|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
21.3.2009 7:42:22   
mumu
ŽIGA vse najboljše za 4. rojstni dan!!!

MATIJA vse najboljše za tvoj 5. rojstni dan!!!!

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
21.3.2009 7:45:24   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Dobra noč, al kako naj rečem???
Od mene samo toliko...postelja vabi....

Le koga ne vabi postelja ob tej uriuser posted image , Špela kapo dol, res si faca da greš ob taki uri še na rr user posted image user posted image . Upam, da si se vsaj kaj spočila.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
21.3.2009 8:47:20   
Dinki
Ravno toliko imam le časa, da čestitam našim slavljencem....ja, zdej bodo vikendi zmeraj bolj dragoceni user posted image

Urban, naš mali Bani
vse najboljše za 1 rojstni dan user posted image user posted image user posted image
s Titkom ti želiva vse kar si tvoj srček poželi,
bodi zdrav, živahen (kar si že user posted image ), nasmejan
in super duper bratec svoji sestrici in bratcu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija
tudi tebi želim vse najboljše za tvoj
5. rojstni dan...uau!!! user posted image
bodi zdrav, nasmejan in priden še naprej!
pa ubogaj svojo sestrico Anjo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pa

Žiga
tudi tebi vse naj, naj za 4. rojstni dan!
bodi zdrav, nasmejan, živahen in
da se boš še naprej super razumel s svojo
sestrico Saro user posted image .

lepo se imejte čez vikend
zofy, moja sotrpinka, ti pa uživaj še tale najin zadnji vikend kar se da!!! v ponedljek se pa javiva kaj iz službe, ne? user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
21.3.2009 17:27:03   
Ursi2
Živjo, punce!
Evo mene spet.  Sem se končno vsedla mal za rač in mal na RR prišla, da poravnam mal z anazaj dolg in da mal povem, kk smo.
No, user posted image  je že bolje, danes je že zunaj in puče avte. Jz sem sicer slabe volje, ker vem, da ga bo ponoči spet vse bolelo, ampak itak da me ne posluša. Je pa zaenkrat še do srede na bolniški, potem pa najbrž še FT. Jz še tudi nisem vredu. Sicer je že sredi tedna skor ok blo, sam sem ga potem malo pobiksala, kler sem šla ven malo rože in to rihtat, ker sem jih dobila in sem jih mogla nasadit. No, včeraj sem bila čist trda, ker me je grlo tako bolelo, da me je posledično cel vrat in glava bolela. Je pa to že danes bolje, sam še ušesa me bolijo, pa si fejst s fiziološko in tudi z anakondo čistim nos, ker me preveč glava boli in si ne morem vredu ščistit nosa. Je pa še Luka fasal vročino. sicer skoz tam od 37,4 pa zvečer včasih kake 38,4. Je pa dobre volje,edino včasih mi med kašljanjem vrže ven sluz, kar pa je itak vredu. Tako da upam, da so zobki, ker mu eden še kar ni ven prebil, čeprav sem bila prepričana, da mu bo ženekje v čet.
Sem pa drgač v službi, počasi bomo na polno zalavfali, kar pomeni vedno več takih dni,. kot je bilo zadnjič, ko sem bila od 7 pa do 20 v službi.user posted image user posted image user posted image  Ampak, če to pomeni, da bo biznis spet zalavfal, bomo že potrpeli, al!!!!!

