasmešek, dam ji rokice pa se sama dvigne, pa prime in evo stoji.user posted image Sicer še malo labavo, ampak vseeno, in ko ji rečem hopa-hopa poskakujeuser posted image  Srečanje - sem za.
user posted image

Gajka, jaz bi tudi kocko kupila, povej katera je boljšauser posted image  Sem že manjo mislila, sedaj pa sem v dilemi. user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
2.4.2009 11:37:41   
bella02
PABLO, naj se Erazem in Otmar čimprej pozdravitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da vam kava uspe, res paše, da se malo odklopiš kdaj

nell, veš, kako pravijo? Brez deca je user posted image , z njim pa včasih še večji! Sej bouser posted image

MajaT., sama se boš mogla odločit. Našla boš zagovornice obeh strani. Si pa dolgo dojila, zato ti nej ne bo hudo, če nehaš. Pa lepe slikce!
Vreme: saj smo vendar aprila, ko je vreme user posted image

tejkaz, sem vesela, da si se naspalauser posted image . Pa še samo 14 izpitov imamuser posted image user posted image . Za 8. aprila pa še ne vem, kako bo.

Zojko Mišek, ne bom pametovala, ker ne vem, kaj bi ji bilo. Morda ji je prevroče, morda bodo res zobki, morda ... Pojma nimamuser posted image . Glede puzanja je res tako, da ti bo morda direkt shodila. Saj ne puzajo vsi. Upam, da bodo noči kmalu mirne.
Pa tudi Teja se je zdaj ene dve noči v spanju zajokala, samo jo je duda hitro potolažila in je spala do zjutraj. Je pa začela spati na trebuhuuser posted image .

Tamy, to je najbolj razširjena igra naših user posted image : vržem in : "Mami, poberi!"

Kryisa, da se ne bi šla slučajn kopatuser posted image , ko si glih navajena bazena

LEJA (kaj02), LEON (daja28) in ŽIGA (july1 ) - čestitke za 8ko!

Vsem hvala za čestitke za izpituser posted image . Je lepo, če se še kdo veseli s tabo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
2.4.2009 11:40:15   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Jutrouser posted image , se pridružujem user posted image preživeti nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ZojaMiša, tudi meni ni nič jasno, kaj se zdaj dogaja s T&T, kajti takih noči resnično nisem navajenauser posted image , tako kot je sedaj, še na začetku ni bilouser posted image

Pri nas isto nikoli ni toliko jokala.user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
2.4.2009 11:42:15   
Zoja Miša
Bella, hvala tudi tebi. Pa ja, hitro avto kupit in k nama na kavo! Sam jaz ne znam tako dobre naredituser posted image . Eh, bomo pa babe šle v spodnji lokal, tam dobro delajo, pa toplo bo, pa sonček...ja sanjam ne?!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
2.4.2009 11:55:38   
tejkaz
Zoja Miša, vidiš, Jaša pa še lep čas ne bo znal stati ali se postaviti na noge. Je še čisto švohcen. Zna se pa puzati v rikverc.

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Zoja Miša se strinjam s Tejko. Našemu je blo tud enkrat vmes pretoplo. Sedaj zvečer zluftam in čist zaprem radiator. Ampak to je blo enkrat. Za ostalih sto variant pa ne vem...krči, zaprtost, alergija pa ga je srbelo, ga je zeblo (to je blo preden mu je blo vroče, ko mu je termostat začel delat  ), pa ne vem kaj še vse, za velikokrat pa nimam pojma. Pa tud jaz se ne pogovarjam z njim ponoči, ne prižigam luči oziroma minimalno brez česar kdaj pač ne gre.  Pa pomagala je selitev v njegovo sobo, ker ne skočim več vsakič, ko zajamra, ampak se mora že mal dret. Včasih neha, ko pridem do njegovih vrat. Pa midva ga ne budiva več s premetavanjem. Trenutno je ok, kaj nas pa še čaka, pa bomo vidli. Hočem ti povedat to - ti si super, ker ti ni vseeno, se trudiš, jo imaš rada in ji želiš najboljše. In to je vse, kar potrebuje, da bo zrasla v super punco. Do takrat bo pa še svašta. Ti poskusi ugotovit, pa bodo take stvari minile, ene zato, ker jih boš ''pogruntala'', druge pa vmes, ko jih boš poskušala razvozljati  . Vse bo ok, poskusi se pa vmes kaj naspati kadar pač utegneš. Držim pesti, da hitro mine.

