|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
28.8.2009 10:55:05   
Zofy
Terida, jaz sem isto razmišljala glede čevljev - če ene umaže, nima pol kaj obut. To niso Crocsi, ki jih zvečer pod umivalnikom s krtačo zribam in so zjutraj že suhiuser posted image

Pa čestitke za obletnico porokeuser posted image . Midva pa imava 17. septembra 4. obletnicouser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
28.8.2009 11:12:59   
ek76
Da se malo pohvalim včeraj smo kupili nov avto (no ne čisto nov star 10 mesecev)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
30.8.2009 14:16:21   
Naša črtica koraka
user posted image  ek, čestitke za avto ... torej imate tako rekoč (spet) novorojenčka pri hiši?user posted image  A ni neverjetno, ko rečemo novorojenček, v resnici pa so naši user posted image  "že" 9mesecev stari, ko se rodijouser posted image . No, kakorkoli že, želim vam, da bi vam dolgo in dobro služil in predvsem pa ... srečno vožnjo!!!

Naša ančula je lepo prestala uvajanje ... najlepše je bilo, ko sem jo prišla iskat in je sedela na stolču za mizo. Me je zagledala in  me je bilazelooooo vesela, kar ni našla besed, potem pa me je na ves glas pozdravila "daaaaaan" in mi stekla v naročje user posted image . Moja žaba mala. Jutri bo pa sama tam od jutra do kosila. Po kosilu pa domov.

Jagoga ... a kako smo to uredili glede plačila? Ej, pojma nimam, mislim, da to vzgojiteljica na svojo roko ureja ... slučajno bo spet ona imela jaslične ... zdaj sicer niso še vsi anjini sošolci v skupini, a to pri uvajanju niti ni važno ... glavno, da je tam ista vzgojiteljica. Uvajali pa sva se: v četrtek sva prišli na obisk za 15min, v petek na zajtrk po 15min sem odšla, šli so nato ven, pa ob 11h sem se vrnila toliko, da je anja pojedla kosilo. V ponedeljek bo pa od zajtrka do kosila "sama".

Mislim, da je vzojiteljici še bolje, da nima naenkrat na uvajanju en kup user posted image  in še njihovih staršev ... že 1 manj SE POZNA pri tako malih otročkih. Naj poudarim, da sem vzgojiteljici za te dneve uvajanja zelo hvaležna ... anje namreč ne bi mogla uvajat začetek septembra, ko pa se začne pouk ...

no, tolk na hitrico, grem še za službo papirologijo pisat ...

LEPO SE IMEJTEuser posted image user posted image  in PRIJETNO uvajanje želim vašim zakladkom!

lp nčk

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
31.8.2009 14:08:27   
jagoga
Pa saj je danes ponedeljek, sem pa pričakovala kaj več.
Ek76, čestitke za avto, srečno vožnjo želim.
NČKuser posted image user posted image user posted image za uvajanje, pa lepo si se dogovorila. Tako da obema želim jutri prijeten začetek šolskega leta.
Copati: pri nas v vrtcu morajo imeti copate s trdim opetnikom in gumijastim podplatom, ker gredo včasih z njimi tudi v atrij, ali pa na kakšen krajši sprehod. Pa še drsi se njim ne v njih.
Čevlji: pri nas nimamo samo enega para čevljev, ampak kr dva ali pa tri, ampak v različnih oblikah (čevlji, superge, zaprti sandali,...).

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
31.8.2009 14:09:29   
jagoga
Pa tiste, ki začete jutri z uvajanjem v vrtec SREČNO, pa kakšno kratko poročilo, tudi napište.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
31.8.2009 15:02:03   
Zofy
Dober dan, pravo zatišje tukaj goruser posted image . Prav ni kaj pokomentirat...
Ek76, čestitke za nov avto!. Mi smo ga kupili lani in je še vedno hb dovolj velik za 4 člansko družino, tako da ga bomo nucali dokler ne crkneuser posted image user posted image

NČK, super, da je Anja lepo prenesla uvajanje. In kar "dan" ti reče.. frajlnica. Nekoč si govorila, da Anja bolj po zveni ponavlja besede za tabo. Enako Julija. Če ji naprimer rečeš, da reče "dan", mi ona reče "tammm"user posted image . In če rečem, da naj reče "tam" reče "tammm". Hm... Pa čau je znala rečt natanko 1 dan, pol je spet na ta njen "tammm" prešaltala. Tako da se očitno njej te 3 besede isto slišijo. Najbolj zanimiva pa je beseda "avtobus". Ona reče namesto avtobus "opita" (opica). In tudi opici isto rečeuser posted image . p aje znala rečt avtobus skoraj preden je nala mama rečt... Čudni so tej otroci...user posted image