Imava pa danes z mojim user posted image  eno obletnico: mineva 14 let, odkar sva začela hodit. Tako da seva skupaj že polovico mojega življenja. Adijo, kako gre čas.user posted image user posted image   Sicer sva res imela enkrat vmes pavzo, ampak drgač pa sva skupaj že tako dolgo. Kaka smrkljica sem bila. Moj pa ni bil nič boljši!!!!!user posted image user posted image user posted image  se prav smejima, ko se vsak kake stvari spomni. Bova pa šla enkrat drug teden v ta namen v kino. Sma mislila, da bi mogoče danes šla, sam jznisem taprava, ker me še včasih mal zakuha. Pa bi rajš vidla, da sma oba okin si dama duška vredu.user posted image user posted image user posted image user posted image

No, včeraj me je pa moja tašča poštena razkurila. Me že dolgo ni tako. No, najprej je Lukanu rekla, da je nevljuden, ker mi je dal knjigo, da bi mu jo brala, potem pa se je vstran obrnil in začel svojo knjigo gledat. In ga je ful neki rukala, pa ga sukala tja k meni, da more tam iz moje gledat, njemu pa ni bilo in se je jezil, pol pa na njega, kaj je zdej siten in tak nevljuden in to. Pa sem ji pol rekla, da naj ga pusti, da se naj zaposli s tistim, kar njemu paše in da tak otrok pač ne ve, kaj je to vljudnost.

Potem zvečer pa smo se igrali pri nas gor (mi sami - moj dragi, Luka in jaz) pa je Luka vzel ene lesene kocke in začel z njimi po ekranu razbijat. patočno ve, da ne sme in tega ponavadi ne počne, če pa že udari, pa mu rečem, da ne sme in ni problemov. Včeri pa je izival in sem mu rekla, da ne sme, pa je še bolj tolkel gor. Pa sem mu vzela iz rok in dala nazaj v škatlo in pokrila, pa se je razjezil, odkril, vzel v vsako roko eno leseno kocko in spet začel tolčt po ekranu. Pa sem bila fejst huda in sem mu vzela pa vse skupi odnesla v omaro. Ker to pa ni hec in lahko veliko škodo naredi. Pa tudi vedet more, da če se mu reče NE, da se resno misli. In se je začel jokat od jeze in užaljenosti. pa sem ga pustila, ker se mi ne zdi, da bi zdej, ko je nekaj narobe nardil in se potem začel jokat, da bi pa dosegel, kar je hotel, niti da bi ga crkljala. Pa se je jokal največ 2 minuti. To je res največ, ampak mislim da niti toliko ni bilo. Je že telefon zvonil in je tašča klicala, če je kaj narobe, da se joče. Pa je moj rekel, da ne, da so vzgojni ukrepi. In mu ona, da ga naj pa dol prineseva, če se pri nama joče. Pa ji ni nič rekel. Pol pa mu je še, dače ne bo prišla po njega. Pa je rekel, da ne, dase bomo že zmenli in da se naj ne vmešava. No, potem je pa rekla, da naj ne traja predolgo tole vse skupaj, (ker bo pruh dobil). Pol pa mi ni hotel povedat in končno spravim iz njega, kaj je bilo, se mi je pa strgalo in sem se rajši pobrala iz sobe, zaradi Lukana. Sem pa ful zaloputnala z vrati, ker sem mi je zamalo zdelo. To se je mislim, da 1. zgodilo v vseh 6-ih letih, kar sem tukaj. Sam res sem bila jezna. No, tako da vem, da ga ponoči pa sploh ne morem pustit jokat. Pa kaj naj zdej, vsakič, ko bo malo zajokal, kar takoj skočim. Pol bom pa poslušala, da je razvajen in da vse doseže z jokom. Jz pač mislim, da se bom ukvarjala z njim in bo imel mojo pozornost takrat, ko bo priden, pa tudi nagajiv, ko se bo lepo igral in obnašal. Če pa se bo začel jokat samo zato, ker mu bom rekla za kako stvar NE, pa se mi zdi, da nima smisla, da skačem okrog njega. Takrat pač ne bo dobil moje pozornosti. Ker nočem, da poveže, da dobi mojo pozornost, če začne vdelavat ali tulit. Sej ne vem, če sem znala opisat, sam pač tako je moje mnenje. Sem res jezna. Jz tudi ne grem dol knjim ali jih kličem, če je Luka pri njiih in se začne jokat. Se bojo že zmenili pa poccrtlali. Sej če ne bi pa Luka tako sam šel gor,sej že zna po stopnicah, če bi hotel mene.

