|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
19.3.2009 16:33:08   
Joži79
Čau punce!

Une pikepoke, ki ste jih poslale so se očitno kje zataknle, al pa jim garmin ne dela dobr. Juš ima namreč spet vročino (prej preko 39, je dobu svečko, k jo je pol kmal zatem tud pokakal, tk da ne vem kok bo tole...).

Tiste ki mate izkušnje s problemi z zobki (Juš jih do sedaj ni imel preveč), kako to zgleda? Juš je imel vročino v noči na petek (38), potem nič, pa čez vikend spet malo nad 37, v torek nič, včeraj spet malo na 37, danes pa tole... Že cel teden kaka večkrat na dan, ponavadi gre čez plenico, vačsih je na plenici opazit vpito tekočino (poleg kakca). Dans je celo kakec od njega letel ven s hlačnice. Malo sem sumila kivi, sam včeri pa dans ga ni jedu user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 976
20.3.2009 7:18:08   
Vilma
Dobro jutro punce user posted image
Dinki jaz sem tako boleče uvajanje dala skozi pri Dominiku. Zdaj pri Juliji sem se malo skulirala in ko vidim vse te jokajoče otroke si še bolj govorim hvala bogu, da moja mala to dobro sprejme, da ji je tam všeč in da uživa. Kar je najpomembnejše, jaz bom že. Boš vidla, da ti bo v drugo lažje. user posted image
San vidim, da bi najina dva lahko skup debatirala. user posted image  Sama se včasih prav v kot počutim stisnjena, ker moj je našel zaveznice v MOJIH prijateljicah. Ja dobro ste prebrale. In potem z vseh strani poslušam, ja jo morš pustit mal jokat, pa kmal nehat dojit, dost je blo, pa zdej grš že lahko kam tud ponoč... sej sem si sama kriva, jamram okol, pol pa takole poslušam. user posted image
Joži moja dva nista imela nikol večjih problemov z izraščanjem zobkov. Sploh pa se mi čudno zdi, da bi jo imel en teden. Jaz bi prej rekla, da je to kakšna viroza. Se zgodi ja, da vročina poneha, pa pride nazaj bolj močna in z novimi simptomi (driska). Jaz Jušu pošiljam po avionski pošti kup pikapok. Zgleda da je garmin res zatajil. user posted image  

Ta vikend pa mi praznujemo. Mal me skrbi, ker jutri pride 28 ljudi. Sem mal upala, da bo kdo odpovedal, pa kr vsi pridejo. Ne vem, kam se bomo stlačili, zaenkrat imam preverjeno stanovanje za 20 ljudi... Ma bomo že. Ampak mi je tako hecno, dva mala otroka, vedno računaš na to, da bo kdo bolan, ma moja dva sta za svoje rojstne dneve vedno zdrava. user posted image  Dominik za svoj prvi in drugi rojstni dan in evo zdaj Julija za svojega prvega. user posted image  Nas bo pa 15 odraslih in 13 otrok. Bom odprla še Dominikovo sobo, tam uredila še manjšo igralnico, da se bodo otroci še tam igrali. Ponavadi smo vsi v dnevni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 977
20.3.2009 7:39:55   
Lona76
Dobro jutro!

Noč krasna, sam ne vem zakaj morjo optroc ob šestih ustajatuser posted image . Kavico sem že skuhala, tko da jo bova z možem zdejle spila. Pa še za vas enouser posted image .

Vilma in San. Moški so zmer pametni k hudič. Nč jih poslušatuser posted image . Se mi pa zdi da oni definitivno lažje pustijo otroke jokat kot me. Smo s kolegicami ugotovile da tut čez dan, ko ima moški otroka v naročju pa smo v družbi, če začne otrok jokcat moški začnejo sam bl naglas govort da se slišjouser posted image . Ko pa pri nas jokca pa prec gledamo kaj jim faliuser posted image .