No, zdaj pa ni več kaj za pokomentiratuser posted image . jaz še ta teden delam pol pa 14 dni dopusta... jupiiiii. Gremo malo v hribe v Kr.Goro potem pa po občutku oz. za nosom. Se že prav veselim. Imam pa eno vprašanje, mogoče bo katera vedla. A ima katera stativ? Jaz bi rabila takega majhnega in lahkega, ker ne bi rada spet imela slik iz dopusta, kjer je gor samo Julija ali pa Julija z atijem in mogoče še na 1 sliki jaz in Julija in ponavadi je ta slika taka, da ni za objavouser posted image . Bi imela talega, da gre v mali nahrbtnik in da je visok cca 1m ali pa tudi malo manj. Ker na netu sem vidla ali namizne ali pa ogromneuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
31.8.2009 20:47:36   
san
hojla babe, en velik objem vsem skupajuser posted image

mi smo iz morja, sicer že od ponoči, ma mi ni uspelo se javit čez dan. je urban fasal neko alergijo iuz včeraj na danes in je bil mehurjast revež po obrazu in riti, pa nogah in rokah, teke vijoličaste mehurje, po obrazu so bile kor rožice - bojda lahko na komarje, ker so ga pogrizli celega al pa je kakšna hrana, čeprav nič novega ni jedel (upam, da ne zarad vrtcauser posted image ), pa smo mogl dans okol doktorjov se kazat. no klaritin je prijel in je že 50 posto bolje, tko da jutri se greva vseeno lahko v vrtec pokazat, ampak jest pa ta teden še ne bo smel tam.

v glavnem, upam da ste super, sem uspela vidt na hitr med vrsticami, da anjino uvajanje uspevauser posted image user posted image user posted image in da je dinki ponovno štartala z user posted image z namenom user posted image - juhuhu, sm vesela, da sta zbrala pogum, držim pestiuser posted image

no, pa zofy ma nov avtek, pa ek tutuser posted image user posted image , naj vam dobro služitauser posted image

ostalo pa preberem ob priliki, ker sem totalno preutrujena od dopusta s tremi otrociuser posted image

vse vas pozdravljam, nosečke upam, da se počutite super dobrouser posted image

zdej grem pa še mal razpakirat do kraja, pa pospravt

lahko noč in srečno jutri uvajačem v vrtecuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
1.9.2009 15:15:27   
Azzurra
Bon jour!

Kaj še nobenega ni iz vrtca? user posted image

Midve sva šli ob 8.15, prišli sva prvi. Daša je že takoj na vratih zajokala, je izgledalo, da bo kar jok. Nato sem jo odložila na tla in vzgojiteljica je rekla magično besedo: pridi, boš videla GUGALNICO....in je šla in naslednjo uro in pol ni bilo težav. Se je hitro zaigrala z igračkami, z žogami in ko so prišli drugi otroci, tudi z njimi.  Jokala ni, le občasno je prišla in me objela.  Ko sva odšli je pa tudi rade volje šla, je pomahala, poslala poljubčke in si najbrž mislila "čao, čao, je bilo fajn, ampak jaz grem domov" user posted image

So mi pa kar solze stopile v oči, ko sva zjutraj prišli v garderobo in sem poiskala njeno omarico. Na njej je nalepljeno njeno ime in pa znakec - slikica mušnice in takoj me je odneslo nazaj v davne čase, ko sem jaz smrkljica v svojem vrtcu obešala vrečko s copatki na znakec mušnico...ma priznam, da me je kar stisnilo pri srcu user posted image user posted image ...ena mešanica želje, da bi spet bila majhna, po drugi strani pa spomin na...khm khm...na kako nisem rada hodila v vrtec....
Upam, da Daški ne bo hudo, da se bo navadila.  Moja mama, ki jo je do zdaj imela v varstvu, je tudi vsa žalostna. Se lepo razumeta in se bosta gotovo pogrešali.

Kako so pa vaši vrtičkarji???

