|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
28.3.2009 14:35:04   
matejchi
erin danes je menda mrk... da za eno uro ugasnemo luči... zna bit kaj v tisti uri.... al pa ne, če bo net delaluser posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
28.3.2009 14:38:48   
matejchi
sayuri je šla pomoje v Benetke...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
28.3.2009 15:15:36   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

erin danes je menda mrk... da za eno uro ugasnemo luči... zna bit kaj v tisti uri.... al pa ne, če bo net delaluser posted image

Pa ja ni ravno tisto uro ko imam jaz končno čas in spravim rit za računalnik...no čene se jo bo kam drugam prestavil...

Grem stavt da se jih bo večina guncala tist časuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
28.3.2009 15:24:24   
sayuri
Evo me doma....

Ah... user posted image user posted image user posted image

Lovro joka....samo malo...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
28.3.2009 15:42:54   
sayuri
Evo me doma. user posted image user posted image user posted image  Ne vem al ste vse že dale čez razvajanja v Dolenjskih Toplicah al ste pa kaj sodelovale z mojim, da ste vedle, kam me pelje user posted image user posted image user posted image . Zjutraj je bila že ob pol osmih sestra Ana pri nas, da je prevzela vse tri otroke. JAz z navodili, kot ponavadi...ona me je skorajda ven vrgla v smislu "Pojdi in uživaj" user posted image user posted image user posted image . Ja, V Dolenjske Toplice sva šla v Zeusovo kopel user posted image user posted image user posted image  za začetek, potem pa še na masažo. Po vsem še na kavico in na dobro kosilo. Ah je pasalo. Uno maserko bi kar domov vzela. PA sem načeloma malce proti tem masažam .... ampak tole danes je bilo pa na pladnju prinešeno. Pa vse se vrti okrog tebe...dobesedno te po rokah nosijo... user posted image  Sem čist zadeta (še malce od šampanjca,ki je pasal za spremembo) in moram zdajle preštet, če so vsi otroci na broju user posted image .

V glavnem...bilo je lepo, uživala sem, pasalo je.... user posted image  Predvsem pa mu je uspelo presenetit me user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 28.3.2009 15:44:08 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.3.2009 15:57:04   
bella02
Sayuri, jeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image , samo da je presenečenje uspelo. Če bi šle stavit, bi prvič v življenju nekej uganilauser posted image user posted image user posted image . A veš, kaj so delali froci doma? To:  user posted image . So bili veseli, ker mamica zasluženo uživa in ker imajo tazga atija, da zna mami presenetit!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.3.2009 16:13:31   
nell
Evo mene neki zanima - sem brala, da ste se neki časa nazaj pogovarjale, da daste otrokom tud kak vanilijev puding (menda sem prav prebrala) - pa me zanima kako ga pripravite, a ga na AM skuhata al kako ????? Js sm pri teh stvareh čist anti - tko da bi bil kak nasvet več kot dobrodošel.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
28.3.2009 16:20:58   
sayuri
nell jaz sem prvič skuhala vaniljev puding prejšen teden na navadnem kravjem mleku. Torej pri starosti 8,5 meseca.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
28.3.2009 16:24:00   
Zoja Miša
Moja dva spita. Madonca še sreča, da je bolezen v enem dnevu šla, ker drugače ne vem kdo bi bil prej hin. Jaz ali user posted image . user posted image user posted image user posted image
Prej pozabila reči, lepe slikice user posted image

Bambi, madonca si pridna. 10tka. Juhu! S kuhanje pa si tudi iznajdljiva, saj sem tudi jaz, sam meni se ne da. Samo za mene, je to izguba časauser posted image

Veveričica, samo da je vse o.k. In kaj ti je rekla zaradi tega ko ima tako trde nogice?

Sayuri, juhu, si uživala. Super! Sem skos hodila čekirati kdaj se boš javila ali boš preveč v oblakih, pa ne boš mogla!user posted image  Vidiš, da masaža paše, ne? Jaz komaj čakam sredo!

