|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
10.9.2009 14:28:28   
san
živjo punce,

hvala vam za skrb in dobre željeuser posted image

midve sva ravno dobro prišli domov. je bila včeraj dopoldan potem operirana in je trajalo kar dve uri, me je že panika grabila. in potem zvem od izbele, da so ji še kar bulo na vratu iodstranil, pa se sploh nismo nič menil. no, zdej pač je kar je, je bila pa včeraj bolj slaba in izredno slabe volje, ker je šlo vse narobe. najprej tista bula na vratu - ona se je v operacijski namreč bunila, da to pa ne ven, potem je morala pa še notri ostat do danes, pa ji je zdravnik rekel v pon, da bo šla isti dan domov... jo, danes je že ok, rana se lepo celi, ne krvavi in ne teče. zdej samo še upam, da bodo histološki izvidi ok, pa bom lahko mirna.
je bil pa urban od 12-tih včeraj pa do večera skoz z mano tam, pa je bil tako priden in zlat, ga mopram pohvalit!

enkrat je terida se mi zdi vprašala za hrano, če kaj pomaga. nimam pojma terida, počutiva se super, kri ma pa izabela tako dobro kot še nikoli. bula je bila pa nekako isto velika od takrat ko se ji je zvečala iz 1 krat 1 cm na 2 krat 2,5 cm približno. midve bova zdej kar še vztrajale na tem, da vidiva, če bi slučajno se ji kakšna nova bula spet pojavila zdej v naslednjih dveh leti bova vsaj vedeli, da ni od hrane. drugače bova pa vsaj spostili in očistili telo strupov, da se mal telo obnovi.

urban v vrtcu še ne spi, danes so prvič poskusli, pa ni uspelo, se je jokal oz. mal je bil priden in se umiril, amapk v naročju, potem pa ugotovil, da to ni to, se je pa drl. drugače je pa ok. kakšen dan lepo je, drug dan malo slabše. danes je tudi prvič protestiral na glas pred vrati in ni želel sam potrkat in stopit notri.

toliko na hitro. zdej morm pa izabelco mal stiskat it, ker je urban zaspal

uživajteuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 10.9.2009 14:29:25 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
10.9.2009 20:22:23   
Lona76
Dober večer!

San user posted image user posted image user posted image user posted image  da bodo izvidi ok in priden Urban, da je tako lepo čakal s tabo.

Naša Taja je danes prvič spala v vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa saj mene bo razneslo od ponosauser posted image user posted image user posted image . Danes sem šla ko je imela zajtrk in potem me je ob 14:45 klicala vzgojiteljica da se je zbudila in da je malico in jo lahko pridem iskat. Je bila pridna, največ pojedlauser posted image  in spala uro in petinštiridesetuser posted image . Baje je pomočnici ko je bila zraven nje pred spanjem skos delila poljubčke. Je rekla da je taka kot Tilen. Radodarna s poljubi. Baje je ob cca 11-ih malo zajokala mami mami pa jo je vzgojitlejica malo pocrkljala pa je bilo v redu. Definitivno je zajokala ker je zaspana. Še prejšnji teden je ta naša miš spala dvakrat na dan. Prvo spanje je imela že ob 9-ih zvečer. No sedaj pa zdrži do 12:30 in spi 1,5 ure. Pa saj se bo navadila in bo začela popoldne po moje dlje spat.
So pa vsi otroci tako prehlajeni da je joj. Ko kihajo jim iz noskov pridejo zeleni smrklji, kašljajo tako da je groza. Danes sem tudi jaz dala zvečer Taji fiziološko, pa je za enkrat prišla samo ena muca ven. Smrkučka še ni in upam, da ga še dolgo ne bo.
Drugače pa sedajle uživam kot že dolgo ne. Otroka že spita (ko je mami sama z njima je reduser posted image ) in sem si natočila kozarček vinčka in uživam ob vinčku, sedajle pa bom še knjigo v roko prijelauser posted image . Prav paše da moža malo ni domauser posted image . No jutri bo že drugače. Se mi zdi, da bom enga jamrovčka dobila domov inpotem bom imela 3 otroke. V soboto bom pa otročičke pobrala če bo lepo vreme in bomo šli na tržnico, ker bo Eko dan in bo naše podjetje predstavljalo eko meso. Posledično je zato v službi full dela in takoj ko pustim Tajo v vrtcu letim v službo delat in potem spet po njo. Včeraj sem jo peljala še k tašči v varstvo je bila Taja kar huda in je protestirala.

Nič grem naprej uživat.

Lepo se imejte!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
11.9.2009 8:24:14   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Drugače pa sedajle uživam kot že dolgo ne. Otroka že spita (ko je mami sama z njima je reduser posted image ) in sem si natočila kozarček vinčka in uživam ob vinčku, sedajle pa bom še knjigo v roko prijelauser posted image . Prav paše da moža malo ni domauser posted image .

Uau, bravo mami user posted image . Take ženske so mi všeč k se znajo tkole pocrkljat user posted image  in da znaš uživat v takih trenutkih...te je bilo prav lepo prebrati....tak zadovoljen post. Le zako naprej user posted image . In Taja - pridna user posted image .

San, samo da je za vami. Držim pesti, da bo čim hitreje vse mimo in da se nobena bunkica ne ponovi več! user posted image user posted image user posted image  in Bani, bravo...je pa res pridkan in prijazen do svoje sestrice user posted image .

Terida, ti kar povej kaj vse te muči....jaz pa to pogrešam pri vas user posted image , da malo poveste kako vam je....tako pozitivne kot malo manj pozitivne občutke, dogodke, da vemo kaaj vse nas čaka, tiste ki še nismo 2. user posted image  user posted image . Sej nosečnost je zelo, zelo lepa stvar, ampak vse pa le ni zmeraj rožnato. Jaz ti želim, da bi ti zadnja 2 meseca minila s čim manj minusi in bolečinami user posted image user posted image user posted image . Še malo pa se selite, ne? takrat tudi zagrabi vso pomoč. Mogoče prosi starše, da ti pridejo pomagat....kakšno prijateljico oz. mož kakšnega prijatelja.

Ahhhh, pri nas v službi je pa prav bedno vzdušje. Spet imajo neke ukrepe, ker rezultati (finančni) niso blesteči in se že grozi, da nam bodo ukinili delovno uspešnost, poslovno uspešnost, da ne bo do nadaljnjega nobenih napredovanj,....user posted image  skratka ubijajo delovnega duha vseh zaposlenih user posted image . Matr so požrešni, da ne govorim koliko šefov imamo user posted image .

