![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 16:09:26
|
|
|
|
gajka
|
sandra123 - za tvoje 3T! sayuri - upam, da so pri vas samo zobki in da ne greste po stopinjah sandrinih 3T. krysia - in kakšna oz. katera je ta vaša/tvoja nova ladja? Sprašujem, ker morava tudi midva menjat, jaz sigurno, pa se ne morem odločit. Midva sva bila danes prvič na NFTH. Meni je bilo prav fino in tudi Rok je bil precej razpoložen. Jutri me čaka pa zobar. Nazadnje sem bila pri zobarju še bolj na začetku faksa, od takrat pa je že tudi kar o-la-la let. Se mi je ravno zadnjič po srečanju v CE odkrušil košček osmice, tako da se zdaj temu ne morem več izogibat. Glede srečanja v LJ - zaenkrat je najina udeležba bolj ne kot ja. A ima katera kakšne izkušnje s temi otroškimi poganjalci oz. konkretno s tem modelom? Pa še pozdravček od Roka : hutnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ssccccccx: m -ll uu ,4yxl< qfaa
< Sporočilo je popravil gajka -- 17.3.2009 16:12:25 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 16:46:22
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka A ima katera kakšne izkušnje s temi otroškimi poganjalci oz. konkretno s tem modelom? Točno tega imamo mi. Eden od naših poganjalcev Če ga misliš imeti za notri je enkraten, za ven pa ni nikakor, ker je izredno nizek in se že ob vsak kamen spotakne. Kasneje smo mi kupili tegale: http://www.moj-album.com/uredi/tejkaz/11763664/?os=12285411 ta je pa res super. Imaš jih v večih barvah
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 17:44:30
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: gajka A ima katera kakšne izkušnje s temi otroškimi poganjalci oz. konkretno s tem modelom? Točno tega imamo mi. Eden od naših poganjalcev Če ga misliš imeti za notri je enkraten, za ven pa ni nikakor, ker je izredno nizek in se že ob vsak kamen spotakne. Kasneje smo mi kupili tegale: http://www.moj-album.com/uredi/tejkaz/11763664/?os=12285411 ta je pa res super. Imaš jih v večih barvah Imela bi eno zadevo za zunaj. Ampak tako, da so lahko noge ''na varnem'', ko ga rineš okrog, pa da se lahko tudi sam poganja. Stanje okoliških cest pa tako poznaš. Tvoj link mi pa ne dela.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 18:33:04
|
|
|
|
Tamy30
|
hello, prvo da ne pozabim ERIN: (za seznamcek): samostojno sedenje pri 7m; GH, pri 5 m a se kaj? z malce zamude pa vseeno anita in nell vse najboljse MATEJKA jaz sem nasla dosti zanimivih igrac , ki se obesijo na klipsno v babycentru, majo lustkane miske, pa konjicke, take ful pisane, v stopalih imajo ropotuljico in trobilo:) Danes smo imeli plavanje in mislim da smo bili zdaj ze kar celo uro v bazenu. Martin je bil kar zaspan.Sicer sem pricakovala da bo jokal, ker se je ze ob 6h zbudil in takrat tudi jedel, pa je kar pocakal. Ko sem ga oblekla pa mi je kar zaspal. Se kasice ni jedel. Boscek je bil ful utrujen. Koncno sem dobila ene pametne hlace za pomlad, v H&M-u. Zdaj sem vidla da je lahko nakupovanje tud zanimivo, ce otrok cel cas v vozicku spi Za Martina pa se kupla v babycentru koncno eno kapico, pa sem mu jo dala kar na glavo, in pol cez nekaj casa ugotovila, da jo bom morala nesti zamenjati. Ker je en tak lep siv, ki se mu pozna na glavi okrog in okrog.Sment. Za v petek 20., ko se dobimo v Europarku, a ob 12h se drzi? A bomo tudi me prinesle kaksno sladico Tak, zdaj pa sibamo domov. Lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 19:15:57
|
|
|
|
naty13
|