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
1.9.2009 16:10:57   
san
naa hitro: pri nas je bilo tudi ok. okoli polenajstih je bila malo kriza, pa sva se lahko mal podojila in je zdržal do kosila potem pa sva šla.
je v skupini sončki in ima slončka.

azzurra izqabela je imela tudi mušnicouser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
1.9.2009 20:53:56   
Katiandi
Ojla po dolgem času!
Midva sva bila tudi danes v vrtcu prvič. Sem kar malo razočarana nad vzgojiteljico, je starejša in bol tako/tako. Že včeraj na sestanku mi je bila ful antipatična, sploh ni znala nič povedat, nas ni nč vprašala ali da bi izpolnili kak vprašalnik glede hranjenja, tolaženja... Otrok sploh ne dajejo na kahlico ali WC, ne hodijo ven, so samo na terasi (je igralnica v prvem nadstropju). Ko sva sanes z Jakom prišla ob 9h je bil tak jok, da bi se najrajš kr obrnala. Vzgojiteljica je bila sama, 3 otroci so kr na njej visel pa se jokal, ostali pa tud skor vsi v joku na tleh. Sem bila pol ure zraven, se je Jaka mal igral, nekajkrat začel jokat pa se potem lepo zaigral na terasi z igračami. Sem šla za eno urco ven in ko sem prišla, je bil jok. Mamica je bila sam ena zraven pa se je tud kr križala skor .
Vrtca, ki smo si ga želeli, nismo dobili, tu pa mi ni najbolj všeč. Vzgojiteljice kr govorijo sej bo, nobena pa nč konkretnga ne pove. Najbolj me skrbi, da ne bo nič jedel (se še kr matrava da poje dovolj) in da bo premalo spal. Ta teden bova počasi uvajala, jutri greva tudi samo za eno uro, pa bom videla, če bo kaj boljše.
Vsem nosečkam želim čim lepšo nosečnost. Vsem otročkom, ki začenjajo na novo z vrtcem pa čimlažje uvajanje!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
1.9.2009 21:33:23   
Dinki
hej punce,
no da se še jaz malo javim. Imam kar slabo vest če me nekaj dni ni tu gor user posted image user posted image
Tudi za nami je danes prvi dan vrtca. Sva bila od 7.45 pa do skoraj 12h tam. Je Tit tam jedel zajtrk in kosilo in seveda pojedel vse user posted image . V tem času ni niti enkrat zajokal. Je pa res, da sem bila danes ves čas ob njemu. Šele jutri ga bom pustila kakšne 2 urici samega. Skratka 1. dan zares BP kar se Titka tiče. njemu je bilo vse ful zanimivo. Sem ugotovila danes da je pravi mali pozerček in se zna prikupit, ker gre kar do vsake mamice malo, se je malo dotakne z rokicami in potem spusti tak navihan nasmešek. Prav lepo ga je bilo opazovati. Smo pa vsi danes le uvajali, torej ob vseh user posted image  so bili tudi starši, ponekod tudi oba starša. No, jutri ga peljem na zajtrk in pridem nazaj pred kosilom in me zanima kako bo. Sej jokal bo zagotovo, ampak upam, da ne bo hudega. pri nas je Titek v enoti Gozdiček, oddelek Ribice in sta vzgojiteljica in pomočnica naredile v sobi en velik plakat kot akvarij v katerem so same ribice in na vsaki ribici piše ime otroka in datum rojstva. Se mi zdi prav lepo. na omarici s svojim imenom pa ima lokomotivo. Tudi jaz sem bila vsa raznežena ob vsem tem....ob sami misli, da je to moj otročiček, ki gre danes v vrtec in da je to to kar je bilo, da je samo ob mami. Sedaj se je začel vrtec, nato šola,...in moj otrok raste čisto prehitro!
pa še to mi je bilo všeč - sta vzgojiteljici naredili vsakemu user posted image  darilce - povšterček, ki smo ga odnesli domov. sem bila prav prijetno presenečena. Mi je pa veliko bolj prijazna pomočnica kot vzgojiteljica, ampak nimam pripomb (zaenkrat) čez nobeno.

upam, da je vsem ostalim marčevcem bil današnji dan lep, da ni bilo pretežko.
katiandi, ti želim, da bodo nadaljnji dnevi veliko bolj prijazni in lepši user posted image user posted image user posted image .

meni je pa tko luštno ko sem doma...pa tak lep vikend smo spet imeli. A je katera bila v nedeljo na čarobnem dnevu v arboretumu? res je bilo krasno!

San, dobrodošla nazaj iz dopusta user posted image . Za Banija user posted image user posted image , da teli flekci hitro izginejo!

Ek76, čestitke za nov avto user posted image . Naj vam služi!

še nekaj o copatkih....zadnjič sem že pisala, da sem kupila za Titka ene copatke za vrtec....niso dobre, so se mu kar nekajkrat sezule user posted image . V ponedeljek, torej včeraj sem cel dan iskala čevljčke zanj in punce to ne moreš verjet, nič mu ne gre na nogico user posted image . meni je šlo res kar že na jok, tako ima široke podplatke pa še visoko nart user posted image . Prav srečne ste lahko, da nimate teh težav....pa tako veliko lepih čevljčkov je v trgovinah, za mojga Titka pa nič pametnega user posted image ...sva mu z možem danes potem spet kupila tiste naše ala Robeez, ki so mu edine res super in sem se odločila, da jih nesem enemu čevljarju in mu bomo nalepili dve fliki čisto tanke gumice na podplatek, da mu ne bodo drsele.