No, pred nami je vikend user posted image . Sem prav vesela. A gre katera na otroški bazar?

< Sporočilo je popravil Dinki -- 11.9.2009 8:26:02 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
11.9.2009 9:44:44   
Ursi2
Dobro jutro, punce!KK ste kaj? Tuki tako dežuje, kot da je konc sveta! No, upam, da bo popoldan kaj boljš, ko pridem domov, da boma z Lukijem lahko šla kaj ven. No, če ne sem se pa že odločila, da se bova spravila na podstrešje in malo pospravla, pa kaj vstran zmetala, da bo prostor, ko bova sobo za Jureta začela pripravljat!

Najprej za vse
user posted image , pa še user posted image , da bo dan bolj sladek!

No, najprej poročilo z nuhalne!Bilo je super!Mi je šlo kar na jok od sreče!Bila sem prva, tako da je bil točen, pa še čas sva imela malo poklepetat!No, potem pa mi je nardil pregled!Srček se lepo sliši, ritem je lep, rokice pa nogice se lepo vidijo!Ma, je kr skoz neki migal in skakal!Sam ni ga mogel obrnat, da bi mu lahko izmeril za NUS in me je pač potolkel po trebuhu, da bi se obrnal!Pa mu jz rečem, pa bogi revček, bo mislil, da je potres, in mi G nazaj, ja, sam ga tole čist nič ne gane, tk da zgledA, da je na take potrese navajen!In jz seveda (kura kot sem) v smeh, on pa tud in je trajalo dobri dve minuti, da sem se mal umirla. No, pa se je revček sam za glavo not držal!Kaj si je kaj mislil, kaj se dogaja!user posted image user posted image user posted image
Res je bilo lepo in mi je bilo malo težko, da ni bilo mojega zraven!Pač šiht, kaj moreš! No, sem bila potem čist solzna in kr smejalo se mi je. Sem tako dobra, da sem sploh lahko vozla!
Dobila sem tudi slikico, tako bolj od blizu in se vidid profil, je tako lepo videt nosek pa usta pa rokice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa potem postala tako slabe volje, da bi se lahko z mojim skregala v trenutku na žive in mrtve!Sem prišla k mojim po pregledu in sem se ustavila, da povem,kk je blo, pa me moj sam vpraša, kaj je, fantek ali punčka. Pa jz, da se še ni vidlo, pa on aja, pa se je obrnil in se sploh ni več menil za mene!SEj vem, da so imeli gužvo in delo, sam vseen. No, potem pa sem jim hitro kavo skuhala, da so lahko pavzo imeli, potem pa sem šla domov. No, sej e celo spomnil, potem, ko sem ene 2 minuti stala zraven mize, ko so pili kavo, da bi pa vsaj do avta šel zraven mene!Zvečer je pa prišel domov neki pred 22 in sem mu nardila večerjo, pa sem se zraven vsedla, da bi malo poklepetala inmi on malo pove kk je blo, si da duška in skritizira vse po vrsti, mojga brata, kk je vsakih 15 min počival(brat je že cel pon in tor dop bruhal), pa kk je oči sam v napoto,.... No, pa sem ga poslušala, pol pa mu hočem jz povedat, kk je blo na Nuhalni, pa je lepo gledal TV in me ni nič slišal!Jz utihnem, on pa nič in sem vstala,pospravila kuhinjo in sem se šla preoblečt v pižamo, pa mi reče, kaj si govorla neki o LUkanu!Sem sam šla gor, da ne bi kaj preveč rekla. Pol sem pa tud rajši šla kr za rač in sem mogla še ene ponudbe nardit. Ker če bi karkoli rekla, bi se ziher skregala. No, sej sem pa pol ponoči sanjala, da sma se vžgala in da je sam spakiral in šel!Sem imela pol zjutri tk slabo vest!
No, včeri, ko sem bila že lepo mirna, sem mu lepo povedla in sma se zmenila, tako da je vse ok in je bil včeri prav lep popoldan!Že dolgo ne tako lep!

Drgač pa je res zanimiva tale nosečnost!Ni se časa toliko ukvarjat s tem, da sem noseča in včasih kr mal pozabim, da sem!Mi je potem kr malo težko, ker pri Lukanu sem imela to skoz v glavi!Ampak je lepo se malo pogovarjat z njim, pa božat trebušček!Me po drugi strani bolj skrbi kot pr Lukiju, da bi šlo kaj narobe!Ker prvič sem vse bolj na izi vzela in nisem tolko razmišljala, na kaj je treba pazit, pa kaj je lahk narobe. Zdej pa mi to večkrat pride naprej!Po drugi strani sem pa veliko bolj neučaka!Komi čakam, da bo marec in da ga bom imela v rokah, pa sobo bi mu najrajši že kr uredila, pa oblekce ven in jih lepo oprala, zlikala in zložla v omaro! Res je smešno, PA LEPO TUDI!
Aja, pa datum poroda je zdej 28.3.2010 in ne 29.3. Jupi!!!!!!

Dejte mi povedat, kk je tale otroški bazar? Ali se splača it s takim kot je Luka?Mislim, sploh ne vem kk to izgleda, pa me mal zanima, če bi mogoče pa šla z LUkijem!

Vas pa vabim vse, da pridete kaj v Velenje od 20-26.9, ko imamo Pikin festival!Je res super!Polno delavnic, iger, animacij,....Res je fajn!Hodijo šolarji z avtobusi iz cele Slovenije.

Včeri je pa Luka užival!Ker zdej dedi (moj tast) pomaga našim v proizvodnji, nisem imela Lukija kje pustit in sem ga imela s sabo!In včeraj smo imeli prvič res veliko robe za odpremit, da smo najeli en šlepar, da je prišel in odpeljal robo. Ker drgač vozimo s kombijem s cerado. In je Luka samo gledal in se čudil, ko se je pripeljal tisti šlepar!Kr ni se mogel nagledat!Seveda bi bil še bolj srečen, če bi lahko v kabino zlezel za volan, ampak seveda, da tega ni smel!No, potem pa je še en velik viličar prišel, da smo nabasali gor in je sam sedel in gledal in sam z roko kazal in govoril TAM! Res je bil luban! MI je včeri skoz kazal viličarja in tovornjaka v knjigi potem zvečer!user posted image user posted image

Aja, mi bi včeri mogli imet posvetovalnico, pa je v sredo klicala in so nam prestavli na 25.9 ob 9.45. Tako da ma še 14 dni časa, da malo zraste!user posted image user posted image

Rabila bi idejo. Drugo soboto gremo na poroko. In nimam nobene ideje, kaj naj za darilo!Stara sta okorg 30 (ona malo manj, on pa 30), imata že opremljeno stanovanje, edino kopalnico bota spomladi še renovirala. Pa noseča je ona, imama skor skupi rok! Zdej pa ne vem, a je najboljši kr čestitka pa denar al naj kaj drugega?user posted image user posted image user posted image  S tem imam vedno probleme!

