Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:04:55
|
|
|
|
matejchi
|
No po dolgem času se še jaz malo oglašam.. ja gužvo mamo, otroci so OK, moj bi skoz na meni visel, jaz sem mu pa rekla, da če je zunaj lepo vreme, naj gre se ven igrat, da ko bo dež bomo pa že kaj drugega počeli... Ne mi zamerit, ker se bolj redko oglašam, sn pa na tekočem. Sn se pa oglasla, ker rabim en recept kaj naj nardim s feta sirom, da bo okusno? (čisto resno vprašanje) samo ne mi šopske solate predlagat.. No zdaj pa grem, lepo se mejte.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:06:06
|
|
|
|
Krysia
|
Gajka, ladja je Škoda Octavia Tour anita, koga moram zdej peljat en giro okol Supernove? Ker avto je registriran za 5 ljudi, nas bo pa več na srečanju ... pa v navodilih piše, da ljudi ne smem vozit v prtljažniku No, skratka, na srečanju bom parkirala nekje daleč, kjer je velik prostora, ker me mal še dajejo tele mere od avta ... predvsem rit ma veliko Aja, pa super slikce od Zoje ... pravi profi tale fotograf Evo, moj je pred par minutami šel na pijačko s kolegi, Rok kao spi (preden je moj šel, je bil v spalnici in je baje naše dete gledalo z velikimi očmi, sam babyphone nč ne jamra, tko da ... priden otrok ), jst pa hitr na net ... jah, mal veselja pa moram imet ... sicer bi si morala še glavo umit, sam to lahko tud jutr ... Lahko nočko vsem pa bolni naj se pozdravijo ... in vsi avgustovčki naj lepo spijo ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:08:57
|
|
|
|
anita goitan
|
kr nate bom splezala in ti vzela pokrov, maš doma enak lonc
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:09:38
|
|
|
|
kaja02
|
že 2x ven vrglo zdaj pa ne pišem več!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:09:38
|
|
|
|
matejchi
|
Je pa res nekaj.. dobro mate Zojo naučeno.. prva stvar kar je bila, ko se je zbudila.. Maruši je dala znak, da mora copate sezut... no ok, Maruša je pol slekla še hlače... ( "you can leave your hat on..." ) in potem je Zoja prevzela vlogo..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:10:52
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 že 2x ven vrglo zdaj pa ne pišem več! klikni desni gumb na miški in klikni "nazaj"... meni pomaga poleg lekadola
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:11:08
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Je pa res nekaj.. dobro mate Zojo naučeno.. prva stvar kar je bila, ko se je zbudila.. Maruši je dala znak, da mora copate sezut... no ok, Maruša je pol slekla še hlače... ( "you can leave your hat on..." ) in potem je Zoja prevzela vlogo.. hrem rajš spat..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:15:09
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar bambi kam jo pa mahneš? ...lani sem na brucovanju potegnila listek z glavno nagrado: 14 dni učenje angleščine na šoli v tujini kjerkoli in bivanje pri družini z polpenzionom. Lani nisem mogla it zaradi nosečnosti,...ampak morem to izkoristit v času porodniške, ker potem ne bom mogla dobit kr takoj 14 dni dopusta, pa še šparat ga moram. V glavnem nikoli še nisem nikjer nič pametnega izžrebala in lani me je skoro kap, ko sem to dobla. Še ne vem kam naj grem,..šla bi v New york, al pa Novo Zelandijo, Avstralijo......ampak se bom mogla kr z londonom sprijaznit, ker nimam dnarja za karto) morem si sama plačat prevoz). IZVIRNO SPOROČILO: matejchi bambi jaz sem napisala, da ima karmar silikonske... (ker jih ma vsaka znana Slovenka ) neee, jaz sem pristaš Saške...mi masiramo. kak je lepo, da vas mam, se vedno nasmejem. Aja preživela zobarja,...mi je samo popravla plombo iz OŠ in ni bolelo. Uf sem se oddahnila,morem spet tja aprila.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:18:58
|
|
|
|
matejchi
|
anita no saj sem dala piko.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:25:26
|
|
|
|
kaja02
|