No, toliko od mene, zdej grem pa še k možeku, ki sameva na kavču user posted image user posted image

Srečno vsem tudi jutri! user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
2.9.2009 0:09:53   
jagoga
No pa še moj delež torte ob začetku šolskega leta.
Prvi dan je bil zelo uspešen, res da je trajal samo 1 uro in pol. V skupini je 7 otrok, ki so bili v vrtcu že lansko leto in 7 novincev s katerimi smo bili tudi starši. Danes smo imeli le spoznavni dan, niso nič jedli, ampak so se samo igrali. Vzgojiteljica in pomočnica sta izkoristili čas še za pogovor z vsakim staršem posebej. Pričakovala sem, da se me bo bolj za noge držal, ampak je kar korajžno vse prenesel, bomo pa jutri videli, kako bo, ko bo sam ostal za kakšno urco. Znak, ki ga ima Tomaž na obešalniku, je pa vlak, tako kot Tit. Le kaj bi se bolj prilegalo k Tomažu, ja vlakec Tomaž. V vrtcu se bomo kmalu srečavali s težavami, takšnimi in drugačnimi, npr. naš je bil že danes tepen od enega starejšega fanta in upam, da se to ne bo ponavljalo. Pri starejših otrocih (ti, ki so že od lanskega leta) je bilo opaziti veliko ljubosumje na te nove prišleke, med samo so bili zelo zaščitniški in v svoj krog niso spustili te tanove. Včasih me ti mali otročički prav presenečajo, saj se obnašajo kot odrasli, ko se soočajo, da v njihov delokrog prihajajo novi sodelavci.

Kot kaže nimamo pa nobenega prvošolčka, ali so že večji šolarji, ali pa še vsi vrtičkarji.

katiandi, tudi jaz upam, da se bo stanje kmalu uredilo in da boš tudi ti zadovoljna z vrtcem.

San, upam da alergija kmalu izgine.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
2.9.2009 8:07:20   
terida
Dobro jutro, punce!

Vidim, da se je z vrtcem forum spet malo prebudil user posted image

Mi smo še kar ok - Erika na momente še zakašlja, a je že dosti bolje, tako da upam, da bo kmalu mimo.

Zofy, upam, da se boš učila z mojih napak in ne boš tudi ti pozabila na obletnico tako kot jaz... user posted image Za vaš dopust me pa kar malo skrbi - le kaj bo Erika počela 14 dni brez Julije? Vsako jutro, ko se odpravljamo k varuški, govori Julija, Julija. Včeraj je videla eno punčko v trgovini (je bila za nami v vrsti za blagajno) in ji je non-stop Julija govorila user posted image Glede stativa ti pa žal ne znam nič pomagat - jaz in fotografiranje sva dva različna pojma...

Ek, čestitke za avto! Naj vas pridno vozi in ne povzroča problemov!

NČK, Azzurra, San, Katiandi, Jagoga, Dinki (upam, da nisem katere pozabila) - user posted image vsem, ki uvajate malčke v vrtec! Verjamem, da mora biti kar šok za tiste, ki so bili do zdaj doma. Če so bili prej v varstvu nekje (ne pri družinskih članih), pa verjetno ne bi smelo bit panike - ali pač user posted image Malo se sprašujem, ker upam, da bomo tudi mi drugo leto uvajali v vrtec in ne bomo imeli težav s tem... Pa upam, da se boste tudi ve hitro navadile na varuške (ne samo ta mali) in seveda, da se bodo one dobro izkazale!

San, user posted image user posted image user posted image , da bo alergija čim prej mimo!

Dinki, jaz sem mislila, da bomo šli kaj v arboretum, a so pri user posted image imeli ta vikend trgatev, pa še jaz sem morala z nečakinjo po nakupih za šolo (to je najina "stvar" že od prvega razreda), tako da smo bili cel vikend v Gorici. Pa drugič... Kako pa je bilo za tako majhne, kot so naši čmrlji? Pri takšnih prireditvah se vedno sprašujem ali bodo Eriki sploh zanimive, ker so navadno mišljene za starejše kot je ona...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
2.9.2009 9:36:09   
pomlad08
živjo,
najprej vsem vrtičkarjem zaželim, da bo tole uvajanje čim manj stresno, vzgojiteljice prijazne in ostali otroci prav tako user posted image

mi smo bili v trenti in je bilo prekrasno, zdaj se pa začenjajo priprave na službo - čeprav sem noro vesela, da sem jo dobila, me že mal panika grab, kako jo bom sploh furala user posted image ah, bo že. začnem oktobra. je pa super, ker je to popoldanska služba in se bo job samo kakšni 2 uri pazil pri moji mami, potem bo pa že oči doma. downside je seveda ta, da se bova z možem videla šele zvečer, ko bom jaz prišla domov, ampak bova že preživela user posted image

san, lepo te je bilo videt v ponedeljek, pa čeprav le za sekundo user posted image pa upam, da je urban že bolje user posted image

aja, dinki, sem prebrala veselo novico, da gresta spet v akcijo! čestitam!!!

