|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
17.3.2009 16:09:26   
gajka
sandra123 user posted image user posted image user posted image za tvoje 3T!

sayuri - upam, da so pri vas samo zobki in da ne greste po stopinjah sandrinih 3T. user posted image

krysia - in kakšna oz. katera je ta vaša/tvoja nova ladja? Sprašujem, ker morava tudi midva menjat, jaz sigurno, pa se ne morem odločit.

Midva sva bila danes prvič na NFTH. Meni je bilo prav fino in tudi Rok je bil precej razpoložen. user posted image Jutri me čaka pa zobar. user posted image user posted image Nazadnje sem bila pri zobarju še bolj na začetku faksa, od takrat pa je že tudi kar o-la-la let. user posted image Se mi je ravno zadnjič po srečanju v CE odkrušil košček osmice, tako da se zdaj temu ne morem več izogibat.

Glede srečanja v LJ - zaenkrat je najina udeležba bolj ne kot ja. user posted image

A ima katera kakšne izkušnje s temi otroškimi poganjalci oz. konkretno s tem modelom?

Pa še pozdravček od Roka user posted image :
hutnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ssccccccx:
m
                    -ll            uu  ,4yxl< qfaa

< Sporočilo je popravil gajka -- 17.3.2009 16:12:25 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
17.3.2009 16:46:22   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

A ima katera kakšne izkušnje s temi otroškimi poganjalci oz. konkretno s tem modelom?

Točno tega imamo mi. Eden od naših poganjalcev user posted image Če ga misliš imeti za notri je enkraten, za ven pa ni nikakor, ker je izredno nizek in se že ob vsak kamen spotakne.

Kasneje smo mi kupili tegale: http://www.moj-album.com/uredi/tejkaz/11763664/?os=12285411 ta je pa res super. Imaš jih v večih barvah user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
17.3.2009 17:44:30   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Točno tega imamo mi. Eden od naših poganjalcev user posted image Če ga misliš imeti za notri je enkraten, za ven pa ni nikakor, ker je izredno nizek in se že ob vsak kamen spotakne.

Kasneje smo mi kupili tegale: http://www.moj-album.com/uredi/tejkaz/11763664/?os=12285411 ta je pa res super. Imaš jih v večih barvah user posted image

Imela bi eno zadevo za zunaj. Ampak tako, da so lahko noge ''na varnem'', ko ga rineš okrog, pa da se lahko tudi sam poganja. Stanje okoliških cest pa tako poznaš. user posted image Tvoj link mi pa ne dela. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
17.3.2009 18:33:04   
Tamy30
hello,
prvo da ne pozabim
ERIN: (za seznamcek): samostojno sedenje pri 7m; GH, pri 5 m a se kaj?

z malce zamude pa vseeno anita in nell vse najboljse

MATEJKA jaz sem nasla dosti zanimivih igrac , ki se obesijo na klipsno v babycentru, majo lustkane miske, pa konjicke, take ful pisane, v stopalih imajo ropotuljico in trobilo:)

Danes smo imeli plavanje in mislim da smo bili zdaj ze kar celo uro v bazenu. Martin je bil kar zaspan.Sicer sem pricakovala da bo jokal, ker se je ze ob 6h zbudil in takrat tudi jedel, pa je kar pocakal. Ko sem ga oblekla pa mi je kar zaspal. Se kasice ni jedel. Boscek je bil ful utrujen.

Koncno sem dobila ene pametne hlace za pomlad, v H&M-u. Zdaj sem vidla da je lahko nakupovanje tud zanimivo, ce otrok cel cas v vozicku spiuser posted image

Za Martina pa se kupla v babycentru koncno eno kapico, pa sem mu jo dala kar na glavo, in pol cez nekaj casa ugotovila, da jo bom morala nesti zamenjati. Ker je en tak lep siv, ki se mu pozna na glavi okrog in okrog.Sment.

Za v petek 20., ko se dobimo v Europarku, a ob 12h se drzi? A bomo tudi me prinesle kaksno sladicouser posted image user posted image

Tak, zdaj pa sibamo domov.

Lepo se mejte.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
17.3.2009 19:15:57   
naty13
Dannnnnnnnnn.

