|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
2.9.2009 20:37:30   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Samo na hitro se vam javljam, ker sem bila danes na UZ in mi je G potrdila, da bomo dobili fantkauser posted image user posted image Sem to tudi na lastne oči vidla, tako da ni dvoma. Joj, sem vesela user posted image user posted image . Masej bi bila punčke isto vesela, samo zdaj ko vem spol, se mi zdi bolj realno vse skupaj...

SUPER, čestitam za enega fantka več

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
2.9.2009 22:22:22   
Naša črtica koraka
ZOFY, user posted image , da vama gre z otročkom dobro! user posted image  Pa tudi user posted image  so ok ... šaaaalauser posted image , saj ni važno kaj je, važno je, da je zdrav-a, anede.

anja je bila danes prvič v vrtcu toliko časa, da je prespala. In ne vem, kako ji je šlo, ker je ponjo šel mož in je bil tak čuček, da ni o tem nič spraševal.
Je pa zdaj že 3 dni tako, da skoraj nič več ne spimo, anja ponoči velikokrat joka, se zbudi z jokom, revček mali rastejo ji zobje in je res čist paf! Prvih 7 zobkov je zraslo počasi, a brez težav ... zdaj jo pa te štirice mučijo k user posted image ! Slini se, skoz rokica v ustih, jesti ne more NIČ, oz. minimalno ... res je brez apetita, volje! Sva bili včeraj pri zdravnici! Jo je pregledala in je rekla, da so zobki.

Skratka, dela imam  čez glavo in doma kaosuser posted image  - zdaj po mojem dopustu se spet postavljamo na nove tirnice, koliko napora je potrebnih zato, že veste ko ste še po porodniški v službo.

KAtaindi: tole z vašim vrtcem je pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ni dobro, ni. Morda vzgojiteljica ni hotela jasličnih? Malo jo pobarajte ...

POmlad in terida: no, vseeno je pa lepo naštimat škatle, ko greš na večje in upamo, da tudi na boljše?
pomlad: user posted image  za maternico in za dobro novico! Veselo na delo user posted image , da bo poleti veselo v vozičku pelouser posted image !

ZOFY: tudi jaz gledam stanovanja in cene in tisto kar bi rada ne grejo skupaj. A kdor išče, ta najde. UPAJMO.

kako otroku rečt na neha: za te male je jagoga brilijantno napisala user posted image .

ne morem več. lahko noč. mejte se

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
3.9.2009 1:14:48   
Špela100
Živjo bejbe, ne bom nič komentirala, ker se mi oči kar zapirajo, vam bom samo poročilo z vrtca oddala user posted image , pa hvala za razumevanje.

V glavnem prvi dan je bil spoznavni dan, v večini je bilo vse ok, samo me pa zelo moti, ker je maks v skupini najstarejši. Pa to še ne bi bilo tako hudo, če ne bi bil on tako naprej že od svojih vrstnikov- mesečnikov. Kaj naj rečem maks res govori kot en dvoletnik, vse razume, vse ponavlja...zna reči pobalin, ni problema, prav, ok....vse to zna lepo v situacije vpeljat, res šteka vse...sprašuje kje je sestrica...ki je, ki je lumpa???user posted image , pa sam že je z viličko, z žlico se trudi, pa skače, pleše, pleza, učiva se barve, pozna vsa prevozna sredstva...ostali v skupini pa tako, od 14 otrok, 2 hodita samostojno, drugi še ne, sami itak ne jedo, ampak pacajo...skratka bojim se, da bo maks nazadoval, in ne napredoval, danes in včeraj je že v trgovini poskušal puziti.user posted image Vzgojiteljice se itak do njega obnašajo kot, da je star 5 mesecev, danes ga je nekaj za roko vlekla k igrački, da jo je pobral, samo dve besedi, gremo pobrat....in ga je vlekla....sprašujem se zakaj sem bila tiho in ji nisem rekla, da naj mu samo reče, maks prosim pospravi igračo, pomagaj mi in bi jo pospravil, kaj je potrebno otroka vlečt? user posted image Potem jim dajejo soke pit user posted image , zakaj? je bilo kar nekaj mamic, ki je reklo naj jim dajo kar vodo...ampak danes so bili v flaškah sokovi.
Sploh ni nobene komunikacije...saj itak otroci ne govorijo...nobene animacije...samo čakajo, da začnejo jokat...ja kaj hočejo pa delat, sedijo in gledajo v luft...pol pa itak jok...maks skoraj da nima vrstnika, ker itak noben ne govori, vzgojiteljice ga obravnavajo kot večino...