jaz sem bila včeraj pri G in je maternica po abraziji že skor kot nova, tko da bom lahko kmal spet user posted image , jupi!

zdej pa šibam delat

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
2.9.2009 10:31:47   
san
sm vas hotla mal prebrat pa pokomentirat, mam namreč 1 uro frej, pa sm čist down, k sm prebrala pomladin post... joj, sploh nisem vedla pomladuser posted image
ampak zdej ko je vse ok, držim pesti, da bo akcija hitro obroila sadove in boš spet kamlu user posted image in sevda bo vse v najlepšem reduuser posted image user posted image
pa čestitam za sanjsko službouser posted image user posted image user posted image in hvala enako tudi mene je razveselila tista bežna sekundauser posted image

samo to dvoje še:

vilma, OMGuser posted image in super, da te je roka ubogalauser posted image . moj otrok, ga je pa skoraj pojedel, ker sem jaz zraven njega na plaži tako zavzeto klepetaluser posted image

se vam še ena fenica U2 pridružuje, jst sm gor z njimi zrasla.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
2.9.2009 10:42:40   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: san

sm vas hotla mal prebrat pa pokomentirat, mam namreč 1 uro frej, pa sm čist down, k sm prebrala pomladin post... joj, sploh nisem vedla pomladuser posted image
ampak zdej ko je vse ok, držim pesti, da bo akcija hitro obroila sadove in boš spet kamlu user posted image in sevda bo vse v najlepšem reduuser posted image user posted image

hvala, san user posted image ste bili pa res dolgo na morju, ker tole je bilo že pred tremi tedni user posted image upam, da ste uživali. ja, zdaj greva z dinki v akcijo za kakšnega poletnega, a ne, dinki user posted image
a urban pa danes očitno že sam frajari v vrtcu?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
2.9.2009 10:56:43   
terida
Pomlad, vi ste pred kratkim tudi kupili stanovanje, ne? A ste se že preselili? Ste imeli kaj dosti dela z obnovo?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
2.9.2009 12:02:17   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Pomlad, vi ste pred kratkim tudi kupili stanovanje, ne? A ste se že preselili? Ste imeli kaj dosti dela z obnovo?

živjo, terida. ja, mi smo stanovanje že kupili, ampak se še čisto nič ne dogaja z rihtanjem, ker nimamo cajta! ma bomo mogli res začet, ker novembra moramo ven iz zdajšnjega stanovanja, ampak kar neki odlašamo. no poslali so nam nekaj predračunov za okna iz parih firm, pa nas je kap user posted image se še pobiramo od tega šoka user posted image

kako pa vi, imate že vse zrihtan? se veselite? jaz se drugač dul veselim, ker bo več placa. pa tud ni tok grozno razsuto stanovanje, da bi bilo treba ful prenavljat. kuhinjo bom imela novo in sem si jo že narisala, jo bomo kar v ikei kupili, pa eno sobo bomo razširili pa ena 2 zidka podrli, to je pa vse. pohištva bomo pa nekaj iz tuki odpeljali, nekaj pa novega privlekli iz ikee. pa sej bomo še sproti kaj obnovili. a vi se že prov zares selite? meni čisto nič ne diši pokanje ...

a bo imela erika svojo sobo? mi bomo poskusili joba nahecat, da je ful zakon, ker bo imel novo sobo in se mu ne bo treba več stiskat z mamo user posted image upam, da nam uspe

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 2.9.2009 12:04:24 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
2.9.2009 12:54:42   
terida
Mi dobimo ključe začetek oktobra, preselit pa se moramo do novembra (kot vi). Torej imamo 4 tedne časa, da zrihtamo kar je treba. Prenavljanja ni praktično nič, pobelili bomo sami, parket pa dali pobrusit v polovici stanovanja (v sobah je tako dobro ohranjen, da nima smisla). Glede tega je torej super, ker ni kakšnih ogromnih dodatnih stroškov. Pa tudi večino opreme že imamo noter ali pa bomo vzeli s sabo obstoječo, tako da bom na radosti nove kuhinje morala še počakat user posted image