Preživeli čudovit dan. Polno zaposleni smo bili vsi trije. nejc je bil doma, ker je mal prehlajen. Dajem mu tudi Ventolin na 6 ur. Mogoče ima malo bronhitisa zraven prehlada, kaj hujšega zaenkrat ni in upam, da ne bo. Se je pa cel dan zunaj jagal in ni nič sopel kot lokomotiva, izkašlja se na srečo mokro. Jošt pa je tudi užival na sončku. Eno rundo popoldne kar v vozku odspal, izpustili namerno en obrok GH,  se je izkazalo za super dobro, ker je bil potem super prestradan, ko smo notri prišli. user posted image  Pa še mleko mu je bolj šlo in takoj je bil koma. user posted image  Tole vreme je res zakon. user posted image

srečanje - naju spet ne bo user posted image  Bom mela ta teden nejca doma, pa še Jošt je mal prehlada staknil, se je njegov nos danes noro pucal. kaj vse je imel notri. user posted image  Pa tako sem si želela mal počvekat z vami, ker že dolg nisem. user posted image  user posted image

Sayuri user posted image . naj se Lovro čimprej pozdravi. user posted image user posted image

Sandra user posted image user posted image  Imaš pa res smolo, naj se 3T čimprej pozdravijo. user posted image user posted image

Tejka user posted image user posted image user posted image  za jašijev apetit in posledično zakon spanje. user posted image  Čimveč takih noči, Eva je pa lumpa.

poganjalčki - mi imamo čist enga klasičnega, so nam ga eni dali, ker ga niso rabili več in ga imamo zunaj

Bella in Erin  - samo, da sta teja in tilen ok. O odnosu sester do mamic pa ne bi, saj je na Jesenicah tudi kakšna taka.

pa pa

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
17.3.2009 19:19:21   
anita goitan
a mi lahko ena mal raloži kaj je s temi poganjalčki- a to se rabiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
17.3.2009 19:19:40   
naty13
ENEJ in  LAN

čestitke za 7 mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
17.3.2009 19:21:53   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

a mi lahko ena mal raloži kaj je s temi poganjalčki- a to se rabiuser posted image

Anita zdej se še ne rabi, se bo pa čez par mesecev, ni glih živlenskega pomena user posted image  se pa otroci fajn zamotijo. nejc je nor na stvari na kolesih user posted image

Zdej bodo najprej v poštev prišli trikolesniki. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2883
17.3.2009 19:23:01   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Anita zdej se še ne rabi, se bo pa čez par mesecev, ni glih živlenskega pomena user posted image  se pa otroci fajn zamotijo. nejc je nor na stvari na kolesih user posted image

joj še dobr da ne rabjo že helikopterja, pa kaj vem kaj, traktor ji bom kupla

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
17.3.2009 19:25:04   
naty13

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

joj še dobr da ne rabjo že helikopterja, pa kaj vem kaj, traktor ji bom kupla

user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2885
17.3.2009 19:35:02   
sayuri
Oba imata vročino. L&Z. Zgleda, da je nekaj prišlo izza vogala in nas napadlo user posted image user posted image user posted image  Tko da punce...zobki niso.... v četrtek me žal ne bo user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
17.3.2009 19:42:57   
tejkaz
Gajka, link verjetno ne dela, ker imam na privat. Sem pozabila odklenit. Sem našla na baby centru - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166389 Ti svetujem da raje kupiš trikolesnik, ki ima podporo za noge, ograjico da otroček ven ne telebne in ročko s katero ti krmiliš. Poganjalci so dobri samo za dvorišča, po cestah ne. Mi smo imeli nekaj podobnega za Evo in verjetno bo ostal za Jaša http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=127347  Kok sem jaz pametna, no. Saj ta tvoj poganjalec ima ročko. Mi smo to že zdavnaj dol dal in sem čisto pozabila. Ta poganjalec bi bil super, če ne bi bil tako nizek. Lahko pa ga v nedeljo prinesem v naše konce, da ga malo sprobaš. Pa upam da bo zobar minil brez bolečin.

Anita, ni treba da imajo, da bo pa malo nogice razgibavala in se poganjala, je pa super. Eva tako uživa s poganjalcem. Z otroci prave dirke prirejajo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
17.3.2009 19:43:37   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Oba imata vročino. L&Z. Zgleda, da je nekaj prišlo izza vogala in nas napadlo user posted image user posted image user posted image  Tko da punce...zobki niso.... v četrtek me žal ne bo user posted image

Škoda. Upam da vas čaka mirna noč in da se zjutraj zbudite zdravi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
17.3.2009 20:03:18   
iva77

Eno vprašanje za vse ki živite v bloku.