maksa sem peljala danes v vrtec, so imeli zajtrk, ki ga ni pojedel, potem sem ga pustila pol ure, je bila kriza in jok, potem sem prišla nazaj za 15 minut, sem mu spet rekla, da grem....maks pa....mami ne še, ne še in se stiskal...šteka vse...no potem sem ga pustila do kosila 10.30, je bilo ok, sem prišla nazaj je edini spal na blazini, ko se je zbudil je bil pokakan, jih niso previle, ker bi jim povzročile dodatni stres! Haloooo???

Vmes med zajtrkom in kosilom jim niso dale sadne malice , ker so bile slive, ker nočejo še sedeti za mizo, ker ne znajo jesti, ker so vsi jokali....halooo??? Maks vem da bi jedel slive, pa še zamotil bi se in ne bi jokal...tako je do 12 ure pojedel samo 2 griza kruha.

Potem je en ata vprašal zakaj jih mal ven ne spustijo, samo vrata odprejo, imajo ograjen atrij, pokrit, potleh suho, lahko gredo v copatkah, zunaj toplo, jih ni treba niti oblečt, samo vrata odpreti...in odgovor...najprej se morajo navaditi na igralnico....spet haloo??? Ne vem res sem razočarana in zaskrbljena...morda po nepotrebnem, morda preveč kompliciram, itak da smo zdaj vsi občutljivi...samo to so stvari, ki se dajo spremeniti...oni so pa tako togi in neprilagodljivi....

Ker je maks spal med kosilom, so mu kar odnesle kosilo...sem se zbunila sem rekla, da naj ga pustijo, se bo zbudil in jedel, ker če bi mogla it še domov pa skuhat, bi jedel ob 14 uri...

mah ne vem, sem prav žalostna, bomo videli jutri...nov dan, nov boj....

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
3.9.2009 6:56:37   
pomlad08
živjo špela,
joj, tole pa res ne zveni fajn user posted image sploh ne vem, kaj ti rečt. kaj pa vem, a se ne da maksa prestavit v starejšo skupino al pa kej tazga? nimam pojma, ne poznam kakšna je politika vrtcev, sam vem, da bi bilo meni tudi hudo, če bi job padel v takole sceno ...
upam, da se nekak uredi vse skupaj - sej mogoče pa samo zdaj na začetku grozno izgleda, ker so vsi novi pa nenavajeni drug na drugega. pa kmalu bo še kakšen spregovoril pa shodil, saj v 2, 3 mesecih se kar dost spremenijo tile malčki, pa bo maksu bolj zanimivo. držim pesti da bo danes že boljeuser posted image pa vzemi si dost časa za uvajanje, pa bo lažje. moja sestra ravno te dni uvaja svojo 4leta staro hčerko, pa pravi, da namerava vsaj kakšna 2 tedna tam viset user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Večer!
joj jaz sem pa tako smotana, ko vas berem, se mi zdi pa da sem še bolj...jaz nisem Maksa pustila še nikjer čuvat niti pol ure, razen pri mojemu, ko sem šla k frizerju. To od spanja pri nonah pa sploh ne pomislim...bo že šel, ko bo sam hotel....sem čudna???user posted image

aja tole sem ti pa že zdavnaj hotela pritrdit, da sem jaz isti "čudak", ampak nam tako kar paše user posted image vidim, da job itak vedno sam pokaže, ko bi rad doživel ali poskusil kaj novega ... ampak vse ob svojem časuuser posted image

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 3.9.2009 7:03:30 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
3.9.2009 8:20:17   
terida
Dobro jutro, punce!

Ursi, to pa ni fajn, da so vam prestavili operacijo! Se človek že psihično pripravi, potem pa tako... Držim pesti, da vam vseeno uspe pravočasno vse zrihtat in bo lahko Luka šel z oktobrom v vrtec!