Tudi meni pakiranje nič ne leži, samo sem počasi začela zlagat v škatle stvari, ki jih ne bom rabila naslednjih par mesecev (večinoma knjige pa to). Da ne govorim o tem, da sem včeraj vrgla proč praktično vso literaturo, ki sem jo šparala še od faksa. Saj sem bila kar malo žalostna, ker sem bila po svoje navezana na tiste zvezke, samo sem 100% (če ne 200%), da jih itak ne bi nikoli več odprla, tako da je šlo vse proč. Sem po naravi taka, da raje kaj več proč vržem kot shranjujem, tako da mi bo ta selitev prišla prav, da se znebim razne navlake, ki se je v letih poskrila po omarah.

Erika bo imela svojo sobo, ja. Vsaj dokler ne bo še ta bodoči user posted image toliko velik, da bosta skupaj (na začetku ga misliva imet pri naju, da ne bo Erike ponoči zbujal). Ste pa fajn tole naredili, da Joba že zdaj navajate na misel na novo sobo. Na to sem čisto pozabila - moramo tudi mi Eriki počasi to dopovedat. Samo bo lažje, ko bomo enkrat imeli vstop v stanovanje, ker ji potem lahko sobo in posteljo pokažeš in lažje razložiš.

Sicer pa pravega veselja še ni. Malo sem paranoična in ne verjamem, da bomo stanovanje res dobili dokler nimam ključev v rokah. Oz. si ne upam veselit dokler nisem 100% da je to res to. Saj vem, da sem mogoče slišat zmešana... Komaj čakam tisti trenutek, ko bomo naredili primopredajo stanovanja in bodo prodajalci šli ven, mi trije pa bomo ostali sami noter. Takrat pa bo veselje user posted image Že sama misel na to mi orosi očke - gotovo so nosečniški hormoni krivi user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
2.9.2009 13:30:05   
Ursi2
user posted image !žIVJO, PUNCE!sE VAM JAVLJAM IZ SLUŽBE!nO, TO POMENI, DA NISMO ŠLI NA OPERACIJO. sEM V PON KLICALA ZDRAVNICO, (ups) za napotnico in mi je rekla, da morem pripeljat Lukana tja, da ga pregleda, če je sploh zdrav. No, to vem, da ga je treba pregledat, sam meni so rekli, da ga bojo v bolnici in da bojo oni povedali, ali sploh lahko gre ali ne!No, včeraj sva šla potem tja in je rekla, da ne, ker sem ji povedala, da mi že kakih 14 dni ponoči precej kašlja in potem mu je še ušeska pogledala in je rekla, da so rahlo vnete, oz na meji!Sem bila čist šokirana, ker ni imel nosa nič zadelanega oz mu ne teče ven, pa tudi ni bilo kaj opazit. Je pa bil v pon res tak ful miren in čisto nič sebi podoben. Je še soseda opazla, da ni tapravi!Pa sem bolj sumila, da čuti, da sem tudi jz živčna pa zaskrbljena! No,sem potem klicala v bolnico, da odpovem in prestavim, pa še nisem dobila novega datuma, ker datum določi zdravnik sam, je bil pa včeraj skoz v operacijski. Tako da ga morem jutri poklicat, pa bomo vidli!No, zdej dajem Lukanu sirup za izkašljevanje, spet ga na veliko zalivam s fiziološko, mažem mu prsa in dajem obkladke,....!
Pa upam, da bo kmalu ok in da bo lahko šel, ker sem bila pol včeri kr mal slabe volje in predvsem jezna na sebe, da mi ga je uspelo prehladit!Ma, res komi čakam, da damo to čez in glih sem se nekak psihično pripravla, zdej pa nič. No, pa sej bo!
Tako da je zdej Luka pri dediju in uživata, midva pa potem popoldan!
Vrtec sem prestavila vpis na 1.10., tako da bomo to, kar ve preživljate sedaj, dali skoz čez en mesec!Me je kr malo strah, po svoje se pa veselim za Lukija. Upam,da bomo prej z operacijo mimo in da bo sposoben it takrat v vrtec.