Joži upam, da se kmalu pozdravite. Pšiljam šeuser posted image user posted image user posted image . Upam, da te pa najdejo k vam. Pa upam, da bojo za pot uprašale če se bojo zgubileuser posted image

Dinki user posted image user posted image . Saj bo bolje. Boš videla. Je pa hudo. Želim pa ti, da te bojo v ponedeljek v službi nekako zamotili, da bojo tvoje misli čimmanj k Titku uhajale. O uhajale bojo, sam če boš mela veliko dela se boš zamotila in dan bo en dva tri minil. Potem boš pa spet Titka k sebi stisnila. Ko sem šla pri Tilnu v službo mi je prvih par dni v službi kar nekaj časa vzela priprava na njegov 1. RDuser posted image . Dela še ni blo tok, sem pa vso zabavo od vabil do vsega v službi zrihtalauser posted image .

Zofy in Vilma bravo da uvajanje gre.

Mumu bravo za prespano noč.

Zdej grem pa Taji zajtrk nardit.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 978
20.3.2009 7:42:52   
Lona76
Kaja, Jaka in Anis!

Vse najboljše za vaš prvi rojstni dan. Bodite zdravi, razigrani, nasmejani

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 979
20.3.2009 7:48:27   
mumu
KAJA, JAKA in ANIS, vsem trem želim vse najboljše za 1. rojstni dan!!!!!

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 980
20.3.2009 9:58:58   
mumu
Evo mene

Naša noč spet prespana, identična prejšnji user posted image user posted image user posted image . Bile smo že na sprehodu, pa ne dolgo ker je mrzlo ko user posted image , pa še piha in celo pet snežink sem vidla user posted image , upam da je to tudi vse. Tia je šla že pančkat prvo rundo, upam da bo konkretna user posted image .

Juš user posted image user posted image user posted image .

Lona, upam da si že kaj bolje pa tudi tebi user posted image user posted image user posted image .

Dinki user posted image user posted image user posted image , ene so že, ene pa še bomo na istem kot si ti, bodi močna saj bo šlo, drugega nam itak ne ostane. Upam, da si kakšno lepo oblekico kje videla.

Tako zdej pa grem, bi blo fino da bi se mal z likalnikom spoprijateljila user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 981
20.3.2009 11:56:04   
aleži
Hojla,

en sončen in burjast pozdravčke iz Obale

Danes pripravljam za jutri: pečem, kuham,.... in sem že prav zmantrana od 5,30 ko sva z Saro vstale...to je najina ura vsak dan. Jo katera zamenja?
Jutri imamo sorodnike na kosilu, v nedeljo pa za prijatelje.... sem že utrujena ko pomislim kaj me vse čaka....
morem it še kaj naredit in se tudi malo spočit
Pa še to,d a je Sara začela sam hodit, ko se ji da.... drugače bi ona kar tekla....bo že... čez kakšen dan pa bom lahko rekla "shodila je"

lep petek vam želim

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 982
20.3.2009 15:40:06   
Zofy

Kaja, ANis in Jaka z Julijo vam želimo vse naj naj za 1. rojstni dan. Bodite veseli, zdravi in vsakdan razveseljujte mamico in atija
user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 983
20.3.2009 15:47:42   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Vilma in San. Moški so zmer pametni k hudič. Nč jih poslušatuser posted image . Se mi pa zdi da oni definitivno lažje pustijo otroke jokat kot me. Smo s kolegicami ugotovile da tut čez dan, ko ima moški otroka v naročju pa smo v družbi, če začne otrok jokcat moški začnejo sam bl naglas govort da se slišjouser posted image . Ko pa pri nas jokca pa prec gledamo kaj jim faliuser posted image .

Tle te morem popravit:
1. Niso pametni kot hudič, ampak mislijo, da souser posted image
2. Otroke pustijo težje jokat, ker se jim neskoooončno smilijo. Vsaj jaz in prijateljice imamo take izkušnje. Seveda je to takrat, ko jočejo pri nas v naročjih al pa ponoči.
3. Če pa ga imajo v naročju, pa je točno tako, kot si rekla - malo bolj naglas govorijo, da se slišijouser posted image user posted image user posted image . Joj, ma so obupni!!! In kaj so vsi isti, al kaj???

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 984
20.3.2009 15:47:50   
Zofy
Danes pa sem že na dopustu 2009, sem včeraj porabila zadnji dan starega dopusta. V ponedeljek pa že v službo... sej še ne dojemam čisto.
Zvečer grem ven, zalit Julijin 1. rojstni dan, če že nisem mogla ničtegauser posted image . Jutri pa bo šel moj k tašči na kosilo, da se bo lahko mami odpočila, pa če bo počutje in fraj termin, skočim še na masažo, ker danes nisem mogla, saj je bilo fraj šele ob 14.30.