Dannnnnnnnnn. Preživeli čudovit dan. Polno zaposleni smo bili vsi trije. nejc je bil doma, ker je mal prehlajen. Dajem mu tudi Ventolin na 6 ur. Mogoče ima malo bronhitisa zraven prehlada, kaj hujšega zaenkrat ni in upam, da ne bo. Se je pa cel dan zunaj jagal in ni nič sopel kot lokomotiva, izkašlja se na srečo mokro. Jošt pa je tudi užival na sončku. Eno rundo popoldne kar v vozku odspal, izpustili namerno en obrok GH, se je izkazalo za super dobro, ker je bil potem super prestradan, ko smo notri prišli. Pa še mleko mu je bolj šlo in takoj je bil koma. Tole vreme je res zakon. srečanje - naju spet ne bo Bom mela ta teden nejca doma, pa še Jošt je mal prehlada staknil, se je njegov nos danes noro pucal. kaj vse je imel notri. Pa tako sem si želela mal počvekat z vami, ker že dolg nisem. Sayuri . naj se Lovro čimprej pozdravi. Sandra Imaš pa res smolo, naj se 3T čimprej pozdravijo. Tejka za jašijev apetit in posledično zakon spanje. Čimveč takih noči, Eva je pa lumpa. poganjalčki - mi imamo čist enga klasičnega, so nam ga eni dali, ker ga niso rabili več in ga imamo zunaj Bella in Erin - samo, da sta teja in tilen ok. O odnosu sester do mamic pa ne bi, saj je na Jesenicah tudi kakšna taka.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 19:19:21
|
|
|
|
anita goitan
|
a mi lahko ena mal raloži kaj je s temi poganjalčki- a to se rabi
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 19:19:40
|
|
|
|
naty13
|
ENEJ in LAN čestitke za 7 mesecev
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 19:21:53
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan a mi lahko ena mal raloži kaj je s temi poganjalčki- a to se rabi Anita zdej se še ne rabi, se bo pa čez par mesecev, ni glih živlenskega pomena se pa otroci fajn zamotijo. nejc je nor na stvari na kolesih Zdej bodo najprej v poštev prišli trikolesniki.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 19:23:01
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan a mi lahko ena mal raloži kaj je s temi poganjalčki- a to se rabi Anita zdej se še ne rabi, se bo pa čez par mesecev, ni glih živlenskega pomena se pa otroci fajn zamotijo. nejc je nor na stvari na kolesih Zdej bodo najprej v poštev prišli trikolesniki. joj še dobr da ne rabjo že helikopterja, pa kaj vem kaj, traktor ji bom kupla
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 19:25:04
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan a mi lahko ena mal raloži kaj je s temi poganjalčki- a to se rabi Anita zdej se še ne rabi, se bo pa čez par mesecev, ni glih živlenskega pomena se pa otroci fajn zamotijo. nejc je nor na stvari na kolesih Zdej bodo najprej v poštev prišli trikolesniki. joj še dobr da ne rabjo že helikopterja, pa kaj vem kaj, traktor ji bom kupla
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 19:35:02
|
|
|
|
sayuri
|
Oba imata vročino. L&Z. Zgleda, da je nekaj prišlo izza vogala in nas napadlo Tko da punce...zobki niso.... v četrtek me žal ne bo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 19:42:57
|
|
|
|
tejkaz
|
Gajka, link verjetno ne dela, ker imam na privat. Sem pozabila odklenit. Sem našla na baby centru - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166389 Ti svetujem da raje kupiš trikolesnik, ki ima podporo za noge, ograjico da otroček ven ne telebne in ročko s katero ti krmiliš. Poganjalci so dobri samo za dvorišča, po cestah ne. Mi smo imeli nekaj podobnega za Evo in verjetno bo ostal za Jaša http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=127347 Kok sem jaz pametna, no. Saj ta tvoj poganjalec ima ročko. Mi smo to že zdavnaj dol dal in sem čisto pozabila. Ta poganjalec bi bil super, če ne bi bil tako nizek. Lahko pa ga v nedeljo prinesem v naše konce, da ga malo sprobaš. Pa upam da bo zobar minil brez bolečin. Anita, ni treba da imajo, da bo pa malo nogice razgibavala in se poganjala, je pa super. Eva tako uživa s poganjalcem. Z otroci prave dirke prirejajo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 19:43:37
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Oba imata vročino. L&Z. Zgleda, da je nekaj prišlo izza vogala in nas napadlo Tko da punce...zobki niso.... v četrtek me žal ne bo Škoda. Upam da vas čaka mirna noč in da se zjutraj zbudite zdravi.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 20:03:18
|
|
|
|
