Ursi2
|
Dobro jutro, punce!KK ste kaj? Tuki tako dežuje, kot da je konc sveta! No, upam, da bo popoldan kaj boljš, ko pridem domov, da boma z Lukijem lahko šla kaj ven. No, če ne sem se pa že odločila, da se bova spravila na podstrešje in malo pospravla, pa kaj vstran zmetala, da bo prostor, ko bova sobo za Jureta začela pripravljat! Najprej za vse , pa še , da bo dan bolj sladek! No, najprej poročilo z nuhalne!Bilo je super!Mi je šlo kar na jok od sreče!Bila sem prva, tako da je bil točen, pa še čas sva imela malo poklepetat!No, potem pa mi je nardil pregled!Srček se lepo sliši, ritem je lep, rokice pa nogice se lepo vidijo!Ma, je kr skoz neki migal in skakal!Sam ni ga mogel obrnat, da bi mu lahko izmeril za NUS in me je pač potolkel po trebuhu, da bi se obrnal!Pa mu jz rečem, pa bogi revček, bo mislil, da je potres, in mi G nazaj, ja, sam ga tole čist nič ne gane, tk da zgledA, da je na take potrese navajen!In jz seveda (kura kot sem) v smeh, on pa tud in je trajalo dobri dve minuti, da sem se mal umirla. No, pa se je revček sam za glavo not držal!Kaj si je kaj mislil, kaj se dogaja! Res je bilo lepo in mi je bilo malo težko, da ni bilo mojega zraven!Pač šiht, kaj moreš! No, sem bila potem čist solzna in kr smejalo se mi je. Sem tako dobra, da sem sploh lahko vozla! Dobila sem tudi slikico, tako bolj od blizu in se vidid profil, je tako lepo videt nosek pa usta pa rokice! Sem pa potem postala tako slabe volje, da bi se lahko z mojim skregala v trenutku na žive in mrtve!Sem prišla k mojim po pregledu in sem se ustavila, da povem,kk je blo, pa me moj sam vpraša, kaj je, fantek ali punčka. Pa jz, da se še ni vidlo, pa on aja, pa se je obrnil in se sploh ni več menil za mene!SEj vem, da so imeli gužvo in delo, sam vseen. No, potem pa sem jim hitro kavo skuhala, da so lahko pavzo imeli, potem pa sem šla domov. No, sej e celo spomnil, potem, ko sem ene 2 minuti stala zraven mize, ko so pili kavo, da bi pa vsaj do avta šel zraven mene!Zvečer je pa prišel domov neki pred 22 in sem mu nardila večerjo, pa sem se zraven vsedla, da bi malo poklepetala inmi on malo pove kk je blo, si da duška in skritizira vse po vrsti, mojga brata, kk je vsakih 15 min počival(brat je že cel pon in tor dop bruhal), pa kk je oči sam v napoto,.... No, pa sem ga poslušala, pol pa mu hočem jz povedat, kk je blo na Nuhalni, pa je lepo gledal TV in me ni nič slišal!Jz utihnem, on pa nič in sem vstala,pospravila kuhinjo in sem se šla preoblečt v pižamo, pa mi reče, kaj si govorla neki o LUkanu!Sem sam šla gor, da ne bi kaj preveč rekla. Pol sem pa tud rajši šla kr za rač in sem mogla še ene ponudbe nardit. Ker če bi karkoli rekla, bi se ziher skregala. No, sej sem pa pol ponoči sanjala, da sma se vžgala in da je sam spakiral in šel!Sem imela pol zjutri tk slabo vest! No, včeri, ko sem bila že lepo mirna, sem mu lepo povedla in sma se zmenila, tako da je vse ok in je bil včeri prav lep popoldan!Že dolgo ne tako lep! Drgač pa je res zanimiva tale nosečnost!Ni se časa toliko ukvarjat s tem, da sem noseča in včasih kr mal pozabim, da sem!Mi je potem kr malo težko, ker pri Lukanu sem imela to skoz v glavi!Ampak je lepo se malo pogovarjat z njim, pa božat trebušček!Me po drugi strani bolj skrbi kot pr Lukiju, da bi šlo kaj narobe!Ker prvič sem vse bolj na izi vzela in nisem tolko razmišljala, na kaj je treba pazit, pa kaj je lahk narobe. Zdej pa mi to večkrat pride naprej!Po drugi strani sem pa veliko bolj neučaka!Komi čakam, da bo marec in da ga bom imela v rokah, pa sobo bi mu najrajši že kr uredila, pa oblekce ven in jih lepo oprala, zlikala in zložla v omaro! Res je smešno, PA LEPO TUDI! Aja, pa datum poroda je zdej 28.3.2010 in ne 29.3. Jupi!!!!!! Dejte mi povedat, kk je tale otroški