Ma,sem si mogla mal duška dat. Hvala vam. Zdej pa vas grem malo prebrat za nazaj

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
21.3.2009 17:29:49   
Ursi2
URBAN, VSE NAJ NAJ ZA PRVO SVEČKO!!!!!!!!!!!BODI VEDNO NASMEJAN, NAVIHAN, RAZIGRAN, ZDRAV IN NE PREVEČ NAGAJAT SVOJIMA  BRATECU IN SESTRICIuser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
21.3.2009 17:35:31   
Ursi2
MATIJA, TUDI TEBI VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ŽE PETI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!BODI VEDNO NASMEJA, SVOJO SESTRICO RAD IMEJ, PA ATIJA IN MAMICO SEVEDA TUDI. BODI ZDRAV, VESEL, NAGAJIV IN RADOVEDEN FANT!!!!!

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.3.2009 17:49:02   
Ursi2
ŽIGA, TUDI TEBI VSE NAJ NAJ ZA TVOJ 4. ROJSTNI DAN. IMEJ RAD ATIJA, MAMICO IN SESTRICO. PA BODI VEDNO ZDRAV, RADOVEDEN, NAGAJIV FANT!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
21.3.2009 17:52:57   
Ursi2
KAJA, JAKA in ANIS (za nazaj) VSE NAJ NAJ ZA VAŠ PRVI PRAVI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.3.2009 17:55:42   
Ursi2
JULIJA (od Zofy - z zamudo) VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNI  DAN!!!!! BODI VEDNO VESELA, NASMEJANA, RADOVEDNA, RAZIGRANA , ZDRAVAIN V PONOS ATIJU IN MAMICI!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
21.3.2009 19:24:49   
Lona76
Dober večer!

Se vidi da se po večini praznuje, ker ni žive duše nikjeruser posted image .

No Taja je imela popoldne spet vročino. Drugih znakov bolezni ni. Poje vse kar vidi. Pravim, da je bla v prejšnjem življenju kuža. Sam da koga vidi s krožnikom za mizo gre že zraven in fehtauser posted image .

S Tilnom sva šla na en sprehod. Je pihalo da naju je skor odpihnilo, ampak se nisva dala. Sva oba potrebovala sprehod, ker je iltudi on v četrtek in petek doma.

Ursi user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš, pa  da boš mela živce za taščo.  Ta pa res ni gladka. 13 mesečni otrok pa res nima pojma o vljudnosti. Pa da je klicala ker je jokaluser posted image . Ja a misli da je pa ona prva v njegovem življenju da ga bo tolažilauser posted image . Ma res si dobra da ne znoriš. Pa čestitke za obletnicouser posted image user posted image .

Zdej morm pa it, ker me mož čaka da mi lase umije. To bo še veselo. Mi je še nikoli ni, on je pa plešastuser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
21.3.2009 21:05:47   
Vilma
San bejb a kej jokaš? user posted image  
Vse najboljše tvojemu trejterojencu in tebi! user posted image  Na prvi pomladni dan se je rodil tako poseben fantek kot je Urban. user posted image  San a kej jokaš zdej? Jaz ja, men se kar trga od spominov, jaz grem ćez eno uro rojevat user posted image  

Mi so imel danes prazovanje. Uf...
A veste kaj sem ugotovila! Vse imam, nič ne rabim, razen zdravih otrok in čim več takih žurov kot je bil današnji. Ker od njih bom živela na stara leta. user posted image  
Več jutri,danes sem čist zmešana user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
22.3.2009 3:42:21   
Špela100
Pred enim letom se je na ta dan rodila prav posebna punca eni čudoviti mamici.
Draga Julija od Vilme vse najboljše za tvoj prvi, prvi rojstni dan. Bodi zdrava, vesela, navihana, predvsem pa srečna in naj ti vse v življenju teče kot po maslu.