Lepo si napisala.

Neža7
, a nič ne dežuje pri vas?

Ryssa, bravo za plazenje. Kmalu ga boš imela polno stanovanje.

Naty, v petek pa jaz na žalost ne morem. Edini prost dan drug teden je sreda. Res upam da boste zdravi. Nekatere te že dolgo niso videle.

Krysia, bravo za sedenje. Pa upam da bo čim manj trdih pristankov. Glede hripavosti pa ne vem. Mogoče Prospan da bi se odkašljaluser posted image Mogoče ti bo vilika kaj svetovala. Kje si, Vilika??

Tamy, malo iz firbca sprašujem. Sem tvoje tickerje gledala. Kdo je Barbara?

ponedeljek 6.4. Celje

tejkaz
gajka ?
PABLO ?

sreda 8.4. Medvode

tejkaz
Krysia
Naty
Zoja Miša
Bella ?
Buhtlčk

Jaša spet spi, jaz pa kavico, potem pa učke počivat.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 2.4.2009 11:56:19 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
2.4.2009 11:57:02   
matejchi
Zoja kaj pa če ni dovolj zaspana? Do kdaj ti spi popoldan? Naša je zadnjič do 18 vlekla.. nikoli več.user posted image Mogoče ni dovolj sita? Pol mi pa že zmanjka idej...

pazite se.. Maruša prihaja... bum po buči.
http://www.youtube.com/watch?v=Ldzzf_tO4BE

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4106
2.4.2009 12:07:21   
daja28
Najprej hvala za čestitke. madonca gre cajt prehitr naprej.

Pr nas pa dons skoz sam ščije.user posted image

Erin - Pri nas nič novega za seznam. Sva mislila, da že sedi, pa si je prislužil eno buško. Plazi se pa u rikverc že od 7 meseca pa okrog in okrog.

Včeraj sva bila prvič na plavanju in je užival še pa še. Skoz je vriskal. Prvič mu je tudi uspelo dati papa in to 2x, tko da vem, da ni bilo naključje.user posted image user posted image user posted image

Pa zanimivo je bilo brat, kaj in kako jejo vaši user posted image . Pri nas je pa takole:
Ko se zbudi, se pri meni malo pocrklja.
9h - sadje, včasih zmešano z riževo kašico 200ml
12h - 13h - zelenjava (2x na teden z mesom) 200ml
16.30 - sadje
18.30 - riževa kašica
20.00 crkljanje pred spanjem

Kmalu bom začela uvajat še pšenico pa jajce, po 9. mesecu pa še skuto in jogurte.

Mejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

Neposredna povezava do sporočila: 4107
2.4.2009 12:25:05   
tejkaz
Moja dva sta pa od mojih bratov in sestr dobila tole za pisanko

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
2.4.2009 12:28:53   
bambi14
Pozdravljene,

jaz se vam vsem opravičujem, ampak meni ne uspe prebrat in ni komentarjev in ni čestitk in...

mi smo prvič bolani: prehlad,....zdaj vem kako to zgleda,..bogica je: ne more prav pit iz joške, ne more spat,....mah saj bo, jo zalivam z fiziološko in pucam nos. K zdravniku še ne mislim it, ker nima vročine,...tipičn prehlad, samo, da ne ve kaj jo to heca in je tečka mala boga.user posted image

Lepo bodite, grem jo spet dvigit, ker piska v posltli,..user posted image user posted image .

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
2.4.2009 12:37:44   
Tamy30
ojla, smo se ravno najedli. Tako jaz kot Martin. Danes smo jedli zelenjavno kasico. (brokoli + krompir)

Tejkaz Barbara je moja pastorka. Je od mojega dragega hcerka. Pa jo imam ful rada, tako kot ona mene.

Komaj cakam na prvomajske praznike. Letos gremo vsi skupaj na morje, v kamp. Komi cakamuser posted image

Ok, Martin klice, .....

