Zofy
|
Dinki Si me prepričala . Če si se lahko ti, ki si Ljubljančanka navadila, se bom tudi jaz. Meni se zdi, da je 110m2 + 50 atrija v novem stanovanju na Brezovici še vedno boljše kot 70m2 + 3m2 balkona v bloku v starem stanovanju v Lj. Sej je moj mož prav vesel, ko sem začela tako razmišljat. Zdaj, ko smo na tem, da bo treba kmalu skeširat, tako razmišljam. Prej pa sem hotela Lj in samo Lj. V glavnem, drage marčevke, jaz se vam oproščam, da nisem najprej tle povedala, samo sem res hotela najprej staršem povedat, ker bojo, reveži, izvedli čisto zadnji, šele naslednji vikend, ko bova oba z možem dol. Februarke pa me itak ne poznajo . Stvar je v tem, da ko sem vidla sploh nisem verjela, da je to to, ker sva samo 2x, pa še jutranjo tabletko sem vzela. No, očitno ima nekdo drugačne plane za nas . Pa še kar se ne zavedam, da sem . JA, trebuh je napihnjen, v službi so me tudi babe že pogruntale, pa slabo mi je, pa utrujena sem, samo meni se vseeno zdi neverjetno, da sem . PO moje bom mogla prve brcike začutit, da bom popolnoma dojela. No, še to da pohvalim našo Julijo. Danes je prespala ceo noč, sem jo mogla zbudit ob 7.30 Če ne bi mož smrčal, bi po dolgem času lahko spet spala celo noč...