Hvala vsem za vaša mnenja glede vrtca!user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleži en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da antibiotik čimprej prime!!!!!!!!!Revček mali! Pa user posted image user posted image user posted image  za tebe, da boš imela moči za vstajanje ponoči in za čez dan!!!!!

Dinki, super, da je Tit začel pridno jest sadje!Sem si ga kr predstavljala, kk je grozdje!!!!!!!user posted image user posted image
Luka pa ima sadje zelo rad, predvsem jabke, hruške, banane in lubenico!Ampak je pa vse, bolj kot ne!
In kak je občutek, ko greš zdej prvič na roditeljski sestanek za svojega otroka? Vav, kk gre čas,kaj?

Pa upam, da se stanje oz vzdušje v službi mal popravi!To je res tuga!Ma, sploh pa to, ko je en kup šefov, ko se jih ne rabi in vlečejo..... Eh, brezveze!

Terida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Ti kr pojamri, sej tudi za to smo tuki!Ti verjamem, da te je bolelo!Mene že zdej včasih hrbtenica tako boli, da sem komi pokonci, pa so šele trije meseci!Upam, da bota tale dva meseca miila čimbolj brez bolečin!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa super, da bote tudi vi imeli par!!!!!!user posted image user posted image

Lona, super, da je Taja tako pridna in da uvajanje tako fajn gre!user posted image user posted image user posted image user posted image pA KR SAMA REČE, DA BI PLESALA!kAKA faca!!!!!!!!!user posted image user posted image
In pridna, da je tako lepo spala in vse pojedla!Frajerka!!!!!!!!  Si res lahko zelo ponosna!!!!user posted image user posted image
Upam, da je operacija fajn uspela in da je vse ok! Ti pa pošiljam en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker si kar mislim, kako bo zdej izgledalo doma!MIslim, da zna bit najbolj naporen od vse treh otrok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Malo heca!

Pa pametna, da si si vzela en večer za razvajanje in malo uživanja!!!!!Lepo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečanje: no meni bibilo boljš, če bi bilo v LJ, ampak lahko tudi na obali!Res upam, da boma zdej lahko res prišla. Mi je pa skor vseen, kdaj. Razen 19.9 ne bi mogla!

Aleži, čestitke tvojima dvema za 32 let!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da nam bo vsem uspelo taka leta dočakat!Moja dva sta imela letos 35 let, pa je oči rekel, da se njemu ni zdelo tako dolgo, mamca pa, da se ji zdi veliko več kot sam 35 let!user posted image user posted image user posted image  ne morta iz svoje kože, da se ne bi skoz neki zafrkavala!

San, za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok in da se ne pojavi kaka nova bula!A pa do si ji še kr na vratu brez tvoje vednosti?Sej je res boljš, da vse naenkrat, sam mi je vseen mal čudno, da lahko to nardijo!
Pa priden Urban, da je bil tako priden!Res VAV!user posted image user posted image user posted image

lEPO SE POCRTLJAJTA Z iZABELO!Ja, mamca je zdej zakon!

Tako, dost zaenkrat, sem tako spet cel roman napisala!Lepo se imejte in naj vam služba čimprej mine!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
11.9.2009 10:14:39   
Dinki
Hej Ursi2....super za tako lep pregled user posted image user posted image user posted image . Te že dajejo sindromi gnezdenja, kaj? user posted image  Ja moški....brez veze....so pač moški in se jih velikokrat pač ne da razumeti. Si pa super odreagirala, mi je všeč, da si preložila na drug dan in da je bilo potem OK.
A 28.3. imaš datum???? Iiiiiiii kot jaz Titka user posted image user posted image user posted image  Ful lep datum, no mogoče boš pa šla čez rok in nazadnje rodila 7.4. user posted image

Glede otroškega bazarja ti pošiljam link, da si malo pogledaš. Je na gospodarskem razstavišču in je zastonj vstop.
http://www.otroskibazar.si/domov/
Kaj pa vem, meni je itak to vse čisto nov svet. Sem bila zadnjič v Arboretumu na Čarobnem dnevu - za otroke in mi je bilo noro pa Tit je ful užival tako da sem dojela, da sploh niso več premajhni za take stvari, jim ful dogaja. Pa ni da ni igral in talajo stvari zastonj pa še kaj novega izveš pa tko....druženje pač user posted image . Tole Velenje se tudi super sliši. Bomo tudi šli če bo le vreme OK.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
11.9.2009 11:41:38   
Ursi2
Živjo!
Dinki, hvala za link!Sem si mal pogledala in izgleda zanimivo!Upam, da bo čas it!Imaš pa prav, da naši sončki itak uživajo, sam da se neki dogaja in da niso premali za take stvari!
a eno ful grozno izkušnjo in me j e blo že pri LUkanu strah, zdej pa tudi!Se bom rajši zmenla, da mi sprožijo porod!

Ja, mi je rekel 28.3!Ja, je res lep datum!Ma, upam pa vseen, da bo kaj pohitel, ker me je strah tega, da bi ga čez rok rodila! je imal prijateljic
Tudi jz pošiljam tule link, da si lahko malo ogledat, kaj se bo kaj dogajalo na Pikinem festivalu:

http://www.festival-velenje.si/program-pikinega-festivala

http://www.festival-velenje.si/festivalski-dogodki

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 11.9.2009 11:48:10 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
11.9.2009 11:53:48   
aleži
Urši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in bravo res za reagiranje.user posted image user posted image user posted image user posted image  
Mi verjetno bomo šli na Pikin festival, ker že cca 1 leto gleda Žiga pika nogavičko en in isti cede, poje..... tako,da letos ga bom peljala pogledat. Urši če prideš in če seveda mi pridemo (vreme, bolezen,...), ti bom poslala te. št. da se vsaj vidiva!user posted image

Drage mame, tudi na Obali imamo prost vstop v "Luna gre na morje"
http://www.luninfest.com/index.php?cat=5 če katera morda pride, naj sporoči!!