Mami Vilma ne jokat...zdaj si verjetno že rodila, če se ne motim, vem, da te spomini preplavljajo in solze zalivajo...tako je to...bodi fajn

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
22.3.2009 6:29:10   
aleži
Njaprej hvala vsem za čestitke Žigcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in Juliji vse naj naj za 1 svečkico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
22.3.2009 7:37:41   
Lona76
Julija vse najboljše za 1. rojstni dan. Bodi zdrava, vesela in nasmejana.
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
22.3.2009 7:49:22   
mumu
JULIJA, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
22.3.2009 8:31:36   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

San bejb a kej jokaš? user posted image  
Vse najboljše tvojemu trejterojencu in tebi! user posted image  Na prvi pomladni dan se je rodil tako poseben fantek kot je Urban. user posted image  San a kej jokaš zdej? Jaz ja, men se kar trga od spominov, jaz grem ćez eno uro rojevat user posted image  

Mi so imel danes prazovanje. Uf...
A veste kaj sem ugotovila! Vse imam, nič ne rabim, razen zdravih otrok in čim več takih žurov kot je bil današnji. Ker od njih bom živela na stara leta. user posted image  
Več jutri,danes sem čist zmešana user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image nekako takole zgledamuser posted image , jočem in se smejem, že 3 dniuser posted image . moj je vprašal, če se mi je mal zmešal, ker sm bla včeraj cel dan kot norauser posted image . rojevala sem pa včeraj in sva bedela z mojim lepo do 2h in 8 minut, so me spomini preplavljali.... oh ja, moj bani je že velik mali dečko...
sem pa včeraj po zelo lepem praznovanju in še lepšem dnevu prišla do podobne ugotovitve kot ti, samo da smo zdravi in da zdravi ostanemo, pa da smo skupaj in to je to. to je vse kar rabim, tud pikice več ne.

no, draga vilma, zdej si že rodila prekrasno deklico in ti čestitam iz srca ter želim, da ji boš še vnaprej prekrasna ljubeča mama, tebi Julija pa vse najboljše za tvoj 1. rd in da bi vedno pokala od zdravjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
22.3.2009 8:40:20   
san
in drage moje mamice, vsem najlepša hvala za tako lepe čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem jih nekaj prebrala že včeraj popoldne, pa sm bila tako evforična, da nisem bila sposobna ničesar napisatuser posted image .

praznovanje je uspelo in bilo je resnično lepo. urban je bil totalno navdušen, zanimivo, da se je zavedal, da je njegov praznik oz. da je on tisti, zaradi katerega se nekaj dogaja in praznuje. je vriskal, se smejal in bil sploh presrečen.

toliko za sedaj, kasneje pa še foko pripopam

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
22.3.2009 10:35:32   
Dinki
dan!

mi smo imeli bolj porazno noč, se je Titek skoz zbujal, poleg tega je bil na auf že ob 6h, tako da se on že pripravlja na naš nov ritem, ki se nam pričenja z jutrišnjim dnem user posted image . Ohhhhh več kot leto brez službe, jutri pa spet....ampak sem si malo porihtala misli in se zavedam, da je res, da grem ponovno v službo, ampak se vračam izpopolnjena in srečnejša. Za vse to ima zasluge moj sinko in to si moram ponavljati v glavi. Jutri grem nazaj v službo kot mama in to je nekaj novega user posted image . Se bodo morali vsi bolj spoštljivo do mene obnašati user posted image .