Glede neupoštevanja... Jaz delam podobno kot Jagoga. Torej vzamem tisto stvar, s katero dela neumnosti, ali pa prestavim kar njo (npr. dol z najine postelje, ko stoji preblizu roba, samo zato, da mene provocira). Pri tem ji tudi vedno razložim kaj bom naredila in zakaj. Včasih joče in je užaljena, včasih pa ne. Čeprav na prvi pogled ne izgleda, da se je kaj prime, mislim, da je to pravi pristop. Nekaj časa nazaj sem vam že razlagala, da me ni nič upoštevala. Potem sva z možem s pogovorom prišla do tega, da zato, ker sem preveč nekonsistentna (večkrat sem rekla ne, pa se potem premislila). No, ko sem potem začela bolj delat na konsistentnosti, se je zelo poznalo. Zdaj moj ne velja toliko kot možev. Je pa trajalo en čas, da me je začela spet upoštevat. Zdaj si priložnostna nagajanja razlagam bolj s tem, da nas še malo testira (to dela večinoma takrat, ko je bolj "čudne" volje) in preizkuša meje. Tega ne štejem kot neupoštevanje...

Zofy, čestitke za user posted image ! Jaz sem se že čisto navadila na misel, da bomo imeli fanta in se zdaj bojim, da ne bo naslednji UZ pokazal kaj drugega... No, saj ne da imava ime za fanta že izbrano za punco pa ne - sploh se ne spraviva k temu, da bi se o imenih sploh pogovarjala! user posted image

NČK, upam, da tele štirice čim prej ven pokukajo! user posted image A vi tudi stanovanje iščete? Vsakič, ko se boš zgražala nad cenami naj ti bo v tolažbo, da je v Ljubljani še 100-krat slabše user posted image

Špela, joj, to pa res ni fajn! Par user posted image user posted image user posted image zate in tudi za Katiandi, ker imata očitno obe smolo z vrtcem! Maksa bi po moje lahko poskusila spravit v kakšno starejšo skupino. Poskusi govorit s kom glede tega. Pa boš mogoče imela potem še srečo z vzgojiteljicami. To, da jih ne previjejo in jim odnesejo kosilo se mi zdi pa že malo prehudo!
Po vajinih zgodbah sem dobila kar malo strahu pred vrtcem, ker vidim, da je res VSE odvisno od tega, na kakšno vzgojiteljico naletiš... Zdaj sem pa kar vesela, da je Erika še pri varuški, kamor rada hodi in ni nikoli lačna ali pa neprevita...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
3.9.2009 8:47:41   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

MI si še kar ogledujemo, pa mi ni nič všeč user posted image . SO mi všeč stanovanja od 250k navzgoruser posted image . Mah, bo že. Mogoče pa res fejst padejo cene kot napovedujejo... bomo vidli.

ti želim, da kaj finga najdete. kje pa iščete, a samo v šiški, ali tudi naokrog? mi bomo v naselju bs3, lahko prideš tja user posted image ne, res, so kar fajn stanovanja, pa še kar nekaj igiršč, pa dovolj blizu mesta ...

Joj, a veš, da sem tam vidla 2 stanovanja, ki sta mi všeč, samo sta se šeel začela prodajat in nočejo spuščat cene. BS3 je meni ful blizu službe, bi imela 5min peš in še v vrtcu tam imam Julijo v čakalni vrsti. Ja, ta konec mi je poleg Šiške tudi všeč. Samo sem bila zadnjič na ogledu na bratovševi in glinškovi ploščadi in mi je okolica user posted image user posted image . Stanovanja sicer kar ok samo res ne bi tam živela. Tko da sem relativno fleksibilna kar se okolice tiče.

