|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
17.3.2009 20:23:36   
Lona76
Čer!

Sam na hitro se javim. Hvala vsem za pikapoke. Roka je že bolje. Še boli, amak je full bolš k učeri.
Tajo sem peljala k P in ima virozo. Zna trajati kakšen teden. Ma bo že. Mož še vedno hodi z berglami, jamra pa za popuser posted image .

Joj kok zobkov majo že eni marčevčki. Bravouser posted image user posted image user posted image

Vsem za nove dosežke, posvetovalnice in pikiceuser posted image user posted image user posted image .
Pa za uvajanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image .
Zdej pa ne morm več. To tipkanje z levo roko traja in traja. Mogoče me jutri ne bo več tok bolel in bom lahko še z desno tipkala.

Mirno noč!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 926
17.3.2009 21:14:09   
tina50
Ursi2 upam, da sta vidva s tvojim že ok, in, da se Likec ni nalezel od vaju.user posted image user posted image user posted image
joj, sam tvoj je pa bogi v službi. ma pa res nesrečo. enga user posted image  za srečo.
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Spanje: imam eno vprašanje. Meni sestra govori, da je Luka že dovolj star, da bi mogel prespati noč in da ga naj pustim kake2-3 noči, da se joče, potem pa bo ugotovil, da se nima smisla zbujat. Meni je pa to fuuuuuulllllll kruto. Ok, če katera to naredi, zaradi mene, sam jz p ane bi mogla. Raje vstanem in ga malo potrepljam po ritki, da zaspi, ali mu zvezdico prižgem, da poje, če pa tudi to ne pomaga, ga pa podojim.Se mi zdi preveč bogi, da bi ga pustila jokat. Moj pa tudi nič ne velja, še bolj znori. Tudi kaka voda ponoči ne pride v poštev. Kaj pa ve mislite o tem. Čist na splošno. Jz vem, da ne bi mogla tega nardit in niti poskušam ne, sam me pa zanima, kaj kaj ve mislite!!!!!!???????

Tina, sem malo razmišljala o tem, ko se vama Lan tolikokrat zbuja. A imata lučko prižgano? Jz sem ugotovila pri Lukiju, sda zaspi samo, če je čista tema in tudi ponoči ne sme bit lučka prižgana, tako da vse delam čist po občutkih. Pač ga vzamem iz postelje in se vsedem na kavč in ga podojim, pa dam nazaj not in ga pokrijem. Vse to v čisti temi. Ker če j elučka, potem noče nazaj zaspat, ker misli zgleda, da je dan. Al kaj jaz vem. In bi se rad potem igral!!user posted image

Ursi jaz sem mislim, da že vse probala glede spanja. od teme, do lučke, do..........., pa nič ni bilo boljše.
glede jokanja sem pa jaz tud čist proti, so mi že prej vsi govorili, da naj probam, sam nisem hotela, ker se mi nekak smilijo.
sam sva pa z mojim zdej probala, ker so naši (sedaj že) otroci sedaj že kr dost stari in seveda vse več kapirajo, da je zadnjič mal jokal. sem se odločila, da ga ne bi pustila dlje kot 10 min (se mi ne zdi preveč), sam je pomagal. upam, da ne bo danes drugače.
včerj ponoči mi je spal do 5:30, sem mislila, da tega jaz ne bom dočakala.
sem pa po radiu poslušala, da če so otroci zdravi morjo spat celo noč, če ne je to sama navada(se zbujat), pa seveda crtlanje.
da ne boš milila, da mam kej proti, če ga ne boš pustila jokat. če si se tako odločila, je prav tako. upam, pa da ti bo kmalu spal celo noč.
mah, zdej sem pa mal zabluzla.

ek76 upam, da je Mia že ok.user posted image user posted image user posted image

Ursi2 priden Luka da vama je pustil spat. user posted image user posted image

terida user posted image user posted image user posted image  za posvetovalnico. Tvoja Erika je tud velika punca.

Dinki čim lepše uvajanje v varstvo vama želim.user posted image user posted image , vidm, da mu je bilo včeraj lepo, pa še osvajačico imauser posted image

Zofy ti boš mela pa naporen teden. želim ti, da ti vredu mine, pa da ti uspe na šoping it. a še kaj pred blokom čakašuser posted image . faca si.

mumu težko si predstavljam, kaj si preživljala ti pred letom dni.user posted image user posted image res žalostno, sam važno pa je da je Tia sedaj ok.

joj Lona76 user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas, da boste čimprej vsi vredu in zdravi.