Lep dan še naprej

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
11.9.2009 12:05:26   
Ursi2
Ja, mi bomo letos sigurno tam!Sploh v nedeljo, 20.9, ko je otvoritev in je sploh za družine!Pa tudi med tednom popoldan boma šla!

TAle Lunin festival je tudi super!Sploh tam, ko sem prebrala, da imajo bobne!!!!!!user posted image user posted image
Jz sam uam, da bo nedelja lepa in da bo  čas, pa bomo šli!Če ne, pa boma šla sama z Lukijem!
Ali kera kaj ve, kako bi naj res blo jutri vreme? Mislim, če ima kera veze tam gr?user posted image user posted image user posted image  Ker povsod drgač piše, pa eden reče, da bo dež, dug da bo lepo,....

Bi mogli it na Uršljo goro, pa me je strah, da bibil dež ali pa da bi ful pihalo!Šli bom pa s tastom in taščo in do tja, kamor bomo šli z avtom, bomo šli z enim in onadva bota šla v vsakem vremenu. Zdej me pa jezi, ker ne vem, ka naj!Ma, bom jutri zjutri vidla, pa bo najboljš!!!Sori, se ubadam s takimi stvarmi!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
12.9.2009 14:31:17   
Joži79
Živjo! Se na hitro oglasim. Sploh nimam časa, da bi kdaj kaj napisala, včasih vas uspem malo prebrat. No danes sem pa spet sama (Juš in moj sta pr tašči na kosilu) in tako pospravljam... Zdej mam pavzo in čakam na pizzo (ni se mi dal še kuhat, vem, sem grozna user posted image ).  

No da povem, kaj je novega pri nas... Juš ne bo več edinček! Vidim pa, da nas bo tukaj kar nekaj marčevk 2010 .... No, rok imam 14.3.. Zaenkrat izgleda vse OK, počutim se tudi v redu, to pot tudi nisem na bolniški. Smo bili tudi dolgo tiho, glede na mojo preteklost.  

Juš je drugače bi ta teden spet bolan – po 3h dneh vrtcauser posted image ! Bil je namreč med počitnicami 2 meseca doma – seveda zdrav... No in smo spet doma in se cajtamo. Danes smo šli po 1 tednu prvič spet skupaj ven. Juš je tok navdušen nad vevericami. Dugače pa pridno raste. Bil je tudi sam cel teden pri moji mami v Savinjski. Nama je blo tok težko it od tam brez njega, ampak on pa ni delal nobenih problemov. Tko da je problem res bolj v nas starših... Tam je bil itak čist zmešan zaradi vse unih traktorjev in razne mašinerije, pa živali in sploh zato, ker je bil cele dneve zunaj... Je rekla mama da ga bo pozno jeseni, ko bo malo manj dela vzela še za kak vikend, pa za novo leto, pa.... No, tudi on je njo navdušil...  

Glede srečanja se pa kar zmenite, pa prosim ne si zadnji dan premislit – z Jušem sva bla avgusta namreč v Mostecu, pa nikjer nobene. Potem sem ugotovila, da ste se zjutraj zmenile da greste v Tivoli...   No toliko zaenkrat, lepo se imejte. Uživajte v tem lepem dnevu.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
14.9.2009 8:41:39   
Dinki
Iiiiii kako lepa novička! Joži79 iskrene čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image  In, kako se počutiš? Je vse OK? Joj, koliko marčevk je ponovno user posted image user posted image ....zdej vas je pa že kar veliko user posted image

Drugače seveda dobro jutro vsem skupaj user posted image
za nami prečudovit vikend. Celo sončka smo imeli pa toplo je bilo user posted image . No, malo manj dobra novička pri nas je ta, da so se Titku na zadnji strani glave  naredile kar neke bulice user posted image . Prav nič lepo ne izgledajo in tudi približno se mi ne sanja kaj bi lahko bile. danes ga možek pelje ob 10h k zdravniku. Sem se pa v soboto tako prestrašila ko sem jih zatipala (jih ima kar 4 user posted image user posted image ) da sem ga hotela peljati k dežurnemu in ko sem poklicala so mi rekli, da naj ne hodim zaradi takih stvari, da naj raje počakam do ponedeljka. San, sem se tudi nate in Izabelo spomnila....a so imele njene bulice kakšno bavo? in kakšne velikosti so bile? kakšno diagnozo so vam postavili? sej vem, da si že pisala enkrat o tem, a vendar...se več ne spomnim. Skratka, me je kar malo strah user posted image .

Grem še malo delat, da ne mislim preveč na to.
lep dan vam želim!

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
14.9.2009 10:06:04   
san
dinki, lahko da gre le za aterome, ki so čisto neškodljivi in zelo pogosti, vem da te to ravno ne pomiri, pa vseeno. izabeli je vedno nastala samo ena naenkrat in je zgledala kot ena velika buška, črno obarvana, pa tudi okolica in potem je to kakšne pol leta menjalo barvo in se spreminjalo, nato pa ostalo kožne barve. edino ta na glavi se ješe vedno barvala v rdečih odtenkih.

sem se spomnila, da je mel izidor enkrat take bulice, pa je imel le bezgavke povečane, je bil prehlajen

držim pesti, močno močno, da ni nič hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image

jozi, super novičkauser posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
14.9.2009 11:29:02   
Lona76
Dober dan!

Dinki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Titka. Tudi jaz sem tako kot San takoj na Bezgavke pomislila. Sem tudi jaz enkrat paniko zagnala je imela Taja za ušesom bulico in je bila samo bezgavka. Držim pesti da ni nič hudega.

Joži čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja prav vesela sem da vas je vedno več nosečk.

Drugač pri nas je kar v redu. Taja je šla danes v vrtec brez problema, pa še nobene od njenih vzgojiteljic ni bilo. Je pa imela iz petka na soboto temperaturo. No potem v soboto in nedeljo pa je bilo ok. Smrka pa kašlja pa tudi tako kot vsi ostali otroci v vrtcu. Dajem ji čaj z medom in limono. Je pa zjutraj tudi malo pohropla ampak se je potem odkašljala, tako da bo ok. Tilen v vrtcu ni preveč zadovoljen, ker je zamenjal tovarišice, ampak se počasi privaja.

Mož je pa druga zgodba. Leži ali na kavču ali v postelji pa jamrauser posted image . No danes je baje celo mu uspelo posesati, in ker sem bila včeraj malo huda na njega je celo zjutraj z nami vstal. Madonca se še nisem navadla, ampak tole jutranje odpravljanje je zame cel projekt. Oba zrihta, pripravit ruzačke, jima dat vsaj čaj....... No danes mi je prvič ratalo in celo sem v službo zamudila samo  minut user posted image . Se pa bom kar mogla navadit, ker tudi ko bo šel mož v službo bom mogla jaz otroke vozit v vrtec ker so se pri možu v službi preselili na čisto drugi konec.