Julija
pa je prišel tudi tvoj dan d.
Vse najboljše princeska ti želiva s Titkom
za tvoj 1. rojstni dan
bodi zdrava, nasmejana, zadovoljna
in vse kar ti srček poželi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi2, čestitke tebi in tvojemu dragemu za tako doooolgo obletnico user posted image . Madonca, sta pa res že starine kar se skupnega življenja tiče user posted image . Glede tašče....jaz te občudujem kako zdržiš. jaz bi ji zagotovo za tako stvar kaj rekla, ne bi mogla, da ne bi stegnila svojega strupenega jezička v tem primeru.

lona76, user posted image user posted image user posted image  za Tajo in za tvojo roko, da bosta kmalu obe kot user posted image user posted image . kako je šlo umivanje las? user posted image  sem se nasmejala temu kako si to napisala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

bravo Vilma user posted image user posted image user posted image  se podpišem user posted image

san, ti je špilal, ne? user posted image  jaz se že zdej psihično pripravljam na tisti dan, ker jaz bom isto taka cmera, da joj...se že vidim user posted image . Super, da ste lepo praznovali user posted image  in upam, da nimaš danes preveč zabuhlih oči user posted image .

Šibamo mi trije k moji mami na kosilo.
lepo se imejte na to prekrasno nedeljo
jutri pa se že oglasim iz službe, če bom imela seveda že svoj računalnik...

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
22.3.2009 12:10:34   
tina50
ojla punce!

se nisem mogla nič javit, ker....
v petek se je Lan zbudil že ves cmerav, ampak še brez vročine, sam skoz je hotel svojo pozornost. popoldan je pa že dobil vročino, pa iz noska mu je kr vlivalo, pa iz ust tud. takon da definitivno so krivi zobki, ker ma tud dlesni zgoraj ful napete. noč je bila potem tudi bolj tako, tako. ampak še zmeri kar solidna, glede na to kaj sem jaz bila navajena.
včeraj se je pa zbudil, kr vredu brez vročine, pa tud iz nosa mu ni več teklouser posted image , iz ust pa še vseeno. sam pozornost je še pa rabil. potem je popoldan spet zakuhal, sam ne čez 38, 5 tako, da nisva nič dajala proti vročini. pa tud noč je bla kar vredu. 
danes se je pa tud zbudi brez vročine, pa boljše volje je že, pa še zjutraj sva spala, do 8:20. kar je menda rekord.user posted image user posted image
upam, da ne bo danes več zakuhal, da bova šla vsaj jutri ven. danes bova sonček gledala kar od notri ven. midva z mojim pa bova šla pol na en sprehod. ko bo Lan spal drugo rundo.

kaj več, pa pozneje........

aja, sam voščit še pa vseeno moram.....

Urban vse naj, naj za včeraj, bodi zdrav, vesel fantič, pa včasih nagajiv,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julija tudi tebi vse naj,naj za prvo svečko, bodi zdrava, vesela in malo nagajiva,... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
22.3.2009 19:05:22   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Julija vse najboljše za 1. rojstni dan. Bodi zdrava, vesela in nasmejana.
user posted image

Spet mi je slikca nekam ušlauser posted image

Eno novo

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
22.3.2009 19:17:20   
Lona76
Dober večer!

Taja za enkrat ni imela vročine, je pa nekaj začela kašljat. Ma sej bo.
NČK kaj ti špricaš z justovim Evkaliptusovim sprejem?

Danes smo bili pri svaku na kosilu, ker je imel včeraj RD. Taja je bila malo sitna k je bla zaspana. In potem tam ni hotla spat se je drla k jeshar. No možu jo je uspelo nekako uspavat.

Zofy in Dinki srečno jutri v službi. Upam, da vama dan čimprej mine in da vaju ne bojo že prvi dan preveč namatral in seveda želim Juliji in Titu, da bi čimbolje preživela prvi dan v varstvu.

Dinki, glavo je možu ratal umit. No dons me je mogu še pod pajsko pobrit in mu je tut to rataluser posted image .

No zdej končno vidi kok mam dela doma, ker kar naprej neki dela, pa sploh še ni nič pospravu.

Tina user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej pogledajo zobki ven.