Ursi2 user posted image user posted image user posted image  za zobek.

IZVIRNO SPOROČILO: terida

A ve ste že dale svoje ta male kaj na tla (travo, pločnik, karkoli)?

najprej user posted image user posted image user posted image  za vse napedke Eriki!
jaz si še ne upam, ga dati na tla. tukaj še imamo kr mal mokre travnike, pa Lan bi bil še kr na ritki oz. vseh 4. bom  pa že počasi, če seveda ne pokvari kakšen dež ali celo sneg.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

napovedan sneg user posted image user posted image user posted image  mi ni jasno, sem ravnokar iz sprehoda in mi ne gre to skupaj.

ma ja, brezveze, jaz sem tako user posted image , ko sem prejle gledala vremensko. sonček naj BO!

san user posted image user posted image user posted image  za zobek
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Tajo sem peljala k P in ima virozo. Zna trajati kakšen teden. Ma bo že.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 927
17.3.2009 21:18:23   
TamaraV
lucalu : ja hvala za tolažbo. Tudi jaz mislim da so tiste njihove lestvice kr neki. user posted image Sploh se ne sekiram. Bom ti sporočila za višino
Lane pri enem letu.

terida: Čestitke Eriki za nove stvari katere otkriva.user posted image Jaz se popolnoma strinjam da jo puščaš da se plazi po tleh če ji to paše. Saj ji ne more biti nič od vseh oblek ki ih ima na sebi. Na ta način bo še bolj razgledana :)
Jah se spomnim kako smo šle lepo na kakao v barček dokler so bile naše princeske v varstvu.Prav fajn nama je bilo ko smo se malo zamotile in nismo samo na temale mislile.

tina50 citat: ...vam, pa moram še povedat, da sedaj dajem Lanu kozje mleko...user posted image
Zanimivo moja Lana tudi pije kozje mleko. Pije ga že od 4 meseca.Nazačetku sam ga rečila. Dobimo ga samo za vikend in takrat spije do litre tega mleka na dan. Lana ga obožuje. Dobi ga v pudingu, grizu, čokolinu... Kakšno naključje da Lan in Lana to pijeta. user posted image

Lahko noč

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 928
17.3.2009 21:43:20   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraV

Zanimivo moja Lana tudi pije kozje mleko. Pije ga že od 4 meseca.Nazačetku sam ga rečila. Dobimo ga samo za vikend in takrat spije do litre tega mleka na dan. Lana ga obožuje. Dobi ga v pudingu, grizu, čokolinu... Kakšno naključje da Lan in Lana to pijeta. user posted image

Lahko noč

user posted image user posted image  zanimivo.
a tako kmalu si ji začela dajat mleko?

(odgovor članu TamaraV)
Neposredna povezava do sporočila: 929
17.3.2009 22:22:11   
Ursi2
Dober večer

Pa sem za rač. Sem danes mojga  še zjutraj peljala k zdravniku na kontrolo, je na bolniški do naslednje srede zaenkrat.
V službi je tudi kr minilo, potem sem pa prišla domov in sem hitro kosilo nardila, smo se najedli, pocrtlali, potem pa sma šla z Lukanom v center po opravkih. Sem pa pozabila, da nimam vozička zraven in sem ga ves čas nosila. Sem mislila, da mi bojo roke odpadle. Ok sej mal že gre lahko dol, sam pol ne bi danes domov prišla! user posted image user posted image user posted image
No, pa sma uspela vse nardit, pa še v trgovino sma šla in sem nakupla nekaj rož, tako da se jutri lotim okolice hiše, pa rože nasadim, potem pa naj jih v petek lepo zaliva!user posted image user posted image user posted image
Malo izbiram tudi ideje za pisanko
rada bi res vredu premislila, kaj bi mu kupila, ker bi rada velik stvari (no, to ni nič novga,al.user posted image user posted image  Ampak če imajo tolko lepih in super in ne vem še kakih stvari za te naše male sončke).