Nell, men se zdi, da je Maja T napisala, da ga na AM mleku skuha. Neža pa daje enega iz Mullerja. Ne eno ne drugo še nisem probala, tako da...user posted image

Mene pa zanima, kako vaši kakajo sedaj? Mislim barve? user posted image  Pri nas je sedaj kar ene parkrat čudno zeleno, ali je to kaj narobe?!user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi, da je to bilo po skutah in jogurtu. Je možno?!user posted image

Erin, a mora bit lepo vreme za obisk?user posted image  Ker prihajajoče teden je TAKLEuser posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.3.2009 17:13:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Evo me doma. user posted image user posted image user posted image  
V glavnem...bilo je lepo, uživala sem, pasalo je.... user posted image  Predvsem pa mu je uspelo presenetit me user posted image

SUUUUUUUUUUUUPER!!!!user posted image user posted image user posted image Sem tudi skoz hodila preverjat kdaj se boš javilauser posted image Bravo ati!

Zojman miškoman - jah vreme očitno res ne bo naklonjeno..mater al smo bolni al pa je grdo vreme..še ven se ne moremo zbasatuser posted image user posted image user posted image Bomo pa doma...kofe imam, igrač je tud kar nekaj, postelj dovolj...samo malce je našarjeno ampak boš zamižala aneuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.3.2009 17:15:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Moja dva spita. Madonca še sreča, da je bolezen v enem dnevu šla, ker drugače ne vem kdo bi bil prej hin. Jaz ali user posted image . user posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima, kako vaši kakajo sedaj? Mislim barve? user posted image  Pri nas je sedaj kar ene parkrat čudno zeleno, ali je to kaj narobe?!user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi, da je to bilo po skutah in jogurtu. Je možno?!user posted image

Samo da si boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naš kaka, včasih bež, včasih bolj temno rjavo, ko je korenček za malico ali pa marelica/breskev malce bolj uranžno, včasih tudi malce na zeleno potegne ja...mislim da je res zaradi mlečnih zadevc tako...user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.3.2009 17:18:57   
matejchi
babe - avgustovke... vse bi mogle dobit viktorja za posebne dosežke, kakšna tudi že za življenjsko delo..user posted image
Mene pa moj danes še ne, jutri pa skoraj zagotovo pelje v Polje... ker mi manjka svežega zraka.. edino do Lidla sem skočila po jadodke.... pa nič se mi ne da, HB še ena urca pa pride, da greva guncat... user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.3.2009 17:24:52   
veveričica
o na hitro ,da se javim.na  NFT je rekla ,da to ni nič hudega  pač je  že  bolj močna  in  ko ji kaj ne paše to dela.opozorila me je edino   na dviganje. jo ne smem pod rokcami prijemat  ker   posledično  dela trde noge.to je to.zdaj pa gremo  v kranj   na obisk k enim  prijateljem.uživajte.papa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.3.2009 17:47:10   
majči22
Erin zmenjeno za telovadbo. Sm takoj za!
Sayuri huuuuudddddooooo!! Ma samo, da sta uživala. Če ne drug si ti to zaslužiš. Super!
matejchi še dobr da maš guncanjeuser posted image , jest še tega nimam k so user posted image na pohodu, še kakšne dva dniuser posted image user posted image user posted image
veveričica super!

Dons se mi pa čist nič ne da! Jest bi tud mogla it na kakšno razvajanje.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.3.2009 17:47:33   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Luna2008 lepo te je bilo spoznatiuser posted image ..sam kako si pa ti takoj vedla da sm jaz jazuser posted image

Moj user posted image bo dns tepen, pa ne na način nočnih igric, čist zaresuser posted image ga še ni domov, 20min pred plavanje ga kličem, ej stari kje si: mam ful dela...in sva šle same tud prou, ja sayuri&matejchi tako pa mene razvaja

ja tudi tebe je bilo lepo spoznati !!veš da sem vedla po slikcah ki si jih dala na forum kjer si tudi ti gor user posted image

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.3.2009 17:50:48   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: betty

IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

IZVIRNO SPOROČILO: betty

AVTOSEDEŽ - ima katera sedez Romer King plus? ste zadovoljne oz. malcki?