Glede UZ pa ja, sem v 17t in sem včeraj imela normalni pregled, samo ko je gledala MV je pogledala še plod in je bil tako obrnjen, da se ni dalo falit spola user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
3.9.2009 10:15:34   
san
hojla, naš bani je spet ostal sam, mene so pa domov poslali za dobro uro. me kar stiska, ker je takoj zajokal. danes sva bila tudi na zajtrku, pa mu je še moteče, da je toliko otrok in da vmes kakšen nov pride in takoj vstane in začne naokrog hodit in plesat. no, na koncu je uspal malo pojest. pa ne pusti, da mu pomagam in pol trajaaaaa. je pa najmlajši v skupini, pa skoraj ni velike razlike, ali pa je še ne opazim. spregovoril še ni, v vrtcu je skoz tiho, ampak zjutraj gre pa rad tja, pa tudi uspelo nama je včeraj brez dojenja od jutra pa do treh popoldanuser posted image . pa tut popoldan ni krize. naši grejo pa vsak dan ven na teraso, danes je bilo lepo in so šli že po zajtrku. vzgojiteljica je edino malo bolj tiha in tega nisem navajena, ampak se mi zdi pa izredno dober pedagog. zna z otroci, pa ma svoj red in se ga drži, ma ne na strog način, ampak vse lepo objasni.

špela, katiandi, jst bi kar povdala kaj me moti, na začetku naj se razčistijo stvari. za vodo sm tut povedala, da naj mu dajo, da sokov ne pijemo. al pa naj mu dajo nesladkan čaj, pa so mu dali. ker ni hoetl kaše, mu je sama prinesla kruh in vedno ima poleg za pit, ker sem povedala, da je tako navajen. tut s slinčko m mu niso težil, ker ga ni hotel imet in se je drl, no danes ga je pa sam vzel. spi a še ne tam. mislim da začne drug teden. mu je pa hudo, ko so na terasi in gledajo dol na igrišče vrtčevsko in tam skačejo veliki otroci in on bi šel k njim.

tko, zdej ga morm iskat.

zofy, čestitke za fantičauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
3.9.2009 10:46:03   
Zofy
Katiandi in Špela100user posted image user posted image user posted image Upam, da bo v vrtcu bolje. Jaz tudi mislim, da se bosta oba fantiča zabavala in uživala, ko se malo aklimatizirajo in navadijo en na drugega. Mene pa predvsem skrbi, da bo Juliji v vrtcu hudo, ker bo šla iz male skupinice v ogromno skupino. Je čisto možno, da bo naslednje leto, ko končno (upam!!) dobimo vrtec, šla v večjo skupino in ne v jaslično. Ker je v jaslih gužvaaaaa.... Joj, mene kar vnaprej nekaj brez potrebe skrbiuser posted image In tudi jaz upam, da ne bo prišla v skupino kjer se bojo še puzali in nič govorili. čeprav pa bi mi bilo tudi bad, če bi prišla v skupino pol leta starejših, ker bi potem najbrž bila odrinjena in po možnosti tepena in grizenauser posted image . Tako da vaju popolnoma razumem, imam jaz take skrbi že čisto vnaprej... user posted image user posted image user posted image user posted image dabo hitro bolje.In ja, se strinjam s san, povejta takoj kaj vaju moti. Jaz se pri naši varuški malenkost zadržujem, ker se zavedam, da me lahko brez težav odslovi. No, sej nisem sploh neki nezadovoljna z njo, samo kakšno stvar bi kdaj pa kdaj pokomentirala in ji rekla, da naj dela drugače (npr, naj pusti mojega otroka, da sam je...), ampak kaj čmo.

Hvala vsem za čestitke za user posted image user posted image . Ko sem zanosila, sem si želela punčko, samo ko so mi na nuhalni rekli, da je najbrž fant, sem se kljub temu zelo razveselila. Edino žal mi je, da ne bom mogla še 1x ponucat Julijinih lepih oblekic...

Terida, ja, tudi Julija bo pogrešala Eriko, bodi brez skrbi. Jaz bi tudi najraje, da bi šle naslednje leto v isto skupino v vrtec... Kaj pa veš, mogoče pa se še to zgodiuser posted image

Uboganje/neuboganje:; hm, če bi me 1 teden nazaj vprašali, bi rekla, da Julija 100% uboga. No, zdaj pa ni več tako. Ko gremo ven se obnaša, kot bi stisnila "ignore" gumb in sploh ne slišikaj ji govorim. In sem zadnjič počepnila k njej in ji skušala dopovedat, pa sploh nisem uspela. Se je kar zvijala, režala, bežala.. mala navihanka je postala!! In se vztrajala in vztrajala, ampak je bilo kot bi ji babilonščino govorila... Na koncu sem jo pač dvignila in odnesla, ker če ne ne bi prišli domov do večera. Jah, jaz ji bom skušala čim bolj dopovedovat, če bo pa v takem transu z ignore gumbom, jo bom pa sama prestavila. Ker iz tistega transa bi jo po moje lahko spravila edino če bi jo mahnila, ker ne pride v poštev... raje 1000x ponovim in jo pol sama nesem. Je pač v takem navihanem obdobju. Dokler ni nevarno, naj uživa otrok, bo še prekmalu mimo otroštvo...