Me pa zanima, sploh tiste, ki ste v hiši, ali bote kupile toboganček in pa peskovnik.
Midva se najbolj nagibava k temu, da bi kupila v Pikapolonci tega
user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 930
17.3.2009 22:43:28   
Ursi2
Kopanje: no pri nas je pa to zdej že pravi maraton po bani. Skoz je na nogah. Ne vem, če vsega skupaj 10 sekund sedi. Nimamo pa nobene podloge, ampak ni neke hude panike, da bi mu drselo. Itak ga pa skoz gledam in sem pripravljena. Mu je pa zanimivo vse in vse kar dela, hoče stoje, tako da se zdej kr bolj tuširamo, pa še uživa, ko si lahko v usta in obraz šprica z uno slušlko.user posted image user posted image user posted image

Je pa mene tudi zlo strah in sem skoz v pripravljenosti, da ga ulovim, če bi slučajno bilo potrebno. Je pa mene tudi strah, da bi bil v kopalnici, vsaj sam. Čeprav zdej že malo manj. Prej pa že sam občutek, da bi priletel na ploščice pa povso je nekaj trdega, kamor lahko udari. No, zdej me je malo manj strah.

Kahlica: tudi jaz kr malo razmišljam, da bi jo eno kupila. sicer se mi ful una glasbena dopade, sam mi je malo predraga trenutno, tako da bom kr eno bolj navadno vzela.

Erika in Julija, čestitke za BRRRM!!!!!!!user posted image user posted image

Zofy, ti verjamem, da si kr pred blokom čakala. user posted image Sej jz bi pomoje tudi. user posted image

Dinki, super, da je Tit prvi dan super preživel!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  In fajn, da si bila zraven, da si lahko sama videla, kako se je vklopil! IN praviš, da ima že prvo oboževalko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tit pa res ni kr tako!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super tudi za šoping, za gospodiča in upam, da ste že preizkusilli tricikel doma!!!!!!user posted image

Mumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe, tvojega dragega in Tio. Kaj ste mogli skoz dat!!!!!user posted image user posted image user posted image  No, kot si rekla, važno, da je Tia sedaj zdrava!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona, za vse vas pa cel vlak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No, v primerjavi z vašo družino, je naša prav poskočna!!!!!!!!!user posted image user posted image
Šment, ste pa fasali, reveži!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Upam, da je roka že kaj bolje in da je tudi Tia že boljš. No, tudi mož, čeprav,če kaj poznam moške, on najbolj jamra!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko mi je uspelo za danes.
Kaj več pa ne gre, ker mi kr učke skup vleče. ker ne vem, če sem ponoči spala vsega slupi ene 2-3 ure!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 931
17.3.2009 22:45:24   
san
ursi, mi smo imel takega plavega, pa nam je pes gor skočil in je pokrov takoj počiluser posted image . tko da sm jst za lesenega od takrat naprejuser posted image ne, v chiccotu al pa nek drugje so imeli pa tudi plastičnega, sm taka bol guma varjanta, da ne more počit, se mi je zdel boljši, sam tud dražji.

oh, dinki, a zdej pa že ti uvajaš. en kup user posted image user posted image user posted image , da ti hitro mine. pa itak, da si ti zakon za titka- titotauser posted image . si me nasmejala

zofy, pa še tebi user posted image user posted image user posted image in držim pesti, da ti uspe vse porihtat in da praznovanje uspeuser posted image . jah z nakupom cunj, mam jst trojni problemuser posted image , ko da pol nakup kar odlagam... no, na srečo sm doma lohka tut v pižami za compom.

mumu, user posted image user posted image sm se kar mal jokala... res žalostna zgodba, si mogla bit močna, zelo močna. hb, da je sedaj vse ok

ups, larm

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 932
17.3.2009 22:47:08   
san
pa spi dalje

sm hotla še taiu za kahlico čestitat, pa mamiciuser posted image user posted image user posted image

no, pa me spet kličeeeeeeeeeeeuser posted image

nočko

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 933
18.3.2009 7:57:31   
tina50

Julija Vse najboljše za tvoj 1.rojstni dan.                       
                           bodi zdrava, vesela, razigrana,                            
                                  malce navihana,.........
                        user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tina50 -- 18.3.2009 8:02:23 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 934
18.3.2009 7:58:34   
terida
Hvala vsem za odgovore glede dajanja otrok na tla!

Julija
, vse najboljše za tvoj rojstni dan! Bodi zdrava in vesela! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ek76
, kup user posted image , da bo vnetje čim prej mimo!

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

ne vem, pa če bi vam povedala...............ne bi.......bi..............ne bi......................bi  ah, pa bom.