Ne vem kaj naj kupim????user posted image

betty- mi imamo od Römerja z izofiksom, samo baje je Römer Mercedes med avtosedeži- tako da ja sigurno je dober !!

luna2000user posted image  ta mi je vsec. morda v modri ali pa indigo barvi.
nas avto nima izofixa.... tko da ....

a ima se katera KING plus???

ja lep je midva sva tud tega king plus gledala samo pol sem študirala da bo še za kakega otroka pa da bo lažje takega z izofiksom čez nekaj let prodati...se pa lahko tudi z izofiksom da v avto ki ga nima-samo s pasi privežeš. ma ja so pa res kar dražji ...

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.3.2009 18:01:18   
Erin
matejchi a teb kickmania dela?user posted image

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
28.3.2009 18:01:55   
Luna2008

anita a si kakšne plašče vidla v Svilanitu?

matejchi - če lahko jaz pokomentiram, sem bila prejšnjo soboto tam.običajne cene kopalnih plaščev so okoli 60-70€,
jaz sem ga dobila ocenjenega kao blago z napako pa mu nič ni za 40€ pol je še bil pa na vse -10% popust tak da je bil 36€
samo je do kolen s kapuco- so jih imeli kar nekaj v tistem znižanem delu trgovine.samo če misliš pa tiste plišaste pa ne vem...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
28.3.2009 18:11:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

anita a si kakšne plašče vidla v Svilanitu?

matejchi - če lahko jaz pokomentiram, sem bila prejšnjo soboto tam.običajne cene kopalnih plaščev so okoli 60-70€,
jaz sem ga dobila ocenjenega kao blago z napako pa mu nič ni za 40€ pol je še bil pa na vse -10% popust tak da je bil 36€
samo je do kolen s kapuco- so jih imeli kar nekaj v tistem znižanem delu trgovine.samo če misliš pa tiste plišaste pa ne vem...

Samo še nekaj dni imaj ote popuste..

http://www.svilanit.si/novice_page.asp

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.3.2009 19:43:29   
matejchi
http://image.24ur.com/media/document//60269161.pdf

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
28.3.2009 21:04:37   
kaja02
čer!!

sem vas komaj prebrala, mi ni delu internet včeri in danes skor cel dan, ga je zdaj brat popravu, sem bla pa včeri čist zgubljena, ker nisem mogla za rač. zvečer, moj je delu, otroc spal, po tv pa beda...

lepe slikce, bolančki pozdravte se,

grem, aja pam obilo postelne telovadbe vam želimuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
28.3.2009 21:36:46   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Zojman miškoman - jah vreme očitno res ne bo naklonjeno..mater al smo bolni al pa je grdo vreme..še ven se ne moremo zbasatuser posted image user posted image user posted image Bomo pa doma...kofe imam, igrač je tud kar nekaj, postelj dovolj...samo malce je našarjeno ampak boš zamižala aneuser posted image

Kaj pa če res raje počakava na lepše vreme?user posted image Malo zoprno je otroka iz avta devati in nositi, pa marela...user posted image  Pa še voziti je lepše, če ni dežja. Sicer s tem načeloma nimam problemov, ampak da bi ravno uživala voziti točno v dežju, no to pa neuser posted image  Pa bova šli raje ven na kavico, pa bo.user posted image Saj več kot en teden pa ne more scat, ali pač?user posted image user posted image user posted image  Ne, ne more in ne bo!user posted image  TUKAJ

user posted image  gleda grozljivkouser posted image , jaz pa spat. Še eno uro nam danes odžrejouser posted image , ampak bo pa na konto tega dlje svetlouser posted image user posted image user posted image

Nočko!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
28.3.2009 21:37:30   
Zoja Miša
Šment ni ratalo user posted image

Upam, da tole bouser posted image
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|SI|SI000|LJUBLJANA&metric=1

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3798
28.3.2009 21:38:19   
Zoja Miša
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|SI|SI000|LJUBLJANA&metric=1
Hmmm....user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3799
28.3.2009 21:39:46   
Zoja Miša
O.k. zdej bom nehalauser posted image , ker me nekaj zauser posted image .
V glavnem, 8.3. je narisan sončekuser posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.