Zdej pa šibam delat, ker se utapljam. Dinki sporoči kako je Tit opravil pri zdravniku!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
14.9.2009 13:06:32   
marita
Joži: bravo za lepo novico, super, čestitke!!!!

Sedaj vas je pa čisto malo tistih, ki še niste v drugo noseče. He, he, he.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
14.9.2009 13:40:46   
san
Joži: bravo za lepo novico, super, čestitke!!!!

Sedaj vas je pa čisto malo tistih, ki še niste v drugo noseče. He, he, he.

user posted image a veš, da zdej že mene mikauser posted image

dinki sporoči kako je bilo pri dr.

moj bani je danes tudi lepo šel v vrtec. majčekno je zajokal, pa je bilo ok takoj. spi pa tudi verjetno, ker sem zmenjena, da če bi bli prehudoo, da bi me poklicale, pa me niso. zadnjič je zaspal najprej v sede, potem pa pikanogavička stil. prehlajen še ni, no čist mal ma nos zabasan, ampak to je zaenkrat to. mu dajem ameriški slamnik - ga mučim, ampak upam, da bo kaj bolj odporen zato. zdej se je začel ful pogovarjat, ampak še vedno mal po svoje. vsake toliko nas pa razsvetli s kakšno novo besedo, ampak sam enkrat in pol dolgo ničuser posted image .

izabela je šla tudi v šolo, tko da sem danes res prvič sama v miru doma in delam.

pa v nedeljo smo videli joba, je blo luštnuser posted image

toliko na hitro od mene
lepo se imejte

aja, lona, naš izidor je tudi menjal vzgojiteljico, ravno njegova ljubica je šla, pa mu je tud mal težko.

< Sporočilo je popravil san -- 14.9.2009 13:42:08 >

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
14.9.2009 14:46:39   
Dinki
Evo mene, vam javljam kako je bilo.

Hmmmm...najprej je nastala le ena bulica, ki je bila le zamašena lojnica na lasišču. Ker jo je naš Titek praskal ne preveč s čistimi rokicami, se mu je ta zagnojila, drugače gre to samo od sebe lepo nazaj. Drugi dve bunkici pa sta bezgavki, ki sta otekli zaradi infekcije, torej ker se telo bori. Do danes nisem vedela, da so bezgavke tudi zadaj na vratu user posted image . OK, za ušesom vem pa na grlu tudi, ampak na vratu zadaj, pa ne. No, človek se vsak dan kaj novega nauči. Skratka dr. mu je tisto bulo stisnila in baje je šlo ful ven user posted image . Zdej mu moramo to mazat s kremico-antibotikom, da se lepo spuca, razkuži, pokrivati z gazicami, tako da sem od jutri naprej pa do konca tedna na bolniški. V službi sem že povedala. No, službene maile bom pač morala tako kot vedno vsaj enkrat na dan odpreti. Drugače je pa Titek OK, ne kaže nobenih znakov, da je kaj bolčkan, niti vročine. Ma sem tolk vesela, da ni nič hujšega user posted image , samo upam, da se nam vse lepo zacelli in pozdravi. Jutri ga je treba zvečer še enkrat pripeljat na kontrolo. Zdej bom pa mogla bolj pazit glede tega praskanja in umivanja rokic....ampak se mi sploh ne zdi, da bi se kej orng praskal...največkrat se čohlja preden zaspi.

No, danes pa še na roditeljski sestanek. Me prav zanima kako bo. A je katera že dobila odločbo za plačilo vrtca?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
14.9.2009 15:00:40   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

aja, lona, naš izidor je tudi menjal vzgojiteljico, ravno njegova ljubica je šla, pa mu je tud mal težko.

A svojo bodočo ženo Nino je izgubil? user posted image  ja ti šment!

Drugače pa priden Bani, sigurno je zaspal, jih tele vzgojiteljice tko lepo poštimajo. In pridna Taja, ji pošiljam user posted image user posted image , da rahel prehladek hitro mine. Tudi pri nas so šmrklji kar prisotni, sploh zjutraj ko mu damo fiziološko, mu začne kar tečt dol. No, samo da hujšega ne bo. Pa tko smo imeli mir več kot 3 mesece. San, ti pa le uživaj, čeprav delovno, tudi malček sama. Se mi zdi, da imaš zmeraj 100 na uro pestro.

Grem še malo porihtat ker me jutri več ni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
14.9.2009 15:15:39   
Ursi2
Živjo, punce!Sam na hitro se malo javljam!

Vikend je bil super!Še sreča, da je bilo vreme vsaj čez vikend lepo!

V soboto smo uživali na Uršlji gori!Tudi Luka je ful užival in skakal povsod, pa plesal, pa rožice nabiral!No, tudi hodil je malo!Si je sam nesel svojo malico! user posted image  Res je bil posrečen!
No, sicer v nahrbtniku ni hotel dolgo bit, je kr k meni silil! Počasi se bo že navadil! Je bil pa priden in je nazaj grede zaspal v njem in potem še naprej v avtu!
Popoldan pa smo šli na jezero, kjer so imeli prireditev - konjske dirke, pa raztavo domačih živali in podobno!In smo bili do 19.30 tam!Mu je tudi bilo všeč, ko je lahko vse te živali božal!
Včeraj pa nažalost nismo šli ne na otroški bazar, ne na Lunin festival!So moji mojga prosli, da bi jim pomagal in potem se nisem vozla sem pa tja!Sma pa šla popoldan na letališče, kjer je lahko letala gledal, na štirikolesniku sedel,....., pa še otroško igrišče je zraven, tako da sma bila ene 3 ure tam! Res sma se imela fajn!

Danes je bil pa spet jok, ko sma šla v službo!Že ko smo šli iz njegove sobe v kuhinjo, sej ejokal in se me držal in sploh ni hotel na tla, ampak je visel na meni ko ena mala opica!Ampak sej pol se je kr nekak potolažil!Mu je dal dedi metlo, da bo pometal, pa je kr letel od mene!user posted image user posted image user posted image

Dinki en vlak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tita, da se čimprej pozdravi in da se ne bo več praskal!Revček mali! Si kr predstavljam, kk sta se ustrašla, ko stA ZAtipala bulice!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jz nisem vedela, da so tam tudi bezgavke!Zanimivo!
No, pa sej tudi ni slabo, da boš lahko cel teden s Titom doma!
In upam, da bo fajn na roditeljskem sestanku!!!!!!!