Bila sem 100%, da bo naslednji stavek: "Noseča sem!" user posted image user posted image user posted image
No, tudi to, da je Lan lepo spal ponoči in se nič ni dojil, ni od muh user posted image Bravo! user posted image

Zofy, na seznamu sem opazila, da ima Julija pri enem letu 74,5 cm. Kako je to mogoče, če praviš, da je višja od Erike, naši so pa pri zadnjem pregledu namerili 78 cm?! Glede na mere ostalih na seznamu, se mi zdi, da so se pri Eriki zmotili... Čeprav sem bila zraven in se mi je zdelo, da smo jo prav zmerili! Nič več mi ni jasno...

san, čestitke Urbanu za zobek in user posted image Izidorju za vnetje!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 935
18.3.2009 8:06:24   
tina50
dobro jutro!

najprej eno user posted image  za lepši dan.
Lan je spet spal v svoji posteljici do 5 zjutraj. samo dudo sem mu šla dat ob 3, pa jezaspal nazaj.

lepo iskoristite še današnji dan, ker jutri je že napovedano grdouser posted image , upam, da so se zmotili.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 936
18.3.2009 8:56:54   
mumu
JULIJA, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 937
18.3.2009 9:01:01   
mumu
Dober dan

Me smo že od Pediatra, naše nove mere so 70 cm in 9350g , je super zdrava, vse ok, cepiva za pridnost nimajo user posted image  (škoda). Je pa prvič pri cepljenju jokala, ampak sem jo kmalu potolažila.

Zdej so pa gospa sitni, jo grem probat dat spat.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 938
18.3.2009 9:20:57   
mumu
Ne morem verjet, celo zaspala je user posted image .

Naša dama mleka sploh ne pije , dobi ga samo s kašicam in jogurti, pa sem vprašala če je dovolj, in je bil odgovor, da tisti dojenčki ki veliko mleka pijejo imajo itak slabo kri po šestem mesecu ga sploh več ne rabijouser posted image user posted image user posted image , tako da se na rabim nič sekirat user posted image . Za ostalo hrano pa mi sestra ni nč komentirala, je itak ena "leva" pa se ji nč ne da.

Zadenč ko sem svojo porodno zgodbo pisala sem en lapsus nardila ni bla prkloplena na aspirator user posted image user posted image user posted image user posted image  (to je menda pa ja za nos pucat) apak na respirator al kuga že se mi ne da izvdov gledat pa itak me te mašine prov nč ne zanimajo več.

Danes bom pa tut klicala firmo s katere nam vozijo kisik, da lahko pridejo po to kramo, ker mi je ne maramo več user posted image user posted image user posted image .

Lep dan vam želim.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 939
18.3.2009 9:42:20   
Lona76
Julija vse najboljše za 1.  rojstni dan. Bodi zdrava, vesela, razigrana.

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 940
18.3.2009 9:45:18   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Ne morem verjet, celo zaspala je user posted image .

Naša dama mleka sploh ne pije , dobi ga samo s kašicam in jogurti, pa sem vprašala če je dovolj, in je bil odgovor, da tisti dojenčki ki veliko mleka pijejo imajo itak slabo kri po šestem mesecu ga sploh več ne rabijouser posted image user posted image user posted image , tako da se na rabim nič sekirat user posted image . Za ostalo hrano pa mi sestra ni nč komentirala, je itak ena "leva" pa se ji nč ne da.

Zadenč ko sem svojo porodno zgodbo pisala sem en lapsus nardila ni bla prkloplena na aspirator user posted image user posted image user posted image user posted image  (to je menda pa ja za nos pucat) apak na respirator al kuga že se mi ne da izvdov gledat pa itak me te mašine prov nč ne zanimajo več.

Danes bom pa tut klicala firmo s katere nam vozijo kisik, da lahko pridejo po to kramo, ker mi je ne maramo več user posted image user posted image user posted image .

Lep dan vam želim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za posvetovalnico in za to da vam odpeljejo kisik. Res lepa novicauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ko si pa povedala kaj se je s Tio zgodilo ob rojstvu me je pa stisnilo. Je pa res važno da je zdej Tia ok.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 941
18.3.2009 9:46:26   
Lona76

dobro jutro!

najprej eno user posted image  za lepši dan.
Lan je spet spal v svoji posteljici do 5 zjutraj. samo dudo sem mu šla dat ob 3, pa jezaspal nazaj.

lepo iskoristite še današnji dan, ker jutri je že napovedano grdouser posted image , upam, da so se zmotili.

user posted image user posted image user posted image  user posted image za super noč. Pri nas pa tokpiha da ne upam venuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 942
18.3.2009 9:47:16   
Lona76

Hvala vsem za odgovore glede dajanja otrok na tla!