Dinki, upam, da preživiva ponedeljekuser posted image

Joži79
, mi nismo nikoli imeli večjih težav z zobeki. Sedaj jih ima Julija 7 in je bilo kvečjemu blato redkejše, ko je kak zobek rasel. Vročine ni imela nikoli. Sem pa brala, da vročina in zobki niso povezani. Oz., da ni nikoli vročina od zobkov. Mogoče ima kakšno virozico.

Vilma, lepo praznujte, upam, da bo stanovanje preneslo 8 ljudi več kot običajno

Aleži, kaj pa ti praznuješ, da boš imela cel vikend dela z obiski?
Mi smo imeli 2 dnevno praznovanje za Julijin RD in sem tudi 2 dni samo stregla in pucala, pa torto delala pred tem...

Punce, danes je 1. dan pomladi, pa je šel sneg...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 985
20.3.2009 16:37:28   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Mi smo imeli 2 dnevno praznovanje za Julijin RD in sem tudi 2 dni samo stregla in pucala, pa torto delala pred tem...

Punce, danes je 1. dan pomladi, pa je šel sneg...user posted image user posted image user posted image

si malo pozabila... Žiga 4 leta!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
delamo pa zabavo za oba (v nedeljo) in bo kar pestro!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 986
20.3.2009 17:07:05   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

si malo pozabila... Žiga 4 leta!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
delamo pa zabavo za oba (v nedeljo) in bo kar pestro!!!user posted image user posted image user posted image

Joj, sem spregledala user posted image . Upam, da ne bom tako površna v službi... moji možgani so čisto skrčeniuser posted image

Žiga, vse naj naj za 4. svečko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 987
20.3.2009 20:47:41   
Naša črtica koraka
Dan, gospe.

Ufffffffffffff, HB da je konec tedna. Bila sem po cele dneve v službi, tudi po 12 ur, za znort!
Potem sem en dan preden sem šla v službo pozabila ugasnit juho in se je vse zažgalo, prišli so gasilci ... ni gorelo nič, je pa vse zasmrajeno in sem že 2x pucala, z eteričnimi olji dišavila pa nič ne pomaga! Še vedno smrdi k hudič. Povrhu sem pa nase jezna vsakič, k šporhet pogledam.  user posted image

Sicer pa danes praznuje matija svoj 5. rojstni dan. 

Danes praznuje tudi nekaj naših zakladkov:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JAKA, JULIJA in ANIS
vse najboljše škkratki mali,
pridno rastite in zdravi bodite!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa vem, da praznuje Urban, ker bomo jutri precej leteči, bi mu najraje že vnaprej čestitala, ampak baje se to ne sme ... tako me je podučila ena moja prijateljica (morda zato, ker sem ji parkrat prepozno čestitala, potem pa sem ji naslednja leta dan prekmalu ... skratka sami križi in težaveuser posted image ).

Torej, urbanu še ne čestitam za prvi rojstni dan, mu pa za eno leto vnaprej želim veliko zdravja, veselja, dobre volje in pridnega pančkanja ponoči in mu čestitam za zadnji dan 11. meseca.

Upam, da se še kaj uspem javit ... mi je tako žal, da sem toliko marčevk izpustila ...  nazaj pa lahko čestitam, ne? user posted image

anja alarm

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 988
20.3.2009 21:35:17   
Lona76
Matija vse najboljše za tvoj 5. rojstni dan. Da bi bil zdrav, vesel, pa da bi te sestrica Anja ubogala. Pa seveda mami in oči tudi.
user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.3.2009 21:41:02   
Lona76
Žiga tudi tebi vsenajboljše za 4.rojstni dan. Bodi zdrav, vesel, razigran in naj te Sara, oči in mami ubogajo.
user posted image

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 20.3.2009 21:48:13 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 990
20.3.2009 21:59:40   
Lona76
Dober večer!

Danes otročičkidriske niso imeli, je pa imela Taja spet vročino. Tokrat čisto ta pravo 38,3. Upam, da ni hujšega. Trenutno drugih znakov bolezni ni.
Mož na nogo že stopi. Previjanje mu gre tudi super. Seje natreniral in zdej to naredi 123. Mene pa roka tudi že manj boli. V ponedeljek mam kontroko pa bomo vidl kok časa bom mela še tega hudiča gor. Mi gre na jetra k nič ne morm, pa še srbet me je začel.