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
2.4.2009 12:40:56   
Tamy30
aja pa se danasnje slikce:

mami ku, ku
user posted image

tak se pa plazi, rikverc:)
user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
2.4.2009 12:44:29   
buhtlčk
Hvala za pohvale o lepem pisanju user posted image . To je moja mantra v vseh tistih mesecih, ko sem hodila vsa neprespana naokoli, pa je meni pomagala iz dneva v dan.
Kuham mulčku krompir in cvetačo. On pa spi. Grem še jst nekej jest (no eno milko sem že - že vidim, da bom na ločevalni maja - še par kil mam za zgubit, sam tkole pa res ne bo šlo)

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
2.4.2009 12:44:33   
tejkaz
U Tamy, še eno vprašanje. Tele prevleke za sedežne. A si jih preko Quelleta naročila? Jaz sem jih ene tri tedne nazaj, pa jih še nisem dobila. A se dobro obnesejo? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
2.4.2009 12:45:41   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ne razumem - za kako pisanko?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
2.4.2009 12:47:22   
tejkaz

Velikonočnega zajčka.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
2.4.2009 12:51:34   
Krysia
No, pri nas je pa danes en divji dan ... zjutraj sem rekla, da že sedimo, potem je prej padu in si prislužil prvi trd pristanek user posted image . Mal smo jokcal, pa je blo OK ... prejle se mi je pa pri hranjenju zdel, da se žlička v ustih ob nekaj zatika, pa sem šla preverjat .. in mamo prvo žagico ... čist mal zobka je ven pogledalo, je treba prov pod ta pravim kotom pogledat, če ga hočeš videt, ampak je tam! Tko da ... Erin .. ah, ne, matejchi ma men se zdi zobke čez - prvi zob 2.4. Zdej vsaj vem, zakaj je bil par dni mal čuden .. sem to pripisla temu, da smo uro premaknil, pa ga je očitno zobek matral ... Zoja Miša, mogoče bo pa pri vas tud tko ...

bambi14, vi se tud pozdravte user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Zoja kaj pa če ni dovolj zaspana? Do kdaj ti spi popoldan? Naša je zadnjič do 18 vlekla.. nikoli več.user posted image Mogoče ni dovolj sita? Pol mi pa že zmanjka idej...

Ja, pri nas je tud včeraj spal do 18h - katastrofa. Vse je blo zmešan (mami pa še najbolj user posted image ), nč ni šlo niti približno tko kot ponavadi - ob 18h pol nisem vedla al naj mu dam tist, kar bi moral popoldan pojest al naj mu dam kr kašico, ki jo je presd spanjem ... mah, upam, da se ne bo ponovilo, ker pol ga sploh nisem mogla spravit spat do 21:30, pa je lepo hodil spat med 19 in 20 ...

Bella02, me nič ne vleče v ta naš "bazen" - je grde rjave barve, voda pa tud ni preveč čista user posted image bomo mel pa kmal race na vrtu, če bo šlo tko naprej user posted image
A katera ve, kdaj bo ta dež nehal padat? A bo vsaj vikend lep? Neža, kje je vremenska napoved? user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
2.4.2009 12:55:02   
gajka

Velikonočnega zajčka.

Navada v naših koncih. Boter (lahko tudi kdo drug) svojemu krščencu za veliko noč prinese ''pisanko'' - kakšna darilca, sladkarije, šarkelj, jajčka itd.

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.4.2009 12:57:58 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
2.4.2009 12:55:26   
Neža7

Neža7, a nič ne dežuje pri vas?