matejchi- klikanje z miško nič ne pomaga, al me ti slučajno mal zaj***** sestanek z učiteljico- sem imela danes, sem ji omenila pogovor s Kajo in je potrdila da govori bolj glasno.... je pa Kaja v nedeljo rekla, da komaj čaka da gre v šolo, ker ima tako zeloooo fajno učiteljico mi ji blo nič jasno od kod ji pa zdej to? aja pa včeraj sem z eno od mamic govorila, ki pa je omenila, da je učiteljica baje dobila anonimko, mogoče pa je to razlog za spremembe, vsekakor je dobrodošel krvni testi- Kaja ima super kri, s ščitnco ni nič narobe, tako da moramo razloge in vzroke za njeno prek. težo istati drugje, če pa se bo v roku dveh mesecev še kaj zredila, pa dobiva napotnico za Ljubljano aja jst se pa trenutno uspešno branim in zadržujem, da ne bi napadla hladilnila, se nalivam s čajem ter komaj čakam , da bo jutro, ko bom, lahk spet jedla, se mi kar megli pred očmi anita in matejchi- kok sta mali srčkani
< Sporočilo je popravil kaja02 -- 17.3.2009 21:26:01 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:30:20
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 matejchi- klikanje z miško nič ne pomaga, al me ti slučajno mal zaj***** nič te ne hecam.. ko se ti pojavi tisti error klikneš desni gumb na miški in pol nazaj.. edino, če ti vse skupaj ven zabriše... anita in matejchi- kok sta mali srčkani v Kamniku je vse srčkano... a ne Zo... aja ni še bla tukaj... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197835 no pa sem le dobila...
< Sporočilo je popravil matejchi -- 17.3.2009 21:33:57 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:42:36
|
|
|
|
cebrca
|
Živijo! Evo mene, zadnje čase sem bolj padalska, sem že pisala zakaj. V čet naju z Ivanom žal ne bo, ker imam ta teden že tako preveč nabit z raznimi obveznostmi. Bi mi pa tako pasalo da bi lahko spet malo čvekala z vami Najprej čestitke vsem obmesečnikom! tejkaz, MajaT da je žlička zalavfala!!! MajaT pa čestitke za 1. obletnico! anita, nell vse naboljše! naty pozdravljena nazaj sayuri se trudim bit na RR, mogoče ko bom v penziji bo več časa kupljene kašice kar se tiče sadnih bi Ivan kar poletel ko vidi kozarček, zelenjavnih pa zdaj ne kupujem! kapica sem v BC dobila tako, ko ima flisek okoli ušes, na vrhu je pa bolj tanka, je prav fina. dojenje sem tudi sama zelo vesela da se že vedno pocrkljava zjutraj in zvečer kljub vsem problemom. Bom pa tudi žalostna ko bomo zaključili to obdobje. Mi je pa v tolažbo, da že dolgo vztrajava! Posebne pohvale Zoji Miši in Ryssi za vztrajno pumpanje! karmar Ivan ima Allernovo. Če te še nobena ni pocukala za rokav, te zdaj jaz. Sicer je ne mara pit, ampak kašice nam pa kar lepo lavfajo. Krysia, matejchi imata ZS!!!!!!!!!!!!!!! sayuri, sandra pozdravite se!!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:42:46
|
|
|
|
matejchi
|
tole pa kar pokažite svojim , če vam bodo kdaj očitali... ČISTITE SAMO AKO MORATE Moje dame!!!!!! Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod. Kuća postaje dom kada na namještaju možete ispisati - Volim te. Znala sam svakog vikenda provesti minimalno 8 sati čisteći jer sam htjela da sve bude savršeno - za slučaj da netko navrati do mene. Konačno sam shvatila jednog dana da nitko nije došao - svi su bili vani živeći i zabavljajući se. Sada kada me ljudi posjećuju, ne moram im objašnjavati stanje mog doma, svi žele čuti i zainteresirani su samo da čuju o stvarima koje sam radila dok živim i zabavljam se. Ako to još niste shvatile same - molim da poslušate ovaj savjet. Život je kratak. Uživajte ga. Čistite ako morate.... ali ne bi li bilo bolje da naslikate sliku, ili napišete pismo, ili ispečete kolače ili tortu i poližete žličicu, ili zasadite sjeme, naučite razliku između želim i moram? Čistite ako morate..................... ali nemate previše vremena........... sa pivom koje možete ispiti, rijekama koje možete preplivati, planinama na koje se želite popeti, glazbom koju želite čuti i knjigama koje želite pročitati, prijateljstvima koja želite zadržati i životom koji želite živjeti..... Čistite ako morate, ali život je tamo vani sa suncem u vašim očima, vjetrom u vašoj kosi, pahuljama snijega na vašem licu, kapima kiša. Ovaj dan se neće ponoviti. Čistite ako morate, ali imajte na umu........... Starost će doći i ona nije ljubazna........ A kada umrete, a umrijeti morate.......... vi sami ćete napraviti samo još više prašine. Podijelite ovo sa svim prekrasnim ženama u vašem životu. Pokažite da znate živjeti............ torej, kdaj gremo na pivo???
