Zoja Miša
|
Hvala vsem (Naty, Tejkaz, Krysia, Gajka, Neža, Buhtlček (kok si lepo napisala )) za nasvete, bom vse poskusila. Čeprav vroče nimamo, ponoči centralana ne laufa. Tema je tudi, nič luči ne prižigamo. Pa z Gengigelom mažem...ja mogoče je to potem pomagalo, je bolje spala. Pa bom mojo majico zraven dala...ah, nekako bo že. Saj ni tako grozno, sedaj se bolj počutim po vaših nasvetih Matejka, lonček presenečenja je kul igrača, naša rada ven pobira like in jih meče naokoli. Kasnjeje jih bo verjetno tudi zlagala v odprtinice. Češnjica, kje se pa skrivaš?! Čipka, upam, da je vse o.k. Tamy, vidim, da ni samo pri nas tako, pa se nismo selili . Očitno je to neko trapasto obdobje. Bella, jeeee, barvoooooooooooo! Pablo, jaz se ti z veseljem pridružim! Lepo te je zopet slišati. Pa pozdravite se! Maja T lepe slikice, glede dojenja, pa je, saj je bilo dolgo. Enkrat je pač treba zaključit. Sayuri, ko ti bo ratalo, prosim, verjamem, pa da ko si sama je to prava loterija, Zara je že hitra in ti uide Kako smo čedni na slikicah! Tejkaz, verjetno res, samo poglej to sliko in nasmešek, dam ji rokice pa se sama dvigne, pa prime in evo stoji. Sicer še malo labavo, ampak vseeno, in ko ji rečem hopa-hopa poskakuje Srečanje - sem za. Gajka, jaz bi tudi kocko kupila, povej katera je boljša Sem že manjo mislila, sedaj pa sem v dilemi.