Ne user posted image  Dobiš par kapljic potem konec..... Zunaj je mokro, ker je čez noč dežvalo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
2.4.2009 12:58:17   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Neža, kje je vremenska napoved? user posted image

Ljubljana

datum
vreme
min.(°C)
max.(°C)
veter

Četrtek
02.04.2009
user posted image
9°C
14°C
user posted image

Petek
03.04.2009
user posted image
7°C
13°C
user posted image

Sobota
04.04.2009
user posted image
9°C
16°C
user posted image

Nedelja
05.04.2009
user posted image
8°C
18°C
user posted image

Ponedeljek
06.04.2009
user posted image
8°C
16°C
user posted image

Torek
07.04.2009
user posted image
6 °C
17°C
user posted image

Sreda
08.04.2009
user posted image
4 °C
18°C
user posted image

Maribor

datum
vreme
min.(°C)
max.(°C)
veter

Četrtek
02.04.2009
user posted image
7°C
14°C
user posted image

Petek
03.04.2009
user posted image
6°C
13°C
user posted image

Sobota
04.04.2009
user posted image
7°C
16°C
user posted image

Nedelja
05.04.2009
user posted image
6°C
17°C
user posted image

Ponedeljek
06.04.2009
user posted image
6°C
14°C
user posted image

Torek
07.04.2009
user posted image
3 °C
16°C
user posted image

Sreda
08.04.2009
user posted image
5 °C
18°C
user posted image

_iprom_s='h84evezl';
_iprom_d='468x60';

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
2.4.2009 13:02:01   
Ryssa
Luštne slikce, kok Kaja Lina stoji user posted image  user posted image

Eno vprašanje:
Lanu danes grozno urin smrdi, že zjutraj sem zavohala, smrdi mu prav tako kot kakšnemu odraslemu, recimo na javnih wcjih je tak vonj user posted image
Kaj naj, bi mogla poklicat P? Dajem mu velik za piti, še kaj? Koprivin čaj mu najbrž ne smem dat?

Pomagajte prosim!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
2.4.2009 13:08:01   
MATEJKA_
vau, eni že stojijo, naša pa še niti sedi ne dlje kot 1 min user posted image  do naslednjega leta bo že user posted image ...

meni pa je danes zjutraj mož rekel, da me je okrog riti in bokov kar lepo pobralo, pa sem hitro stopla na tehnico in res - samo še 2,5kg viška (od skupno 20) user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
2.4.2009 13:09:25   
gajka
tejkaz - glede srečanja, midva sicer lahko prideva do CE, imava sicer ob 9h še plavanje, ampak to tudi zadnjič ni bila ovira. Bi bilo pa fino, če se jih vsaj še kaj javi. Če nas ne bo tako veliko, se lahko mogoče kar v City Centru zgoraj pri džungli dobimo.

Zoja Miša - wau, a pri vas tudi že kar na noge? user posted image user posted image Kocko bom pa jaz vzela najbrž tisto ta manjšo leseno, ker ta velika je še veliko preveč zahtevna za našega mulota (risanje s kredo je zaenkrat še neaktualno, tisti inštrument, ksilofon, ali kako se že reče, tudi, z ure bo kvečjemu oba kazalca polomil...)

Čestitke za vse obletnice, za vse zobke, za vse nove podvige (sedenja, plazenja, hojo, ploskanje, pa-pa-panje itd.)! user posted image

Naš mulo se sicer že uspe držati minuto v sedečem položaju, je še vedno malo ''puklast'', premika se tudi okrog s kotaljenjem, goseničkanjem in podobnimi premiki, tako, da v april bomo pa očitno padli. user posted image No, ko sem že pri premikanju - Rok se ful poskuša plazit kot kak vojak (rita pri tleh, pa izmenično premikanje rok in nog), ampak mu povsod (pluta, parket) drsi in nikamor ne pride, potem pa kar obupa. user posted image Če ga dam pa na puzle ali pa v spalnico na tepih, se pa noče plazit, ampak se samo kotali. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
2.4.2009 13:10:51   
tejkaz
Ryssa, mogoče je res dobro da pokličeš v ZD. Ena kolegica po vonju urina prepozna kdaj ima otrok urinoinfekt. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
2.4.2009 13:24:15   
gajka
Ryssa - se strinjam s tejko. Pokliči P.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
2.4.2009 13:40:04   
Ryssa
Sem poklicala, je ena smotana sestra rekla, da bi morali pogledat urin. Zdej sem pa v dilemi, mali nima nobenih drugih znakov - vročina, tečka, karkoli. A ga naj peljem tja, ko so bolni otroci? Velika verjetnost je, da bo pa tam res kaj pokasiral. A naj počakam do jutri?
Joj, sploh ne vem kaj naj user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?