NČK user posted image user posted image user posted image za Anjine 4ke. Upam, da pridejo hitro ven. Pri nas ene 5m nismo spali zaradi zob. Sem mislila, da ne bo nikoli konec user posted image . In pol so ji naenkrat butnile ven zgornje 4ke in 3ke in spodnja 4ka... Še 3 pa mir...uh...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
3.9.2009 14:26:23   
Dinki
Joj, sej ne vem kaj je bolj - ko ful načvekate al ko nič user posted image
samo minutko imam časa, ravno kuham kosilo.
Zofy user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Uf, to bo luštno! user posted image

in pa to, da so danes v Lidlu bodiji z dolgimi rokavi - 2kom po 4 EUR, tudi do 102 številka.
jaz sem jih kupila 3 pakete, sem končno dobila velike številke.

danes je bil Titek skoraj 5 ur sam v vrtcu user posted image  sem tko ponosna nanj! Je pojedel celo kosilo in celo zaspal user posted image user posted image user posted image  ko se je zbudil so me pa poklicale in je od takrat tako dobre volje user posted image .

San, ne govori, veš kako je tudi mene stiskalo. Jaz sem danes ful jokala ko sem ga pustila, ker je jokal tudi on....res sem pero cmero user posted image ...no, tebi je moralo res biti še huje, ker sta bila do sedaj skoz skupaj.

Toliko....
mogoče še kaj zvečer, če ne pa naslednji teden ko bom v službi, bom spet vsak dan reportirala, zdej ko sem doma, ni časa user posted image

UŽIVAJTE!!!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
3.9.2009 14:27:55   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

ja, zdaj greva z dinki v akcijo za kakšnega poletnega, a ne, dinki user posted image

jaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
komi čakam user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
4.9.2009 7:53:08   
terida
Punce, mene je pa šef pravkar obvestil, da mi bo za avgust dal faktor (to pomeni 120% namesto 100% plačo)! user posted image user posted image user posted image Sem tako vesela! Odkar je "recesija", je to prvi mesec, ko si lahko sploh faktorje izplačujemo. Od ostalih ga ne dobi nobeden, ker nismo kaj preveč v +, meni pa ga da zato, ker bom šla kmalu na porodniško.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
4.9.2009 9:14:40   
Zofy
Uau Terida, čestitle za višji faktoruser posted image user posted image user posted image . To bo pa res prav prišlo, ko ste ravno stnovanje kupili in greš kmalu na porodniško.. bo porodniška vsaj malo višjauser posted image user posted image .
Jaz se tudi ne bi branila takega obvestila od šefauser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
4.9.2009 11:32:42   
mumu
živjo

samo na hiterco imam eno vprašanje: KOLIKO SE PLAČUJE VARUŠKE??? (KO OTROK SPI). Vse bom uredila sama, ko pa bo Tia zaspala bom odšla na piknik, ki ga organizirava še za najino poroko user posted image user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
4.9.2009 12:29:43   
jagoga
Če se ne motim je za ljubljanski konec 4-5 €, za izven Lj bi pa lahko kaj manj plačala. Jaz bi tako urno  varstvo plačala po kakšnih 2€ na uro.

Mumu že nekajkrat sem te hotel vprašati, koliko daš za mesečno plačilo varuški. To vprašanje je namenjeno tudi ostalim, ki plačujet varuške?

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
4.9.2009 12:52:30   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Mumu že nekajkrat sem te hotel vprašati, koliko daš za mesečno plačilo varuški. To vprašanje je namenjeno tudi ostalim, ki plačujet varuške?

