Ursi2
|
!žIVJO, PUNCE!sE VAM JAVLJAM IZ SLUŽBE!nO, TO POMENI, DA NISMO ŠLI NA OPERACIJO. sEM V PON KLICALA ZDRAVNICO, (ups) za napotnico in mi je rekla, da morem pripeljat Lukana tja, da ga pregleda, če je sploh zdrav. No, to vem, da ga je treba pregledat, sam meni so rekli, da ga bojo v bolnici in da bojo oni povedali, ali sploh lahko gre ali ne!No, včeraj sva šla potem tja in je rekla, da ne, ker sem ji povedala, da mi že kakih 14 dni ponoči precej kašlja in potem mu je še ušeska pogledala in je rekla, da so rahlo vnete, oz na meji!Sem bila čist šokirana, ker ni imel nosa nič zadelanega oz mu ne teče ven, pa tudi ni bilo kaj opazit. Je pa bil v pon res tak ful miren in čisto nič sebi podoben. Je še soseda opazla, da ni tapravi!Pa sem bolj sumila, da čuti, da sem tudi jz živčna pa zaskrbljena! No,sem potem klicala v bolnico, da odpovem in prestavim, pa še nisem dobila novega datuma, ker datum določi zdravnik sam, je bil pa včeraj skoz v operacijski. Tako da ga morem jutri poklicat, pa bomo vidli!No, zdej dajem Lukanu sirup za izkašljevanje, spet ga na veliko zalivam s fiziološko, mažem mu prsa in dajem obkladke,....! Pa upam, da bo kmalu ok in da bo lahko šel, ker sem bila pol včeri kr mal slabe volje in predvsem jezna na sebe, da mi ga je uspelo prehladit!Ma, res komi čakam, da damo to čez in glih sem se nekak psihično pripravla, zdej pa nič. No, pa sej bo! Tako da je zdej Luka pri dediju in uživata, midva pa potem popoldan! Vrtec sem prestavila vpis na 1.10., tako da bomo to, kar ve preživljate sedaj, dali skoz čez en mesec!Me je kr malo strah, po svoje se pa veselim za Lukija. Upam,da bomo prej z operacijo mimo in da bo sposoben it takrat v vrtec. Drgač pa se imamo fajn!V petek zvečer je šel moj dragi z mojim bratom v Bosno, sta peljala eno robo in sma bila potem v soboto z Lukijem m+sama doma. In smo šli z mojimi starši malo v Avstrijo na šoping. No, morem rečt, da je pasalo in da že dolgo ni bil tako dober šoping. In celo za sebe sem dobila nekaj!Pa za mojga eno svetovno jakno in za Lukija gumijaste škornje pa za Jureta jogi rjuhe,....Pa eno ful lušno majico za poroko, na katero gremo 19.9. sem si kupila oz mi jo je mamca! Pa za LUkija pižame iz celega z nogicami št.92. Res super!Tako da sedaj pa imam za dolgo časa mir in je bolje, da me ne spustijo več v trgovino! Tudi Luka je užival, povsod ga je bilo polno, najbolj všeč mu je pa bilo, da se je lahko pod obešalniki in oblekami skrival in potem se je oglašal tam not, ljudje so pa čudno gledali, kje je kak otrok! V nedeljo pa smo imeli bolj tak na izi dan!Smo najprej vsi skupi spali do 8.30. Se je zgodlo to po ne vem kakem času, potem pa malo zajtrk in smo šli na kavo!Tam jew naš itak užival, ko so bli še drugi otroci, pa tobogani pa stopnice!Nama je pa tudi pasalo, da sma vsaj malo mela časa , da sma se še kaj zmenla!Potem pa je bilo kosilo, pa spanje in popoldan še sprehod v center pa letanje gor in dol po trgu... Zvečer pa počasi spat! Je pa zdej začel Luka spat komi 1h uro čez dan in je potem že najkasnej ob 20.30 v postelji. In spal bi tudi vsaj do 7.30, če ne še dlje! Drgač kakega napredovanja pri govorjenju še ni, postaja pa vedno bolj samostojen. Se želi sam obut, pa sam oblečt in vedno več stvari ne pusti, da bi semu pomagala! Opažam pa tudi, da če se ne posvetim njemu 100%, da že same neumnosti počne. Včeraj sem mojmu pripravljala večerjo in ker cel dan ni kaj posebej jedel, sem mu seveda mal bolj vredu večerjo nardilA. V tem času je uspelo Lukanu skor celo kuhinjo na glavo postavit. Pa nič ni pomagalao, da sem bila huda, ...!NIč! Je pa res, da ej bil že kar utrujen, sam vseen to ni zdej opravičilo za vse! Kaj naredite ve, ko vas mali ne upoštevajo?Pa npr. ve, da ne sme po smeteh brskat, pa bo to počel, pa lahko karkoli nardim ali rečem. Ali ve, da ne sme polivat po tleh, pa me sam gleda in se mi smeji in poliva ali pa se vstran obrnem, da bi kaj v hladilnik dala in je že vse polito! Ampak to ni vedno, sam kdaj pa kdaj. Ampak takrat pa e mu kr skupi drži!Pa vzame kako posodo in začne tolčt z njo po pečici!Pa sploh ne vem, od kod mu to!Pa res se z njim ful ukvarjam, pa se držim tistega kar rečem, sem po svoje bolj stroga kot ati, sploh pa ko babice in dediji!ne vem, ob takih trenutkih mi pa poje vse živce! Sej vem, kaj šele bo, ko bota dva ali več! Dinki, super, da je uvajanje prvi dan fajn zalavfalo!Upam, da bo tudi danes tako! To s čeveljčki pa poznam!Me j eže kr groza, ko sam pomislim, da bo treba it spet v nabavo!Predvsem zaradi tega, ker mu nobene ne grejo na nogo, ker ima tako visoko nart, pa problem je, ker ne pusti imet obutih nobenih drugih čevljev kot opanke (Superfitke). Tudi Crocsov zdej že kak teden sploh ne pusti, copatov pa itak ne! Katiandi za vaju oba!Da bi šlo na boljši in da bi bile vzgojiteljice bolj dobre volje! Pomlad, super da je maternica že skor ok in da bote lahko počasi spet delali na novem ! Pa super za službo!Sej bo, boš vidla! Zdej pa morem it!Upam, da mi bo uspelo kmalu vse pokomentirat! Vsem čim boljše in čim lažje uvajanje!!!! !!!! Zdej pa res spet delat!
|