iva77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Eno vprašanje za vse ki živite v bloku. Danes smo dobili še zadnjo položnico za stroške stanovanja, ko smo živeli v Kranju. Položnica je res enormna. Elektrike skupnih prostorov je kar 79 Evrov, osnova delitve je skoraj 800 Evrov. Res en blok porabi toliko elektrike? Koliko elektrike pa vam zaračuna upravitelj bloka? joj res nas nategujejo s temi položnicami, jest imam 3.SS v Kranju, pa upravitelju (domplan) vsak mesec plačam več kot 200€, samo mrzlo vodo imam 19€ in toplo 60€ VSAK MESEC!!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 20:06:37
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva77 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Eno vprašanje za vse ki živite v bloku. Danes smo dobili še zadnjo položnico za stroške stanovanja, ko smo živeli v Kranju. Položnica je res enormna. Elektrike skupnih prostorov je kar 79 Evrov, osnova delitve je skoraj 800 Evrov. Res en blok porabi toliko elektrike? Koliko elektrike pa vam zaračuna upravitelj bloka? joj res nas nategujejo s temi položnicami, jest imam 3.SS v Kranju, pa upravitelju (domplan) vsak mesec plačam več kot 200€, samo mrzlo vodo imam 19€ in toplo 60€ VSAK MESEC!!!! Naš upravitelj je tudi Domplan. Hm, vode jaz na zadnji položnici sploh nimam. Imate fiksni del ogrevanja? Koliko?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 20:17:05
|
|
|
|
iva77
|
ja imam ja za 72m stanovanjske površine (ostalo je balkon in klet), je fiksni del 27€ variabilni pa 52€, zdej imamo merilnike na radiatorju (da bo ogrevanje malo cenejše), eliktrika skupnih prostorov je 16€, najbolj bode v oči voda sram jih je lahko, pri tašči imajo v bloku 7 stanovanj in cca. 25 oseb pa dobijo vode 15€ na mesec CEL BLOK, jesta pa sama 19€ hladne pa 60€ tople vode pa še rezervni sklad vsak mesec 19€
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 20:26:43
|
|
|
|
tejkaz
|
Pri nas je elektrike skupnih prostorov 79, fiksni del ogrevanja 33, variabilni del ogrevanja 50, voda ne vem rezervnega sklada pri nas nimamo, plačujemo pa 12 E najem kotlovnice, čeprav je kotlovnica naša. Kar nekaj. In ko smo na sestanku vprašali kako to, so nam rekli, da zbiramo za novo kotlovnico, ko bo ta čez nekaj let zanič. Eh, mi smo imeli že takšne štale s tem domplanom. Non stop je bilo nekaj.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 20:36:16
|
|
|
|
iva77
|
vse bolj razmišljava o prodaji stanovanja, pa kakšno hišico na obrobju kupit in denar, ki ga tu preveč plačava vloživa v hiško
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 20:43:42
|
|
|
|
kaja02
|
ENEJ in LAN čestitke za 7 mesecev
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 20:51:54
|
|
|
|
matejchi
|
naty in sayuri pa kaj sta vidve vedeževalki??? Saj je komaj torek pa se že četrtku izmikata....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 20:57:56
|
|
|
|
matejchi
|
anita super fotke, jaz čakam še kakšno današnjo p.s. danes vse super, HB , da ni bilo Zoje Miše, ker bi ne ostalo tiramisuja .
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 20:59:57
|
|
|
|
matejchi
|
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197837 Jaz sem šla pa danes peš po tole, da nisem imela težav s parkiranjem.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:01:54
|
|
|
|
matejchi
|
tamy v petek prinesem vse kar v četrtek ostane.. a zmenjeno??
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 21:03:20
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi anita super fotke, jaz čakam še kakšno današnjo p.s. danes vse super, HB , da ni bilo Zoje Miše, ker bi ne ostalo tiramisuja . ja še dobr da ni blo Trzinke Zoja bla kar mal robustna..pa še kaj, jo murm mal olike naučit..vse pa ni za v javnost a ne čak mami ne zdej fotkat no
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
PRIJATELJSTVO MED MAMICAMIMAMICA TREHPOZDRAVLJENE MAMICE,MOJ INTERES JE PRIJATELJEVANJE MED VAMI IN SI IZMENJAVATI MNENJA IN NASVETE (
87%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
(
13%)
Število vseh glasov: 101Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!