Ursi2
|
Živjo, punce! Evo mene spet. Sem se končno vsedla mal za rač in mal na RR prišla, da poravnam mal z anazaj dolg in da mal povem, kk smo. No, je že bolje, danes je že zunaj in puče avte. Jz sem sicer slabe volje, ker vem, da ga bo ponoči spet vse bolelo, ampak itak da me ne posluša. Je pa zaenkrat še do srede na bolniški, potem pa najbrž še FT. Jz še tudi nisem vredu. Sicer je že sredi tedna skor ok blo, sam sem ga potem malo pobiksala, kler sem šla ven malo rože in to rihtat, ker sem jih dobila in sem jih mogla nasadit. No, včeraj sem bila čist trda, ker me je grlo tako bolelo, da me je posledično cel vrat in glava bolela. Je pa to že danes bolje, sam še ušesa me bolijo, pa si fejst s fiziološko in tudi z anakondo čistim nos, ker me preveč glava boli in si ne morem vredu ščistit nosa. Je pa še Luka fasal vročino. sicer skoz tam od 37,4 pa zvečer včasih kake 38,4. Je pa dobre volje,edino včasih mi med kašljanjem vrže ven sluz, kar pa je itak vredu. Tako da upam, da so zobki, ker mu eden še kar ni ven prebil, čeprav sem bila prepričana, da mu bo ženekje v čet. Sem pa drgač v službi, počasi bomo na polno zalavfali, kar pomeni vedno več takih dni,. kot je bilo zadnjič, ko sem bila od 7 pa do 20 v službi. Ampak, če to pomeni, da bo biznis spet zalavfal, bomo že potrpeli, al!!!!! Imava pa danes z mojim eno obletnico: mineva 14 let, odkar sva začela hodit. Tako da seva skupaj že polovico mojega življenja. Adijo, kako gre čas. Sicer sva res imela enkrat vmes pavzo, ampak drgač pa sva skupaj že tako dolgo. Kaka smrkljica sem bila. Moj pa ni bil nič boljši!!!!! se prav smejima, ko se vsak kake stvari spomni. Bova pa šla enkrat drug teden v ta namen v kino. Sma mislila, da bi mogoče danes šla, sam jznisem taprava, ker me še včasih mal zakuha. Pa bi rajš vidla, da sma oba okin si dama duška vredu. No, včeraj me je pa moja tašča poštena razkurila. Me že dolgo ni tako. No, najprej je Lukanu rekla, da je nevljuden, ker mi je dal knjigo, da bi mu jo brala, potem pa se je vstran obrnil in začel svojo knjigo gledat. In ga je ful neki rukala, pa ga sukala tja k meni, da more tam iz moje gledat, njemu pa ni bilo in se je jezil, pol pa na njega, kaj je zdej siten in tak nevljuden in to. Pa sem ji pol rekla, da naj ga pusti, da se naj zaposli s tistim, kar njemu paše in da tak otrok pač ne ve, kaj je to vljudnost. Potem zvečer pa smo se igrali pri nas gor (mi sami - moj dragi, Luka in jaz) pa je Luka vzel ene lesene kocke in začel z njimi po ekranu razbijat. patočno ve, da ne sme in tega ponavadi ne počne, če pa že udari, pa mu rečem, da ne sme in ni problemov. Včeri pa je izival in sem mu rekla, da ne sme, pa je še bolj tolkel gor. Pa sem mu vzela iz rok in dala nazaj v škatlo in pokrila, pa se je razjezil, odkril, vzel v vsako roko eno leseno kocko in spet začel tolčt po ekranu. Pa sem bila fejst huda in sem mu vzela pa vse skupi odnesla v omaro. Ker to pa ni hec in lahko veliko škodo naredi. Pa tudi vedet more, da če se mu reče NE, da se resno misli. In se je začel jokat od jeze in užaljenosti. pa sem ga pustila, ker se mi ne zdi, da bi zdej, ko je nekaj narobe nardil in se potem začel jokat, da bi pa dosegel, kar je hotel, niti da bi ga crkljala. Pa se je jokal največ 2 minuti. To je res največ, ampak mislim da niti toliko ni bilo. Je že telefon zvonil in je tašča klicala, če je kaj narobe, da se joče. Pa je moj rekel, da ne, da so vzgojni ukrepi. In mu ona, da ga naj pa dol prineseva, če se pri nama joče. Pa ji ni nič rekel. Pol pa mu je še, dače ne bo prišla po njega. Pa je rekel, da ne, dase bomo že zmenli in da se naj ne vmešava. No, potem je pa rekla, da naj ne traja predolgo tole vse skupaj, (ker bo pruh dobil). Pol pa mi ni hotel povedat in končno spravim iz njega, kaj je bilo, se mi je pa strgalo in sem se rajši pobrala iz sobe, zaradi Lukana. Sem pa ful zaloputnala z vrati, ker sem mi je zamalo zdelo. To se je mislim, da 1. zgodilo v vseh 6-ih letih, kar sem tukaj. Sam res sem bila jezna. No, tako da vem, da ga ponoči pa sploh ne morem pustit jokat. Pa kaj naj zdej, vsakič, ko bo malo zajokal, kar takoj skočim. Pol bom pa poslušala, da je razvajen in da vse doseže z jokom. Jz pač mislim, da se bom ukvarjala z njim in bo imel mojo pozornost takrat, ko bo priden, pa tudi nagajiv, ko se bo lepo igral in obnašal. Če pa se bo začel jokat samo zato, ker mu bom rekla za kako stvar NE, pa se mi zdi, da nima smisla, da skačem okrog njega. Takrat pač ne bo dobil moje pozornosti. Ker nočem, da poveže, da dobi mojo pozornost, če začne vdelavat ali tulit. Sej ne vem, če sem znala opisat, sam pač tako je moje mnenje. Sem res jezna. Jz tudi ne grem dol knjim ali jih kličem, če je Luka pri njiih in se začne jokat. Se bojo že zmenili pa poccrtlali. Sej če ne bi pa Luka tako sam šel gor,sej že zna po stopnicah, če bi hotel mene. Ma,sem si mogla mal duška dat. Hvala vam. Zdej pa vas grem malo prebrat za nazaj
|