Drgač pa se imamo fajn!V petek zvečer je šel moj dragi z mojim bratom v Bosno, sta peljala eno robo in sma bila potem v soboto z Lukijem m+sama doma. In smo šli z mojimi starši malo v Avstrijo na šoping. No, morem rečt, da je pasalo in da že dolgo ni bil tako dober šoping. In celo za sebe sem dobila nekaj!Pa za mojga eno svetovno jakno in za Lukija gumijaste škornje pa za Jureta jogi rjuhe,....Pa eno ful lušno majico za poroko, na katero gremo 19.9. sem si kupila oz mi jo je mamca! Pa za LUkija pižame iz celega z nogicami št.92. Res super!Tako da sedaj pa imam za dolgo časa mir in je bolje, da me ne spustijo več v trgovino!
Tudi Luka je užival, povsod ga je bilo polno, najbolj všeč mu je pa bilo, da se je lahko pod obešalniki in oblekami skrival in potem se je oglašal tam not, ljudje so pa čudno gledali, kje je kak otrok!user posted image user posted image

V nedeljo pa smo imeli bolj tak na izi dan!Smo najprej vsi skupi spali do 8.30. Se je zgodlo to po ne vem kakem času, potem pa malo zajtrk in smo šli na kavo!Tam jew naš itak užival, ko so bli še drugi otroci, pa tobogani pa stopnice!Nama je pa tudi pasalo, da sma vsaj malo mela časa , da sma se še kaj zmenla!Potem pa je bilo kosilo, pa spanje in popoldan še sprehod v center pa letanje gor in dol po trgu... Zvečer pa počasi spat!

Je pa zdej začel Luka spat komi 1h uro čez dan in je potem že najkasnej ob 20.30 v postelji. In spal bi tudi vsaj do 7.30, če ne še dlje!

Drgač kakega napredovanja pri govorjenju še ni, postaja pa vedno bolj samostojen. Se želi sam obut, pa sam oblečt in vedno več stvari ne pusti, da bi semu pomagala!

Opažam pa tudi, da če se ne posvetim njemu 100%, da že same neumnosti počne. Včeraj sem mojmu pripravljala večerjo in ker cel dan ni kaj posebej jedel, sem mu seveda mal bolj vredu večerjo nardilA. V tem času je uspelo Lukanu skor celo kuhinjo na glavo postavit. Pa nič ni pomagalao, da sem bila huda, ...!NIč! Je pa res, da ej bil že kar utrujen, sam vseen to ni zdej opravičilo za vse!
Kaj naredite ve, ko vas mali ne upoštevajo?Pa npr. ve, da ne sme po smeteh brskat, pa bo to počel, pa lahko karkoli nardim ali rečem. Ali ve, da ne sme polivat po tleh, pa me sam gleda in se mi smeji in poliva ali pa se vstran obrnem, da bi kaj v hladilnik dala in je že vse polito! Ampak to ni vedno, sam kdaj pa kdaj. Ampak takrat pa e mu kr skupi drži!Pa vzame kako posodo in začne tolčt z njo po pečici!Pa sploh ne vem, od kod mu to!Pa res se z njim ful ukvarjam, pa se držim tistega kar rečem, sem po svoje bolj stroga kot ati, sploh pa ko babice in dediji!ne vem, ob takih trenutkih mi pa poje vse živce!
Sej vem, kaj šele bo, ko bota dva ali več!user posted image user posted image

Dinki, super, da je uvajanje prvi dan fajn zalavfalo!Upam, da bo tudi danes tako!
To s čeveljčki pa poznam!Me j eže kr groza, ko sam pomislim, da bo treba it spet v nabavo!Predvsem zaradi tega, ker mu nobene ne grejo na nogo, ker ima tako visoko nart, pa problem je, ker ne pusti imet obutih nobenih drugih čevljev kot opanke (Superfitke). Tudi Crocsov zdej že kak teden sploh ne pusti, copatov pa itak ne!

Katiandi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju oba!Da bi šlo na boljši in da bi  bile vzgojiteljice bolj dobre volje!

Pomlad, super da je maternica že skor ok in da bote lahko počasi spet delali na novemuser posted image !
Pa super za službo!Sej bo, boš vidla!

Zdej pa morem it!Upam, da mi bo uspelo kmalu vse pokomentirat!
Vsem čim boljše in čim lažje uvajanje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
Zdej pa res spet delat!user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
2.9.2009 14:28:04   
jagoga
pomlad, tebi se pa zadnje čase ful dogaja, služba, stanovanje, selitev, plani za nov naraščaj,... želim ti veliko sreče, pa Terida tebi tudi.
pomlad, vidim da si uživala v Trenti, pa verjetno si spregledala, ko sem te vabila da se na tistem koncu kaj srečava.

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Da ne govorim o tem, da sem včeraj vrgla proč praktično vso literaturo, ki sem jo šparala še od faksa. Saj sem bila kar malo žalostna, ker sem bila po svoje navezana na tiste zvezke, samo sem 100% (če ne 200%), da jih itak ne bi nikoli več odprla, tako da je šlo vse proč.