Joži, čestitam!RES LEPA NOVICA!!!!!!!!Veliko lepih trenutkov in da boš čim manj utrujena in da ne bo preveč naporno!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

San, super, da v vrtcu fajn poteka uvajanje!In da je tudi Izabela že v šoli!!!!!!!!!user posted image

Lona, tudi za vas super, da uvajanje super gre!O možu pa....Kot si rekla- največji in najbolj naporen otrok!!!!!user posted image  Veliko user posted image user posted image user posted image , da boš zdržala!!!!!!!

Tk, zdej pa hitro naprej delat, da bom lahk šla čimprej domov!!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
15.9.2009 8:45:01   
terida
Dobro jutro!

Zadnje čase imam v službi dosti dela, pa vas ne uspem prebrat, kaj šele pokomentirat. Danes pa sem si rekla, da si bom vzela minutko tudi za RR user posted image Se ne bojim, da bi delo medtem kam ušlo user posted image

Najprej moram pohvalit Eriko - ko smo jo danes peljali k varuški, je povedala svoj prvi "pravi" stavek - je rekla "tata vozi avto" user posted image Cukr moj! Zdaj res že toliko govori, da se da vse lepo zmenit z njo. Edino včasih reče kakšno besedo tako, da je ne razumeva. In potem se z user posted image gledava in študirava kaj zdaj to pomeni. Ona pa naju opazuje in se mi na trenutke zdi prav razočarana nad glupimi starši, ki nič ne štekajo user posted image

Sicer pa smo bili prejšnji teden na otroškem bazarju. Šli smo bolj na hitro - za dobro uro v petek preden smo šli na Primorsko. A se mi je vseeno zdelo fajn. Erika pa je bila na moje začudenje bolj zadržana (no, vsaj na začetku). Se mi zdi, da je bilo preveč vsega naenkrat. Ogromno glasnih otrok vsepovsod. Pa tistih maskot, v katerih so ljudje, se je ful bala. Prav panično je pritekla k nama, ko je kje kakšno videla. Če je pa prišla maskota bližje, smo jo morali vzet v naročje. Se mi je zdelo prav zanimivo, da ima tak strah pred temi zadevami, ker se do zdaj ni še nikoli ničesar ustrašila. Je bilo pa potem dosti bolje, ko je enkrat pogruntala, da so vsa igrala in igrače tam zato, da se lahko z njimi otroci igrajo. Je zagledala LEGO kocke in je bilo konec user posted image So imeli samo tiste ta male (ne Duplo), a jih je ravno tako lepo zlagala. Potem pa se je še za enim balonom tako navdušeno podila, da jo je bilo veselje gledat. No, saj je bilo še milijon drugih stvari, vam bom prišparala podrobnosti user posted image Bistvo: bilo je fino in gotovo bomo šli še drugo leto. Res je, da v tem gotovo bolj uživajo malo večji otroci, a tudi naši so že čisto dovolj stari, da jim je zanimivo.

Lona76, upam, da je z moževim kolenom vse ok! user posted image user posted image zate, ker si zdaj sama za vse. Saj bo kmalu bolje!Čestitke za tisti večer, ki si si ga vzela zase. Res prava stvar, bravo! user posted image

Aleži, saj verjetno je Žiga do zdaj že ok, a vseeno par user posted image user posted image user posted image

San, user posted image user posted image user posted image za Izabeline izvide! In pohvale za držanje diete! Čeprav to verjetno ni tako hudo, kot če bi dieto imel zaradi hujšanja ali kaj podobnega. Meni se zdi, da če se gre za zdravje, je lažje zdržat. Držim pesti, da vama bo pomagalo in da se bosta še naprej super počutili!

Dinki, kaj se gredo v vaši službi? user posted image Pa ravno pri vas, kjer naj bi se kriza najmanj poznala - jest moramo še vedno vsi kriza gor ali dol... Upam, da bo to izredno stanje čim prej minilo! user posted image user posted image

Moram priznat, da sem se kar malo slabo počutila, ker sem prejšnji mesec edina v službi dobila nagrado (povečan faktor). Še posebej glede na mojo delovno vnemo zadnje čase... No, včeraj pa sem izvedela, da smo dobili en projekt za 180 k EUR, za katerega imam precejšne zasluge user posted image Zdaj bom seveda užaljena do smrti, če mi ne dajo faktorja še za ta mesec user posted image

Kakšno naključje - ravno pišem o službi in denarju, pa dobim mail od user posted image , da jim bodo ta mesec plače izplačali 20. namesto 15. user posted image Uf, še dobro, da imava za kredit naštimano, da ga črpajo 28. v mesecu. Pa ravno prejšnji teden so dobili nekaj novih projektov. Ne vem kaj se gredo... Upam, da to ne vodi v kakšne bolj resne ukrepe...

Ursi, čestitke za NS! Res je nekaj posebnega jih videt preko UZ, ne? Jaz imam še zadnji UZ konec meseca in komaj čakam...

Joži79, super za user posted image /user posted image ! Čestitke user posted image user posted image user posted image Saj ne morem verjet, še ena marčevska nosečka user posted image Bi morale spet sezname delat user posted image Dobro, da ti gre tokrat ok. Upam, da ne boš imela problemov do konca! Za prejšnje srečanje mi je pa tako hudo, da si nas čakala v Mostecu. Tole prestavljanje zadnji trenutek je bilo moje maslo - mi je res žal, oprosti! Ti bom naslednjič svojo telefonsko sporočila, da ne bomo imeli kakšnih podobnih nesporazumov.

Dinki, me veseli, da s Titkom ni nič hujšega. Tole z bezgavkami zadaj na vratu je pa tudi zame novo. Česa vsega ne izvemo pri teh naših malčkih user posted image

Za konec pa še čestitke vsem malčkom, ki se pridno uvajajo v vrtec! user posted image user posted image user posted image Lepo je brat, da jim gre vsak dan bolje. In kup user posted image user posted image user posted image za vse, da bodo čim bolj zdravi!

Špela, Katiandi, javita se kaj, da bomo slišali kako je z vašima dvema! Upam, da je bolje, da in se tudi onadva dobro počutita v novem okolju user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
15.9.2009 11:26:48   
Špela100
Živjo!

Terida hvala za skrb, imam prav slabo vest, ker se nič ne javim. Saj vem tam kjer je volja, je tudi moč, samo jaz nimam več moči user posted image user posted image .