Jaz ti lahko odgovorim za naju z Zofy - plačujemo 300 EUR na mesec, posebej pa moramo prinest plenice. Če je otrok odsoten 3 dni ali več, odšteje 7 EUR na dan (kao za hrano). Za Zofy vem, da je že parkrat koristila eno punco za nekajurno večerno/nočno varstvo, a ne vem koliko je plačala. Se bo že sama oglasila - kajne, Zofy? user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
4.9.2009 13:01:37   
mumu

Moje varstvo je ultra poceni - 170,00 €/mecec , odnesem samo plenice in robčke za rito. je pa skoraj 9 ur na dan pri varuški user posted image .

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
4.9.2009 13:02:59   
Zofy
Hehe, se bom sama oglasila, ja. Naša varuška je računala 4€/uro, ma sem vedno zaokrožila navzgor, da je prišlo do 5€/uro. Odvisno kako pozno smo se vrnili. Sem pa isto plačala za takrat, ko Julija spi in takrat, ko se je z njo igrala in jo pol ona dala spat. Sem imela to smolo, da vedno, ko sem o rabila, se je Julija ful zbujala zaradi zobov. Tako da se je običajno vsaj 1x zbudila in jo je pol varuška zrihtala, da je nazaj zaspala.
Se mi zdi cena OK, na Obali menda pod 7€/h sploh ne dobiš, za 2€/h pa ne vem kdo bi prišel delat. Jaz že ne. To še za pivo v LJ ni...user posted image
Če bi imela kako kul sosedo, bi ji babyphone nesla in bi bila najboljša in najcenejša rešitev. Ma žal imam to sosedo že za našega Odija rezervirano in jo ne morem še za varstvo Julije "izkoriščat"...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
4.9.2009 13:26:15   
mumu
Ja, tudi jaz sem ji nameravala plačati 5€ na uro , je pa to študenka, s katero delamo skupaj v pisarni ima nečakinjo mal starejšo od Tie in se ful dober ujameta in ful lepo skrbi zanjo... Mi pa skos govori, da mi ne bo nič računala, da itak ne bo imela dela ker bo Tia spala...., Tko da sem se mogla pozanimat, da ji ne bi slučajno premalo plačala.

hvala Zofy

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
4.9.2009 13:32:22   
pomlad08
dober dan.

kako so kaj vrtičkarji? upam, da se uspešno privajajo na novo okolje.
tudi job se počasi uvaja v varstvo, ga vsak dan moja mami ali pa tašča peljeta na sprehod, da se jaz učim, pa ni nobenega problema. je pa tok lepo, ko pride domov, pa kar začne vriskat od veselja že na hodniku! pa ga vprašam, kaj je videl zunaj, pa zmeri poroča: bagu! ejik! (bager, velik) ful je smešen.

zdej pa spi in se grem hitro učit oz. klavir vadit ...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
4.9.2009 13:34:11   
pomlad08
ja, cena za varuško je okol 4, 5 eurov. no jaz sem imela 4 eure že pred 4 leti, tako da zdej bi več zaračunala :)

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
4.9.2009 14:15:11   
jagoga

Če se ne motim je za ljubljanski konec 4-5 €, za izven Lj bi pa lahko kaj manj plačala. Jaz bi tako urno  varstvo plačala po kakšnih 2€ na uro.

To za 2€ sem jaz mislila na izven LJ, to je mojo ponudba, varuška bi pa verjetno več računala, pa bi pol eno sredino vzeliuser posted image . Je treba mal barantatuser posted image
Ma za izven Lj ne dam več kot 4 €.

Glede uvajanja smo pa pri nas za ta teden zaključili, saj ga danes nisem imela v vrtcu, je ponoči zakuhal  in ima vročino. V ponedeljek imamo pa pregled pri pediatrinji pri letu in pol, pa še cepljen bi mogel biti, pa ne vem kaj bo iz tega.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
4.9.2009 14:20:23   
mumu
user posted image

To za 2€ sem jaz mislila na izven LJ, to je mojo ponudba, varuška bi pa verjetno več računala, pa bi pol eno sredino vzeliuser posted image . Je treba mal barantatuser posted image
Ma za izven Lj ne dam več kot 4 €.