Julija
, vse najboljše za tvoj rojstni dan! Bodi zdrava in vesela! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ek76
, kup user posted image , da bo vnetje čim prej mimo!

ne vem, pa če bi vam povedala...............ne bi.......bi..............ne bi......................bi  ah, pa bom.

Bila sem 100%, da bo naslednji stavek: "Noseča sem!" user posted image user posted image user posted image
No, tudi to, da je Lan lepo spal ponoči in se nič ni dojil, ni od muh user posted image Bravo! user posted image

Tut jst sem na to pomislilauser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 943
18.3.2009 9:52:42   
Lona76
Ursi maš prav. Mož jamra za znortuser posted image

Dinki super da ma Tit že oboževalko. In da je uvajanje ok.

Zofy teb sem se nasmejala ko si napisala da si pol ure pod blokom čakalauser posted image . Te čist zastopim. Taka sem bla tut jstuser posted image . Pa super da vama uvajanje gre. Upam, da boš imela čas za shoping in verjamem da je torta uspela.

Mam pa še jst eno veselo novico. Ponoči sem dobila nečakinjo Špelcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej morm pa moža "nagnat" da mi gre zajtrk nardituser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 944
18.3.2009 9:58:30   
terida
Poglejte si tole, je res super:
http://www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 945
18.3.2009 9:59:30   
mumu

Dober večer

Me pa zanima, sploh tiste, ki ste v hiši, ali bote kupile toboganček in pa peskovnik.
Midva se najbolj nagibava k temu, da bi kupila v Pikapolonci tega
user posted image

Midva se trenutno bolj nagibava za nakup gugalnice pa kakšen tobogan bi bil tut zanimiv, potem bi pa moj na vsak način rad tudi bazen user posted image , men pa lih ne potegne tist tavelik  če bi bi samo unga malega za napihent, mislim da je čisto dovolj. Za peskovnik pa mislim, da je za našo damo prezgodaj, ker še vedno vse nosi v usta.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.3.2009 10:04:13   
mumu

Poglejte si tole, je res super:
http://www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw

Mame smo pa res grozne, user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 947
18.3.2009 10:05:31   
Joži79
Živjo punce!

Se na hitro malo oglasim. No midva sva od petka spet doma. Mali je imel v noči na petek 38 vročine, pa sva ostala doma. Od petka naprej je imel skos malo nad 37, včeraj pa 1. pod 37. Prav tako nismo šli za vikend nikamor. No v ponedeljek sva bila pri P in je rekla da ima malo vneto grlo, ušesa in pljuča so OK. Do četrtka morava bit doma. No pa se bo uvajanje spet zavleklo. Pa tako lepo je kazalo... Jaz sicer mislim da so za tole mal krivi zobki (zdej so na vrsti 4ke), ker poleg zamašenega noska še vse grize k zmešan, pa še mal pospešeno prebavo ma. Ni glih driska, sam je pa bolj tekoče in večkrat kot ponavadi.

No, moram se pohvalit, v soboto sem šla po skoraj 2h letih rolat. Mater sem lesena. Prej je to šlo k hudič, zdej pa kr nikamor. Po moje bo treba ležaje namazat user posted image .

V ponedeljek sem pa presenetila še samo sebe. No v bistvu ne. Taka pač sem. No da povem... Ravno prideva od P in Jušu pripravim popoldansko kašico, potrka na vratih. Seveda nenapovedano pred vrati stoji tašča. Men se je kar v glavi zatemnilo ko sem jo zagledala (to je že počela, pa ji je user posted image  rekel da naj neha). In ona kar noter in se lepo namesti, začne namesto mene Juša hranit itd. Jaz sem kar vstala in se šla preoblečt. Ko sem prišla nazaj, me je vprašala, zakaj sem tako slabe volje. In jaz da sem na splošno zelo dobre volje. In ona men "A pol si slabe volje sam takrat ko mene vidiš". In potem trenutek resnice: "Ja, večinoma res." In je spokala stvari in šla. Jaz sem ji pa sam adijo rekla. No potem je klicala sinčka, ki se je z njo pogovarjal pol ure in ji razložil, zakaj je ne maram (jo je malo spomnil na vse pizuser posted image , ki jih je počela že med nosečnostjo in so se po rojstvu Juša samo še stopnjevale). In ona, ne boste verjeli, vsa presenečena... In da se opravičuje... Meni se očitno osebno nima namena. V glavnem sedaj mi menda ni treba hodit več tja na kosilo, dokler ne bom res tega sama želela. No to zna še trajat... V glavnem rekla je, da se ne znam obnašat (ja odkritost je pač v današnjem svetu nezaželjena). Pač ne znam tako dobro igrati da je vse OK, kot ona.