Jaz tudi še zapiske hranim, pa mi ni jasno za koga,če bom sama kaj takega rabila, bom dobila vse drugje, kot pa v teh zapiskih.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Kaj naredite ve, ko vas mali ne upoštevajo?Pa npr. ve, da ne sme po smeteh brskat, pa bo to počel, pa lahko karkoli nardim ali rečem. Ali ve, da ne sme polivat po tleh, pa me sam gleda in se mi smeji in poliva ali pa se vstran obrnem, da bi kaj v hladilnik dala in je že vse polito! Ampak to ni vedno, sam kdaj pa kdaj. Ampak takrat pa e mu kr skupi drži!Pa vzame kako posodo in začne tolčt z njo po pečici!

Jaz se držim enega pravila, če ne ubogajo na besedo, se njim stvari vzame, ali pa se otroka umakne. Npr. vzamem kozarc, da ne poliva,  umaknem smeti, vzamem predmet s katerim tolče, če se začne s hrano igrati, mu jo vzamem, če tolče z igračami, mu jih vzamem, če se pa predmetov ne da umakniti, se pa otroka umakne od tega predmeta proč in mu povem, da se tega ne dela.

Pa še poročilo današnjega dne v vrtcu. Pripeljala sem ga ob 9:00 po zajtrku, se lepo poslovila od nega, mu dala pa, pa, mu rekla da imam opravke in da bom čez 1 uro nazaj ter šla skozi vrata. Nič postopanja in posebno dolgotrajnega poslavljanja. Točno čez eno uro sem se vrnila in ko me je zagledal, je kar malo posmrkal od veselja. Ampak ko sem šla pa ni nič jokal, sem še nekaj časa na skrivaj na hodniku poslušala. Se je pa že čisto udomačil, saj se je tudi že pokakal v vrtcuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
2.9.2009 15:50:37   
Zofy
Dober dan, končno malo čvekate, da je kaj za prebrat user posted image
Četitke prav vsem za uspešno uvajanje v vrtecuser posted image user posted image TO nas (upam!) čaka naslednje leto. In Pomlad & terida - se veselim z vama zaradi selitveuser posted image MI si še kar ogledujemo, pa mi ni nič všeč user posted image . SO mi všeč stanovanja od 250k navzgoruser posted image . Mah, bo že. Mogoče pa res fejst padejo cene kot napovedujejo... bomo vidli.

Samo na hitro se vam javljam, ker sem bila danes na UZ in mi je G potrdila, da bomo dobili fantkauser posted image user posted image Sem to tudi na lastne oči vidla, tako da ni dvoma. Joj, sem vesela user posted image user posted image . Masej bi bila punčke isto vesela, samo zdaj ko vem spol, se mi zdi bolj realno vse skupaj...
No, zdaj pa ppočasi domov in po julijo. Pa mogoče grem še novorojenčka pogledat, ker je prijateljica rodila.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
2.9.2009 16:01:29   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Samo na hitro se vam javljam, ker sem bila danes na UZ in mi je G potrdila, da bomo dobili fantkauser posted image user posted image Sem to tudi na lastne oči vidla, tako da ni dvoma. Joj, sem vesela user posted image user posted image . Masej bi bila punčke isto vesela, samo zdaj ko vem spol, se mi zdi bolj realno vse skupaj...

vau, čestitam! user posted image user posted image user posted image   a že tok daleč si, da se spol vidi? ma gre hitro cajt ej! a imaš že kakšno ime?

ok moram it hitro naprej delat priprave za službo ... čim imam eno delo na kompu, me čist preveč net premami

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
2.9.2009 16:03:43   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

MI si še kar ogledujemo, pa mi ni nič všeč user posted image . SO mi všeč stanovanja od 250k navzgoruser posted image . Mah, bo že. Mogoče pa res fejst padejo cene kot napovedujejo... bomo vidli.

ti želim, da kaj finga najdete. kje pa iščete, a samo v šiški, ali tudi naokrog? mi bomo v naselju bs3, lahko prideš tja user posted image ne, res, so kar fajn stanovanja, pa še kar nekaj igiršč, pa dovolj blizu mesta ...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
2.9.2009 16:07:21   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Kaj naredite ve, ko vas mali ne upoštevajo?

hm, kaj pa vem. če dobro pomislim, job ni zelo nagajiv, mam kr srečouser posted image če dobi kakšno čudno idejo (risanje po steni ...), mu pač rečem "ne ne, boh ne dej, po steni ne smeš risat, po listu se riše ..." kaj na to foro ... in mu seveda tud prinesem list oz. kakršnokoli sprejemljivo alternativo. ker mislim, da itak ne gre za nagajanje, ampak mu je dolgčas in išče kakšno aktivnost, zato ga potem nekako zaposlim ...

ajde zdej grem pa RES delat user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.