NČK hudimana dobr da se ti ni stanovanje zažgalo. Kok pa to smrdi pa vem. Sva dale enkrat z mami za psa piščanca kuhat, pa sva zaspale. Je soseda klicala, ker se je kadilo iz kuhinje in je hotla gasilce klicat. Skratka od piščanca je ostalo oglje, smrdel je pa par dni. Upam, da vas smrad kmalu zapusti in HB ni bilo hujšega. Me je pa vedno full strah da bi kaj pustila na štedilniku. Sem dostikrat že zunaj, pa letim še enkrat prevert če je vse ugasnjeno.

Zofy viš pr nas pa in mož in prijatelji lažje poslušajo otroka jokat. In pravjo zakaj mormo takoj k njim letetuser posted image .

Aleži prijetno praznovanje vam želim.

Mumu super za prespano noč. Upam, da bojo vse zdej tko.

Zdej grem pa spat.

Lahko in mirno noč vsem!

Pa seveda lep vikend.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 991
21.3.2009 0:23:59   
san
Jutri pa vem, da praznuje Urban, ker bomo jutri precej leteči, bi mu najraje že vnaprej čestitala, ampak baje se to ne sme ... tako me je podučila ena moja prijateljica (morda zato, ker sem ji parkrat prepozno čestitala, potem pa sem ji naslednja leta dan prekmalu ... skratka sami križi in težave ).

Torej, urbanu še ne čestitam za prvi rojstni dan, mu pa za eno leto vnaprej želim veliko zdravja, veselja, dobre volje in pridnega pančkanja ponoči in mu čestitam za zadnji dan 11. meseca.

nčk, user posted image hvala! zdej sm jst na vrsto prilšla in sm že fajn cmero perouser posted image user posted image . sm se ob tvojem postu čist nasolzila (in nasmejala)

za štedilnik pa HB da se je tko končalo, samo s smradom in dimom in brez ognjauser posted image . vidiš, to je od preveč delauser posted image , matr pa šele iz porodniške si prišla. 12 ur...tu mač

pa Vse najboljše Matiji za 5. RD. pa naj bo še naprej tak priden pameten navihan vesel in zdrav fantič, pa tako dober bratecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa čestitke tudi žigu za 4. rd. tudi njemu želim veliko zdravja, smeha in veselja, pa naj še naprej razveseljuje svojo mamico s plesnimi podvigiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aleži, upam, da uspeta in obe praznovanji. no, itak da bosta. pa vilma, tebi tudi. marička, tole bo en turbo vikend za vaju. pridni! pri nas bomo samo mi praznovali, nisem nič vabila.

Jaka, JUlija in Anis, vam pa vse najboljše za vaš prvi pravi rojstni dan! bodite vedno zdravi, veseli, razigrani srčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joži, pri nas so urbana zobki takole matrali, tudi sedaj pri zadnjem je bil bogi bogi. pa en kup user posted image user posted image user posted image jušu, pa upam, da ne zgrešijo naslova

pa še za tajo bogico user posted image user posted image

dinki in zofy, vsaki en user posted image user posted image . naj pon mine čim manj stresno in čim hitreje!!!

toliko na hitro od mene
lep vikend, upam, da nas ne odpihne, če pa že, pa vsaj na toplouser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 21.3.2009 0:26:27 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
21.3.2009 4:03:18   
Špela100
Dobra noč, al kako naj rečem???

Jaz pa že lahko čestitam Urbančku...tako da, vse najboljše Urbanček za tvojo prvo nepozabno svečko, da bi bil še naprej tako navihan in iznajdliv, pa malo daj na stran te adrenalinske športe- plezanje po lestvi, ker bo za to še veliko, veliko časa. res iz srca voščim...