Glede uvajanja smo pa pri nas za ta teden zaključili, saj ga danes nisem imela v vrtcu, je ponoči zakuhal  in ima vročino. V ponedeljek imamo pa pregled pri pediatrinji pri letu in pol, pa še cepljen bi mogel biti, pa ne vem kaj bo iz tega.

joj, kaj so vsi zboleli v vrtcu??????, to je katastrofa. Tut naša Tia je bolna že od prejšnega petka, še jst sem se od nje nalezla, tko da danes sem čist na slabem glasu user posted image user posted image  Tako govorim kot da bom vsak čas umrla user posted image .

Punce uživajte v vikendu

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
4.9.2009 18:34:40   
Azzurra
Varuško, katere telefonsko številko so mi dali, računa 10 na uro preko agencije, če pa jo pokličeš kao brez agencije pa menda par evrov manj.

Tiste, ki me imate na FB veste, da danes tudi Daša ni šla v vrtec. Punco je ob 3.45 vrglo pokonci in se ji je dogajalo. Vsega je blo - je pela, plesala, našla v bogvekaterem predalu neke Bobi palčke, ki jih je bogvekdo podtaknil tja in jih veselo grickala, kričala, da hoče TEBAKE (telebajske), v glavnem... user posted image user posted image

tako sva bili do 6.00 zaprti v sobico, da sta Liam in tati lahko spala, potem pa sem se jaz odpravila za 7. uro k zdravnici, da čimprej odpravim in da jo pridem iskat domov ter jo peljem v vrtec. tačas je prišla dol moja mama, njej je pa ob 7.30 gladko zaspala. potem sem bila v dilemi, budit ali ne. kolikor jo poznam, bi bila slabe volje in bi mi sigurno še bolj zamerila, zato sem poklicala vzgojiteljico, da prideva kasneje pa je rekla, da naj ne hodiva, da naj pride v ponedeljek....user posted image

jaz pa sem pokasirala vse živo, punce moje, me že od dopusta dalje boli trebuh. pa sem najprej pomislila, da sem se kaj pretegnila, ker dol na dopustu ko je daša zbolela je bilo eno samo dirkanje okoli zdravnikov in sva jih ful prenosila, od sobe do avta, od avta do zdravnika itd. LIam ima 17kg, Daša 13...niso heci to 12 ur prenašat za eno po moči švohotno bitje kot sem jaz user posted image . no, potem sem očitno to malo pozabila oz. pomešala s tem, ker sem itak pričakovala menstruacijo, še celo se mi je zdelo, da so podobni simptomi, pa vseeno še po menstruaciji ni ponehalo. ker imam Mireno in ker ta menstruacija niti od daleč ne spominja na tiste prave (je bolj izcedek kot kri), sem si celo upala pomislit, da mi je MIrena po kakem čudnem naključju padla ven in da bi utegnilo se kaj zgodit, ker meni je bilo takoooo slabooooo (no, mi je še vedno), no ker pa so možnosti zelo majhne se nisem dosti obremenjevala, sem pa vseeno naredila test, da vsaj izključim zaradi zdravnice. NO in seveda je negativen (op.p. - midva ne načrtujeva več otrok zato je bilo to dobrodošlo). sam potem sem se morala soočit, da bo očitno nekaj z želodcem. tako sem zdaj pokasirala cel kup nekih preiskav, pa Ultop tablete. Ker me je to matralo že kake 3 ali 4 tedne in ker se res slabo počutim, svoje je še dodala neprespana noč (tudi noč pred tem nismo dobro spali), mi je brez problema dala bolniško, da pridem malo k sebi. Se poznam, vem kje so moje meje in vem, kako je ko se počutim dobro. in zdaj sem le še senca tega, tako da je skrajni čas, da se dam na mesto. Upam, da ni nič hujšega, oz nič takega kar se ne da pozdravit z malo bolj uravnovešeno prehrano ter s kakim antibiotikom. držte pesti.

Naslednji teden imam dopust in si bom vzela kako uro tudi zase, za kako masažo in za počitek. če bo zneslo seveda.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
4.9.2009 21:20:07   
Lona76
Dober večer!

