Ursi2
|
O, Tina, lepo te je spet malo brat!!!!!!!!!! Super, da je Lan cepljenje lepo prenesel! In pridna, da si vse izpite nardila in to celo vse s 5-ko. Ma, faca si, res!!!!!!! No, zanimivo, da Lanu ni bilo več, da bi se dojil, sploh po tem, ko tako dolgo ni otel jesti kaj GH. Priden fant!Pa da bi še lepo spat začel čez dan!No, pa da so vsaj noči fajne. Že to je tudi veliko, al! Pa ful fajn tole s kuhinjo zunaj!Jz bi tudi!!!!! Pospravljanje igrač: midva ga že kr nekaj časa navajama, da more pospravit, ko se neha igrat. Seveda vedno ni čisto za akcijo, ampak večinoma pa kr uživa, ko lahko v škatlo meče stvari. Tudi pri bici, kjer imajo en predal oz element za igrače(knjige, sestavljanke,....), ki ga naš rad odpira in ven jemlje stvari in seveda vse raztrese, ptem morem pa jz sestavljat on bi pa narazen deval Ampak, ko se nehamo igra pa more obvezno pomagat pospravljat. In je kr navdušen in meče potem not v škatlo. Sam, ko pa še sam kaka dva koščka zunaj ostaneta, pa zagrabi škatlo in spe vse ven vsuje!!!!! Doma pa tudi preden gre spat, da pospravi malo igrače, predvsem avte. Hranjenje: pri nas je že nekaj časa tako, da more obveno imet svojo žlico. In to najrajši ta veliko. Če jo kje vidi mi tiši svojo pod no in kaže na veliko, da menjama in potem poskuša jesti. Tako je smešen. Pa včasih mu kr uspe, včasih pa se sam igra. Ampak počasi pa bo. Zna pa naju z atijem zlo lepo hranit. In vedno tako: eno žlico meni, eno njemu, pa sebi in spet tako naprej!!!!!! Svinjina: naš jo je že jedel,tako v kakih polpetih oz čevapčičih kot v lazanji in tudi kot pečenko. Pa ni bilo nič. Itak ma pa naš rad vse, tako da mu je bila kar všeč. EK, ne vem, kaj bi lahko bil razlog. Tudi naš ima kdaj take, da ne je drugače, kot da se mu skoz neki dogaja, da se še zaveda ne, da odpre usta. Sej mogoč ni prav, ampak kaj naj, tako vsaj je. Drugič spet je pa čist pri miru in lepo sam je oz ga še jaz zraven hranim. Sem pa brala v eni knjigi, da se začenja zdejle obdfobje, ko bo veliko problemov s hranjenjem, da jim je to tazadnja stvar, ki jih zanima. Sicer ne vem, kaj točno je razloženo še zraven, ampak možno res, da je zdejle samo eno tako obdobje, ki upam, da bo hitro minilo. Možno je p ares tudi, da ima več kot zadosti tekočine in nima občutka, da je lačen. A če skupaj sedite za mizo, tudi ne je? Zofy, kaj naj rečem? Jz bi ji na tvojem mestu na en lep način povedala. Mogoče bi ji tako, da bi njenega otroka postavila vna mesto tvoje Julije. Da bi si mogoče bolje oz lažje predstavljala, kako se moreš ti počutit. Se mi pa zdi, da veliko kaj nimaš za zgubit. Lahk ti zemri, to je res in se potem ne bi velik družle, ampak, če pa ji ne poveš, se pa ti ne boš (kar ti verjamem), ker mislim, da ti res ni do tega, da bi bila Julija v taki družbi. Mene pa zanima, tiste, ki dajete hrenovke in paštete, katere dajete??? A kupite hrenovke sveže al une od NJami njami, al kako? Bi tudi jz Lukiju kako dala, pa ne vem, kaj je boljš? A ve še česa niste dale jest svojim malčkom? Jz mu še nisem dala fižola in kislega zelja, ker ga matra že po tem, če jz kaj od tega pojem. Pa nisem mu še dala gob. Vilma, super, da je Dominik tako navdušen nad svojo sestrico!!!!!!! Vsaj za nekaj je bila bolnica dobra!!!!!!! Pa za vsak slučaj še , da ne bi se kaka vročina spet pojavila! Dinki, no najprej, da rečem, da una baba je pa res ena koza. Pa mislim, da bi to bila še žalitev za kozo!Pa kaj si pa misli, da je? Prvo kot prvo bi bilo lepo, da bi kot ženska s tabo držala oz z vsemi, ki ste bile na porodniški, ne pa da tako. Kot drugo pa, saj ne bo dala iz svojega žepa, razen, čejejo jezi, da una ni kaj dobla!Mislim, baba Si pa ti ena od srečnic, ko lahko pojete na tone Ferero roche, pa ti nič ne bo. Jz pa sam pomislim, da bi eno, imam pa že 2 kg več! Mumu, super, da je Tia uživala pri vauški in super, da ste dobili tako ugodno varstvo!!!!!!! Pa pridna, punca, da je že zaljubljena. Kolko dela bota šele potem imela, ko bo začela v varstvo hodit pa pol še v vrtec. Bo vsak teden v drugega zaljubljena!!!!!!!!! Mumu, vem, da si zadnjič spraševala glede potovanja, kdaj mislimo da je bolje- ponoči ali čez dan. Mi smo šli lani na Jahorino in je bilo ene dobrih 10 ur vožnje. Smo šli mi 3-je(Luka je bil star 6 mesecev) in bratova dva otroka, ki sta bila stara 2,5 let in 14 mesecev. Pa smo šli ponoči in ni bilo kakega posebnega problema. Ko smo se pač vstabvli, da sta se šoferja malo osvežila, so se tudi otroci zbudili. Jz sem Lukija podojila, osatal dva sta malo se pocrtljala pri atiju in mamci pa mal se razgibala in smo šli naprej, pa so spet lepo spali. Je pa res, da je naš potem rabil kak dan, da si je not prišel s spanjem, ker ni isto spati v avtu ali v posteljci. San, super, da gre zdravje na bolje!!!!!!!!!!! Pa še , da bi bili izvidi ok!!!!!!!! Bogi revček. Pa prvič slišim za kaj takega! Adijo, kaj vse bom še tule gor zvedela!!Ti pa nažalost ne znam kaj svetovat za hrano oz nadomestke hrane!Pridna punca, da se tega loteva!! , da bi se vama uspelo držat diete!!!! Špela100, super za Toskano. Dejte uživat še za mene. Meni je to tako ful sanjsko potovanje. Bolj kot kaki maldivi ali Egipt! Upam, da vam zobki ne nagajajo več!!!! za vsak slučaj pa Takole, toliko za danes, zdej pa grem počasi malo knjigo brat. Kako tako ful fajn kriminalko, da malo misli preusmerim!!!
|