Mamica San...saj veš, čim več veselja ti želim ob vseh tvojih treh otrocih, da bi ti bili v ponos...danes boš pa itak pero cmero, al pa cvilko milko...kakor boš hotela, to sodi zraven. Lepo praznujte in kar pogumno v drugo leto...še ful stvari nas čaka...user posted image user posted image
Od mene samo toliko...postelja vabi....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 993
21.3.2009 6:41:59   
lucalu

user posted image
user posted image

user posted image

Ursi2 (10. 10. 1981)
user posted image Luka - 19. 2. 2008 
(ob rojstvu: 2380g, 45.5cm - 1 leto: 10245g, 77cm)

Azzurra
user posted image Daša - 21. 2. 2008
(ob rojstvu: 3430g, 53cm - 4,5 mesecev: 7800g, 72cm)

florc
user posted image Zara - 22. 2. 2008
(ob rojstvu: 2430g, 47cm - 1 leto: 8640g, 73cm)

miska_32
user posted image Nejc - 24. 2. 2008 
(ob rojstvu: 2380g, 47cm - 6 mesecev: 9340g, 70.6cm)
user posted image Neva - 24. 2. 2008
(ob rojstvu: 2170g, 46cm - 6 mesecev: 7420g, 67cm)

Arabela
user posted image Sergej - 25. 2. 2008
(ob rojstvu: 3780g, 51cm - 3 mesece: 7460g, 62.5cm)

Aleži
user posted image Sara - 27. 2. 2008
(ob rojstvu: 3490g, 50cm - 41 tednov: 9350g)

Ursi84
user posted image Nejc - 28. 2. 2008
(ob rojstvu: 3450g, 52cm - 1 leto: 11000g, 75cm)

user posted image

katj
user posted image Rok - 2. 3. 3008
(ob rojstvu: 3620g, 53cm - 7 mesecev: 8700g, 72cm)

Joži79
user posted image Juš - 2. 3. 2008
(ob rojstvu: 3000g, 50cm - 9 mesecev: 9050g, 72.5cm)

Marita
user posted image Maks - 2. 3. 2008
(1 leto: 10000g, 78cm) 

lucalu (21. 11. 1975)
user posted image Tai - 3. 3. 32008
(ob rojstvu: 2550g, 48cm - 1 leto: 9400g, 76.5cm)

Nasy
user posted image Maša - 4. 3. 2008
(ob rojstvu: 4420g, 54cm - 3 mesece: 6900g, 60cm)

Lona76 (10. 7. 1976)
user posted image Taja - 4. 3. 2008
(ob rojstvu: 3900g, 53cm - 1 leto: 10650g, 77cm)

jagoga (3. 9. 1977)
user posted image Tomaž - 6. 3. 2008
(ob rojstvu: 2990g, 50cm - 1 leto: 8500g, 72cm)

Čakajoča
user posted image Nik - 7. 3. 2008
(ob rojstvu: 3610g, 51cm - 1 leto: 10480g, 81cm)

mumu (2. 3. 1979)
user posted image Tia - 8. 3. 2008
(ob rojstvu: 3330g, 50cm - 9350g, 70cm)

TIMOTY
user posted image Timotej - 8. 3. 2008
(ob rojstvu: 3800g, 53cm - 6 mesecev: 9430g, 72cm)

Tina50 (30. 11. 1983)
user posted image Lan - 9. 3. 2008
(ob rojstvu: 3880g, 53cm - 1 leto: 11000g, 78cm)

Pingvinčica
user posted image Nina - 11. 3. 2008
(ob rojstvu: 3500g, 52cm - 3 mesece: 6010g, 64cm)

Špela100 (28. 2. 1973)
user posted image Maks - 11. 3. 2008
(ob rojstvu: 3390g, 51cm - 4.5 mesecev: 6800g, 66cm)

Ek76 (30. 5. 1976)
user posted image Mia - 12. 3. 2008
(ob rojstvu: 2880g, 48cm - 4.5 mesecev: 5680g, 62cm)

*BellaLuna*
user posted image Luka - 14. 3. 2008
(ob rojstvu: 3580g, 53cm - 3 mesece: 6520g, 63cm

terida (25. 11. 1977)
user posted image Erika - 16. 3. 2008
(ob rojstvu: 3500g, 51cm - 1 leto: 9680g, 78cm)

TamaraV (2. 8. 1979)
user posted image Lana - 16. 3. 2008
(ob rojstvu: 3535g, 53cm - 1 leto: 9000g)

paola
user posted image Vesna - 17. 3. 2008
(ob rojstvu: 3500g, 51cm - 2 meseca: 5500g, 63cm)

