Naša črtica koraka
|
Dober večer, gospe. HVALA RES LEPA HVALA za vsa lepa voščila in lepe želje ob r.d. našemu popču. Sem mu vse prebrala in pokazala slikice in je bil tako vesel, da jih hoče kar naprej gledat . Sem najprej šla brat za nazaj, ufff se je kar nabralo, čeprav ste(smo) čvekice v intervalih ... kakšen dan nič, potem spet veliko ... tako nekako kot popadki, bi rekla. Ob temle sem pa še jaz dobila solze v uče, ne samo oni2 ... IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: Vilma San bejb a kej jokaš? Vse najboljše tvojemu trejterojencu in tebi! Na prvi pomladni dan se je rodil tako poseben fantek kot je Urban. San a kej jokaš zdej? Jaz ja, men se kar trga od spominov, jaz grem ćez eno uro rojevat Mi so imel danes prazovanje. Uf... A veste kaj sem ugotovila! Vse imam, nič ne rabim, razen zdravih otrok in čim več takih žurov kot je bil današnji. Ker od njih bom živela na stara leta. Več jutri,danes sem čist zmešana nekako takole zgledam , jočem in se smejem, že 3 dni . moj je vprašal, če se mi je mal zmešal, ker sm bla včeraj cel dan kot nora . rojevala sem pa včeraj in sva bedela z mojim lepo do 2h in 8 minut, so me spomini preplavljali.... oh ja, moj bani je že velik mali dečko... sem pa včeraj po zelo lepem praznovanju in še lepšem dnevu prišla do podobne ugotovitve kot ti, samo da smo zdravi in da zdravi ostanemo, pa da smo skupaj in to je to. to je vse kar rabim, tud pikice več ne. no, draga vilma, zdej si že rodila prekrasno deklico in ti čestitam iz srca ter želim, da ji boš še vnaprej prekrasna ljubeča mama, tebi Julija pa vse najboljše za tvoj 1. rd in da bi vedno pokala od zdravja ... skratka, pazite kaj pišete, tukaj močno sočustvujemo z vami. Ko zdaj držim anjo v naročju je že tako velika punca, samo leto nazaj je bilo to bitje v mojem naročju tako malo, nemočno, z majhno glavico, ki je šla v eno dlan ... DINKI in ZOFI, jutri bo vse ok, teden pa tudi mine k bi kihnil. Še preden se zaveš si pa že v kopalkah, vroče je, dec je šel po sladoled, tamal otroček ima pa že spet kamen v ustih ... skratka dopust je v bližini . Če prav razumem ... boš DINKI na medenih tednjih v Parizu? UUUUU, to je pa takoooo romantišen, mmm. URSI: k bosta pa ta četrtega imela, pa ne bo več trzala, ta tvoja tašča, pa če se bo vseh 4 naenkrat drlo pol ure, . Takrat bo že čist adaptirana na jokce. JUŠ-JOŽI: a je že zdravje pri hiši? LONA: ja, hudimana, a ste pri vas fuzbal špilal, k sta oba poonegavljena? Ok, upam, da ni bilo kaj strašnega kot je npr. prometna nesreča ... Tajka je zdrava ... HB, a za vsak slučaj . In, ja s tistim sprejem špricam ... trenutno zato, ker hočem malo zatreti vonj po prežganem ... pomaga tko-tko. ŠPELA: še 9 dni zdrži, potem pa - postelja, pa da te do KR slišim, kako pridno spiš!! Aja, pa danes sem spet muffine pekla, pa sem se nate spomnila . Pa na MUMU se tudi vedno spomnim, ko kaj mlečnega iz Lj mlekarn pripravljam ... ha ha, le zakaj . Jagoga, pa Lucalu, pa Tina, pa Terida, pa ALeži, pa Pomlad ... vas pa le lepo pozdravljam sorčite, enostavno so mi šle baterije, sem fuč, moram spat! K pozdravčkom pa še tele krasotice pošiljam: tele tortice prenjamsi so ZA VAS iz njami njami slaščičarnice ZVEZDa v LJ!!! (sem dobro izbrala, ljubljančanke ) lp nčK
|