Zdej grem pa še neki pojest, pol pa spat. Pri svaku smo bl mal dobiluser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
22.3.2009 20:59:04   
tina50
Dinki in Zofy jutri vama želim, čimlepši prvi dan v službi, naj vama čimprej mine. saj se bosta popoldan cartali s svojimi zakaldki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
22.3.2009 21:12:57   
Naša črtica koraka
user posted image user posted image user posted image Julija, Vilmina Julija, ob tvojem prvem velikem prazniku ti želim zelo veliko zdravja, mirnega spanca, veselih in tudi navihanih nasmeškov.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
22.3.2009 21:19:54   
Ursi2
JULIJA, ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN TI ŽELIM VELIKO ZDRAVJA, VESELJA, DA BI BILA PRIDNA, NASMEJANA, NAVIHANA PUNCA!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
22.3.2009 21:34:09   
Ursi2
Živjo!

Mi smo danes že bolje. Luka je brez vročine, zobek mu sicer še ni čisto ven pogleda, ampak kmalu bo.
Jz pa sem že tudi malo bolje, predvsem grlo in ušesa me ne bolijo. Imam še malo vročine, ampak bo kmalu minilo.

Smo pa danes izkoristili dan na polno.

Sicer je bil Luka že ob 6 pokonci. Sem bila čisto zblujena. Adijo. Cel teden so noči take, da sploh ne vem več skor, kaj je to spanje. Potem je pa že pokonci ob 6 in poln energije in bi govoril, pa se valal po meni, pa igral. Jz pa še učk ne morem odpret. Pa se pm se potem malo k sebi spravila. Sma vse knjige 2x skoz pregledala in prebrala, pa celo sobo na glavo postavila. Potem sva šla pa dol v kuhinjo, sma skuhala kavico, dala rogljičke pečt in nardila zajtrk, potem pa je okorg 8 še moj iz postelje prilezel. Potem pa smo s taščo in tastom pili kavo. Nato pa smo šli najprej k maši potem pa kar na sprehod. Smo prišli domov in smo kosilali pri tastu in tašči. Po kosilu pa smo se spet spravili v vozek in smo šli še na en sprehod. Je bilo tako lepo vreme, skor brez oblačka, pa tudi pihalo ni kaj posebej. Potem smo še zunaj okrog hiše malo sedeli in vse prekontrolirali -no to je Lukanovo delo!user posted image user posted image user posted image  Potem smo se še malo igrali, mal zatem je Lukanov stric, ki študira v Ameriki klical in smo se pogovarjali tako da ga je lahko po kameri gledal in je bil Luka čist zmešan. Je skor zlelzel v monitor.
Kasneje sta še dedi in bica prišla malo na obisk. No, in končno je bil čas za spanje.Me je že skor sam peljal v sobo, da bi šel spat!user posted image

Zdej pa sem malo na rač, potem grem  pa mal za TV in spat. Upam, da bo noč ok.

Se mi zdi, da je ena spraševala, če kaj dajemo na tla oz če pustimo, da se po vseh 4-ih plazijo. Jz našega ja. Sploh ga pa pustim, če smo kje tako, da fajn sonce gor sije in je toplo. Seveda ne za kako uro, ampak za kakih 10 min pa že. Pač odvisno. Itka je pa vedno vredu oblečen, tako da se mi ne zdi, da bi bilo kaj narobe.

Takole.

Za vse, ki ste imele slabe noči, vam želim da bi bila današnja noč mirna, prespana in da bi se jutri zbudile spočite in polne energije!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse bolančke (tiste, ki vam nagajajo zobki in tisti, ki imate kako virozo) goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se pozdravili in bi lahko spet uživali zunaj na tem toplem sončku!!!

Za Dinki in Zofy pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da vama jutri čim hitreje mine in da bi ne bilo prehudo!!!!!!Vedita, da se imata vajina sončka lepo in prav uživata. Itak sta pa vidve za njiju NO1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?