tina50
|
Ursi2 upam, da sta vidva s tvojim že ok, in, da se Likec ni nalezel od vaju. joj, sam tvoj je pa bogi v službi. ma pa res nesrečo. enga za srečo. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Spanje: imam eno vprašanje. Meni sestra govori, da je Luka že dovolj star, da bi mogel prespati noč in da ga naj pustim kake2-3 noči, da se joče, potem pa bo ugotovil, da se nima smisla zbujat. Meni je pa to fuuuuuulllllll kruto. Ok, če katera to naredi, zaradi mene, sam jz p ane bi mogla. Raje vstanem in ga malo potrepljam po ritki, da zaspi, ali mu zvezdico prižgem, da poje, če pa tudi to ne pomaga, ga pa podojim.Se mi zdi preveč bogi, da bi ga pustila jokat. Moj pa tudi nič ne velja, še bolj znori. Tudi kaka voda ponoči ne pride v poštev. Kaj pa ve mislite o tem. Čist na splošno. Jz vem, da ne bi mogla tega nardit in niti poskušam ne, sam me pa zanima, kaj kaj ve mislite!!!!!!??????? Tina, sem malo razmišljala o tem, ko se vama Lan tolikokrat zbuja. A imata lučko prižgano? Jz sem ugotovila pri Lukiju, sda zaspi samo, če je čista tema in tudi ponoči ne sme bit lučka prižgana, tako da vse delam čist po občutkih. Pač ga vzamem iz postelje in se vsedem na kavč in ga podojim, pa dam nazaj not in ga pokrijem. Vse to v čisti temi. Ker če j elučka, potem noče nazaj zaspat, ker misli zgleda, da je dan. Al kaj jaz vem. In bi se rad potem igral!! Ursi jaz sem mislim, da že vse probala glede spanja. od teme, do lučke, do..........., pa nič ni bilo boljše. glede jokanja sem pa jaz tud čist proti, so mi že prej vsi govorili, da naj probam, sam nisem hotela, ker se mi nekak smilijo. sam sva pa z mojim zdej probala, ker so naši (sedaj že) otroci sedaj že kr dost stari in seveda vse več kapirajo, da je zadnjič mal jokal. sem se odločila, da ga ne bi pustila dlje kot 10 min (se mi ne zdi preveč), sam je pomagal. upam, da ne bo danes drugače. včerj ponoči mi je spal do 5:30, sem mislila, da tega jaz ne bom dočakala. sem pa po radiu poslušala, da če so otroci zdravi morjo spat celo noč, če ne je to sama navada(se zbujat), pa seveda crtlanje. da ne boš milila, da mam kej proti, če ga ne boš pustila jokat. če si se tako odločila, je prav tako. upam, pa da ti bo kmalu spal celo noč. mah, zdej sem pa mal zabluzla. ek76 upam, da je Mia že ok. Ursi2 priden Luka da vama je pustil spat. terida za posvetovalnico. Tvoja Erika je tud velika punca. Dinki čim lepše uvajanje v varstvo vama želim. , vidm, da mu je bilo včeraj lepo, pa še osvajačico ima Zofy ti boš mela pa naporen teden. želim ti, da ti vredu mine, pa da ti uspe na šoping it. a še kaj pred blokom čakaš . faca si. mumu težko si predstavljam, kaj si preživljala ti pred letom dni. res žalostno, sam važno pa je da je Tia sedaj ok. joj Lona76 za vse vas, da boste čimprej vsi vredu in zdravi. Ursi2 za zobek. IZVIRNO SPOROČILO: terida A ve ste že dale svoje ta male kaj na tla (travo, pločnik, karkoli)? najprej za vse napedke Eriki! jaz si še ne upam, ga dati na tla. tukaj še imamo kr mal mokre travnike, pa Lan bi bil še kr na ritki oz. vseh 4. bom pa že počasi, če seveda ne pokvari kakšen dež ali celo sneg. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki napovedan sneg mi ni jasno, sem ravnokar iz sprehoda in mi ne gre to skupaj. ma ja, brezveze, jaz sem tako , ko sem prejle gledala vremensko. sonček naj BO! san za zobek IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Tajo sem peljala k P in ima virozo. Zna trajati kakšen teden. Ma bo že.
|