bazar? Ali se splača it s takim kot je Luka?Mislim, sploh ne vem kk to izgleda, pa me mal zanima, če bi mogoče pa šla z LUkijem! Vas pa vabim vse, da pridete kaj v Velenje od 20-26.9, ko imamo Pikin festival!Je res super!Polno delavnic, iger, animacij,....Res je fajn!Hodijo šolarji z avtobusi iz cele Slovenije. Včeri je pa Luka užival!Ker zdej dedi (moj tast) pomaga našim v proizvodnji, nisem imela Lukija kje pustit in sem ga imela s sabo!In včeraj smo imeli prvič res veliko robe za odpremit, da smo najeli en šlepar, da je prišel in odpeljal robo. Ker drgač vozimo s kombijem s cerado. In je Luka samo gledal in se čudil, ko se je pripeljal tisti šlepar!Kr ni se mogel nagledat!Seveda bi bil še bolj srečen, če bi lahko v kabino zlezel za volan, ampak seveda, da tega ni smel!No, potem pa je še en velik viličar prišel, da smo nabasali gor in je sam sedel in gledal in sam z roko kazal in govoril TAM! Res je bil luban! MI je včeri skoz kazal viličarja in tovornjaka v knjigi potem zvečer! Aja, mi bi včeri mogli imet posvetovalnico, pa je v sredo klicala in so nam prestavli na 25.9 ob 9.45. Tako da ma še 14 dni časa, da malo zraste! Rabila bi idejo. Drugo soboto gremo na poroko. In nimam nobene ideje, kaj naj za darilo!Stara sta okorg 30 (ona malo manj, on pa 30), imata že opremljeno stanovanje, edino kopalnico bota spomladi še renovirala. Pa noseča je ona, imama skor skupi rok! Zdej pa ne vem, a je najboljši kr čestitka pa denar al naj kaj drugega? S tem imam vedno probleme! Hvala vsem za vaša mnenja glede vrtca! Aleži en kup , da antibiotik čimprej prime!!!!!!!!!Revček mali! Pa za tebe, da boš imela moči za vstajanje ponoči in za čez dan!!!!! Dinki, super, da je Tit začel pridno jest sadje!Sem si ga kr predstavljala, kk je grozdje!!!!!!! Luka pa ima sadje zelo rad, predvsem jabke, hruške, banane in lubenico!Ampak je pa vse, bolj kot ne! In kak je občutek, ko greš zdej prvič na roditeljski sestanek za svojega otroka? Vav, kk gre čas,kaj? Pa upam, da se stanje oz vzdušje v službi mal popravi!To je res tuga!Ma, sploh pa to, ko je en kup šefov, ko se jih ne rabi in vlečejo..... Eh, brezveze! Terida !Ti kr pojamri, sej tudi za to smo tuki!Ti verjamem, da te je bolelo!Mene že zdej včasih hrbtenica tako boli, da sem komi pokonci, pa so šele trije meseci!Upam, da bota tale dva meseca miila čimbolj brez bolečin!!! Pa super, da bote tudi vi imeli par!!!!!! Lona, super, da je Taja tako pridna in da uvajanje tako fajn gre! pA KR SAMA REČE, DA BI PLESALA!kAKA faca!!!!!!!!! In pridna, da je tako lepo spala in vse pojedla!Frajerka!!!!!!!! Si res lahko zelo ponosna!!!! Upam, da je operacija fajn uspela in da je vse ok! Ti pa pošiljam en kup , ker si kar mislim, kako bo zdej izgledalo doma!MIslim, da zna bit najbolj naporen od vse treh otrok!!! Malo heca! Pa pametna, da si si vzela en večer za razvajanje in malo uživanja!!!!!Lepo!!!!!! Srečanje: no meni bibilo boljš, če bi bilo v LJ, ampak lahko tudi na obali!Res upam, da boma zdej lahko res prišla. Mi je pa skor vseen, kdaj. Razen 19.9 ne bi mogla! Aleži, čestitke tvojima dvema za 32 let! Upam, da nam bo vsem uspelo taka leta dočakat!Moja dva sta imela letos 35 let, pa je oči rekel, da se njemu ni zdelo tako dolgo, mamca pa, da se ji zdi veliko več kot sam 35 let! ne morta iz svoje kože, da se ne bi skoz neki zafrkavala! San, za vaju , da bo vse ok in da se ne pojavi kaka nova bula!A pa do si ji še kr na vratu brez tvoje vednosti?Sej je res boljš, da vse naenkrat, sam mi je vseen mal čudno, da lahko to nardijo! Pa priden Urban, da je bil tako priden!Res VAV! lEPO SE POCRTLJAJTA Z iZABELO!Ja, mamca je zdej zakon! Tako, dost zaenkrat, sem tako spet cel roman napisala!Lepo se imejte in naj vam služba čimprej mine!!!!
|