Midva z maksom sva že od prejšnjega petka na bolniški, je staknil virozo in sem mislila, da bo šel v ponedeljek v vrtec, pa je bilo v nedeljo še slabše, tako, da bova šla v vrtec verjetno v četrtek. Ja po enem tednu uvajanja sva že 10 dni doma. Prehlad je tudi mene ujel, boli me grlo, imam zamašen nos, glavobol, uho me boli, vročina...ni da ni...user posted image

Tako, da iz uvajanja ni novic, si pa predstavljam, da bo v četrtek kriza na kvadrat. Včeraj je mislil, da gre v vrtec in je rekel: mama ge v sluzbo, plide, mas joku...mama gre v službo, pride, maks joku....joj mi je kar hudo ratalo...mali miš šteka vse....

Vas pa berem vsak dan user posted image

SAN user posted image user posted image za Izabelo, da bo vse ok in da se nikoli nobena nova bulica ne naredi
DINKI tudi Titku user posted image
JOŽI79 bravo za user posted image , saj ste se čist vžgale user posted image user posted image , res nas je še čist malo, ki nismo user posted image user posted image user posted image , sam vprašanje časa...user posted image user posted image
Zdaj bi pa lahko že en seznam naredile za naše nosečke, da vidimo koliko daleč so, da jih malo spodbujamo

TERIDA pdp?
URSI pdp?
TINA50 pdp?
JOŽI79 pdp?
ziher sem še kakšno spustila....javite se....

LONA76 kako gre tvojemu možu? Jaz imam ravno danes ortopeda za moje koleno...bomo videli kaj bo rekel....

TERIDA in DINKI joj to s temi plačami in stimulacijami gor in dol je pa meni tako znano...ma kar na bruhanje ti gre koliko si od enih ljudi odvisen za vsak eurček...se ne smem spomniti prejšnje službe, ko so stimulacijo delili glede na to koliko ni bil kdo na bolniški, dopustu, pa na simpatije....

Drugače pa se ne morem načuditi kako so pridni vaši otroci s tem uvajanjem v vrtec...ne vem ali jaz kompliciram preveč, sam meni je to ena totalna kriza...pa saj to sam vam povem, doma se kar držim, ker mojega bolj lomi od mene...vam javim kako bo v četrtek....

uživajte...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
15.9.2009 14:07:52   
Lona76
En lep pozdrav!

Pri nas v službi je gužva. No HB, vsaj hitro mine user posted image

Taja je v vrtcu v redu. Danes je sicer malo zajokala ampak mi je potem že na oknu mahala. Spet ni bilo nobene njene vzgojiteljice.

Špela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite in da ne bo prehud šok v četrtek v vrtcu.

Dinki samo da ni nič hudega pri Titu. Drugače pa Tilen ima ženo Nino še vedno za "sošolko"user posted image . Ga vabi v torek na žurko. Ja teli naši hočjo met že žurke. Ne za RD ampak kar takouser posted image . Ja se je že začelo.

Možev kolen je pa vedno bolje. Sam ta hudimana tako jamra. NO zdejle sem ga zbudila revežauser posted image . In potem je seveda bil siten. Mah ne vem. Preklada se iz kavča v posteljo in obratno.

Imam pa eno vprašanje. Koliko kaj vaši malčki spijo v vrtcu? Naša absolutno premalo spi. Se mi zdi da cca 1,5 ure. Prej ko je bila pa še doma je pa zjutraj spala 1 uro in še popoldne 1,5 ure. In posledica je da je popoldne sitna k driskica in potem reva zaspi že pred sedmo. In potem se ob ene 10-ih zbudi in joka. In še zjutraj bi že kar ob 5:30 vstala. To je pa prezgodaj, kljub temu, da gremo zjutraj v vrtec.

Nič grem zdej naprej delat.

Aja pa Terida upam, da boš tudi ta mesec dobila bonus.

Dinki tebi pa držim pesti da se razmere malo izboljšajo.

Jst mam tut ta teden namen za večjo plačo zatežit, pa se bojim, da bo odgovor negativen, ker gre denar v en projekt ki za enkrat samo žre denar, nazaj ga pa nič ne da user posted image . No ampak probat ni greh pravijo a neuser posted image ?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
16.9.2009 9:48:15   
Ursi2
Dobro jutro, punce!

Ena dišeča, vroča

user posted image  za vse, zraven pa še

user posted image , da si malo moči naberete za delovni dan!

Mi se imamo fajn, Luka je tak sonček!Ma, sploh se mu ne morem načudit!Kar naprej neki novega pogrunta, ali me šokira, koliko zastopi.

Vse, kar morem še rešit, je spanje ponoči. Ker še vedno se zbudi ponoči in ne zaspi brez mene, oz da ne zaspima skupi!Priznam, da nimam energije oz moči ponoči, in se ne pregovarjam z njim, ker si želim sam spat!Ampak bom mogla in to kmalu!

No, smo se pa včeraj menili, da bomo tisto sobo,kjer je bila prej stara mama, sedaj spraznili in bomo iz nje naredili pisarno za mene!Kr imamo sedaj eno pisarno in je vse navlečeno, nafilano,.....pač, preveč vsega!Sicer jz najprej nisem bila za to!Kr ne morem se pripravit še sedaj ne, da bi stopila v tisto siobo!Ne vem, tak grozen občutek!Ampak vem, da ne more soba ostat neizkoriščena in zaprta skoz!No, pol pa mi je včeri moj, kaj vse se bo naredlo in kk mi jo bo zrihtal in da jo bomo prebelili,....In sem začela malo razmišljat in sedaj sem čist zagnan, da bomo počasi začeli rihtat! Sem že povedala, da ena stena bo rdeča!Pa že mal gledam v Ikei, kaj bo šlo not! Moj je sedaj vesel, ko bom za kak mesec mu dala mir z otroško sobo in se bom pisarne lotla!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Drgač pa je prav fajn!
Hodiva ta teden z mojim skupaj v službo k našim!In je prav fajn, ker se na poti ustaviva na eni kavi in spijeva v miru in se malo pogovorima!Pa mal pocrtlama!Tk skor, ko bi šla mal na zmenek!sEM imela v pon malo slabo vest, ko bi lahko bila še kakih 10-15  min z Lukanom, sam pol sem pa vidla, da je tudi za naju fajn, da sma mal sama, pa da mal se v miru kaj pogovorima!
Res je lepo!