Zofy
user posted image Julija - 18. 3. 2008
(ob rojstvu: 3300g, 52cm - 1 leto: 9420g, 77cm)

medica
user posted image Anis - 20. 3. 2008
(ob rojstvu: 3740g, 53cm - 6 mesecev: 8130g, 66.5cm)

Katiandi
user posted image Jaka - 20. 3. 2008
(ob rojstvu: 3180g, 49cm - 9.5 mesecev: 10150g, 77cm)

Klaudy
user posted image Kaja - 20. 3. 2008
(ob rojstvu: 2840g, 48cm - 4.5 mesecev: 7300g, 63cm)

san (1. 4. 1978)
user posted image Urban - 21. 3. 2008
(ob rojstvu: 3790g, 54cm - 9 in 3/4 mesecev: 10100g 76cm)

Ribica85
user posted image Kristjan - 22. 3. 2008
(ob rojstvu: 3950g, 55cm - 3 mesece: 7330g, 65cm)

Vilma (21. 6. 1972)
user posted image Julija - 22. 3. 2008
(ob rojstvu: 3010g, 50cm - 9 mesecev: 8540g, 72cm)

Zala.
user posted image Zala - 23. 3. 2008
(ob rojstvu: 3620g, 52cm - 6 mesecev: 6900g, 68cm)

Violica_23
user posted image Nataša - 24. 3. 2008
(ob rojstvu: 3550g, 53cm - 6 mesecev: 8610g, 70cm)

perp
user posted image Neja - 25. 3. 2008
(ob rojstvu: 3820g, 54cm - 6 mesecev: 9510g, 68.5cm)

mergetka
user posted image Matic - 28. 3. 2008
(ob rojstvu: 3610g, 51cm - 2 meseca: 5500g, 57cm)

Pomlad08
user posted image Job - 30. 3. 2008
(ob rojstvu: 4090g, 55cm - 5 mesecev: 9090g, 69cm)

gaya24
user posted image Maj - 31. 3. 2008
(ob rojstvu: 4680g, 53cm - 9 mesecev: 11620g, 77.5cm)

Naša črtica koraka
user posted image Anja - 31. 3. 2008
(ob rojstvu: 3290g, 51cm - 9 mesecev: 6900g, 70cm)

user posted image

Katy13
user posted image Taja - 4. 4. 2008
(ob rojstvu: 3680g, 51.5cm - 10 mesecev: 8200g, 72cm)

Dinki (19. 12. 1981)
user posted image Tit - 7. 4. 2008
(ob rojstvu: 4235g, 58cm - 11 mesecev: 12100g)

Imamo 22 nagajivčkov user posted image  in 20 nagajivčic user posted image

V mesecu user posted image  praznujejo mamice:
- mumu (2. 3.)user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 994
21.3.2009 6:46:17   
lucalu
Anis, Jaka in Kaja z enodnevno zamudo, vsem trem iskrene čestitke za prvi rojstni dan!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 995
21.3.2009 6:51:53   
lucalu
Urban tudi tebi in tvoji mamici iskrene čestitke za prvi čisto pravi rojstni dan!!! Veliko zdravja, smeha, novih podvigov... malce navihanosti in nagajivosti... ter ubogljiva bratca in sestrico ti želim!!!user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 996
21.3.2009 7:02:15   
lucalu
Pa Žiga tudi tebi vse najboljše za četrto svečko... In prav tako Matija iskrene čestitke za peto svečko!!! Bodita prina, zdrava, vesela in malček nagajiva!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 997
21.3.2009 7:06:10   
lucalu
Dobro jutro drage moje! Kaj bo dobrega?
No, pri nas je pred štirimi dnevi na plano končno pokukal zlovešči šesti zobek, tako, da so naše zadnje štiri noči popolnoma prespane in jutra spočita! user posted image
To je bil raport na brzino, pa tortice za naše slavljenčke sem na hitro spekla... zdaj grem pa detecu pripravit zajtrk. Pokomentirala vas bom kasneje, upam, da bo čas...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 998
21.3.2009 7:32:46   
Lona76
Urban vse najboljše za prvi rojstni dan. Bodi še naprej zdrav, vesel, iznajdljiv, pa da bi te zobki manj matrali.

user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 999
21.3.2009 7:39:27   
mumu
URBAN, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!!

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?