Danes smo dobili še zadnjo položnico za stroške stanovanja, ko smo živeli v Kranju. Položnica je res enormna. Elektrike skupnih prostorov je kar 79 Evrov, osnova delitve je skoraj 800 Evrov. Res en blok porabi toliko elektrike? Koliko elektrike pa vam zaračuna upravitelj bloka?

joj res nas nategujejo s temi položnicami, jest imam 3.SS v Kranju, pa upravitelju (domplan) vsak mesec plačam več kot 200€, samo mrzlo vodo imam 19€ in toplo 60€ VSAK MESEC!!!!

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
17.3.2009 20:06:37   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: iva77

Eno vprašanje za vse ki živite v bloku.

Danes smo dobili še zadnjo položnico za stroške stanovanja, ko smo živeli v Kranju. Položnica je res enormna. Elektrike skupnih prostorov je kar 79 Evrov, osnova delitve je skoraj 800 Evrov. Res en blok porabi toliko elektrike? Koliko elektrike pa vam zaračuna upravitelj bloka?

joj res nas nategujejo s temi položnicami, jest imam 3.SS v Kranju, pa upravitelju (domplan) vsak mesec plačam več kot 200€, samo mrzlo vodo imam 19€ in toplo 60€ VSAK MESEC!!!!

Naš upravitelj je tudi Domplan. Hm, vode jaz na zadnji položnici sploh nimam. Imate fiksni del ogrevanja? Koliko?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.3.2009 20:17:05   
iva77
ja imam ja za 72m stanovanjske površine (ostalo je balkon in klet), je fiksni del 27€ variabilni pa 52€, zdej imamo merilnike na radiatorju (da bo ogrevanje malo cenejše), eliktrika skupnih prostorov je 16€,

najbolj bode v oči voda sram jih je lahko, pri tašči imajo v bloku 7 stanovanj in cca. 25 oseb pa dobijo vode 15€ na mesec CEL BLOK, jesta pa sama 19€ hladne pa 60€ tople vode

pa še rezervni sklad vsak mesec 19€

user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
17.3.2009 20:26:43   
tejkaz
Pri nas je elektrike skupnih prostorov 79, fiksni del ogrevanja 33, variabilni del ogrevanja 50, voda ne vem user posted image rezervnega sklada pri nas nimamo, plačujemo pa 12 E najem kotlovnice, čeprav je kotlovnica naša. Kar nekaj. In ko smo na sestanku vprašali kako to, so nam rekli, da zbiramo za novo kotlovnico, ko bo ta čez nekaj let zanič.

Eh, mi smo imeli že takšne štale s tem domplanom. Non stop je bilo nekaj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.3.2009 20:36:16   
iva77
vse bolj razmišljava o prodaji stanovanja, pa kakšno hišico na obrobju kupit user posted image

in denar, ki ga tu preveč plačava vloživa v hiško user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.3.2009 20:43:42   
kaja02
ENEJ in  LAN

čestitke za 7 mesecev

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
17.3.2009 20:50:12   
anita goitan
na obisku bil fotograf, fotke povedo vseuser posted image , jah eni pač znajo, pa mu mal reklame nrdim a neuser posted image :

http://www.sonata-photographica.com/2009/03/17/zoja-von-kamniska/

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
17.3.2009 20:51:54   
matejchi
naty in sayuri pa kaj sta vidve vedeževalki??? Saj je komaj torek pa se že četrtku izmikata....user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.3.2009 20:57:56   
matejchi
anita super fotke, jaz čakam še kakšno današnjo user posted image
p.s.
danes vse super, HB user posted image , da ni bilo Zoje Miše, ker bi ne ostalo tiramisuja user posted image .

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.3.2009 20:59:57   
matejchi
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197837
Jaz sem šla pa danes peš po tole, da nisem imela težav s parkiranjem.

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.3.2009 21:01:54   
matejchi
tamy v petek prinesem vse kar v četrtek ostane.. a zmenjeno?? user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
17.3.2009 21:03:20   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita super fotke, jaz čakam še kakšno današnjo user posted image
p.s.
danes vse super, HB user posted image , da ni bilo Zoje Miše, ker bi ne ostalo tiramisuja user posted image .

ja še dobr da ni blo Trzinkeuser posted image

Zoja bla kar mal robustna..pa še kaj, jo murm mal olike naučit..vse pa ni za v javnost a ne

čak mami ne zdej fotkat no

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Voda
dejzi

Kdaj ste svojim sončkom ponudile za žejo neprekuhano vodo?

prej (56%)

9m (11%)

10m (4%)

11m (2%)

12m (5%)

po 1 letu (22%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!