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:45:13
|
|
|
|
matejchi
|
cebrca ni res ti imaš ZS...aja zdaj sem prebrala šele, da te ne bo... ne gori...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:50:09
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: matejchi anita super fotke, jaz čakam še kakšno današnjo p.s. danes vse super, HB , da ni bilo Zoje Miše, ker bi ne ostalo tiramisuja . ja še dobr da ni blo Trzinke Ka me obirata babe! Da bi pa katera poklicala, to pa ne . Pa tako se mi je luštalo tiramisuja! Pa cel lubi dan sem bla sama v šetnji Slike so zakon!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:57:38
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Sayuri, škoda! Pa le hitro se pozdravite! Cebrca, le premisli si in se nam pridruži!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:58:02
|
|
|
|
cebrca
|
matejchi imaš ZS nazaj!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:59:19
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Cebrca, le premisli si in se nam pridruži! Pa prav rada bi prišla, ampak mi žal ne znese. Saj vem da se mi bo kolcalo, ko boste enkrat na kupu!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:59:31
|
|
|
|
Zoja Miša
|
NOČKA!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 22:20:14
|
|
|
|
matejchi
|
Kaj pa če se dobimo pri Prešernu? Pa gremo lahko ene z vlakom...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 22:31:59
|
|
|
|
Erin
|
V KOLIKOR ŽELITE, DA ZA VAS VODIM SEZNAM "NAPREDKA" VAŠEGA OTROKA, PROSIM DA SPODAJ NAŠTETA DEKLETA SPOROČITE PODATKE - mishel
- tato
- češnjica
- iskanje
- URSKA_P
- erta
- anaya
- aradej
- tatly
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 22:34:57
|
|
|
|
Erin
|
anaya - kje si??????????????????????????????????????????????????? Je sploh še katera opazila da se že od konca januarja ne javlja?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 22:41:59
|
|
|
|
Erin
|
sandra, sayuri - pozdravite se! anita - poganjalci so zakon za otroke... otroci v vrtcu jih obožujejo in se skoraj tepejo za njih..mi ga bomo tudi kupili..čez nekaj mesecev... gajka - glede tega ne vem kakšen je, je pa res samo za notri, za ven je boljše kupiti tricikel,odvisno za kam ga rabiš. Glej pa pod nujno na to da ima poganjalec za zadnjimi kolesi nekakšen podaljšek skoraj do tal ker brez nje otrok v dirki hitro pade na hrbet, ta pa obrat vozila nazaj prepreči ENEJ in LAN - čestitke za 7 mesecev!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 22:59:11
|
|
|
|
karmar
|
cebrca pošlji mi naslov na zs, ti pošljem. Super, bi mi blo težko vreč proč ker vem da bi komu prav prišlo. matejchi a tolk boš dala za torbo??? Kaj pa še dobiš zraven? anita slike so zakon, in to vse- tudi une z Zojo in Maruško maaa, smo meli obiske in zdej sm končno probala jagodni liker, ki sem ga sicer že v nosečnosti nardila...ena prednost ker ne dojim več si lahko kaj več privoščim. Zato sem spila še eno veliko Laško...aja, ne smem reklame delat. In zdej grem po mojga, da ga scukam v dnevno...v sobi spi Urša...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
če se otrok ponoči po nesreči polula v posteljo 2muškatorej vprašanje št. 2
če se otrok ponoči ponesreči polila v posteljo, kdaj potem preoblečete posteljo?takoj (
77%)
naslednji dan (
21%)
ko je na vrsti preoblačenje postelj v mesecu (
2%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!