Evo mi smo prišli iz dopusta. BIlo je super. Otroci so uživali. Kar nekaj semo prehodili, en dan pa mi je celo uspelo kolesaritiuser posted image . Ugotovila sem da je naša Taja pleharca. Za vsakim motorjem ki gre mimo gleda k zmešnana in potem razlaga da ima gor buk (klobuk - čelada) in čala (očala). En dan sta k nam prišla moževa sodelavca z motorji in najprej se ji je smejalo ko je slišala rohnenje motorjev, ko pa je motorist do nje prišel je bilo pa konec. Oči kot dva cekina, preplašeno je gledala kaj je zdaj to. In ko sem ji rekla ja pojdi pogledat je rekla ne ne in se mene držala. Seveda se je po 10 minutah opogumila. Na koncu se je seveda tudi vsedla na motor in se ji je smejalo. Ob priliki prilepim slikco. Tilnu pa se je itak zmešal. Vesel je bil ko so motoristi prišli in da se je lahko na motor usedel in dal gor čelado. Seveda vožnje nisem dovolila.

Ja danes ko smo se pa odpravljali domov pa je princeska padla po stopnicah. Dve stopnici sta iz atrija in sem cel dopust kričala zapirajte vrata kot ena papiga. Na danes nisem bila zraven in škorček je iz vrha padel in jo je mož ujel, da ni naredila dva obrata. Ja na glavi ima podrajsano in hrbet tudi malo. Ni pa globoko HB. Bili sva tudi na pediatrični danes na pregledu, ker se ji je na ritki naredil izrastek. Nič pametnega. Ponovna kontrola čez 6 m. Pa paziti moramo, da bo imela redko blato. Je pa tam full uživala, ker je sedaj v čakalnici polno igrač, prav na hitro je najdla eno punčko, jo božala, objemala in lubčkala. Prav tako je zdravnici dala papa in šla k njej in ji dala lubčka, prej ni hotla domovuser posted image

Vidim da nekaterim gre uvajanje v vrtec super za Špelo in Katindi pa user posted image user posted image user posted image  da bi se razmere v vrtcu izboljšale. Bomo videli kako bo pri nas v ponedeljek. Praktično bosta dva v uvajanju. Taja dobi Tilnovo varuško, Tilen pa novi dve in mi že 3 mesece govori da sta smotani. Ga tolažim da sta ok. Pa še sama ne verjamem preveč če sem iskrena. Sta malo starejši in mi nekako ne potegneta. Vendar moram verjeti da imata veliko izkušenj in da sta super. Ker ko bom jaz ugotovila da sta bo tudi Tilen.

Azzurra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bolečine hitro minejo.

Zofy čestitke za user posted image .

Pomlad08 user posted image  da je maternica ok in da boste lahko kmalu začeli z načrtovanjem novega člana.

Tako sedaj pa grem še en stroj dat sušit pa spat. Sem malo utrujena od dopustauser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
7.9.2009 8:01:05   
terida
Dobro jutro, punce!

Kako ste preživele vikend? Vidim, da je moralo bit pestro, ker niste imele nič časa, da bi na RR kaj napisale user posted image Mi smo se imeli lepo - soboto smo sicer bolj ali manj zapravili po trgovinah (končno smo naročili posteljo!), v nedeljo pa smo bili cel dan zunaj, na enem pikniku. In se imeli super, seveda. Erika je bila žal edini otrok, a je na ta račun imela vso pozornost na sebi. Veliko se je igrala z žogo (jo brcala ali pa metala) in zmatrala vse odrasle soigralce - sebe pa seveda ne user posted image

Saj ne morem verjet, kaj berem - niti uvajanja še niste končali, pa so malčki že vsi bolni user posted image user posted image user posted image user posted image za vse! Upam, da je to samo od začetnega šoka in bo hitro vse ok.

Azzurra, tebi pa vagon user posted image user posted image user posted image , da ni nič hudega! Živci močno vplivajo na prebavni trakt, tako da ne bi bilo nič čudnega, če je tvoje slabo počutje posledica vaše počitniške avanture...

Lona, dobrodošla nazaj user posted image A Taji se pa že zdaj šibijo kolena pred motoristi? Kaj šele bo? user posted image Srečno v vrtcu ta teden! Čakamo poročilo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.