Nejka23
|
Ojla puince! Gajka, cestitke Roku za 8ko Kako hitro cas bezi... Erin, GH smo prvic poskusili 15.2. in da se pohvalim, zadnjih nekaj dni lepo odpira usta in seveda tudi nekaj poje...in se jezi,kadar nisem dovolj hitra... Moram pa priznat, da mu je bolj vsec hrana, ki jo malo priredim, napr samega korena ne poje, prav tako ne s krompirjem...Kar je z govejo juho zmesano poje ko bi reku keks, najraje ima polento in pa sadne kase...Druig teden pa bo dobil kaksen rumenjak, mal meska...Ko bomo 7 napolnili... Sedi se ne, zobka se nima nobenega, plazi se ne...Kotali se pa ze doooolgo, ne vem kdaj se je zacel... 27 imamo naslednji pregled v razvojni v Lj,bom videla kako kaj napreduje s tezo...Vecinoma je se dojen, pocasi zmanjsujem,ker imam zelo obcutljive dojke, kar naprej se ubadam z zastoji in mastitisi... Zvecer obvezno zapsi ob dojenju... Aha, prejsnji teden je pricel cebljat - apa,papa,baba,aba... Ce je to tudi za na seznam Drugace pa smo po starem, trudimo se da bi zacel samostojno sedet,telovadimo, migamo...Pocasi napredeujemo... Vikend smo max izkoristili,jaz sem imela se en seminar na dolgu,sedja pa se moram pripravljati na izpit,ki bo v juliju... Me kar malo stiska... Jutri moram poklicati za sluzbo, ce so se kaj pametnega odlocili.... Upam na najboljse!!!! Vsem cestitam za vse napredke,lustne slikice imate... Pa cestitke za mini rojstne dneve... ERIN IN BELA02, zelo sme vesela, da ste doma, pa da ste ok!!! Nic,grem se nakj pojest,pol pa spaaaaaat.... Lepo se imejte!!!!