Nč, zdej morm pa kuhat, vas pol preberem, ker sem ultra v zaostanku. Papa.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 948
18.3.2009 10:09:20   
mumu

Ursi2 upam, da sta vidva s tvojim že ok, in, da se Likec ni nalezel od vaju.user posted image user posted image user posted image
joj, sam tvoj je pa bogi v službi. ma pa res nesrečo. enga user posted image  za srečo.

Spanje: imam eno vprašanje. Meni sestra govori, da je Luka že dovolj star, da bi mogel prespati noč in da ga naj pustim kake2-3 noči, da se joče, potem pa bo ugotovil, da se nima smisla zbujat. Meni je pa to fuuuuuulllllll kruto. Ok, če katera to naredi, zaradi mene, sam jz p ane bi mogla. Raje vstanem in ga malo potrepljam po ritki, da zaspi, ali mu zvezdico prižgem, da poje, če pa tudi to ne pomaga, ga pa podojim.Se mi zdi preveč bogi, da bi ga pustila jokat. Moj pa tudi nič ne velja, še bolj znori. Tudi kaka voda ponoči ne pride v poštev. Kaj pa ve mislite o tem. Čist na splošno. Jz vem, da ne bi mogla tega nardit in niti poskušam ne, sam me pa zanima, kaj kaj ve mislite!!!!!!???????

Tina, sem malo razmišljala o tem, ko se vama Lan tolikokrat zbuja. A imata lučko prižgano? Jz sem ugotovila pri Lukiju, sda zaspi samo, če je čista tema in tudi ponoči ne sme bit lučka prižgana, tako da vse delam čist po občutkih. Pač ga vzamem iz postelje in se vsedem na kavč in ga podojim, pa dam nazaj not in ga pokrijem. Vse to v čisti temi. Ker če j elučka, potem noče nazaj zaspat, ker misli zgleda, da je dan. Al kaj jaz vem. In bi se rad potem igral!!user posted image

Ursi jaz sem mislim, da že vse probala glede spanja. od teme, do lučke, do..........., pa nič ni bilo boljše.
glede jokanja sem pa jaz tud čist proti, so mi že prej vsi govorili, da naj probam, sam nisem hotela, ker se mi nekak smilijo.
sam sva pa z mojim zdej probala, ker so naši (sedaj že) otroci sedaj že kr dost stari in seveda vse več kapirajo, da je zadnjič mal jokal. sem se odločila, da ga ne bi pustila dlje kot 10 min (se mi ne zdi preveč), sam je pomagal. upam, da ne bo danes drugače.
včerj ponoči mi je spal do 5:30, sem mislila, da tega jaz ne bom dočakala.
sem pa po radiu poslušala, da če so otroci zdravi morjo spat celo noč, če ne je to sama navada(se zbujat), pa seveda crtlanje.
da ne boš milila, da mam kej proti, če ga ne boš pustila jokat. če si se tako odločila, je prav tako. upam, pa da ti bo kmalu spal celo noč.
mah, zdej sem pa mal zabluzla.

Ja tole nočno spanje pa velikim dela preglavice. Naša je že znala prespati celo noč, potem pa pridejo spet ti trapasti zobki na pohod in je vsega konec. Sem jo pa puščala da se je tut malo drla ponoči, ker me je začela izsiljevat, če sem bila ob posteljici je bilo ok, ko pa sem samo vstala je bil jok user posted image . Potem sem jo pa puščala da je po 2-3 minute jokala in sem hodila k njej v sobo ji dala dudo jo nazaj pokrila pobožala in spet šla. Prvo noč je tot trajalo zeloooooooooo dolgo, sedaj pa jo malo potrepljam po riti se vsatem in grem, sicer se prec oglasi ampak predno jaz ležim tudi ona že spi user posted image user posted image .

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 949
18.3.2009 10:44:25   
Joži79
Še moj dolg:
Mia, Luka, Erika, Lana, Vesna, Julija,
vsem želim čimbolj zdravo in zabavno 2. leto!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdaj so ble pa punce na udaru. Še sreča da jim Luka družbo dela, da ne bo toče user posted image .

(odgovor članu TamaraV)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?