No, v petek grem pa k frizerju in vam povem, da komi čakam!Sploh se ne spomnem, kdaj sem bila nazadnje!Sem prav smotana!

Terida, bravo Eriki za stavek!Faca!!!!!!!!user posted image user posted image
In super za bonus!

Špela, za Maksa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo zdrav in da bi jutri čim lažje začeli spet z vrtcem!!!!!!!!!user posted image user posted image

Lona, Luka spi čez dan max 1,5 ure!Ampak to res, kadar ima dober dan, drgač pa ponavadi eno uro! Zvečer pa zaspi okol 20.30, vstane pa zjutraj med 6.30-7.00! Tudi meni se zdi, da je to malo malo spanja mu, ampak zgleda, da mu je ok!

Nič, zdej pa morem it mal delat!

Vsem želim en lep dan in naj vam v službi čimprej mine!!!!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
16.9.2009 11:58:19   
Dinki
Dober dan mamice user posted image
evo, moj fantiček pančka. Ga imam tko natempiranga kot v vrtcu. Sem mu ob 11h naredila kosilo in je skor zaspal med hranjenjem. Že ko sem ga nesla v posteljico mi je skor na rami zaspal user posted image . No sem ga še na hitrco previla, mu dala malo za pit in je brez samega glaska zaspal user posted image . res je priden. In še en veeeelik plus od kar hodi v vrtec je ta, da je sam, čisto sam in prav vztraja, da mu daš žlico ali vilico in da je. Seveda se tudi umaže, ampak mu gre zelo dobro user posted image . Očitno mu ni preostalo drugega, ker je toliko drugih mlajših v skupini in je pač zagrabil in jedel user posted image .
Drugače sva OK, doma na bolniški in uživava. Ubistvu taka bolniška ni prav nič neprijetna ker vročine nima, torej ni nič bogi, je čist živahen, le antibiotik mu dam 2-krat na dan in namažem s kremico 2-krat na dan in to je to. Sva se šla včeraj pokazat dr. in gre lepo nazaj vse, tudi bezgavke skoraj niso več otečene. Do nedelje mu moram to mazat in dajat antib. Toliko iz naših koncevuser posted image .

Terida, čestitam Eriki za prvi pravi stavek user posted image  Je pa frajerka user posted image . In tudi Maks je že prava čvekica v stavkih user posted image . Tudi mi veliko govorimo, ampak stavke pa še ne.
Terida, tudi mi smo bili v nedeljo na bazarju in tudi Tit je blazno užival. Mi smo se največ zadržali v baby center kotičku. Tam se mu je dopadlo, da ga ni bilo stran za dobit. Potem pa še pri Lumpiju v tistem napihljivem gradu s kroglicami. Uf je užival user posted image . meni se Tit sploh ne zdi premajhen za te zadeve, se mi zdi da je fajn jih vozit na take dogodke. Še malo pa kake lutke, tega se tudi ful veselim user posted image .

špela100, lepo da si se nam malce oglasila. držim pesti, da boste kmalu spet zdravi v vrtcu in da ne bo potrebnega ponovnega uvajanja user posted image user posted image  . Kje so pa naše Jagoga in Vilma?

Lona76, Tit je do sedaj v vrtcu spal različno. načeloma spi 2 uri, mislim da je bilo to do sedaj največ. Tudi pol ure je enkrat samo spal in je bil potem doma user posted image . Vzgojiteljica je rekla mojemu možu, da bi on ful spal, da se mu vidi, ampak da tisti ta mlajši še jokajo in ga motijo in zbudijo. Počasi, da se še malo privadijo vsi skupaj pa bo še več spal pomojem ker doma mi spi po 2 do 3 ure, ampak samo enkrat seveda.

Ursi2, tebi pa privoščim, da bi se vam noči umirile oz. da bi Lukec začel spati ponoči vsaj preden rodiš, ker če boš potem imela 2 na noč in boš čisto aut ali pa malo možeka potem vključi user posted image user posted image .

Toliko,
zdej grem pa kuhinjo pospravit ker je taka kot da bi bomba notri padla user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
16.9.2009 13:07:33   
san
men pr nas ni nikol dolgčas in zdej k so otroc dopoldne po vrtcih in šolah, sm fasala koprivnico! za znoret!!!!! sm šla k zdravnici, pa ni nič boljš po claritinu in je rekla, da če do jutri ne bo, oz. če bo slabše da morm pridt po injekcijo... joj in to od surove rdeče paprike verjetnouser posted image user posted image

sm mogla mal pojamrat, ker se mi že rooolaaaaaaa od srbenjauser posted image

lep pozdrav vsem in špela pošiljam ti pikapoke za maksičauser posted image , upam da jutri ne bo krize

dinki super, da ni huje in da gre lepo nazajuser posted image

dinki, ja njegova nina mu je ušlauser posted image , je zdej pri tamalih, tam kjer urban

tko, zdej grem pod tuš, če bo kej boljš

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
16.9.2009 14:28:27   
Ursi2
San, en vlak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi šlo na bolje!Prseneto, pri vas pa res nimate mira!!!!!!!!!

Dinki, kako je bilo na roditeljskem sestanku?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
17.9.2009 9:03:57   
san
hvala ursi, sm šla ponoči na urgenco, sem dobila injekcijo u tazadnjo, ker sem zgleda fasala še alergijo na zdravilo claritin - sej ne morš verjet. taka sem bila kot zombi, vsa zabuhla od nog do glave, v obraz neprepoznavna pa še jezik se mi je začel debelit. no, na srečo je po dveh urah injekcija prijela in me je nehalo srbet in izpuščaji in rddeči fleki in otekline so minile do jutra. no zdej sm pa okol sklepov vsa flekasta, pa dala mi je še druge tablete in morm k doktorju. je rekla, da če ne bo danes dobr bo treba k pulmologu in alergologu. še to se mi manjka!

drugače je pa urban super priden. včeri je spal 3 ure v vrtcu, se je aklimatiziral, čist. lepo je, se smeji, pleše, igra, spi, zjutraj sploh ni zajokal ne včeraj ne danes. aja, pa ful sva skajšala dojenje, sam še zvečer se dojiva pred spanje, včasih če se spomni še okol šestih na hitr, zjutri pa tud, sam če se prej zbudi in spomni, drugače ne.

lona, bravo za pridkano vrtičkarico tajouser posted image

nčk, oglasi seuser posted image

zofy in ursi ful lepe fotke na fb-juuser posted image user posted image user posted image

dinki in kako je bilo na rs?

to je bilo brzinskouser posted image
lepo se imejte

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.